Diskuzní fórum
Strana 4 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Re: Diskuzní fórum
https://www.hokej.cz/dukla-prisla-o-zukova-rusky-golman-neudrzel-nervy-a-bodl-berana/5064977
ralff- Posts : 1536
mbenda- Posts : 6
ralff likes this post
HCDTOM- Posts : 776
vn likes this post
DUKLIČKA- Posts : 1609
Našim klukům nelze nic vytknout. Klobouk dolů za výkony.
Jaternička- Posts : 1410
miramare83 likes this post
hadas (admin) napsal:Tak 5 plus do konce je to v případě, že je zranění. Jak bylo vidět, nic se mu nestalo a hrál dál...
Nicméně naprosto zbytečný. Bylo to jasný, mluvili o tom a on stejně udělá tohle.
Pravidlo 631 - bodnutí špičkou či koncem hole
Dvojitý menší trest plus osobní trest se uloží hráči, který se pokusí bodnout špičkou či koncem hole protihráče. Větší trest plus osobní trest do konce utkání se uloží hráči, který bodne špičkou či koncem hole protihráče.
Poznámka 1: "Bodnutí špičkou hole" znamená bodnutí protihráče špičkou čepele hole, ať je hůl držena jednou rukou nebo oběma rukama.
Poznámka 2: "Pokus o bodnutí koncem hole" zahrnuje všechny případy, kdy je naznačeno bodnutí špičkou hole, ať přitom dojde k doteku či ne.
Poznámka 3: "Pokus o bodnutí koncem hole" zahrnuje všechny případy, kdy je naznačeno bodnutí koncem hole, ať přitom dojde k skutečnému doteku či ne.
Jestliže bodnutí špičkou nebo koncem hole způsobí protihráči zranění, uloží se trest do konce hry.
mirason- Posts : 39
Nicméně naprosto zbytečný. Bylo to jasný, mluvili o tom a on stejně udělá tohle.
EDIT : Tak zranění sice jo, ale jakékoliv bodnutí je do konce. Jen to hned na začátku. To jsem si nevšiml.
Naposledy upravil hadas (admin) dne 22/4/2022, 20:37, celkově upraveno 1 krát
vn likes this post
Duklacek napsal:To fakt nejde. Osekávají ho čtyři zápasy, a my stojime a čumíme. Gólmana chránili lépe než my. Tečkavn napsal:Za mě to taky nebylo na pět minut, ale bylo úplně zbytečný a rozhodlo to zápas, takže to jde za Zhukovem..
Cosi magického přišlo až po konci
To fakt jde, tohle měli řešit beci…
vn- Posts : 1819
To fakt nejde. Osekávají ho čtyři zápasy, a my stojime a čumíme. Gólmana chránili lépe než my. Tečkavn napsal:Za mě to taky nebylo na pět minut, ale bylo úplně zbytečný a rozhodlo to zápas, takže to jde za Zhukovem..
Cosi magického přišlo až po konci
Duklacek- Posts : 1074
voight- Posts : 4
ralff and miramare83 like this post
No nic, priste si to vezmem u nich (prece tam neprohrajem 3x za sebou), pak doma navazeme na vcerejsi skvelej vykon a vysledek, a v sedmym zapase uz se muze stat cokoliv
miramare83- Posts : 1094
vn likes this post
jj, jednou šmejd vždycky šmejd...
miramare83 napsal:mbenda napsal:Doplňuji výčet kladenské svoloče
Beran -zákeřná svině a provokatér
Jj, navic ten je uplne blbej, staci se na nej podivat, vypada jak po lobotomii... No mezi kladensky svine zapada skvele. Urcite Maxe nak hnusne vyprovokoval. Kez bysme se este zmohli na nakej ficak, dat jim poradnej kour, ale nevim, baterky uz se asi dost rychle vybiji...
miramare83 napsal:A vy jste to pichnuti videli? Ja videl jen Dundacka, jak ho pak trknul, myslel jsem ze pujde sedet on.
Měl jsem to jako na talíři. Jak moc ho píchl, nevím, ale píchl.
karel granát and Duklacek like this post
A co bys mu teda vyčítal když ne úplně zbytečnej faul za "asi" kecy ?? Obzvlášť když jsme v tom oslabení dostali dva góly. Řekl bych že tady se láme chleba.ralff napsal:Dneska ty provokace gólmana Kladnu vyšly. No uvidíme, ale už to dneska bude těžký. Maxovi bych tohle nevyčítal...nebylo to tak hrozný, hráč Kladna tomu dost přidal.
Lufa- Posts : 1287
ralff- Posts : 1536
karel granát, Duklacek and miramare83 like this post
mbenda napsal:Doplňuji výčet kladenské svoloče
Jj, navic ten je uplne blbej, staci se na nej podivat, vypada jak po lobotomii... No mezi kladensky svine zapada skvele. Urcite Maxe nak hnusne vyprovokoval. Kez bysme se este zmohli na nakej ficak, dat jim poradnej kour, ale nevim, baterky uz se asi dost rychle vybiji...
karel granát likes this post
staříček- Posts : 522
karel granát and miramare83 like this post
imbík- Posts : 3588
karel granát, ralff, Duklacek and miramare83 like this post
hadas (admin) napsal:Dobrý no, sice nevím, co Maxovi ten kokot řekl, ale píchnout ho špičkou hole, to je fakt totální blbost. Když už, tak mu měl rozbít normálně hubu :-(
Nechci malovat čerta na zeď, ale cítím, že dneska to nedopadne dobře...
To totálně posral frajer Už v minulým zápase byl vyloučenej a asi mu to tolik nevadí. Co je platný že zachytá famózně když v kurva důležitým zápase, kdy jde o to aby se Kladno nedostalo na mečbol, nechá zbytečně vyloučit.
Lufa- Posts : 1287
vn napsal: No mne se to nejevilo tak hrozne od toho Zhukova teda, ale zbytecny ano…jeste z toho muze byt i dodatecny trest, to si Jarda vybreci…
Jak hrozný nebo nehrozný to bylo, je úplně jedno. Jednou je to bodnutí holi a tím to hasne.
vn and jajirk like this post
Slezy77- Posts : 54
Nechci malovat čerta na zeď, ale cítím, že dneska to nedopadne dobře...
Slezy77 napsal:Tak Pepa letos dohrál bohužel, klasickej problém... Koleno
Letos? Prej konec kariéry.
Slezy77 napsal:Pepa je zraněnej, po zákroku tuším Dotchina nebo Babky. Místo něho Menša a v útoku Eliáš. Ať se to někomu líbí, nebo ne, my je tam dneska musíme zmastit hlava nehlava, i kdyby nás to mělo stát výsledek, nikdo nechce aby jsme se loučili s Loko Arenou potupně a navždy měli v paměti, že nás tady šmikli burani z předměstí hlavního města.
Souhlas. Dneska je snad jeste dulezitejsi nez vyskedek, abysme odesli s hlavou vztycenou, bez jakykoliv potupy a podobne... Protoze to fakt realne muze byt labuti pisen stadionu. A ze po nas dnes pujdou, a tvrde, to je myslim tutovka. Takze oplacet stejnou minci, neda se nic delat. Uz ted mam toho Kladna po krk, a to este asi nevytahli vsechny "trumfy"... Tam kdo prijde, ten se zkurvi, i nakej Babka nevyraznej a jini...
. To víš,že stojí,vždyť nervy v dubnu jsou odměnou za "nervy" celosezónníMichalDJ napsal:DUKLIČKA napsal:imbík napsal:Nasranej už jsem teď a to ještě sedím v práci.
Já taky. A to mě ještě baba řekla ať se z toho hokeje neposeru
To me zas vcera asi trikrat rekla jestli me to za ty nervy stoji
MarkusHCD- Posts : 1924
jajirk likes this post
DUKLIČKA napsal:imbík napsal:Nasranej už jsem teď a to ještě sedím v práci.
To me zas vcera asi trikrat rekla jestli me to za ty nervy stoji
MichalDJ- Posts : 1031
imbík napsal:Nasranej už jsem teď a to ještě sedím v práci.
Duklacek likes this post
Siroko- Posts : 1202
imbík likes this post
DUKLIČKA napsal:No já jsem si to myslel že máš v hlavě nasráno
https://www.hokej.cz/zapasy-v-jihlave-rad-nemam-rika-kubik-co-drazdeni-cachotskeho/5064947
Bodejt by mel zapasy v Jihlave rad, kdyz se tam vzdycky dozvi bolestnou pravdu - jaky to jsou ku.vy
imbík, FREDERIK and Vasoj84 like this post
Slezy77 napsal:Nevim proč, ale od rána mám takový pocit, že se dnes na zimáku stane cosi magického. Ať žije Dukla 🦔
Jagr pripluje na clunu, kdyz je tam ta voda... Vyvedou ho a my kontumacne vyhrajem.
Vasoj84 likes this post
mbenda napsal:DreamTeam současného Kladna:
Čermák - arogantní nula jako hráč i trenér
Zikmund - zákeřnej šmejd
Plekanec - mnohdy zákeřná plačka
Dotchin - australopithecus rozhodně ne hokejista
Hlava - dno bez respektu
Jaruna je Jaruna
Dobry:) A hlavne pravdivy...
Vasoj84 and miramare83 like this post
https://www.hokej.cz/zapasy-v-jihlave-rad-nemam-rika-kubik-co-drazdeni-cachotskeho/5064947
MichalDJ likes this post
To sice jo, ale to je spíš jen takovej blázen , kterej by se porval s každým nehledě na výsledek. Rozhodně si nemyslím že by nějak zmasakroval Dotchina apod. Takovýhle bijce tam zas nemáme. A marně přemýšlím kdy vlastně jsme měli, musíme hrát hlavně týmově jako včera. Když někoho na ledě zhasnem jak radio impuls tak se taky zlobit nebudu obzvlášť když by to odsral Prcanec nebo kokotí hlava Hlava.pegy18 napsal:Jinak, když jsem včera viděl na vlastní oči na zimáku z blízka tu Harkabusovu pravačku, tak jsem byl fakt docela v šoku, od takovýho chlapa prostě nechceš dostat naloženo
pegy18- Posts : 385
Siroko napsal:Kdyz jsem ted videl tu po zapasovou tiskovku, tak si rikam, ze uz jenom pro ten Cermakuv protahlej ksicht to stalo! :-)
Jak si stezuje na ty kaluze vody, tak ty jsou od Jardy a Plekance z toho jejich vecnyho breceni, takze by si mel nejdriv udelat poradek v kabine, aby se to uz nestavalo
MichalDJ- Posts : 1031
FREDERIK, Vasoj84 and miramare83 like this post
Strana 4 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
|
|