Diskuzní fórum
+45
HCDTOM
Mišák
ježura
wortyr
richmonds
Janosik
trixy
freyp
colorado44
Martynez
Excalibur
jajirk
Luc2as
AJET0
jahed
pegy18
Laďa
Burberry
Raddy007
Geofree
Hhs23
krap
Trojan
mjrkk
Lázňator
Vasoj84
Kelt
Lucke
sz108
Drmax
ralff
Jaternička
karel granát
Thoor93
staříček
mirason
Siroko
MichalDJ
vn
DUKLIČKA
miramare83
Lufa
Jerryk01
hadas (admin)
MarkusHCD
49 posters
Strana 11 z 20
Strana 11 z 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Přátelé, s*** na ně. Jdu dělat něco prospěšného. Tak ať pak vidím výhru
HCDTOM- Posts : 776
To uz Sokolov byl dustojnejsim souperem pro Litomerice, nez mi
MichalDJ- Posts : 1031
Taky nam hrozne chybi goly z dorazek pred brankou. Takhle pada spousta golu, ale nam ne. Bud tam nikdo neni nebo se neprosadi...
miramare83- Posts : 1125
FREDERIK likes this post
mjrkk: no prave, ta obrana hra je proste spatna.
Jerryk01- Posts : 320
Jerryk01 napsal:mjrkk: ten hrac nemel k brance vubec dojet. Natoz aby dal gol.
Vratil se tam fronk, elias co tam mel bejt byl ve strednim pasmu...
mjrkk- Posts : 43
mjrkk: ten hrac nemel k brance vubec dojet. Natoz aby dal gol.
vn, jahed and ralff like this post
Presne kvuli takovym golum, jaky sme dostali neverim ze tento tym muze udelat nejaky uspech.
vn likes this post
Nás neporáží Litoměřice, nás poráží Miškář. Takové hráče je potřeba rozvěsit po mantinelech.
ralff- Posts : 1547
FREDERIK likes this post
Gol litek z offsidu a jeste po ataku diry broze... achjo..
Dukla Jihlava se se*e s litakama v debilni lize. To mi stačí
No,jo,co je nám to platné,když hned zakiksujeme v obraně
MarkusHCD- Posts : 1924
Logické vyústění (zatím) "obrozeného" výkonu
MarkusHCD- Posts : 1924
Jsem to zapnul a hned si rikam, ze nam ta obrana dnes konecne funguje. Az pak jsem zjistil ze se jeste nehraje a ze se kluci teprv rozbruslujou
hadas (admin) and Lázňator like this post
To je situace bát se o výsledek sezóny s Litakem
imbík- Posts : 3617
hadas (admin) and miramare83 like this post
mjrkk napsal:Mam z toho divnej pocit,,, doufam ze to nejakym zpusobem uhrajeme...
Já měl blbej pocit včera. Jel jsem v autě a přemýšlel, jestli nedat, že první gól dá Liťák... Když mi hned na začátku Live sport hodil, že 1:0, to bylo ku*ev...
Mam z toho divnej pocit,,, doufam ze to nejakym zpusobem uhrajeme...
hadas (admin) likes this post
Mne se tohle slozeni utoku jevi lip...sanci dostanou i Elias a Broz, coz se dalo take cekat
vn- Posts : 1856
nene v kase bude Jenda Brozu
Ujca do utoku a Pekr do kasy?freyp napsal:Dneska to bude pěkně spřeházeny.
Siroko- Posts : 1206
imbík likes this post
HCDTOM napsal:Dneska jim bude trapně po včerejšku. 2 na tikety
Já počkám ještě raději na sestavu. U nás nikdy nevíš :-)
Dneska jim bude trapně po včerejšku. 2 na tikety
vn likes this post
Souhlashadas (admin) napsal:Tak já nevím no, asi vsadím na Litoměřice, abych té naší výhře trochu pomohl
Luc2as- Posts : 297
Tak komplexních hráčů je málo. Ale já psal hned po Poletinovu odchodu, že na play off by mohl být dobrý. No a za Slavku teď góly dává ....
Jestli jsme si mysleli, že s juniorama a hráči co mají pár kilo každého ubruslime, tak to teda zatím není moc vidět... a ještě dostaneme naloženo od pořízku jako je Výtisk a spol.....
Jestli jsme si mysleli, že s juniorama a hráči co mají pár kilo každého ubruslime, tak to teda zatím není moc vidět... a ještě dostaneme naloženo od pořízku jako je Výtisk a spol.....
Tak ono se obecně zapomene na špatně věci a člověk si vybaví jen to dobré.
Takže Polda super hráč. Vlk fenomenální trenér s nádhernou hrou. Brož gólman pro ELH. Atd.
Myšleno s nadsázkou abych nebyl tahán za slovo.
Často s Imbikem nesouhlasím a mám na různé věci jiný pohled. Nicméně mu musím dát za pravdu,že z tohoto i předchozích týmu není cítit nějaká větší ochota nechat na ledě vše.
Dnes ani už nic nečekám. Jestli vypadneme teď nebo za 14 dní je jedno.
Zůstane stejný pocit zklamání.
Takže Polda super hráč. Vlk fenomenální trenér s nádhernou hrou. Brož gólman pro ELH. Atd.
Myšleno s nadsázkou abych nebyl tahán za slovo.
Často s Imbikem nesouhlasím a mám na různé věci jiný pohled. Nicméně mu musím dát za pravdu,že z tohoto i předchozích týmu není cítit nějaká větší ochota nechat na ledě vše.
Dnes ani už nic nečekám. Jestli vypadneme teď nebo za 14 dní je jedno.
Zůstane stejný pocit zklamání.
Jaternička- Posts : 1419
hadas (admin), vn and FREDERIK like this post
No zas Poletin by zvitezil v te soutezi nejhorsiho bruslaře, ktera tady byla zminena
Poletin a Zadražil byli na bule dobří jeden dostal herdu do zad od Výtiska. Druhého jsme vyměnili za Dundyho.
Mne zaujalo teda taky statisticke okenko vhazovani, kde nekteri nasi hraci na buly totalne propadaji, to nas taky pak stoji spoustu sil dostat se na puk zas...treba Lichanec vcera prohral 10 z 11 vhazovani, to je silenstvi...
imbík napsal:Pusťte si gól Miškáře za stavu 3-3 a řekněte mi co tam dělá Harkabus a Fronk? To přeci není jen chyba obrany.
To byla chyba všech, ta přesilovka byla prostě a jednuduše odfláknutá. Miškář tam ze všech udělal kuželky.
freyp napsal:Mimochodem mám poznatek, všimli jste si bruslení Strejčka? Suverénně nejpomalejší hráč celé serie. Každý souboj 1V1 je přebruslený .
No rekl bych ze Bilcik, to uz je spis takovy chodec nez bruslar
Beďa s Viktorem jim dneska k tomu jistě mnohé, se zvýšeným hlasem, řeknou - tj. k výkonu a hlavně k zaujetí v playoff. Jistě jim vyčtou i tu dezinformační konspiraci, která ale nebyla podložena věrohodnými zdroji a aspiruje tak na anticenu Bludný Kámen. Hráčí, i ti, kteří byli na této dezinformaci zachyceni, za to dneska vezmou a přivezou do Jihlavy stav 2:2. Dle mě (tip) rozhodne 7. zápas
Geofree- Posts : 230
Mimochodem mám poznatek, všimli jste si bruslení Strejčka? Suverénně nejpomalejší hráč celé serie. Každý souboj 1V1 je přebruslený .
freyp- Posts : 67
Pusťte si gól Miškáře za stavu 3-3 a řekněte mi co tam dělá Harkabus a Fronk? To přeci není jen chyba obrany.
V sobotu to byla facka z jedné strany, včera ještě větší z té druhé, tak doufejme, že dneska to nebude završené tečkou mezi oči, ze které bychom se už těžko probírali.
Co k tomu říct? Včera zachrápaný začátek a pak až do konce druhé třetiny slušnej hokej a zasloužené srovnání. A pak znova zachrápanej začátek 3. třetiny...ze kterého jsme se už nezvedlo. Chce větší přímočarost a jednoduchost. Včera jsem sledoval, jak třeba Pekr dlouho předržuje puk, on se snaží, maká, to jo. Ale čím dýl se s pukem motá a vymýšlí přihrávku, tím víc je bráněný a výsledkem je pak nepřesná nahrávka na poslední chvíli, dost často zblokovaná, nebo rovnou sebraná protihráčem. Oni na tohle spoléhají a pak z toho jdou do přečíslení.
Maximovi teď dva zápasy nevyšly, tak bych to dneska viděl na Brožíka, tak jako oni u nás. Jenomže, co měl včera Maxim dělat, když ta obrana tak nestíhala? Ale ono je to propojený, špatný rozehrávky, napadání našeho útoku a přečíslení, který se pak nestíhají pokrýt.
Co k tomu říct? Včera zachrápaný začátek a pak až do konce druhé třetiny slušnej hokej a zasloužené srovnání. A pak znova zachrápanej začátek 3. třetiny...ze kterého jsme se už nezvedlo. Chce větší přímočarost a jednoduchost. Včera jsem sledoval, jak třeba Pekr dlouho předržuje puk, on se snaží, maká, to jo. Ale čím dýl se s pukem motá a vymýšlí přihrávku, tím víc je bráněný a výsledkem je pak nepřesná nahrávka na poslední chvíli, dost často zblokovaná, nebo rovnou sebraná protihráčem. Oni na tohle spoléhají a pak z toho jdou do přečíslení.
Maximovi teď dva zápasy nevyšly, tak bych to dneska viděl na Brožíka, tak jako oni u nás. Jenomže, co měl včera Maxim dělat, když ta obrana tak nestíhala? Ale ono je to propojený, špatný rozehrávky, napadání našeho útoku a přečíslení, který se pak nestíhají pokrýt.
No a pak opakem predlonska a letosni sezona...kvalitni zakladni cast, ale v play off bida...tak teda nevim, ale za me je lepsi ta varianta z postupove sezony :-)
FREDERIK likes this post
Na propuknutí v paniku je ještě čas, ale pokud dnes večer křupnem, tak už to bude hodně špatný. Bohužel Litoměřice vyhráli oba zápasy zaslouženě. Na rozdíl od soboty dnes hra od nás docela slušná, 2. třetinu po vyrovnání jsem věřil, že je už ukvedláme. Bohužel Maximovi to tam teď 2 zápasy dost napadalo a jak jsem kritizoval Brože, že v klíčových momentech nás nepodržel, tak v sobotu a včera tedy ani Maxim. Dnes klíčový zápas série.
Jen k té neustále omýlané sezoně 16-17, laskavě si vzpomeňte na základní část, konkrétně na listopadové týdny. 5 proher za sebou, z toho 2x s Kadaní a poprvé po x letech na HZS pod tisíc lidí. To bylo tenkrát nablito na internetech, Dukla do 2. ligy, hráči sází, konec hokeje v Jihlavě a podobně. Takže si tu sezonu zase tak pohádkově nepřibarvujte a kroťte současnou hysterii. Zajíci se počítají až po honu.
Jen k té neustále omýlané sezoně 16-17, laskavě si vzpomeňte na základní část, konkrétně na listopadové týdny. 5 proher za sebou, z toho 2x s Kadaní a poprvé po x letech na HZS pod tisíc lidí. To bylo tenkrát nablito na internetech, Dukla do 2. ligy, hráči sází, konec hokeje v Jihlavě a podobně. Takže si tu sezonu zase tak pohádkově nepřibarvujte a kroťte současnou hysterii. Zajíci se počítají až po honu.
Burberry- Posts : 29
karel granát and colorado44 like this post
Jojo, souhlas...pridat musi dalsi hlavne...Iles, Harky, Fronk, Jiras, Pekr,Havranek....o obrane nemluve ani...
Jerryk01 likes this post
Ti kteri nechcete bojovat za Duklu chytte se s tim chytrakem Lysym za ruce a tahnete do prdele, je smutny kdyz vas zastini 40tileti Cagy a Skorepa, jedini kteri jeste bojuji jsou Lychy a kluci z juniorky
FREDERIK likes this post
Mno dobře tak, s každou takovou prohrou a situací získává na kreditu tým z roku 2016-2017 a Vlk samozřejmě taky. Play off hokej rozhodně nehrajeme....
vn and FREDERIK like this post
To: Lufa presne tak...pokud to bylo tak hrozny, tak napiste co se tam delo a pokud ne, tak je lepsi mlcet, tohle nikomu nepomuze...
Může teda někdo konkrétní, kdo to video opravdu sám viděl popsat co tam na něm bylo ? Nebo je to zase jedna z konspirací a podle vychechtaný fotky někdo usoudil že se smál určitě nad prohrou ?
Lufa- Posts : 1312
vn, ralff, Burberry and Jerryk01 like this post
Dnesni zapas klicovej v cely serii. Bud predvedeme uplne neco jinyho nez dosud (pokud este kluci vubec chtej), a pak je sance na uspech, nebo ne, a to by byla konecna, 1:3 neotocime... Tak to vidim:)
miramare83- Posts : 1125
Strana 11 z 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Strana 11 z 20
Povolení tohoto fóra: