Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+49
staříček
Lucke
HCDTOM
Ryben
DUKLIČKA
Lázňator
Laďa
ralff
colorado44
Janosik
Kelt
maggycc
vakoz
Martynez
Hedgehog
sz108
Siroko
Karlos
kačerdonaldino
Geofree
DuklakHCD
Jan Fiala
olin
krap
Falk HCD
sam68
Ujo
karel granát
Chytry Clovek
Kuba
arthur
P13etr
FREDERIK
Beny
Hhs23
kolatyr
HCD13
Jarda0619
medaji
Luc2as
PUCMAN
vn
Matisek
Mirec
Excalibur
imbík
MATYS
hadas (admin)
Cipek
53 posters

Strana 13 z 20 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 13 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro Luc2as 28/9/2019, 14:10

4:1 Harkabus, Pekr, Fronk, Holy, .. 1333 lidu
Luc2as
Luc2as

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro maggycc 28/9/2019, 13:56

Tak dnes tipuju 3:2, Pohl, Poletin, Pekr. 1453 diváků.

maggycc

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 28/9/2019, 13:19

Tak snad se dnes potvrdi zlepseni a tri body zustanou doma
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 13 Empty To Kuba

Příspěvek pro hadas (admin) 27/9/2019, 22:30

Ahoj, jsem rád, že jsi pročítal fórum a tady i přispíváš :-)
Tady to můžu vypnout já a pak jen majitel tohohle volného fóra (domény), kde má třeba fotbalová Plzeň skoro 70 000 příspěvků... Takže o to bych strach neměl.

Zatím jsem koukal jen na to, jak to zálohovat k sobě, kdyby se něco stalo.

Jinak máš pravdu, že přijít i o 10 skalních fanoušků, je docela luxus v naší situaci.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 27/9/2019, 21:55

Kuba napsal:
HCDTOM napsal:Chápe někdo argument, stran uzvření DF, že info se dozvíme tam a tam? Vždyť nikomu o nějaký info nejde, DF je na utváření komunity, na diskusi (jak je již v názvu) mezi fanoušky, diváky a všech, kteří se kolem hokeje tady motají. Nikdo neříká, že nám vzali možnost se informovat o klubu, ale sebrali možnost komunikovat mezi námi fanoušky mezi sebou. Na co jsou nám ptejte se a jiný nesmyslný rubriky? Nechápu ten argument Rolling Eyes Rolling Eyes
Souhlasím, argument nechápu. Podle mě nemá opodstatnění jako další oficiálně zveřejněné. Na facebooku se moc diskutovat nedá. Komentáře pod příspěvky klubu vkládáním dalších příspěvků zmizí do ztracena. To, že zde diskuze pokračuje v normálním duchu myslím značí, že to mělo nějakou úroveň. Já to také mnoho let rád pročítal ale nepřispíval. Chci poděkovat tomu kdo to zde zprovoznil. Tady už to snad nikdo nevypne Smile

No na počtu zde diskutujících během pár dní lze i vidět, že zrušení DF naštvalo hodně lidí, popravdě mě to těší, protože se potvrzuje jak velký nesmysl to je...jeden z argumentů byl i totiž klesající zájem o DF. Jako nezlobte se na mě, ale i kdyby tam diskutovalo 10 lidí, tak chce Dukla tyhle fandy naštvat a ztratit?? Prostě jsou jim fandové u zádele...

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kuba 27/9/2019, 21:34

HCDTOM napsal:Chápe někdo argument, stran uzvření DF, že info se dozvíme tam a tam? Vždyť nikomu o nějaký info nejde, DF je na utváření komunity, na diskusi (jak je již v názvu) mezi fanoušky, diváky a všech, kteří se kolem hokeje tady motají. Nikdo neříká, že nám vzali možnost se informovat o klubu, ale sebrali možnost komunikovat mezi námi fanoušky mezi sebou. Na co jsou nám ptejte se a jiný nesmyslný rubriky? Nechápu ten argument Rolling Eyes Rolling Eyes
Souhlasím, argument nechápu. Podle mě nemá opodstatnění jako další oficiálně zveřejněné. Na facebooku se moc diskutovat nedá. Komentáře pod příspěvky klubu vkládáním dalších příspěvků zmizí do ztracena. To, že zde diskuze pokračuje v normálním duchu myslím značí, že to mělo nějakou úroveň. Já to také mnoho let rád pročítal ale nepřispíval. Chci poděkovat tomu kdo to zde zprovoznil. Tady už to snad nikdo nevypne Smile

Kuba

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro P13etr 27/9/2019, 20:32

5:3 též zítra čekám kvalitní hokej, to by nám mělo sedět víc než Litoměřice, aspoň doufám Very Happy

P13etr

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Luc2as 27/9/2019, 20:15

DUKLIČKA napsal:Tak jak to vidíte zítra?
Zitra to bude podle me fajn hokej zadna placana.. 4:2 tri body dame Smile cheers cheers
Luc2as
Luc2as

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 27/9/2019, 20:09

No.... Malinovku, nebo Kofolu? Tvar Nočník, nebo klasická "kolna" až uvidím pilíře nové haly a dělníky, tak uvěřím. Každopádně, alespoň nějaký krok se udělal....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 27/9/2019, 19:56

Tak jak to vidíte zítra?

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 27/9/2019, 19:13

tak 2 rijna je prece primo na HZS prezentace
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Luc2as 27/9/2019, 18:55

Ja si zacinam myslet ze to s tim zimakem fakt mysli vazne...
Luc2as
Luc2as

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 27/9/2019, 16:26

Na první pohled dobrý. Uvidíme, co se bude dít dál Razz
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 27/9/2019, 13:21

První foto z vítězného návrhu nové arény: http://www.obcasnik.eu/foto-prvni-obrazky-vitezneho-navrhu-horacke-multifunkcni-areny/
Stejně to má pro mě ale pořád hodnotu obrázků ze sci-fi komiksu...

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 27/9/2019, 10:05

Zdravím staré známé. Konečně se mi podařilo objevit toto nové fórum. I já jsem toho názoru, že fórum je potřeba pro udržení permanentního kontaktu fanoušků s děním okolo klubu. Informace o chystaném zavření fóra na webu Dukly se ke mně dostaly už někdy před rokem, tak to opravdu není práce nového vedení. Má to širší souvislosti.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 27/9/2019, 07:29

imbík napsal:Duklička: Přesně jak říkáš. Proto jsem i krátce po uzavření argumentoval, že klesne sledovanost ofiko stránek a kdyby mě nezajímal názor trenérů po každém zápase, tak uz na ně vůbec nechodím. Dřív jsem tam chodil v sezóně každý den kvůli fórum.... Nevěřím, že návštěvnost stránek neklesne..... ale v odpovědích redakce si můžete přečíst, že znovuotevřeni se neplánuje, takže se budeme scházet tady....

Presne tak i ja chodil na stranky jen kvuli foru a myslim ze takovych lidi bylo mnohem mnohem vic
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 27/9/2019, 07:27

Chápe někdo argument, stran uzvření DF, že info se dozvíme tam a tam? Vždyť nikomu o nějaký info nejde, DF je na utváření komunity, na diskusi (jak je již v názvu) mezi fanoušky, diváky a všech, kteří se kolem hokeje tady motají. Nikdo neříká, že nám vzali možnost se informovat o klubu, ale sebrali možnost komunikovat mezi námi fanoušky mezi sebou. Na co jsou nám ptejte se a jiný nesmyslný rubriky? Nechápu ten argument Rolling Eyes Rolling Eyes

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 27/9/2019, 07:04

Duklička: Přesně jak říkáš. Proto jsem i krátce po uzavření argumentoval, že klesne sledovanost ofiko stránek a kdyby mě nezajímal názor trenérů po každém zápase, tak uz na ně vůbec nechodím. Dřív jsem tam chodil v sezóně každý den kvůli fórum.... Nevěřím, že návštěvnost stránek neklesne..... ale v odpovědích redakce si můžete přečíst, že znovuotevřeni se neplánuje, takže se budeme scházet tady....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 26/9/2019, 21:42

Beran v Litoměřicích. Pavlas -Beran to je dvojka.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 26/9/2019, 21:37

Forum je super, díky Smile Smile Jsem rád, že to není na těch ofiko strankách, tam už nikdy psát nebudu ikdyby to otevřeli... Je to jejich prostor. Přemýšlím, jestli lidé z redakce to tady čekuji, celkem bych odhadoval, že ano Very Happy Very Happy

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 26/9/2019, 21:11

DUKLIČKA napsal:Jasny.A díky. Kdyby jsi potřeboval pomoc tak se domluvime.

Až budeme v extralize a nebudu to zvládat, beru Tě za slovo bounce Jinak ale můžu časem někoho udělat moderátorem. Ale jak vidíš, zatím je to tady v mezích, stejně jako to bylo a oficiálních stránkách, za které se platí nemalé peníze, i když tam vlastně nikdo nechodí cheers
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 26/9/2019, 21:01

Jasny.A díky. Kdyby jsi potřeboval pomoc tak se domluvime.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 13 Empty To DUKLIČKA

Příspěvek pro hadas (admin) 26/9/2019, 20:58

Já na FB chodím, ale jeho nepřehlednost je někdy až zarážející. Samá reklama, otravné příspěvky atd. Přesto tam chodím, protože je tam pár skupin, včetně jedné mojí, kde jsou i moji přátelé (ty které opravdu znám)... + lidé, co mají jen Messenger (kromě SMS). Takže takové nutné zlo.

Twitter šel vždycky mimo mě, i když ho taky mám.

Já dělám v IT skoro 12 let, takže jsem se už taky něco málo naučil a tohle fórum bylo asi to nejmenší, co jsem mohl ve volném čase udělat. Takže na argumenty, proč to zavřít, reaguji raději sporadicky, protože jsou to z 90% jen výmluvy. Pokud někdo znáte, tak chodím třeba na warforum, kde je 677951 registrovaných uživatelů a pravidelně kolem 15 000 lidí online. Moderátoři jsou z drtivé většiny jen nadšenci, co to dělají ve volném čase... Malinké fórum, jaké bylo na stránkách Dukly, zvládne uhlídat kdokoliv, kdo si místo novin přečte u kafe příspěvky.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 26/9/2019, 20:41

Popravdě.Na FB nechodím ale mám ho.Na Twitter nebo jak se to jmenuje taky nechodím ale mám ho. Chápu že pro starší lidi je to nepřehledné. Pan Lysy si Ale myslí něco jiného.Kdo dělá v tomhle oboru tak ví jak to je. Děkuji za toto fórum.
PS: Není to tak dlouho co se redakce oficiálních stránek chlubila že má nejvic pristupu na stranky v republice.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 26/9/2019, 20:10

Začíná to vypadat, že nejenom v akademii...

Ale je začátek sezony, tak bych ještě nedělal závěry Cool
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hhs23 26/9/2019, 20:02

Dorost dostává v H.Brodě a je na sestup Junioři jsou předposlední není tady v naší skvělé akademii dlouhodobě něco špatně.....

Hhs23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 26/9/2019, 19:39

V sobotu doufám navážeme na slušný a bojovný výkon venku. Litoměřice včera docela překvapení, to bych nečekal.

Jinak za posledních 14 dní to tady navštívilo 40 registrovaných uživatelů a dalších x anonymních. Takže docela dobrý Laughing
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 26/9/2019, 15:51

richmonds má pravdu, ty výkony jsou nic moc, ale to celé ligy, naštěstí ty soupeři jsou tak slabý. V ELH bychom nedali nic, těch chyb obran soupeřů je tolik, že se ty šance vytvoří a kolikrát to ani neni zásluha našich hráčů. Kombinace je nulová. To jako nechci působit negativně, ale hokeje to moc pěkný nejsou a proto lidi nechodí, to říkám roky, že je to poloamaterská soutěž, tedy výkony. A pro český hokej je nutnost tuhle soutěž tak brát. Nemáme dostatek hráčů ani na ELH, ty roky jsou pryč a my si tady hrajeme na dvě profi soutěže, to je nesmysl. Tolik hokejistů, kteří by se hokeje měli živit prostě nemáme. Jenže tady je pořád zabudováno, že na to nemáš, tak jdeš do první ligy a i ve druhé si něco vyděláš. Musíme být přisnější, jasně nastavit náladu ve společnosti, že hokejem se budeš živit, jen když hraješ ELH... první liga má být plně farmářská soutěž.

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Luc2as 26/9/2019, 14:06

richmonds napsal:
Luc2as napsal:

Ja videl mraky sanci, kdy jel hrac sam na brankare nebo na nej zivala poloprazdna brana a ne a ne to trefit... V kazdym zapase minimalne 2-3 takovy...

mno, 2-3 šance za zápas jsou mraky...dobře...já mluvil primárně o naší neschopnosti si normálně nahrát. Ale budiž, 2-3 šance na zápas=mraky šancí.

nenapsal jsem to uplne spravne, sanci na goly dost + 2-3 tutovky... ovsem s tou nahravkou souhlas, to vazne..
Luc2as
Luc2as

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 26/9/2019, 13:53

Luc2as napsal:

Ja videl mraky sanci, kdy jel hrac sam na brankare nebo na nej zivala poloprazdna brana a ne a ne to trefit... V kazdym zapase minimalne 2-3 takovy...

mno, 2-3 šance za zápas jsou mraky...dobře...já mluvil primárně o naší neschopnosti si normálně nahrát. Ale budiž, 2-3 šance na zápas=mraky šancí.

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lucke 26/9/2019, 13:26

Nevíte někdo, jak je na tom Pepík Skořápka?

Lucke

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 26/9/2019, 13:01

Jo Matej skoro v každém zápase se dostane do brejku. Možná by se mělo srovnat kolik gólů z nich dal on a kolik třeba útočník z Kadane.

Pane chytrý já nepsal nic o tom že jsem spokojený s produkcí nebo něco podobného.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Luc2as 26/9/2019, 12:54

richmonds napsal:počet vstřelených branek souvisí s jednoduchou věcí, viděl snad někdo od nás nějakou kombinaci? Nebo alespoň dvě přihrávky za sebou(dobře, někdy je zvládnou v přesilovce si je dát na modré přibližně do míst, kde stojí druhý hráč). Kolikrát si nedáme ani jednu...vše je to takové nahození kamsi a vybojuj si ten puk...goly jsou po šťastných odrazech...takže ano, je fajn, že se konečně vyhrálo za 3 body, ale že bych jásal nad hrou? to fakt ne...individuálně to stojí za nic(výjimka Zemanův gol nedávno) a týmově darmo mluvit...ale dresy jsou fajn :-)

Luc2as
Luc2as

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 26/9/2019, 12:40

počet vstřelených branek souvisí s jednoduchou věcí, viděl snad někdo od nás nějakou kombinaci? Nebo alespoň dvě přihrávky za sebou(dobře, někdy je zvládnou v přesilovce si je dát na modré přibližně do míst, kde stojí druhý hráč). Kolikrát si nedáme ani jednu...vše je to takové nahození kamsi a vybojuj si ten puk...goly jsou po šťastných odrazech...takže ano, je fajn, že se konečně vyhrálo za 3 body, ale že bych jásal nad hrou? to fakt ne...individuálně to stojí za nic(výjimka Zemanův gol nedávno) a týmově darmo mluvit...ale dresy jsou fajn :-)

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 13 Empty Hra

Příspěvek pro Chytry Clovek 26/9/2019, 12:18

Jaternička napsal:Pane Chytry clovek..tvoje obsedantni srovnavaci porucha nam prinasi jen zajimavosti.
Proc neustale neco srovnavas kdyz vstupni paramatry jsou naprosto odlisne?
Srovnani jsou zajimava ale nemaji naprosto zadnou hodnotu.

Takže Ty si myslíš, že je v pořádku, že všichni ostatní pálí jak u Verdenu, zatímco my máme vstřelené góly na úrovni loni druholigového Sokolova a víc než půlka týmů je na tom lépe? Já to za dobré tedy rozhodně nepovažuji.

Chytry Clovek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Luc2as 26/9/2019, 11:50

Jaternička napsal:Pane Chytry clovek..tvoje obsedantni srovnavaci porucha nam prinasi jen zajimavosti.

"obsedantni srovnavaci porucha" lol! lol! Laughing Laughing
Luc2as
Luc2as

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 26/9/2019, 11:31

Pane Chytry clovek..tvoje obsedantni srovnavaci porucha nam prinasi jen zajimavosti.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 13 Empty Imbik

Příspěvek pro Chytry Clovek 26/9/2019, 11:17

Tomu rozumím, ale při vší úctě si nemyslím, že by hráči jako Pekr, Anděl, Čachotský měli být co se týká vstřelení gólů srovnatelní s velikány typu Sokolov apod.???

Chytry Clovek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 26/9/2019, 10:57

Chytrý Člověk: Sledoval jsi vůbec naše "posilování" před sezónou.... Nemyslíš, že (namatkove) hráči jako Tůma, Dostálek, Werbik, Havránek, ke konci Bezuch, občas Mandát, Hlinka nechybí? Navíc pričteme, ze naše loňský hlavní zbraně ( Pekr, Anděl) se zatím hledají, no a o bekách, kteří odešli se snad ani bavit nemusíme, ono to třeba na první pohled není znát, ale pokud ti bek není schopen nahrát přesně do jízdy, tak to ten útok taky ovlivní.... každopádně včera jsme byli lepší než soupeř a šance měli.....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 13 Empty Hra

Příspěvek pro Chytry Clovek 26/9/2019, 10:18

Tak co se týká bodů, je to dobrý počin. Jen vůbec nechápu, naší produktivitu? Loni nejlepší útok v lize, nejvíce vstřelených gólů a letos zatím dali méně gólů než my pouze Slávia, Třebíč, Benátky, Ústí a Kadaň. Nikdo další....

Chytry Clovek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 26/9/2019, 06:39

Vcera super 3 body..Hra takova klasicka chance liga...plus klasicky prasacky vykon borcu Prerova.
Jinak nevim proc by nemohl byt vsude v chance lize byt vido rozhodci..Pokud je argument ze je to drahy tak holt na to nemas tak to nehraj.
Pak odpadnou situace kdy kdejaky strejc dela brankoveho rozhodciho
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 13 Empty David Březina

Příspěvek pro FREDERIK 25/9/2019, 23:59

Tak David Březina dnes 3 góly za Vsetín, hlavně že jsme vyměnily práva za Štindla a nemáme ho tu, jen bojuje za mořem o místo😥😥😥

FREDERIK

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 25/9/2019, 23:54

Jinak Břízka 3 branky, Žálčík taky jede...ty naše kšefty 🤔

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 25/9/2019, 23:03

Zmetek co zmrzačil Melyse dostal 7 let.

„Je to zcela nepřiměřený trest. Kdyby tam poškozený nepřišel a nenapomínal je, žádný konflikt by nevznikl. Poškozený rvačku vyprovokoval, rasisticky jim nadával a hrozil, že je odveze záchranka,“ tvrdila v odvolání Dreveňakova advokátka. Laughing

Ty argumenty v odvolání to je neskutečná drzost.

https://www.novinky.cz/krimi/clanek/zmrzacil-hokejistu-melenovskeho-soud-mu-potvrdil-sedm-let-40297684?dop-ab-variant=11&seq-no=3&source=hp
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 25/9/2019, 22:00

Geofree: Dobré znamení je, že ten slepý pán co je za tou brankou, tak pokud rozhoduje v náš neprospěch, tak tam vyhrajeme, jako v roce 2016, kdy proti nám uznal (ne)gól, který šel od tyčky ven... bohužel tehdy to pískal Renda a ten od půlky gól uznal a ještě dal 10 minut Honzikovi za nesportovni chování, protože svítilo červené světlo..... Přerov no.... co chceš, opravdu prales, když v takovéhle vesnici dělá brankového kdejakek hospodskej štamgast..... 🤕 snad už tam letos nepojedeme.....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 13 Empty admin

Příspěvek pro staříček 25/9/2019, 21:44

Tou poslední větou si mě rozesmál, takže se mi dneska bude dobře usínat Very Happy Very Happy

staříček

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 13 Empty To Geofree

Příspěvek pro hadas (admin) 25/9/2019, 21:23

No hele, vytečkovávat to nemusíš vůbec, pokud to bude v nějakých rozumných mezích. Hlídám Tě já a navíc zadarmo, takže je jasný, že se tak úplně nepřetrhnu  tongue

Neuznání gólu naprosto v pořádku. Rozhodčí to viděl a okamžitě rozpažil, což bylo vidět i v přenosu a opakovačce. Komentátor chvíli tvrdil, že jasný gól, ale nakonec potvrdil rozhodnutí sudího.

EDIT: Cenzura slov v nastavení fóra sice je, ale nechce se mi všechno sprostý vymýšlet, protože já bych neřekl sprostý slovo ani za pytel sraček bounce
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Geofree 25/9/2019, 21:18

Už nás tady nehlídá Lysý. Teda hlídá, ale už nám nedá ban, takže už to snad nemusím tak vytečkovávat.
Ten zm.rd, co dělá ve Vepřově (nebo přero.vě) brankovýho za tou kasou je proslavenej jako naprostá bezcharakterní svi.ně. To se dneska znovu potvrdilo. Já musím rozhodčí pochválit, že ten gol neuznali a nedali na tohohle ubožáka. Jinak naši borci dneska dobře bojovali! Pekrovi to tam nepadá ale rve to, to se mi líbí

Geofree

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 25/9/2019, 21:14

Tak konečně za 3 body. Pořád ale byla vidět nervozita na hokejkách, z čehož plynulo neproměňování vyložených šancí. Po druhé třetině to klidně mohlo být 0:3. Ale i tak se to umlátilo ... Brožík dneska dobře. A všechna čest, že rozhodčí se nenechali ve druhé třetině vyblbnout od domácích a tu střelu do tyček neuznali. I komentátor se hodnou chvíli dušoval, že to bylo a muselo bejt v brance. Až to pak hodně zpomalili, tak teprve začal couvat.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 13 z 20 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: