Diskuzní fórum
+45
HCDTOM
Mišák
ježura
wortyr
richmonds
Janosik
trixy
freyp
colorado44
Martynez
Excalibur
jajirk
Luc2as
AJET0
jahed
pegy18
Laďa
Burberry
Raddy007
Geofree
Hhs23
krap
Trojan
mjrkk
Lázňator
Vasoj84
Kelt
Lucke
sz108
Drmax
ralff
Jaternička
karel granát
Thoor93
staříček
mirason
Siroko
MichalDJ
vn
DUKLIČKA
miramare83
Lufa
Jerryk01
hadas (admin)
MarkusHCD
49 posters
Strana 3 z 20
Strana 3 z 20 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Nápodobně. Dneska jsem to fakt bral jako poslední zápas sezony.Vasoj84 napsal:Také se přidávám k omluvam , myslel jsem že bude dnes konec , ale nakonec si zasloužili vyhrát , tak hlavně to v úterý nepo...stát
Jinak velká gratulace
Lufa- Posts : 1312
Taky jsem koukal , jak se Čermák z Kladna a spol přisrali do Liťaku, aby špehovali. Do Jihlavy, bych je já osobně za žádnou cenu nepouštěl. Hňupové.
freyp- Posts : 67
Ja jsem tam rad, ze to zvladli... Kdyz si vzpomenu na ty slinty litomeric, jak se tesi na kladno...
mjrkk- Posts : 43
To byly nervy a ještě větší budou příští zápas. Taky mám z tý televize obavy. Doufám a věřím, že to kluci zvládnou.
Kelt- Posts : 384
Hlavně neudělat to, co dneska Litoměřice a nepouštět na stadion žádné čumily z Kladna ani od jinud.
ralff- Posts : 1547
FREDERIK and miramare83 like this post
Také se přidávám k omluvam , myslel jsem že bude dnes konec , ale nakonec si zasloužili vyhrát , tak hlavně to v úterý nepo...stát
Jinak velká gratulace
Jinak velká gratulace
Vasoj84- Posts : 334
Jaternička napsal:Je jedno zda to je v tv nebo ne. Když budou kluci bojovat za Duklu a bude tam vidět to odhodlání si jít za výhrou,tak nemám strach. Televize netelevize.
To jo, ale poslouchat ty kecy, to bude peklo
Dneska po dlouhé době nervy jak špagáty. Jako měli jsme tam dneska šancí, že na tohle nemuselo vůbec dojít. A v prodloužení taky několikrát velký štěstí. Jinak Maxim už zase držel.
Lufa likes this post
Je jedno zda to je v tv nebo ne. Když budou kluci bojovat za Duklu a bude tam vidět to odhodlání si jít za výhrou,tak nemám strach. Televize netelevize.
Jaternička- Posts : 1419
No moc mi nedela radost, ze budeme hrat v televizi ( a jinak, dneska super bojovnost, ale dovolim si dneska opet vyzdvihnout kritizovaneho Bilcika, opet skokem zachranil jeden gol! ...naopak jsem porad v rozpacich ze hry Ilese a Fronka, ti musi zabrat...
vn- Posts : 1856
Jerryk01 likes this post
Excalibur: Ja uz si rekl ze pokud nezacnou stavet ted tak uz nikdy, tak naivne verim. Nic jineho mi ani nezbyva
Jerryk01- Posts : 320
DUKLIČKA likes this post
skoda ze tam nemuzeme jit. Ted by jim fans a navsteva na zimaku kurna pomohla... skoda velka skoda... to by byla atmosfera uz ani nevim jaky to je..Jerryk01 napsal:Verim ze si nikdo nelajzne aby pripadne louceni ze starym zimakem probehlo prohrou, takze doufam ze uz to ukopem
Luc2as- Posts : 297
hadas (admin), FREDERIK, Lufa and Jerryk01 like this post
Já víc věřím, že budeme příští rok hrát E-ligu než že se bude stavět zimák za 1,5 mld.Jerryk01 napsal:Verim ze si nikdo nelajzne aby pripadne louceni ze starym zimakem probehlo prohrou, takze doufam ze uz to ukopem
Excalibur- Posts : 638
Verim ze si nikdo nelajzne aby pripadne louceni ze starym zimakem probehlo prohrou, takze doufam ze uz to ukopem
Nevěřil jsem jim dnes, takže omluva a gratulace. Dneska to bylo o postup a je to naše myslím
HCDTOM- Posts : 776
Jenom jsem tupě čuměl na onlajny. Navíc jsem neměl odvahu .Díky!!!
DUKLIČKA- Posts : 1624
diskusní forum
Tak na tohle já nemám nervy, srdce mi buší jako blázen, musím si dát nějakého panáka na uklidnění, jinak gratulace za bojovnost a štastnou cestu domů, cestou se někde ožerte hahaha
staříček- Posts : 527
miramare83 likes this post
Řekl bych, že Dukla dneska udělala klubový rekord v délce zápasu, resp. odehraných minut. A v úterý poslední bitva...
Hlavně nohama na zemi a ne jak komentátor dnešního zápasu, který od stavu 2:1, a 10 minut před koncem už hrál semifinále.
Hlavně nohama na zemi a ne jak komentátor dnešního zápasu, který od stavu 2:1, a 10 minut před koncem už hrál semifinále.
ralff- Posts : 1547
jahed and miramare83 like this post
Goooooooooooooooool , tak pokud existuje nějaká spravedlnost , tak dnes se to ukázalo , protože těch lozenek a tyček nooo aJako v Naganu chlapi , alespoň ještě žijeme
vn and FREDERIK like this post
Doufám že to v bedně nebude.mirason napsal:MarkusHCD napsal:Ufff,to bylo za sekundu dvanáct
To sem zvedavej na utery, to bude boj a doufam ze to bude v bedne :-)
Tak tohle byl zápas play-off se vším všudy! Ufffff! Jsem si stěžoval, že to je nemastný neslaný, tak tímto se omlouvám!
wortyr- Posts : 52
Záruba dneska perlí. Před přenosem řekl, že Vsetín bude hrát s Litoměřicemi a teď řekl, že rozhodující zápas budeme hrát na HZS. Každý přece ví, že už máme LOKO arénu.
Excalibur- Posts : 638
ufff...číslo 5 žije
už jsem nás pohřbíval v pátým zápase po 2.třetině...a jsme pořád živi...
bez sprchy nasednout do busu a valit dom zregenerovat....pořád chybí ještě jeden krůček
už jsem nás pohřbíval v pátým zápase po 2.třetině...a jsme pořád živi...
bez sprchy nasednout do busu a valit dom zregenerovat....pořád chybí ještě jeden krůček
sz108- Posts : 378
Za těch milion tyček zasloužený. V prodloužení jsme konečně předváděli hru hodnou hokeje.
FREDERIK likes this post
MarkusHCD napsal:Ufff,to bylo za sekundu dvanáct
To sem zvedavej na utery, to bude boj a doufam ze to bude v bedne :-)
mirason- Posts : 39
Dnes nebylo o cem. Suvereni vykon i vysledek.
dnes litky celkově slabší výkon, v tom prodloužení vypadali ještě víc unavení než my...ufff, byl to porod, ale dítě se ještě nenarodilo...
richmonds- Posts : 577
spocenej až na půlkách
Naposledy upravil Lufa dne 28/3/2021, 20:32, celkově upraveno 1 krát
karel granát and miramare83 like this post
No nevim, maji to nechat hrat, kdyz poustej jasnejsi zakroky :-(
Úplně upřímně , pokud se dnes nevyhraje , tak už nevěřím v snad v nic Těch šancí co měli , tyček , už nevím
miramare83 napsal:Jak to ze nejsou najezdy? Myslel jsem ze az 7. zapas serie se musi rozhodnout ve hre.
Jinak kdybysme takhle hrali a bojovali hned od zacatku serie, myslim ze by skore vypadalo trochu jinak a ani nemuselo k takovymto nervum dojit...
od pateho zapasu do rozhodnuti
Jak to ze nejsou najezdy? Myslel jsem ze az 7. zapas serie se musi rozhodnout ve hre.
Jinak kdybysme takhle hrali a bojovali hned od zacatku serie, myslim ze by skore vypadalo trochu jinak a ani nemuselo k takovymto nervum dojit...
miramare83- Posts : 1125
vn and FREDERIK like this post
voleimbík napsal:Mirasone běž lítat koule Jágrovi, po Slavii je určitě má
Mirasone běž lítat koule Jágrovi, po Slavii je určitě má
imbík- Posts : 3617
Ja myslel ze se budou kopat pencle a ono ne
Jaternička napsal:Tvl takovych lozenek
jj ale oboustranne, zebry uz vylucovat nebudou (nebo jo a to bude tlacenka, pac faulu tam bylo milion na obe strany), ale pulka prodlouzeni Vase, pulka jejich, to sem zvedavej, komu dojde para.
diskusní forum
Tohle je dneska na infarkt, asi se už v prodloužení dívat nebudu nechci aby to se mnou seklo.
staříček- Posts : 527
karel granát likes this post
Lufa: No prave z toho mam strach, abych se tam nezaregistroval kvuli koukani na hokej a do pul roku ze me nebyl pacient
Strana 3 z 20 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20
Strana 3 z 20
Povolení tohoto fóra: