Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+53
Hedgehog
krap
arthur
dobry_lovec
Hokejovy fanda
olin
Luc2as
mrskman
ondrej.n
Janosik
mjrkk
Musa
kancler
Hhs23
Miroslav Tuna
hcd
Kuba
mbenda
AJET0
staříček
Thoor93
Vasoj84
Lázňator
Lufa
hadas (admin)
Falk HCD
HCDTOM
MarkusHCD
J4u8
pegy18
FREDERIK
Raddy007
Sigyteam
xantypa
Kolja
Jaternička
mirason
MichalDJ
karel granát
miramare83
vn
Kelt
Mišák
jajirk
Siroko
wortyr
Duklacek
imbík
ralff
richmonds
Slezy77
Excalibur
DUKLIČKA
57 posters

Strana 14 z 20 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 14 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro hadas (admin) 7/5/2022, 16:28

Jo pánové, jako legrace dobrý, ale blbý je, že to nejhorší nás ještě čeká. Aktuálně to není dobrý, ale vyhlídky jsou daleko, daleko horší. Další zdražení energií to ještě podtrhne...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 7/5/2022, 16:12

Mišák napsal:Ja myslim, ze s materialem problem nebude. Byl jsem koupit pytel malty a tri cihly a melivto normalne skladem...fakt 🤣
Neco na tom bude. Taky se mluvi, jaky jsou obrovsky problemy s vyrobou aut. Mel jsem objednany od zari s vyrobou na konci kvetna tohoto roku. Vyhrozovali, ze to bude az koncem leta. No a nakonec ho vyrobili v predstihu uz pred dvema tejdnama. Zase tak horky to nebude. :-)

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mišák 7/5/2022, 13:45

Ja myslim, ze s materialem problem nebude. Byl jsem koupit pytel malty a tri cihly a melivto normalne skladem...fakt 🤣

Mišák

Lufa likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 7/5/2022, 13:00

Beke s Tomancem se pod tím posledním příspěvkem na https://www.facebook.com/horackaarena/ do sebe docela pustili Smile

Že to bude vzhledem k situaci těžký to víme všichni, důležitý je aby byla ochota najít řešení místo krčení rameny, že to nejde.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 7/5/2022, 09:03

Podle me je to o tom, jestli alespon jedna z firem bude mit trochu optimismu a nezapocte do ceny veskery mozny rizika. Dost se to bude podle me odvijet podle vyvoje v nasledujich tydnech na Ukrajine.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AJET0 7/5/2022, 07:12

čau musím sem taky napsat ohledně stavby stadionu. Dělám ve stavebnictví od 2008 a to co se děje teď je naprostej masakr. Třeba... objednám regulace, potvrdí mi termín říjen, že budou v Německu, ale neví kolik mi jich budou moci dát, takže řeknou počítejte listopad. Objednám něco jinýho a řeknou že to vůbec nejde objednat, že přijímají objednávky až od ledna 2023. U něčeho jiného Vám vůbec nepotvrdí kdy by to mělo být, takže 6 měsíců, rok, 2 roky atd. Teď zážitek asi měsíc starý, volá mi zákazník, že schání polystyrén a jestli bych mu nepomohl, že není. Prý ho DEKTRADE stáhl z eshopu a nejde ho koupit. Další příběh, byl jsem u člověka, který vlastní v jihlavě betonárku a říká mi, že nejsou kari sítě, pruty, který se vozí z Ruska a není ani železná ruda z Ukrajiny, takže se čeká fakt jako hodně, hodně těžká krize. DAlší věc je, že se materiály zdražují po cca 3 měsících, takže podlě mě je nemožný něco nacenit a držet 2 roky ceny u takto obrovské stavby. Za mě si myslím, že pokud se bude stavět, tak se vybere varianta bez toho hotelu na rohu, který tam bude tvořit jakousi "rezervu" a doufám, že to tak i Beke měl namyšlený pro krizi největší. Jsem velkej fanda Dukly a na toto jsem čekal jako všichni ostatní fakt dlouho, ale takovej je prostě stav ve stavebnictví. Těžko říct jaké možnosti mají velké stavební firmy. No tolik z mý strany k tématu. Každopádně to jestli se začne stavět neví dneska vůbec nikdo a všichni se modlí aby se do toho někdo přihlásil a cena byla "jakš" takš" schůdná.

AJET0

hadas (admin) and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 6/5/2022, 20:13

Kelt

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 6/5/2022, 19:36

Vasoj84 napsal:Takový jako je To....ec bych vješel na kandelábru , ON a jemu podobní , už hezkých pár let Jihlavě Neee že pomáhají , ale Škodí úmyslně 🤮🤛 A to nemluvím jenom jako fanda HCD 😉 Pro něho byl vždy vše problém ať se jednalo o cokoliv, hlavně si udržet své teplé místečko, zmrd 🤮🤮🤮

Hlavně ze si nechal udělat hospodu pod radnici z městských peněz odborník.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 6/5/2022, 18:59

Na rovinu řeknu, že za 30 tisíc hrubého se smlouvou na osm měsíců bych nebyl schopný uživit rodinu. Zvlášť v dnešní nejisté době. A nemyslím si, že by byly finanční podmínky natolik jiné, abych mohl z civilní práce odejít. Takže vzdát bych se jí nechtěl.

Volný je za třicet hrubého

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 6/5/2022, 18:55

Takový jako je To....ec bych vješel na kandelábru , ON a jemu podobní , už hezkých pár let Jihlavě Neee že pomáhají , ale Škodí úmyslně 🤮🤛 A to nemluvím jenom jako fanda HCD 😉 Pro něho byl vždy vše problém ať se jednalo o cokoliv, hlavně si udržet své teplé místečko, zmrd 🤮🤮🤮

Vasoj84

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 6/5/2022, 18:49

imbík napsal:Žalčík je v Šumperku.

Ale volnej je treba Safranek Smile

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 6/5/2022, 15:17

MichalDJ napsal:S tema cenama za stavebni material to fakt nebude prdel, a pokud se nezacne stavet letos, tak je tu dalsi pruser s penezma od NSA, protoze termin dokonce stavby ma byt do 30.6.2024...mam taky takove obavy ze se na nas zimak vratime po nutnych upravach (nerikam, ze je to spatne, protoze starej zimak je fajn ), ale prislo by mi to dost trapne po te opicarne minuly tyden
Co vím, tak tlačíjou, aby ty peníze z NSA bylo možný proinvestovat v delším časovým horiizontu.

Kelt

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 6/5/2022, 15:01

S tema cenama za stavebni material to fakt nebude prdel, a pokud se nezacne stavet letos, tak je tu dalsi pruser s penezma od NSA, protoze termin dokonce stavby ma byt do 30.6.2024...mam taky takove obavy ze se na nas zimak vratime po nutnych upravach (nerikam, ze je to spatne, protoze starej zimak je fajn ), ale prislo by mi to dost trapne po te opicarne minuly tyden

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 6/5/2022, 14:07

Když jsme v sobotu byli na rozlučce s HZS tak mi Kelt říkal jestli to náhodou není tryzna za jihlavským hokejem. Říkal jsem mu ať se nebojí, že v září se sejdeme na svých místech na stávajícím HZS. 😁 Říkal jsem mu to ze srandy. Možná to až taková sranda nebude.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 6/5/2022, 14:03

Horacky divadlo, ktery se dokoncovalo tesne po revoluci, stalo nejakejch 150 mega. V prepoctu tehdejsich cen urcite nebylo levnejsi nez by mela stat HA a to je jeho potencial vyuziti podstatne mensi.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mišák 6/5/2022, 12:59

Kolja napsal:
wortyr napsal:
ondrej.n napsal:
MichalDJ napsal:Miroslav Tomanec
Každý kdo chodí s otevřenýma očima a nemusí se ani pohybovat ve stavebnictví tak přece reálně musí vidět, že cena za halu nemůže být pod 2 mld bez započtení inflace, když předtím, než tohle všechno začalo, byla kalkulace 1,4 mld...doba se úplně změnila, bohužel, a je třeba uvažovat úplně jinak - na prvním místě je třeba z těchto úrovni myslet na město a jeho občany, nikoliv na profesionální hokejový klub. V těchto podmínkách se to celé stalo zcela zbytnou investicí, která město přivede do hrozných obtíží, což Davide, odmítáš byť jen náznakem připustit. A to je pro mne něco naprosto neuvěřitelného... naštěstí jsou ty volby a snad zvítězí ta troška zdravého rozumu.A zodpovědnost

Jinými slovy čůrák Tomanec vybízí k likvidaci hok. klubu Dukla Jihlava v Jihlavě

Ten pán sedí v zastupitelstvu drahně let... někdy od 2016? A celou dobu jen řeční, jak něco nejde. Kdyby on a jemu podobní aspoň trochu dělali, už ta hala 10 let stojí... A nejen hala...

Bacha v zastupitelstvu už není. Taky s ním většinou nesouhlasím, ale věřím že jako bývalý ředitel stavební firmy bude mít dobrý odhad a za 2mld to není rozumně realizovatelný, pokud se to bude stavět za 2 mld tak to bude město hodně bolet. Což ví i Beke ale nemůže to samozřejmě říct nahlas. Můžeme se jenom modlit, aby to bylo co nejníže.

V čem nemá pravdu je, že se myslí na hokejový klub, hala jasně má minimálně krajský dosah což potvrdil kraj svoji dotací a i v analýze Ceske spořitelny bylo že hala je spádovou oblasti pro 10 milionů lidí (tím netvrdím, že ji všichni budou používat).
Nevim jakou měrou se ma podilet mesto, ale kuprikladu mesto louny zainvesrovalo bazen (s pomalejsi navratnosti) za cca 200mil a to ma pouhych 17tis obyvatel a bazenu je vsude nepreberne mnozstni....to znamena, ze mesto Jihlava by si mohlo dle porovnani dovolir minimalne 600mil. neli vic. To jen tak pro porovnani. Plus kraj plus svaz a stat by se taky jistou merou mohl podilet a jw ro doma. Jenze ja vzdycky rikam...kdo chce hleda zpusoby, kdo nechce hleda duvody.

Mišák

hadas (admin), FREDERIK, Leo and MichalDJ like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 6/5/2022, 12:26

wortyr napsal:
ondrej.n napsal:
Každý kdo chodí s otevřenýma očima a nemusí se ani pohybovat ve stavebnictví tak přece reálně musí vidět, že cena za halu nemůže být pod 2 mld bez započtení inflace, když předtím, než tohle všechno začalo, byla kalkulace 1,4 mld...doba se úplně změnila, bohužel, a je třeba uvažovat úplně jinak - na prvním místě je třeba z těchto úrovni myslet na město a jeho občany, nikoliv na profesionální hokejový klub. V těchto podmínkách se to celé stalo zcela zbytnou investicí, která město přivede do hrozných obtíží, což Davide, odmítáš byť jen náznakem připustit. A to je pro mne něco naprosto neuvěřitelného... naštěstí jsou ty volby a snad zvítězí ta troška zdravého rozumu.A zodpovědnost

Jinými slovy čůrák Tomanec vybízí k likvidaci hok. klubu Dukla Jihlava v Jihlavě

Ten pán sedí v zastupitelstvu drahně let... někdy od 2016? A celou dobu jen řeční, jak něco nejde. Kdyby on a jemu podobní aspoň trochu dělali, už ta hala 10 let stojí... A nejen hala...

Bacha v zastupitelstvu už není. Taky s ním většinou nesouhlasím, ale věřím že jako bývalý ředitel stavební firmy bude mít dobrý odhad a za 2mld to není rozumně realizovatelný, pokud se to bude stavět za 2 mld tak to bude město hodně bolet. Což ví i Beke ale nemůže to samozřejmě říct nahlas. Můžeme se jenom modlit, aby to bylo co nejníže.

V čem nemá pravdu je, že se myslí na hokejový klub, hala jasně má minimálně krajský dosah což potvrdil kraj svoji dotací a i v analýze Ceske spořitelny bylo že hala je spádovou oblasti pro 10 milionů lidí (tím netvrdím, že ji všichni budou používat).

Kolja

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 6/5/2022, 11:20

Hlavnet největší alkoholik Tomanec bude něco říkat o zodpovědnosti a zdravém rozumu 🙈

imbík

hadas (admin), Luc2as, FREDERIK, DUKLIČKA, MichalDJ and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro wortyr 6/5/2022, 11:17

ondrej.n napsal:

wortyr

hadas (admin), imbík, Luc2as, ralff, FREDERIK, DUKLIČKA, Siroko and like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 6/5/2022, 11:08

ondrej.n
ondrej.n

hadas (admin), DUKLIČKA and MichalDJ like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 6/5/2022, 10:53

Žalčík je v Šumperku.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 6/5/2022, 10:11

Miroslav Tomanec

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 5/5/2022, 08:00

Kolja napsal:
imbík napsal:
hadas (admin) napsal:To jsem na Znojmo zvědav. Ve druhé lize problém asi mít nebudou a v Chance lize bude zase další a snad zajímavý tým...
https://www.idnes.cz/hokej/evropske-ligy/orli-znojmo-konec-icehl.A220504_171614_evropa_ten

O to to za pár let budeme mít těžší se dostat nahoru

No uvidíme jaký udrží kádr, jestli hned první rok postoupí z druhé ligy. Každopádně lepší takový plnohodnotný klub než farmy a pseudotymy jako Kadaň, UDH a spol co jen čekají kdo jim co pošle...

A urcite nejsou jedini kdo bude mit ambice, Chomutov, Tabor, Havirov...

MichalDJ

Raddy007 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 5/5/2022, 06:56

Kolja napsal:
imbík napsal:
hadas (admin) napsal:To jsem na Znojmo zvědav. Ve druhé lize problém asi mít nebudou a v Chance lize bude zase další a snad zajímavý tým...
https://www.idnes.cz/hokej/evropske-ligy/orli-znojmo-konec-icehl.A220504_171614_evropa_ten

No uvidíme jaký udrží kádr, jestli hned první rok postoupí z druhé ligy. Každopádně lepší takový plnohodnotný klub než farmy a pseudotymy jako Kadaň, UDH a spol co jen čekají kdo jim co pošle...

To zase jo

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 5/5/2022, 06:50

imbík napsal:

Kolja

Lufa, Raddy007 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 4/5/2022, 21:01

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 4/5/2022, 19:25

Horácká aréna

Není to příspěvek na který všichni čekáte, ale pojďme si to čekání zkrátit dobrou zprávou. Jak asi víte, museli jsme vloni udělat úpravy projektové dokumentace, abychom v této nepříznivé době snížili cenu investice. Tyto úpravy si vyžádaly nutnost změny stavebního povolení stavby a my jsme tedy museli po úpravě projektu dostat nové stavební povolení. A teď ta dobrá zpráva. 29.4. nabylo toto nové stavební povolení svou platnost a můžeme tedy pokračovat. Bez něj by totiž stavební firma nemohla stavět.

Lázňator

jajirk and Musa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 4/5/2022, 17:34

Ještě Jirase , šups sem s ním 😉🤛

Vasoj84

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 4/5/2022, 17:24

To jsem na Znojmo zvědav. Ve druhé lize problém asi mít nebudou a v Chance lize bude zase další a snad zajímavý tým...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

FREDERIK and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 4/5/2022, 14:12

Odchodc Marese po teto sezone se dal cekat. Uz proste dorostl pro extraligu a tam uz platove konkurovat nemuzeme.
Jachym bude minimalne na cernou praci dobrej. Dlouho se tu po takovym bekovi volalo, tak tady ho mate.

Siroko

vn, FREDERIK and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 4/5/2022, 13:45

Mě se ten Jáchym líbí, pokud to bude kopyto, tak aspoň parametry má, tak by Beran u brány nemachroval.

imbík

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 4/5/2022, 13:37

Jaternička napsal:Brož pokračuje.  Celkem stylově to podepsal Smile

Výborně další vylepšení statistik 👍😁🍻

imbík

vn and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Slezy77 4/5/2022, 13:33

Chápu že nejsou prachy na rozhazování ale borec co hrál v Kadani , pak šel do Prostějova a minulou sezonu nehrál komplet nikde 🤦🤦 Bedřichu do čeho jsi duši dal

Slezy77

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 4/5/2022, 13:27

Jsme se rozhodli,že zlikvidujeme Jestřáby?

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 4/5/2022, 13:27

Brož pokračuje. Celkem stylově to podepsal Smile
Jaternička
Jaternička

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 4/5/2022, 13:26

Mě celou sezónu rozčilovalo jeho neustálé nasazování na přesilovky, není to žádný ofenzivní obránce. Věřím, že se může v Olomouci chytnout

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 4/5/2022, 13:15

Ty jeho výkony byly Extraligové v play off tak to prostě je. Budu mu fandit. Dokud budeme v Chance lize bude to každý rok takhle

imbík

FREDERIK and MichalDJ like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 4/5/2022, 13:06

Tak Mareše je škoda , i když mě někdy štval jak je furt vylučovanej , snad se někdy zas vrátí.

staříček

karel granát, MichalDJ and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 4/5/2022, 11:33

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 4/5/2022, 09:49

miramare83 napsal:Beranek me v dresu PV proti nam dost stval, takze dobra posila😀 Za me typove nahrada Zadrazila (a mohl by byt i lepsi). Jen tak dal👍 Hamana moc neznam, ale taky to vypada na slusnej potencial. Zatim dobry posilovani bych rekl. Je potreba i dostatecna sirka kadru, letos to vyslo i s uzsim jenom proto, ze nebylo zas tolik zraneni oproti jinym sezonam.
.

Právě, že zraněních bylo až dost letos. Naštěstí v play off nám v útoku vypadl vždycky jen jeden dva hráči.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 4/5/2022, 09:48

Jaký na to máte lidí názor? Dědek je dobrej řezník co, tepe do nich dobře 😁👍

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 4/5/2022, 09:48

Beranek me v dresu PV proti nam dost stval, takze dobra posila😀 Za me typove nahrada Zadrazila (a mohl by byt i lepsi). Jen tak dal👍 Hamana moc neznam, ale taky to vypada na slusnej potencial. Zatim dobry posilovani bych rekl. Je potreba i dostatecna sirka kadru, letos to vyslo i s uzsim jenom proto, ze nebylo zas tolik zraneni oproti jinym sezonam.

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 3/5/2022, 20:23

Tak nic, asi nejsme Kladno 🙈😁

imbík

Luc2as, FREDERIK, jajirk and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 3/5/2022, 20:14

Myslím, že na hokejistovi sezóny by nám měli dávat pohár.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Janosik 3/5/2022, 17:34

Mensik ma podepsano na 2 sezony. Beda ho chtel dat na stridave starty do Olomouce, ale ta odmitla, tak je ma v Motoru. Tam odejit nechtel, protoze Motor potrebuje vytahnout juniorku do extraligy, tak by hral jenom tam a do acka by se nepodival.

Janosik

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 3/5/2022, 17:23

Slezy77 napsal:Ano, Menšík Motor

Použiji slova  nesmrtelného genia:

Nepište a pokud možno nepište vůbec
Jaternička
Jaternička

Vasoj84 and Kolja like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 3/5/2022, 16:48

Dneska rano jsem v aute poslouchal Evropu 2 a Mares se tam ptal Kohaka, co delal o vikendu. Ten samozrejme hned spustil o grand finele. O akci a o zimaku mluvil jen v dobrym.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 3/5/2022, 16:15

Juda, taky podepsaný 👍😉
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 3/5/2022, 15:53

Menša se potvrdil, zvyšuji svoji úspěšnost predikci. Tak teď ještě Brož. 😁👍

imbík