Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+53
Hedgehog
krap
arthur
dobry_lovec
Hokejovy fanda
olin
Luc2as
mrskman
ondrej.n
Janosik
mjrkk
Musa
kancler
Hhs23
Miroslav Tuna
hcd
Kuba
mbenda
AJET0
staříček
Thoor93
Vasoj84
Lázňator
Lufa
hadas (admin)
Falk HCD
HCDTOM
MarkusHCD
J4u8
pegy18
FREDERIK
Raddy007
Sigyteam
xantypa
Kolja
Jaternička
mirason
MichalDJ
karel granát
miramare83
vn
Kelt
Mišák
jajirk
Siroko
wortyr
Duklacek
imbík
ralff
richmonds
Slezy77
Excalibur
DUKLIČKA
57 posters

Strana 19 z 20 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 19 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro imbík 28/4/2022, 06:34

Excalibur napsal:No když si zpětně promítnu finále se Vsetínem, tak byl pro nás určitě větším nebezpečím Zeman. Březina mě nijak nezaujal. Je to jednoduchý - lepší hráči jsou v extralize a na ně nemáme peníze.

No právě to já vím. Tak proto tady musí hrát ti co tu chtějí hrát za ty drobné. U nás mají nejlepší hráči teď v posledních sezónách něco kolem 50-60 000 cca Plekanec na Kladně 300 000. Pětkrát tolik, kdyby si někdo myslel, že tam hraje z lásky ke Kladnu. A s tima mladýma je to dokola. Super jak hráli, ale o koho bude zájem tak ještě maximálně rok a pak jdou. Viz Chlubna viz Anděl a to v porovnání s Menšíkem nebyli tak dominantní. No a při vší úctě k ostatním mladým, musí se ještě zlepšit. Každým rokem to musí být znát. Když vezmu, že Brožíka a Čermáka už to bylo druhé play off po roce, tak nějaké extra zlepšení jsem tam neviděl. Na jednu stranu dobrý, že tu zůstanou, ale ty nás do ELH zatím taky nedostanou.

imbík

vn and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 27/4/2022, 22:54

imbík napsal:Březinu bych bral zpátky klidně. I když jak někdo zde píše. Hráč co furt marodí nás těžko pozvedne na vyšší level. Zemana nebrat, obzvlášť pokud přijde Žalčík a není to JPP 😁😁 myslím, že tihle dva už ve stejném týmu působit nikdy nemůžou. Já jsem nohama na zemi. Hlavně ať přivedeme hráče na které budeme mít celou sezónu, případně kteří nám před play off neřeknou že na to tady serou.

Pořád tady nikdo nenapsal ty jména kteří nás do ELH dostanou, zatím jsou koule na to napsat kdo nás tam nedostane paradoxně pořád zatím o nejlepších hráčích play off, protože čísla přeci nelžou. 🙈😁 O tom, že lidi když vypadl Cagy nebo Skořepa rychle zjišťovali co jim je a jestli ještě budou hrát už netřeba mluvit, myslím, že to mluví za vše. To že nás tady deset let táhne Cagy, Skořepa pět let po té co už neměl v týmu místo, Seman je jeden z našich nejlepších hráčů baráže, přesto, že už hrál jen v Havířově, není chyba těch kluků, ale někoho jiného.... Kde jsou ti lepší???

Já vidím potenciál a budoucnost právě v těch mladých co nastoupili do PO. A další by se mohli během těch dvou let ukázat. Druhá otázka je jestli budou peníze na to je tu udržet než bude ( možná ) nová hala a s ní i cíl postoupit ( pokud tedy to ta banda buzíků fakt neuzavře )

Lufa

hadas (admin), miramare83 and lojzavojza like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 27/4/2022, 22:49

Přátelé, kamarádi, fanoušci, diváci, hráči a vůbec celá Duklo...
Sezónu jsme tady i jinde asi všichni zhodnotili. Já jen zopakuji, že i když jsem byl občas hodně nasranej (ne kvůli výkonu hráčů) a dokonce jsem jednou v play-ff odešel z hokeje předčasně, jsem hrdej na to, jak Dukla jako tým odehrála Play-off i baráž. Neskutečný, nemám slov...

Jinak bych jen zmínil, že v téhle sezóně tady přibylo cca 5 500 příspěvků a celkově od uzavření fóra se blížíme k 18 000 cheers To jsem vůbec nečekal a jsem rád, že se máme kde "vykecat".
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

karel granát, ralff, HCDTOM, krap, FREDERIK, ondrej.n and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 19 Empty Falk HCD

Příspěvek pro Falk HCD 27/4/2022, 22:00

A ty půtky tady, kdo jak a co, sleduji už jen s nadhledem Very Happy . Nic není černé a bílé, každý má svůj kus pravdy, ale hlavní je, že se v Jihlavě pořád nějak hokejem žije...

Falk HCD

imbík, karel granát, wortyr and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 19 Empty Falk HCD

Příspěvek pro Falk HCD 27/4/2022, 21:57

Ač z dáli, tak stále sleduji, fandím a čtu DF. Za mě podivná základní část, ale play-off a baráž parádní. Navíc ti kluci věděli, že se de facto o moc nehraje a možná právě proto dokázali, to co dokázali. V play-off to doslova urvali a v baráži mě bavila ta naše hra. Kladno hokejově o level výše, ale každé naše vyjetí za jejich modrou smrdělo šancí. A myslím si, že to bylo právě tím, že kluky nic nesvazovalo. Věděli, že jen můžou, ale nemusí. Navíc výborný gólman, takže celá sezóna nakonec nečekaně super !!!

Falk HCD

hadas (admin), imbík, karel granát, ondrej.n, Lufa, wortyr, miramare83 and Honza KH like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 27/4/2022, 21:46

Imbík:

Přijdeš mi jak ženská. Jestli nemáš nějakou poruchu identity. Very Happy
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 27/4/2022, 21:07

Jak jste prisli k Zalcikovi? Proboha vzdyt to je taky peknej zoldak…

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 27/4/2022, 21:04

No když si zpětně promítnu finále se Vsetínem, tak byl pro nás určitě větším nebezpečím Zeman. Březina mě nijak nezaujal. Je to jednoduchý - lepší hráči jsou v extralize a na ně nemáme peníze.

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 27/4/2022, 20:54

Březinu bych bral zpátky klidně. I když jak někdo zde píše. Hráč co furt marodí nás těžko pozvedne na vyšší level. Zemana nebrat, obzvlášť pokud přijde Žalčík a není to JPP 😁😁 myslím, že tihle dva už ve stejném týmu působit nikdy nemůžou. Já jsem nohama na zemi. Hlavně ať přivedeme hráče na které budeme mít celou sezónu, případně kteří nám před play off neřeknou že na to tady serou.

Pořád tady nikdo nenapsal ty jména kteří nás do ELH dostanou, zatím jsou koule na to napsat kdo nás tam nedostane paradoxně pořád zatím o nejlepších hráčích play off, protože čísla přeci nelžou. 🙈😁 O tom, že lidi když vypadl Cagy nebo Skořepa rychle zjišťovali co jim je a jestli ještě budou hrát už netřeba mluvit, myslím, že to mluví za vše. To že nás tady deset let táhne Cagy, Skořepa pět let po té co už neměl v týmu místo, Seman je jeden z našich nejlepších hráčů baráže, přesto, že už hrál jen v Havířově, není chyba těch kluků, ale někoho jiného.... Kde jsou ti lepší???

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 27/4/2022, 20:13

Kluci, klid. Kladno bylo lepší a zaslouženě vyhrálo. To, že systém je idiotsky je jedna věc, ale musíme uznat jejich (pochopitelnou) vyšší kvalitu. Vím, že mi za tohle už roky nadávate, ale dokud naši nej hráči budou čagy, skorepa nebo seman, tak je extraliga nereálná. Oni na ní prostě nemají a nemohou nas tam dostat. To není kritika, jen můj dlouhodobý názor, jenž se opět potvrdil. Sezóna to byla fajn, nadočekávaní, ač nějaké měřítko v tenhle lize snesou tak tři týmy, tak je úspěch soutěž vyhrát a ještě nechat mladý. Postup nebyl reálný a tak prostě zase chance liga no... Kluci předvedli co mohli a já gratuluji. Opět bylo o Dukle slyšet a ještě se trochu získalo do klubové kasy, takže úspěch, v podstatě Smile)

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 27/4/2022, 19:13

Zemana nebrat,ať si to doklepe v Porubě, obzvlášť,pokud by klapl ten Žálča

MarkusHCD

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 27/4/2022, 18:55

ralff napsal:
MarkusHCD napsal:Bral bych zpět Břízku,pokud již nahoře nezapustila kořeny

Březinovi bych se taky nebránil. Ve Vsetíně končí, tak uvidíme.
U nej je ale otazka, jak je na tom zdravotne s tema otresama mozku. Pokud hrac 2/3 sezony promarodi, tak je to celkem na prd.
Pak tam konci jeste Zeman. Taky bych byl spis proti.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 27/4/2022, 18:28

MarkusHCD napsal:Bral bych zpět Břízku,pokud již nahoře nezapustila kořeny

Březinovi bych se taky nebránil. Ve Vsetíně končí, tak uvidíme.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 27/4/2022, 18:23

Bral bych zpět Pekra.
Jaternička
Jaternička

FREDERIK, Vasoj84, Raddy007 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 27/4/2022, 18:13

Bral bych zpět Břízku,pokud již nahoře nezapustila kořeny

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 27/4/2022, 17:26

J4u8 napsal:Lysý končí?
Ano, to uz se vi dlouho. Mam pocit, ze se stehuje nekam na Island.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro J4u8 27/4/2022, 16:37

Lysý končí?

J4u8

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 27/4/2022, 14:35

Helt zpátky do Litvínova.

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Slezy77 27/4/2022, 10:59

Tak to toho tolik o Heltovi nevíš.. jednu dobu býval největším talentem v ČR, rvalo se o něho Colorado a jednu chvíli se na něho ptal i Pittsburgh. Tenkrát to potvrdil jeho agent.

Slezy77

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 27/4/2022, 10:47

Tvl tak to čumím, on byl Filip Helt před šesti lety draftovanej týmem ST. Louis Blues do NHL 😳

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 27/4/2022, 06:12

Dobrej rozhovor, normální přijmutí věcí - odejitých hráčů, že bylo těžký hrát proti týmu z ELH , žádný slzavý údolí nad rozhodčíma a soupeřem. To se dalo číst.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 26/4/2022, 21:58

Raddy007 napsal:Na nějaký kladenský provokatéry snad ani nemá cenu reagovat, to je jako když ve fotbale Plzeň měla cinklý zápasy, tak to viděli všichni mimo jejich fanoušků, tak tady to taky vidí celá republika mimo kladenských zaslepenců. Ale třeba ten kladenskej Procházka v TV to nesmyslné vyloučení při kterém jsme dostali rozhodující gól viděl.
Mě už jen pobavilo, když v Jihlavě Jágr dva háčky na našeho hráče přímo před očima rozhodčího samozřejmě zrovna oslepenýho naším silným osvětlením, ten mu stejně ujel a mám dojem, že už Jágr pak ani nehrál.
Mě pobavilo, když Jágrovi náš hráč na chvíli chytl hokejku a Jágr pořvával na rozhodčího, proč to nepíská. Very Happy Faul to byl, ale zrovna od něj mi to řvaní přišlo nepatřičný.

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raddy007 26/4/2022, 21:56

Na nějaký kladenský provokatéry snad ani nemá cenu reagovat, to je jako když ve fotbale Plzeň měla cinklý zápasy, tak to viděli všichni mimo jejich fanoušků, tak tady to taky vidí celá republika mimo kladenských zaslepenců. Ale třeba ten kladenskej Procházka v TV to nesmyslné vyloučení při kterém jsme dostali rozhodující gól viděl.
Mě už jen pobavilo, když v Jihlavě Jágr dva háčky na našeho hráče přímo před očima rozhodčího samozřejmě zrovna oslepenýho naším silným osvětlením, ten mu stejně ujel a mám dojem, že už Jágr pak ani nehrál.

Raddy007

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 26/4/2022, 19:59

imbík napsal:
Ty a Lufa jste vůči mě hodně zapskli 👍😁 sebemenší šance si rejpnout hned se chytíte. Však vás nikdo nenutí moje příspěvky číst a už vůbec ne jim věřit 😉. Z kabiny nějaké info mám, ale to info z kabiny bych sem nikdy nepsal, protože v hokeji se mění vše z hodiny na hodinu a hlavně vůči člověku který mi občas něco řekne by to bylo nefér. Tak se třeba poserte 👍😉 Skořápka se na HZS řešil během pátku, že je to jeho konec. Lidí to tam říkalo mnoho, naštěstí to není pravda. A tak si tady zase budete moc psát ty svoje hovna, že už tomu nemá co dát jako Cagy a Seman, nebo Bilcik a já nevím kdo dál. 😁

Když už mě zmiňuješ tak reaguju - nevím kdo tu vypouštěl ty zaručený sračky o konci kariery Skořápky, nechce se mi to hledat ale jelikož reaguješ tak jsi to byl asi ty.
Takže místo toho aby sis sypal popel na hlavu že tu působíš dojmem pavlačový drbny a zhrzený ženský ,tak se cejtíš ještě uraženej ?? Měl by si s tou ješitností něco dělat Very Happy

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro xantypa 26/4/2022, 18:14

Sigyteam napsal:Hoši mě to nedá, ale prostě mě to donutilo odpovědět. Tolik ubrečenej tým jako Jihlava jsem dlouho neviděl. Po každém zápase tuna breku jak rozhodčí posral tohle a tohle. Co být trochu objektivní? Co třeba při druhém zápase neuznaný regulérní gól Wooda? Proč včera chytal Žukov? Že by kamarádi Ujčíka rozhodli?

Plus narážíte včera na Hlavu, který po vstřelení gólu sestřelil Čachotského. To souhlasím. Ale co takhle se podívat zhruba 5 vteřin zpět, kde Čachotský pro změnu bez puku sestřelil Hlavu? Zkuste být objektivní, prosím.

Další věc. Nadáváte tu Beranovi za simulování a ten rozhovor. Tak schválně, stoupněte si do fronty a já vám dám taky jebu hokejkou do břicha Smile uvidíme, kdo bude simulovat. A teď otázka, byl zoufalejší ten rozhovor, nebo to, že vaše PR má potřebu to dávat na FB?
Apelujete na rozum. To je marne. Ale kdyby se extraliga dala vybrecet, jsme tam. A rovnou ve finale

xantypa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 26/4/2022, 17:58

Sigyteam napsal:Hoši mě to nedá, ale prostě mě to donutilo odpovědět. Tolik ubrečenej tým jako Jihlava jsem dlouho neviděl. Po každém zápase tuna breku jak rozhodčí posral tohle a tohle. Co být trochu objektivní? Co třeba při druhém zápase neuznaný regulérní gól Wooda? Proč včera chytal Žukov? Že by kamarádi Ujčíka rozhodli?

Plus narážíte včera na Hlavu, který po vstřelení gólu sestřelil Čachotského. To souhlasím. Ale co takhle se podívat zhruba 5 vteřin zpět, kde Čachotský pro změnu bez puku sestřelil Hlavu? Zkuste být objektivní, prosím.

Další věc. Nadáváte tu Beranovi za simulování a ten rozhovor. Tak schválně, stoupněte si do fronty a já vám dám taky jebu hokejkou do břicha Smile uvidíme, kdo bude simulovat. A teď otázka, byl zoufalejší ten rozhovor, nebo to, že vaše PR má potřebu to dávat na FB?

Ty vole kdo jseš? Co to meleš?

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 26/4/2022, 17:27

Tohle si stejně nevysvětlíme, vždy to uvidí jinak. Jejich mančaft ukázal charakter na úrovni odpadkového koše. To, že rozhodnutí šla ve prospěch Kladna bylo stejný jako loni, nic zvláštního. Čachy a Hlava, nejprve normální souboj, byl tam puk, následně zezadu po gólu krosna. Stejná jako ve třetím zápase, kdy Zadražil dostal od Baránka krosnu zezadu po gólu na 4:2 jako svině. Opět nic. Včera naše dvě vysoké, následně vaše, opět před zebrou, neodpískáno. Dotchinův atak na Skořápku? Nic. Jágrova držení?? Nic. Vrchol? Vymyšlená přesilovka včera, při které padl rozhodující gól. To jsou fakta.
Ano, Zhukov a Beran. Beran do něj chodil stejně jako většina hráčů celou sérii. Zebry ho měly vylejvat, ale snažily se býti asi jako v NHL a nechávat to volně. Až se jim to vymklo trochu. Faul Berana, faul Makse, oboje na dvojku, herecká vložka Berana na jedničku. Probodnuté břicho a následně hned hraje.
Chování vašeho týmu? V šatnách nám nadávají do ku*ev, zm*dů a podobně. Po gólech provokace. Po odpískáních provokace. Neustálé ataky zezadu, zejména ty krosčeky. Neustálé provokace brankáře, sekání, slovní napadání. Tak o čem se tu bavíme?

Duklacek

Raddy007 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 26/4/2022, 16:34

No kdyz uz ses zapojil... Nikdo nebreci a nekeca s rozhodčíma tak jako Plek. a Jagr. To za prvy. Na ty nikdo nema, uz jsou tim prislovecny, takze o tomhle vubec nemate co mluvit...
Zukov vcera chytal proto, protoze uz ten trest v zapase byl prehnanej, jelikoz Beran simuloval (za chvilku byl i s tim strasnym zranenim na nohou a dal vysiral). A uz sis polozil otazku kdo to zacal? Ano, Beran, kdyz se ohnal hokejkou po hlave Zukova... Je potreba videt pricinu, nejen dusledek.
Hlava to bral hlava nehlava, takze se nemuze divit kdyby ho taky nekdo vzal po hlave:D A pamatuj - furt lepsi JiHlava nez jen Hlava;) To je for.
Berana uz jsem okomentoval - byla to tak hrozna "jeba" ze byl hned na nohou... To je uplnej spodek, Jagr ho dotah prave proto, aby se motal pred brankou a provokoval soupere. Nic jineho ani neumi, sami nekteri kladenaci ho behem sezony na foru kritizovali za rozpacity vykony, ze neumi bruslit, je tam k hovnu atd. a posilali ho pryc...
Takze tolik k tvemu "radoby objektivnimu" prispevku, kterej je ale zase jen totalne levej, jako cely kladno...
I love you💛FOREVER

miramare83

Raddy007 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 26/4/2022, 16:26

prosim tě, když jsi tak objektivní tak mi řekni, zda Jágr co pár minut úkoloval rozhodčí z pozice člena výkonného výboru svazu, nebo jako majitel klubu...protože kapitán Kladna byl naživu a při vědomí, tak proč Jágr ovlivňoval rozhodčí během zápasů?

richmonds

hadas (admin), FREDERIK, Duklacek, Raddy007 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 26/4/2022, 16:10

Beran neměl u Žukova po odpiskani co dělat, natož dat Zukovovi přes helmu.

A k tomu breku. Včera se pozastavovali i komentátoři nad neodpiskanyma zákrokama Kladna. A neustále diskuze Jágra a Plekance s rozhodčímu to vidí všichni. A to že hráč Kladna jede po vstrelenem gólů provokovat střídačku soupeře je taky velmi "sportovní ".

Kladno silnější o tom žádná. Ale ta série nebyla vůči nám férova. Ale co, je to hokej, časem se nám to zase vrátí.

Pro naše mladíky velké plus. V tomto ohledu Dukla jednoznačný vítěz.

ralff
ralff

hadas (admin), FREDERIK, Duklacek, wortyr, Raddy007 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sigyteam 26/4/2022, 15:29

Hoši mě to nedá, ale prostě mě to donutilo odpovědět. Tolik ubrečenej tým jako Jihlava jsem dlouho neviděl. Po každém zápase tuna breku jak rozhodčí posral tohle a tohle. Co být trochu objektivní? Co třeba při druhém zápase neuznaný regulérní gól Wooda? Proč včera chytal Žukov? Že by kamarádi Ujčíka rozhodli?

Sigyteam

xantypa likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mišák 26/4/2022, 15:08

mirason napsal:
Mišák napsal:
mirason napsal:A me by se to libilo takhle:
Nejspravedlivejsi je prolinaci soutez 2 ELH, 2 Change, kazdy s kazdym 4x, prvni v tabulce zustava 2-3 play-off na 4 vitezne, posledni smolik pacholik.
Nejspravedlivejsi by byl automaticky postup a sestup. A argument, ze spatny team vystrida jeste horsi je nesmysl. Prachy by se na extraligu sháněli lip a vedelo by se o par tydnu driv co se bude hrat a dle toho uz stavet mancaft, ne to honit na posledni chvili. A jestli na to mas udrzis se, jestli ne za rok ahoj. To same o patro niz, mas na to se za rok vratit, tak to dokaz.

Letos je specificke se Zlinem, ale Kladno bylo proste lepsi a ted si vem, co by se tam pristi rok jako hralo, kdyby byl postup. Nevim, nevim, je treba to prokazat nejakou soutezi
Lepsi bylo, ale kadr se meni po kazde sezone, 5akze by v Dukle nezustal kamen na kameni a v leopoldovce taky ne. Vice mene je to spuboj mangeru kdo da dokupy vic penez.

Mišák

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 26/4/2022, 14:19

xantypa napsal:
miramare83 napsal:Vysledky nezavisleho mereni IQ testu:
1. dlouhosrsta kolie
2. simpanz obecny
3. bambusovnik pravy
4. nastrouhana mrkev
5. Matej Beran

A vsiml jste si, ze na Duklu to stacilo? Bohuzel.

Ne. Duklu porazili Kubik s Plekancem. A kladenska "vychcanost" vzdy v pravou chvili (stejne jako loni).

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 26/4/2022, 13:37

Xantypa.

Ani jsem si nevšiml, že věc co jmenuješ porazilo Duklu.

To stvoření rozhodně nebylo rozhodující faktor v tomto tyjatru (baráži)
Jaternička
Jaternička

FREDERIK, MichalDJ and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro xantypa 26/4/2022, 13:27

miramare83 napsal:Vysledky nezavisleho mereni IQ testu:
1. dlouhosrsta kolie
2. simpanz obecny
3. bambusovnik pravy
4. nastrouhana mrkev
5. Matej Beran

A vsiml jste si, ze na Duklu to stacilo? Bohuzel.

xantypa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 26/4/2022, 13:06

Vysledky nezavisleho mereni IQ testu:
1. dlouhosrsta kolie
2. simpanz obecny
3. bambusovnik pravy
4. nastrouhana mrkev
5. Matej Beran

miramare83

hadas (admin), FREDERIK, MichalDJ, jajirk, Duklacek, Raddy007 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 26/4/2022, 13:04

Kolja napsal:
Lufa napsal:
Duklacek napsal:Jak to teda bylo se Skořápkou, ty zaručený zprávy, že končí? Za jeho pokračování jsem moc rád.👍
Ale oči mě bolí, když tady vidím tu úvahu stylu “radši vyhrávat v Chance lize, než prohrávat v extralize.”
No to snad ne? Takhle uvažovali sedm let v ČB a my se tomu smáli. To nemůže nikdo ani myslet vážně, možná by chtělo si všimnout, že i to “vyhrávání” v Chance lize, kdy se držíme x let nahoře nikoho v Jihlavě nezajímá a na hokej tady začnou lidi chodit až na třetí sérii v play off.
To s tím Skořepou mě to taky hned napadlo. Tady už se pomalu plánoval pohřební průvod a ono to je tradiční JPP. To tu  zase někdo chtěl být  moc důležitej a dát všem na obdiv jak je propojenej s kabinou a má informace z první ruky Very Happy
Úvaha, že někdo raději bude chodit na CHL než prohry v ELH mi vyloudil úsměv na tváři a přesně - vzpomínka na ČB a ty jejich bláboly.

Njn holt imbik a jeho továrna na pravdu 🙂

Ty a Lufa jste vůči mě hodně zapskli 👍😁 sebemenší šance si rejpnout hned se chytíte. Však vás nikdo nenutí moje příspěvky číst a už vůbec ne jim věřit 😉. Z kabiny nějaké info mám, ale to info z kabiny bych sem nikdy nepsal, protože v hokeji se mění vše z hodiny na hodinu a hlavně vůči člověku který mi občas něco řekne by to bylo nefér. Tak se třeba poserte 👍😉 Skořápka se na HZS řešil během pátku, že je to jeho konec. Lidí to tam říkalo mnoho, naštěstí to není pravda. A tak si tady zase budete moc psát ty svoje hovna, že už tomu nemá co dát jako Cagy a Seman, nebo Bilcik a já nevím kdo dál. 😁

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 26/4/2022, 11:53

Lufa napsal:
Duklacek napsal:Jak to teda bylo se Skořápkou, ty zaručený zprávy, že končí? Za jeho pokračování jsem moc rád.👍
Ale oči mě bolí, když tady vidím tu úvahu stylu “radši vyhrávat v Chance lize, než prohrávat v extralize.”
No to snad ne? Takhle uvažovali sedm let v ČB a my se tomu smáli. To nemůže nikdo ani myslet vážně, možná by chtělo si všimnout, že i to “vyhrávání” v Chance lize, kdy se držíme x let nahoře nikoho v Jihlavě nezajímá a na hokej tady začnou lidi chodit až na třetí sérii v play off.
To s tím Skořepou mě to taky hned napadlo. Tady už se pomalu plánoval pohřební průvod a ono to je tradiční JPP. To tu  zase někdo chtěl být  moc důležitej a dát všem na obdiv jak je propojenej s kabinou a má informace z první ruky Very Happy
Úvaha, že někdo raději bude chodit na CHL než prohry v ELH mi vyloudil úsměv na tváři a přesně - vzpomínka na ČB a ty jejich bláboly.

Njn holt imbik a jeho továrna na pravdu 🙂

Kolja

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 26/4/2022, 11:38

Jestli vubec nějaká baráž tak tahle:

https://www.hcdukla.cz/zapasy.asp?sezona=2017&kategorie=MUZ

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 26/4/2022, 11:06

Jaternička napsal:Ideální baráž by byla taková, jaká se hrála dříve. A to v té naší postupové sezóně.
Navic v takove dlouhe barazi utrzi nejakej financni polstar, kterej muze investovat do posil. Pro nas to bylo docela zasadni. Plus jsme v te posledni extraligove sezone meli 5 mega za prestup Skarka. Oboji bychom letos nemeli. Navic by byl zasadni problem s mizernym prijmem ze vstupnyho, protoze bychom hrali nekde mimo. Z toho duvodu by to bylo po financni strance asi bida s nouzi.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 26/4/2022, 10:53

Ideální baráž by byla taková, jaká se hrála dříve. A to v té naší postupové sezóně.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro mirason 26/4/2022, 10:51

Mišák napsal:
Nejspravedlivejsi je prolinaci soutez 2 ELH, 2 Change, kazdy s kazdym 4x, prvni v tabulce zustava 2-3 play-off na 4 vitezne, posledni smolik pacholik.
Nejspravedlivejsi by byl automaticky postup a sestup. A argument, ze spatny team vystrida jeste horsi je nesmysl. Prachy by se na extraligu sháněli lip a vedelo by se o par tydnu driv co se bude hrat a dle toho uz stavet mancaft, ne to honit na posledni chvili. A jestli na to mas udrzis se, jestli ne za rok ahoj. To same o patro niz, mas na to se za rok vratit, tak to dokaz.

Letos je specificke se Zlinem, ale Kladno bylo proste lepsi a ted si vem, co by se tam pristi rok jako hralo, kdyby byl postup. Nevim, nevim, je treba to prokazat nejakou soutezi

mirason

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro mirason 26/4/2022, 10:45

Lufa napsal:Já bych uvítal systém první poslední automatický postup - sestup, po sportovní stránce to je spravedlivý. Pro zastánce baráže - druhý s předposledním. Nevím v kolika sportech se o postup hraje v baráži ale myslím že moc jich nebude .  Letošní sezona ukázala jak je takovej systém nespravedlivej a těžce znevýhodňuje tým z Chl.
Není to výmluva na to jak jsme dopadli - na začátku sezony byl postupovej klíč jasně danej a každej klub , pokud měl opravdu postupový ambice se mohl podle toho zařídit.

Ja vidim nespravedlivou baraz pro predposledniho, proc by mel hrat s druhym finalistou, proto sem uvadel prolinaci soutez, ubude finale (az 7 zapasu), ale ukaze se kdo na co ma. A proc 2-3 play-off ? Aby se hralo o prvni flek a nebyl kamaracoft. Kdyz bude videt rozdil, bude i v play-off, kdyz to bude na hrane, play-off ukaze i mentalni silu se o to poprat.

mirason

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mišák 26/4/2022, 10:41

Mišák

hadas (admin), imbík, Hedgehog, Leo, Lufa, Raddy007 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 26/4/2022, 10:38

Já bych uvítal systém první poslední automatický postup - sestup, po sportovní stránce to je spravedlivý. Pro zastánce baráže - druhý s předposledním. Nevím v kolika sportech se o postup hraje v baráži ale myslím že moc jich nebude .  Letošní sezona ukázala jak je takovej systém nespravedlivej a těžce znevýhodňuje tým z Chl.
Není to výmluva na to jak jsme dopadli - na začátku sezony byl postupovej klíč jasně danej a každej klub , pokud měl opravdu postupový ambice se mohl podle toho zařídit.

Lufa

Leo, jajirk, Duklacek and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 26/4/2022, 10:28

imbík

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 19 Empty Postupova matematika

Příspěvek pro mirason 26/4/2022, 10:17

A me by se to libilo takhle:

mirason

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 26/4/2022, 10:03

MichalDJ napsal:
Duklacek napsal:
imbík napsal:Tak Semiš je sympaťák odjakživa. Až nechápu, že on kdysi hrál v Chomutově 😁😁.
Njn je to fakt,ale co si za to koupíme? Možná jsme sympaticky ale zase prales 😱 Kladno jsou zmrdi, ale Extraliga.. ... 🤔
Pravda pravdoucí.. my musíme být furt vždy ti hodní, ale nic z toho nemáme. Dokonce vlastní hráči s námi “vyjebou” (trochu ostřejší výraz). Nedovedu si představit, že by přišel Rob na Vsetíně za šéfem, že chce na play off do Vítkovic, svinským krokem z kanclu by mazal. My jsme byli hodní, a ve finále si tady stěžujete, že byl úzký kádr. Ale to my jsme pustili tři skvělé hráče, fyzicky dobře narostlé, hezky před play off. To dělá prosím jednu lajnu. Takže jaké polemizování o tom, že byl úzký kádr. Sami jsme si ho rozpustili.
Když se nad tím člověk zamyslí trochu bez emocí, tak to háže jiný obraz.
Nic to ale nemění na tom, že sezóna naprosto neuvěřitelná, jiné slova na to nelze využít.

Trosku na tebe navazu, souhlasim s temi 3 hraci co jsme pred play-off pustili, bez emoci ted rikam ze Scerban nasemu tymu moc neveril, protoze asi cekal ze vypadneme hned v prvnim kole play-off, protoze jinak by si lechce spocital ze pokud dojdeme daleko, tak se mu ty 3 platy s prehledem vrati...Scerban tady hokej v Jihlave zachranil, ale nekdy by neskodilo treba zdrave trosku zariskovat...jen muj nazor, nikoli kritika...sezona byla skvela a uz se tesim na odhalovani posil a dalsi sezonu

To uz me taky napadlo. Navic, byt tu normalne az do konce Lichy, Illes a Fronk (mozna by stacili i dva z nich), mam dojem ze by se mozna postoupilo i pres to kladno. Ale nevim, domnenka...

miramare83

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 19 z 20 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: