Diskuzní fórum
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
imbík napsal:Jo, nehledejte za vším senzaci a konspirace. To je normální, že Pardubky dají i Třinci šestku, ale s Kladnem vždycky spolehlivě ztratí aspoň bod.
Presne tak... Navic dneska, jestli nekdo kouka, totalni rozhodcovsky kabaret, jak tlacej Kladnu...
Ale co, hlavne zitra neco urvat v Porube.
miramare83- Posts : 1125
imbík- Posts : 3617
Zato v Pardubicích to vypadá na pěknou frašku...nechci vyvolávat nějaký konspirace...ale tohle zatím nevypadá úplně košer....
z 5 střel 2 góly...
ale už je sníženo...tak doufejme, že Dědek real to nechá dohrát dle veškerých předpokladů...
sz108- Posts : 378
sarkafarka- Posts : 32
Excalibur- Posts : 638
vn and miramare83 like this post
ralff- Posts : 1547
DUKLIČKA- Posts : 1624
Siroko likes this post
Duklacek- Posts : 1104
Lufa- Posts : 1312
vn and Duklacek like this post
Vystihnul to pěkně.
Raddy007 likes this post
Poslal jsem ti soukromou zprávu s tím mailem. Přišlo ti něco?
ale ono není divu, za neúspěchy repre prý může, že už není komunismus a na oh nám stačí uhrát čtvrtfinále, aby Pešan neodešel.
vn likes this post
Jaternička- Posts : 1419
imbík likes this post
imbík napsal:sz108 napsal:Je to doma!...
Dnes to po delší době mělo náboj a v některých fázích i slušnou úroveň...
Jiříček Říhů to zas lehce neunesl ...asi ho sere, jak tady hrál dobře a od tý doby všude kam přijde do nové "rodiny", tak mu to úplně nejde...
Otázka mimo hokej:
Na ty prohlídky stadionu je nutnost prokazovat se očkováním, či prodělaným covidem??
Máš e-mail? Napsal bych ti info, ale nerad bych, aby se toho veřejně někdo chytl
Prosím tě z jakého emailu přijde to potvrzení o prohlídce? Z klubu nebo z toho esport? Nerad bych abych propásnul prohlídku jen protože jsem si nevšimnul. Mám na emailu spoustu spamu ze zdejšího fora
Dík
Jaternička- Posts : 1419
Ale ty Litky fakt valí famózně.
Lufa- Posts : 1312
Jinak vypada to ze trebicskymu zazraku (narozdil od LTM) trochu dochazi stava, jsem zvedav jestli udrzi aktualni pozici...
vn, colorado44 and Duklacek like this post
pegy18 napsal:Velice solidně dnes Adam Rutar bravo, a ofenzíva taky šlapala, Zadražil by mohl maximálně zametat chodníky s jeho přístupem. A Eliáš tam dělá co?
Zadra se mi taky uz dyl moc nelibi, prijde mi, jako ze casto hleda co ma vlastne hrat, svou pozici nebo roli. S Eliasem ale nesouhlasim - nic neodflakne, navic nejlepsi v + - z celyho tymu (+10), ten asi bude vedet co kde delat... A neco se obcas nepovede kazdymu.
pegy18- Posts : 385
pegy18- Posts : 385
Vasoj84 likes this post
Chtělo by to větší jistotu na hokejkách, protože jak nám to trochu nesedne a poskočí, tak jsou z toho hned zmatky, a to jak v obraně tak v útoku. Těch spálenejch tutovek bylo dneska hodně a zmatků před Maxem taky.
colorado44 likes this post
karel granát- Posts : 147
colorado44 and Lufa like this post
ralff, FREDERIK, colorado44, Vasoj84 and miramare83 like this post
Přesně jak psal SZ dneska ti mladí nemají ani ùctu ani pokoru. Dřív mladej, nosil pití seděl někde v rohu a pokud něco podělal tak dostal za uši pěkně od těch starších. Dneska starší něco vytkne mladšímu a ten si myslí něco o Cu.... A ko.... Přece mi tady nebude nikdo říkat co a jak mám dělat dřív by dostal pár facek a byl klid.
Naštěstí trenéři staví ty, kteří hrajou dobře a mají na to. Jiříček taky hraje, ale on si to odehraje a zaslouží. Cagymu tady taky nikdo neumetal cestičku a pamatuju si ho v postupové sezóně ve čtvrté lajně vedle Finka a Cmunta a už tehdy dal nějaké góly. Ale pozici jakou má teď si musel vybudovat. To snad nikdo nezpochybni.
Spíš co ty cizinci v ELH to je v pořádku? Pro český hokej? Hradec, Kladno, Kometa?? To je přínos v čem jako??
sz108 napsal:Je to doma!...
Jiříček Říhů to zas lehce neunesl ...asi ho sere, jak tady hrál dobře a od tý doby všude kam přijde do nové "rodiny", tak mu to úplně nejde...
Otázka mimo hokej:
Na ty prohlídky stadionu je nutnost prokazovat se očkováním, či prodělaným covidem??
Máš e-mail? Napsal bych ti info, ale nerad bych, aby se toho veřejně někdo chytl
Naposledy upravil imbík dne 12/1/2022, 21:04, celkově upraveno 1 krát
sz108 napsal:to HCDTOM:
Já vím, jak to v podstatě myslíš...obehrávat ty hráče, dokud se dají nějak formovat....protože stejně jednou hrát budou...
jako něco na tom je...
Ale já ti budu oponovat a mám na tento názor...
Nechme hrát ty nejlepší, bez ohledu na věk...
a použiju tvýho Karla
až ti staří hráči skončí, Karlovi bude třeba 25...pokud na to má, ať hraje...pokud ne...dejme tam zase toho 20-ti letýho kluka...
těch hráčů, co vychází z juniorek je spousta...chybu vidím v tom, že týmů je moc...tudíž je hráčů potřeba moc...
zúžit ligy - jak ELH, tak Chance ligu...ELH 10 - možná i 12 by se sneslo...
Chance liga taky 10 - max 12....a zbytek nazdar....
a vono by to i ty mladý naučilo trochu dřít, když by viděli, že těch míst není zas až tolik...
Míň klubu, souhlasím. Asi to nevyřešíme, ale jedno vím jistě, že takhle staří hráči v Dukle cesta není. A myslím si, že kdyby se někteří mladí dostali do áčka v elh i chance lize, tak budou lepší i na msj. Budou odolnejsi psychicky, pod tlakem na výsledky...Třeba i to přiláká další děti do hokeje. Příklad Jiricek, který hraje v elh a msj byl výborný. Ale uznávám, že on je výjimka. Pasta, vrana atd šli do zahraničí protože nedostali příležitost ani V té první lize.
HCDTOM- Posts : 776
Já vím, jak to v podstatě myslíš...obehrávat ty hráče, dokud se dají nějak formovat....protože stejně jednou hrát budou...
jako něco na tom je...
Ale já ti budu oponovat a mám na tento názor...
Nechme hrát ty nejlepší, bez ohledu na věk...
a použiju tvýho Karla
až ti staří hráči skončí, Karlovi bude třeba 25...pokud na to má, ať hraje...pokud ne...dejme tam zase toho 20-ti letýho kluka...
těch hráčů, co vychází z juniorek je spousta...chybu vidím v tom, že týmů je moc...tudíž je hráčů potřeba moc...
zúžit ligy - jak ELH, tak Chance ligu...ELH 10 - možná i 12 by se sneslo...
Chance liga taky 10 - max 12....a zbytek nazdar....
a vono by to i ty mladý naučilo trochu dřít, když by viděli, že těch míst není zas až tolik...
HCDTOM likes this post
Otázka mimo hokej:
sz108 napsal:to HCDTOM:
Právě kvůli tomu přístupu, jakej zastáváš ty, je ten náš hokej tak v prdeli...
Nezlob se na mě, ale to neustálý umetání cestičky mladejm..."Je mladej, tak ho nechte hrát"...
takhle to nikdy nefungovalo a fungovat nemůže...ti mladí mají být hladoví, ukázat, že na to mají...a ne aby ty posty v áčku dostali zadarmo...
v NHL, potažmo všude po světě hrajou ty elitní soutěže kluci, kteří na to mají a ne proto, že je jim 20...ale jsou tak dobří, že prostě trenér chce mít takový hráče v mužstvu....pro jeho dovednosti, ne pro jeho věk...
vždyť si to vem i z vlastního pohledu...když člověk dostane něco zadarmo, tak si toho rozhodně neváží tolik jako když si něco svým vlastním přičiněním a schopnostmi získá...
nemůžeš mít nikdy jistotu, že když tomu mladýmu dáš šanci na úkor staršího hráče, že ti důvěru splatí...
nenaplní svůj potenciál, uteče za lepším...to všechno může nastat...
a prosazování někoho na nějaký představě, že mladej jednou snad možná bude ten tým táhnout...
Hraje prostě ten, kdo je lepší a nazdar...ať mu je 40 a nebo 20....
a k zápasu...dnes se mi to líbí, nepolevit hlavně....
jinak nechápu u druhýho gólu, jak Eliáš může takhle otevřít prostor před bránou a jet vstříc hráči za bránou....to jsem naprosto nepochopil...
Ja souhlasím. To víš, že to taky tak vnímám, jenže ti starší skončí brzy, a co potom. Ten úpadek hokeje přijde respektive se nezastaví, bude to horší. A teď je otázka jak moc horší. Vezmu si hráče jménem karel, teď je mu 20 let, nedostane šanci ( i tu umetenou), ok v pořádku. Jenže ten stejný karel stejně jednou v českém hokeji bude, z logiky věci. Protože staří skončí a na Karla přijde řada. Tak je lepší pro hokej mít Karla, který už nakoukl, než bez zkušenosti. Chance liga by měla k tomu sloužit. Třeba tu soupisku víc mixovat. V elh ať hrají nejlepší. Opakuji, není to ideál ale určitá možnost snížit už tak jistý pokles hokeje.
Tak jako jsem Harkyho kritizoval, tak ukázal zápal a dobře tam na konci toho šulina Jonáka sesekal
karel granát, jajirk and miramare83 like this post
Právě kvůli tomu přístupu, jakej zastáváš ty, je ten náš hokej tak v prdeli...
Nezlob se na mě, ale to neustálý umetání cestičky mladejm..."Je mladej, tak ho nechte hrát"...
takhle to nikdy nefungovalo a fungovat nemůže...ti mladí mají být hladoví, ukázat, že na to mají...a ne aby ty posty v áčku dostali zadarmo...
v NHL, potažmo všude po světě hrajou ty elitní soutěže kluci, kteří na to mají a ne proto, že je jim 20...ale jsou tak dobří, že prostě trenér chce mít takový hráče v mužstvu....pro jeho dovednosti, ne pro jeho věk...
vždyť si to vem i z vlastního pohledu...když člověk dostane něco zadarmo, tak si toho rozhodně neváží tolik jako když si něco svým vlastním přičiněním a schopnostmi získá...
nemůžeš mít nikdy jistotu, že když tomu mladýmu dáš šanci na úkor staršího hráče, že ti důvěru splatí...
nenaplní svůj potenciál, uteče za lepším...to všechno může nastat...
a prosazování někoho na nějaký představě, že mladej jednou snad možná bude ten tým táhnout...
Hraje prostě ten, kdo je lepší a nazdar...ať mu je 40 a nebo 20....
a k zápasu...dnes se mi to líbí, nepolevit hlavně....
jinak nechápu u druhýho gólu, jak Eliáš může takhle otevřít prostor před bránou a jet vstříc hráči za bránou....to jsem naprosto nepochopil...
jajirk, Burberry and Raddy007 like this post
vn, jajirk and Raddy007 like this post
staříček- Posts : 527
Siroko- Posts : 1206
Vzhledem k tomu, že už ty víza atd má dobu vyřízené, tak čert ví… Nějaká informovanost nulová, koncepce obrany nulová..staříček napsal:Akdy bude hrát ten rusák ??
A nejvíc nechápu smysl Harkyho na přesilovce
karel granát likes this post
ralff napsal:Koukám, že za Duklu dneska v obraně z Olomouce Adam Rutar. Tak uvidíme, žádná sranda to dneska nebude.
Zajimalo by me, jestli nakej tym Chance ligy protocil v tyhle sezone vic obrancu nez my...
karel granát and Duklacek like this post
imbík napsal:Njn do doby než se vymění komplet vedení a vůbec organizace českého hokeje, tak mi je českej hokej ukradnej. Jediný co mě zajímá je Dukla. A i v Dukle vidím, že nikdo tomu nedává to co ti starší a lepší nejsou už vůbec. Tudíž je kravina, aby dostávali víc placu a třeba legenda klubu notabene s lepší výkonosti seděla jen kvůli tomu, že je to přínos pro hokej. Stejně pokud se zde objeví kluk který aspoň trochu za něco stojí, tak jedna dvě sezóny zvedne krovky a je pryč v lepším případě za pár korun (které rozhodně nepokrejou náklady do něj ložené) a v horším zadarmo. Viz Anděl, Chlubna. Čísla nelžou jsi vždycky říkal, tak se toho nedrž jen když se to hodí . Kadaň s mladým kádrem už skončila, Benátky jsou na sestup a zbytek týmů tam má zkušené borce, kteří ve většině případů jsou v bodování před těmi mladými a to i v Litoměřicích, který se dávají za příklad
Sám chceš chodit na pěkný hokej, už vidím jak budeš chodit, když mladý budou dostávat nálože a budeš trpělivě čekat až jim to začne jít a půlka ti pak zdrhne za lepším
Však jo. Čagy tady bude ještě 20 let, Dukla nebude přece řešit budoucnost, když je ve hře top 6 umístění v chance lize. To je pro klub velice důležitý.
staříček- Posts : 527
miramare83 likes this post
jajirk napsal:Mají....jenže oni prostě nejsou. A bude hůř.HCDTOM napsal:imbík napsal:https://isport.blesk.cz/clanek/muj-isport-blogy-redaktori-miroslav-horak/407662/pech-a-gulas-smekam-dva-veterani-a-treti-miza-nejsou-u-konce-s-dechem.html
nedávno jsme to tu řešili, tak tady jeden pohled z neutrálního prostředí
Ale my tohle přece neřešili. Nikdo tady nepsal, že jsou starší horší, naopak, ale že hokeji nic nepřinese tenhle trend. Plus řeč byla primárně o první lize, že tady mají být mladí.
Snad aspoň letos proběhne plánované zúžení.
A nejsme v tom sami:
https://www.idnes.cz/hokej/evropske-ligy/hokej-svycarska-liga-koronavirus.A220111_220513_evropa_ald
Hlavně, aby nezačalo zas nějaký přerušování a odkládání zápasů kvůli kovidu. Jinak se toho v mžiku chytne Zlín i Kladno a znova se to rozšíší, s argumentem nedohrané soutěže. Snad v tom omikron nenadělá další bordel.
HCDTOM likes this post
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20