Diskuzní fórum
Strana 15 z 20 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Tak dle sestavy jsme motoru vyhověli. Tak ta tisícovka v pondělí nebude.
imbík- Posts : 3617
vn, HCDTOM, DUKLIČKA, MichalDJ, Vasoj84, jajirk and miramare83 like this post
Čachotský lepší jak veškeré letní posily. Bohužel!
Čachotský nejlepší pohyb síbrťácké lajny! To je na vomitus.
Čte se to fakt hezky. škoda že věk nezastavíš.
AJET0- Posts : 279
Excalibur- Posts : 638
karel granát and Duklacek like this post
imbík napsal:Z df Motoru:
Však ten dá gól, jenom když se mu ten puk sveze z hole a brankář to nečeká. Loni to tak bylo 2x.
Jinak se musím Čachotskýmu omluvit, vypadá v jeho věku za většího hokejistu než 90% zbylého kádru.
Prostě Čagy je borec a plně to doceníme až hrát nebude, to se teprve ukáže jaký borec to byl.
Jaternička- Posts : 1419
Však ten dá gól, jenom když se mu ten puk sveze z hole a brankář to nečeká. Loni to tak bylo 2x.
Jinak se musím Čachotskýmu omluvit, vypadá v jeho věku za většího hokejistu než 90% zbylého kádru.
Siroko- Posts : 1206
imbík napsal:MarkusHCD napsal:Extraliga je nebe,CHL peklo,k čemu nám jsou poháry z této holomajzny,když v září opět dorazí Šumperk a na Kladno přijede Třinec?To,že hnijeme v žumpě je jedním z faktorů,že nyní nemáme ani vlastní stadion
To jo to souhlasím. I ten jeden rok za to stál. A vůbec vyrazit na Spartu do Hradce Králové a tak je to úplně jiná kultura všeho. S touhle žumpou se to nedá srovnávat. Jenže to se zase dostaneme ke kritice BŠ, udělal pro to maximum? Je v pořádku že tentýž člověk bere funkce na svazu a řídí klub? Je na tom Dukla tak, aby se tyto funkce dali dělat všechny na výbornou? Co dělá Kristek? Proč se tu pracuje nekoncepčně atd ....
Ano to je dobra otazka, udelal BS pro udrzeni EHL opravdu maximum?
MichalDJ- Posts : 1031
Vasoj84 and miramare83 like this post
Tohle je myšlení směrem do pekla. Takhle přemýšlet, tak stačí postavit stadion pro tisíc lidí, stejně víc na Chance ligu v Jihlavě nechodí. Přece tu nechceme zůstat. Chceme do extraligy a postupně stoupat nahoru, minimálně fanoušci by si to měli přát, nebo nás mají do konce života naplňovat výhry nad Šumperkem a Kolínem?miramare83 napsal:To je vsechno uhel pohledu. Co uvadite, je pravda, nebo i rozdil ve stadionech, ale ciste z fandovskyho hlediska ja radsi pravidelne hraju nahore v Chance lize (rozumej Dukla), nez se placat rok co rok na vocase ELH (Kladno). Vzdyt kolik ti zazijou sportovni radosti? Dlouhy sezony plny porazek, akorat nekdy uspejou v barazi... Nemenil bych. Psano uplne bez emoci, takhle to jako fanda citim.
Duklacek- Posts : 1104
MichalDJ, jajirk and Lufa like this post
MarkusHCD napsal:Extraliga je nebe,CHL peklo,k čemu nám jsou poháry z této holomajzny,když v září opět dorazí Šumperk a na Kladno přijede Třinec?To,že hnijeme v žumpě je jedním z faktorů,že nyní nemáme ani vlastní stadion
To jo to souhlasím. I ten jeden rok za to stál. A vůbec vyrazit na Spartu do Hradce Králové a tak je to úplně jiná kultura všeho. S touhle žumpou se to nedá srovnávat. Jenže to se zase dostaneme ke kritice BŠ, udělal pro to maximum? Je v pořádku že tentýž člověk bere funkce na svazu a řídí klub? Je na tom Dukla tak, aby se tyto funkce dali dělat všechny na výbornou? Co dělá Kristek? Proč se tu pracuje nekoncepčně atd ....
MarkusHCD- Posts : 1924
HCDTOM, MichalDJ, Vasoj84, jajirk and Duklacek like this post
miramare83 napsal:To je vsechno uhel pohledu. Co uvadite, je pravda, nebo i rozdil ve stadionech, ale ciste z fandovskyho hlediska ja radsi pravidelne hraju nahore v Chance lize (rozumej Dukla), nez se placat rok co rok na vocase ELH (Kladno). Vzdyt kolik ti zazijou sportovni radosti? Dlouhy sezony plny porazek, akorat nekdy uspejou v barazi... Nemenil bych. Psano uplne bez emoci, takhle to jako fanda citim.
Tak to zásadně nesouhlasím. Určitě mi vítězství v téhle lize nepřinese tolik radosti, jako boj o každý bod v elh s plným zimakem a úrovni hokeje o parník jinde. Byt mezi slepými jedookym králem už trochu omrzelo všechny v jihlavě viz návštěvnost. Zájem o Duklu jako takovou. Hrát elh tak do hradce i pelhřimova jezdí mnohem víc lidí
HCDTOM- Posts : 776
MichalDJ, jajirk, Duklacek and Lufa like this post
miramare83 napsal:To je vsechno uhel pohledu. Co uvadite, je pravda, nebo i rozdil ve stadionech, ale ciste z fandovskyho hlediska ja radsi pravidelne hraju nahore v Chance lize (rozumej Dukla), nez se placat rok co rok na vocase ELH (Kladno). Vzdyt kolik ti zazijou sportovni radosti? Dlouhy sezony plny porazek, akorat nekdy uspejou v barazi... Nemenil bych. Psano uplne bez emoci, takhle to jako fanda citim.
Souhlasim a prave proto i pisu, ze tady asi uplne ta vule hrat EHL neni, protoze se pro to za tech 20 let moc neudelalo ( stadion, finance...)
miramare83- Posts : 1125
ondrej.n likes this post
HCDTOM napsal:miramare83 napsal:karel granát napsal:Asi jsem divnej,mě to rozesmálo!
Jediny co me na tom trochu da se rict rozesmalo je, jak musi bejt Kladno v haji
Byt Brozikem, tak bych si pripadal asi jako kdyz me hodi do zumpy (i kdyz je to ELH, ale dno) a uz se tesim, az zas vyplavu zpatky:D
Vím, že to píšeš v emocích, ale takhle být v haji bude stát Duklu mnoho let tvrdé dřiny
To je velka pravda...za tech vic jak 20 let co hrajeme tuhle ligu byly tymy ktery se pokousely postoupit do EHL, nekteri i opakovane, Liberec, Mlada Boleslav, Olomouc, Kladno, Karlovi Vary, Ceske Budejovice...drive nebo pozdeji se to vsem povedlo a jsou v EHL a dlouhodobe ji hraji, mi to tech 20 let take zkousime a az na dve epizody je nase snaha marna, je otazka kde je chyba, jestli tu EHL opravdu hrat chceme a nebo mame tak slaby management, ktery nedokaze zajistit postup a dlouhodobejsi setrvani v EHL...
miramare83 napsal:karel granát napsal:Asi jsem divnej,mě to rozesmálo!
Byt Brozikem, tak bych si pripadal asi jako kdyz me hodi do zumpy (i kdyz je to ELH, ale dno) a uz se tesim, az zas vyplavu zpatky:D
Vím, že to píšeš v emocích, ale takhle být v haji bude stát Duklu mnoho let tvrdé dřiny
HCDTOM- Posts : 776
vn napsal:Kolja napsal:MichalDJ napsal:Minuly tyden rikali v radiu, ze se nova hala stavet nebude kvuli energiim, tak jsem zvedavej co na tom je pravdy
A včera říkali, že se stavět bude...
Kde?:-)
Dokud se nevyjádří zastupitelstvo je to úplně jedno
Kolja- Posts : 156
karel granát napsal:Asi jsem divnej,mě to rozesmálo!
MichalDJ likes this post
jajirk- Posts : 161
karel granát and Raddy007 like this post
jajirk- Posts : 161
karel granát likes this post
MarkusHCD- Posts : 1924
DUKLIČKA- Posts : 1624
Vasoj84, Duklacek and miramare83 like this post
Jaternička, MichalDJ and Vasoj84 like this post
Kolja napsal:MichalDJ napsal:Minuly tyden rikali v radiu, ze se nova hala stavet nebude kvuli energiim, tak jsem zvedavej co na tom je pravdy
Kde?:-)
vn- Posts : 1856
Jaternička- Posts : 1419
imbík, FREDERIK, MichalDJ, Vasoj84 and miramare83 like this post
karel granát, FREDERIK and MichalDJ like this post
Kolja napsal:MichalDJ napsal:Minuly tyden rikali v radiu, ze se nova hala stavet nebude kvuli energiim, tak jsem zvedavej co na tom je pravdy
No ja to slysel na Impulzu
Pravdou je, že ani jednoho si nedokážu představit zrovna v těhlech dresech. Nicméně ELH jim přeju. Víc mě sere to Kladno před nima bych se nikdy nesklonil, nikdy.
DUKLIČKA, MichalDJ, Duklacek, Raddy007 and miramare83 like this post
MichalDJ napsal:Minuly tyden rikali v radiu, ze se nova hala stavet nebude kvuli energiim, tak jsem zvedavej co na tom je pravdy
Kolja- Posts : 156
karel granát likes this post
Duklacek- Posts : 1104
Kdyz se na lede objevil v prvne lajne vedle veteranu Sik, tak se mi to libilo. Takto ma tlacit prvni lajna.
Jedna perlicka. Po zapase jsme se zastavili na nakup v Hradci v Lidlu. Zaslechl jsem, jak jedna zamestnankyne povida druhy, ze Dukla prej vyhrala 3:2. Asi to tady nemaji uplne na haku jak jsem si myslel…
Siroko- Posts : 1206
hadas (admin), ralff, Kelt and Duklacek like this post
Každopádně tři body super. Ty se počítají.
vn and miramare83 like this post
pegy18- Posts : 385
ralff likes this post
Lázňator- Posts : 702
vn likes this post
staříček- Posts : 527