Diskuzní fórum
Strana 2 z 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Lufa- Posts : 1287
imbík likes this post
MichalDJ- Posts : 1031
Vasoj84 and miramare83 like this post
ralff napsal:Kdo chcete sledovat přenos zápasu na ČT, tak na webu pojede už od 17:55 https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/ostatni/program-vysilani-ct-sport-na-webu-v-mobilu-a-hbbtv/5ddda79bfccd259ea46d41bc
Ať si to tam Záruba a spol užijí a dají si medaile s Plekym a Jágrem navzájem.
imbík- Posts : 3588
Siroko- Posts : 1202
miramare83 likes this post
ralff- Posts : 1536
Jaternička- Posts : 1410
imbík likes this post
J4u8 napsal:pegy18 napsal:Tak budeme mít jen Žalču
Kde to prosím je?
Žálčíka budeme mít,až podepíše smlouvu,zatím čirá spekulace
MarkusHCD- Posts : 1924
pegy18 napsal:Tak budeme mít jen Žalču
Kde to prosím je?
J4u8- Posts : 21
pegy18 napsal:Jj #70 zpět, co je ale pro mě ještě zajímavější info že kroužíme kolem Kindla, ale to nemá smysl řešit, stejně jako potom 90% jednání nevyjde díky penězům. A já to chápu, nikdo se v dnešní době nechce plahočit v pralese za 25 klacků.
Nekde jsem cetl, ze Kindl ma jit do Zlina
Beran mrtvola a pak se tomu na střídačce Kladna smál jak to udělal dobře
FREDERIK and DUKLIČKA like this post
MichalDJ napsal:mirason napsal:Mišák napsal:Cetl jste nekdo forum tech drev z kladna? Kdyz jsem se na to kouknul, nestacil jsem se divit. Oni vlastne hraji baraz omylem a dle nekterych si to svaz popletl a kladno mwlo hrat finale. Jelikoz maji supr zimak ....hraji jen z odchovanci a to špičkový hokej za ktery by se nemusel stydet ani Detroit .....par lidi na Kladne znam (docela dobre) a celkem jejich forum vyjadruje myslenkove pochody a (de)mentalitu toho kraje 🤮....chtelo by to dneska ty bubriny co hraji na cizim lede, ale vychvaluji se, sundat alespon o gol a nejlepe 0:1
Blabolis uplny kraviny, ted jsem to cetl a nic co pises tam neni, nechapu proc si vymyslis takovy pohadky Bozeny Nemcovy
Ja tam nakoukl minuly tyden a musim potvrdit ze se to tam hemzi samejma takovekma perlama, jako ze jihlava nema zadny odchovance (ma jich 16), jako ze si baraz vybrecel Scerban, jako ze nechapou proc ma Kladno hrat baraz z nejakou Jihlavou, je to pry ztrata casu, a podobne perly, ono nez nekoho napadnes je treba si zjistit info
Oba dva poukazujete na jeden stek, jednoho cloveka, v jedinem prispevku z 13.4. nikdo jinej tam tohle neresi, jako jsou nekteri blazni tady, jsou i vsude jinde, nicmene to pausalizujete obecne na cele forum, to ale neni pravda, zase je vytrzeno z kontextu pouze to, co se hodi na rozdmichavani. Ano jeden clovek napise blabol a automaticky cele forum a vsichni na nem jsou stejni. To je stejny jako s Hadasem, kteryho tady nekteri pranyruji za jeho nazor + ze odesel driv. Jednak je to jeho vec a jeho pohled a druhak ma pravdu, kterou ale nikdo slyset nechce. A taky se da napsat ze jsou vsichni stejny paka, ktery nadavaji cloveku za odchod z hokeje a ze ta jejich diskuze je takova nebo makova a ze jsou vlastne vsichni takovy .... uplne stejny pristup a neni to taky pravda.
mirason- Posts : 39
hadas (admin) likes this post
pegy18- Posts : 385
Slezy77- Posts : 54
a jeste, tady se furt pise, ze kdyby se postoupilo, ze neni kde hrat, i kdyz budeme hrat chance ligu, stejne budeme hrat mimo jihlavu a je mi jedno jestli budu dojizdet do Pejru nebo do Jindrichace, to uz neni nase starost ale Scerbanova starost
FREDERIK and miramare83 like this post
mirason napsal:Mišák napsal:Cetl jste nekdo forum tech drev z kladna? Kdyz jsem se na to kouknul, nestacil jsem se divit. Oni vlastne hraji baraz omylem a dle nekterych si to svaz popletl a kladno mwlo hrat finale. Jelikoz maji supr zimak ....hraji jen z odchovanci a to špičkový hokej za ktery by se nemusel stydet ani Detroit .....par lidi na Kladne znam (docela dobre) a celkem jejich forum vyjadruje myslenkove pochody a (de)mentalitu toho kraje 🤮....chtelo by to dneska ty bubriny co hraji na cizim lede, ale vychvaluji se, sundat alespon o gol a nejlepe 0:1
Blabolis uplny kraviny, ted jsem to cetl a nic co pises tam neni, nechapu proc si vymyslis takovy pohadky Bozeny Nemcovy
Ja tam nakoukl minuly tyden a musim potvrdit ze se to tam hemzi samejma takovekma perlama, jako ze jihlava nema zadny odchovance (ma jich 16), jako ze si baraz vybrecel Scerban, jako ze nechapou proc ma Kladno hrat baraz z nejakou Jihlavou, je to pry ztrata casu, a podobne perly, ono nez nekoho napadnes je treba si zjistit info
imbík and miramare83 like this post
Mišák napsal:Cetl jste nekdo forum tech drev z kladna? Kdyz jsem se na to kouknul, nestacil jsem se divit. Oni vlastne hraji baraz omylem a dle nekterych si to svaz popletl a kladno mwlo hrat finale. Jelikoz maji supr zimak ....hraji jen z odchovanci a to špičkový hokej za ktery by se nemusel stydet ani Detroit .....par lidi na Kladne znam (docela dobre) a celkem jejich forum vyjadruje myslenkove pochody a (de)mentalitu toho kraje 🤮....chtelo by to dneska ty bubriny co hraji na cizim lede, ale vychvaluji se, sundat alespon o gol a nejlepe 0:1
mirason- Posts : 39
miramare83 likes this post
Mišák napsal:Cetl jste nekdo forum tech drev z kladna? Kdyz jsem se na to kouknul, nestacil jsem se divit. Oni vlastne hraji baraz omylem a dle nekterych si to svaz popletl a kladno mwlo hrat finale. Jelikoz maji supr zimak ....hraji jen z odchovanci a to špičkový hokej za ktery by se nemusel stydet ani Detroit .....par lidi na Kladne znam (docela dobre) a celkem jejich forum vyjadruje myslenkove pochody a (de)mentalitu toho kraje 🤮....chtelo by to dneska ty bubriny co hraji na cizim lede, ale vychvaluji se, sundat alespon o gol a nejlepe 0:1
To se ti divím. Mě stačilo to povýšene chování Plekance s Jagrem a realizační tým Kladna jak se choval. Takže moc nechápu čemu se divíš, když čteš takové věci.
hadas (admin), FREDERIK, Raddy007 and miramare83 like this post
Mišák- Posts : 72
vn likes this post
ondrej.n napsal:"Dobrý den. Cítím potřebu se vyjádřit k aktuálním fámám, které mezi lidmi kolují a uvést stav věcí na pravou míru.
Tedy: Stále probíhá zadávací řízení na dodavatele stavby Horácké multifunkční arény. Dle předpokládaného harmonogramu měla lhůta pro podání nabídek končit posledním březnem. Vzhledem k velkému množství dotazů, které mají soutěžící firmy k dokumentaci, podrobnostem projektu a zákonným povinnostem, které z míry detailu a podrobnosti odpovědí na tyto dotazy plynou, se lhůta průběžně posouvá a je tomu tak běžně u složitějších zadávacích řízení. Aktuální termín pro ukončení podání nabídek je 30.5.2022. Nelze vyloučit, že se termín ještě dále posune. Počítáme, že nabídky firem se budou otevírat během měsíce června. Časová rezerva, kterou jsme v harmonogramu pro tento případ měli, je sice lehce překročena, ale stále se nejedná o problematické zdržení.
Dementuji tedy informace, které mezi lidmi kolují. Například, že již byly otevřeny obálky, že tam byla taková nebo maková cena, že kraj nic nedá, že se bude jen opravovat střecha,….apod.
Jsou to nesmysly, které jsou možná přáním otců myšlenek, ale nejsou pravdivé.
Zpoždění v termínech nám samozřejmě radost nedělá, ale vzhledem ke geopolitické situaci ve světě může tento posun zapůsobit celkově pozitivně.
Dále si vás dovoluji informovat, že statik aktuálně potvrdil své předchozí stanovisko o ukončení provozu stadionu k 30.4.2022 a nepřipustil možnost dalšího provozu.“
David Beke, radní města pověřený přípravou investice HMA
Díky ti za toto napsání ale stejně se, jak je tady u některých zvykem, zase někdo vytasí s tím že má zaručený informace o opaku protože to asi tvrdila od známého hajzlbába.
imbík napsal:vn napsal:Te nepodane ruky od Plekance jsem si taky všiml, to je vrchol arogance…
A čemu se divíš?
On nás tady má všechny za nuly i ty jeho spoluhráče. Po zápase s Jágrem sednou do svých osobáku a jedou do prdele. Myslíš, že se někde kodrcaji s týmem na zápasy autobusem?
Šéf DK viděl asi i zbytek zápasu a viděl jak hráči Kladna především Beran Zikmund a Jágr chodili často až zákeřné do gólmana a pochopil, že Zhukovovi ujeli nervy. Takže jediné správné rozhodnutí. Smutné je, že druhým dechem dodává, že rozhdoci Berana za útok na gólmana předtím trestat nechtěl vyměřil mu alibisticky dvě minuty až po té co Zhukov ho praštil hokejkou a dal mu pětku. Komediální hra Berana na mrtvolu a další střídání normálně nástup do hry už je jen smutná třešnička na dortu. Lidi to naštěstí na HZS viděli a aspoň po zápase si Beran vyslechl své. Zítra věřím, že mu někdo přerazí hnáty.
Dobre a hlavne pravdive napsano. Kdo to vidi jinak, ma na to samozrejme pravo, ale jen si porad, podle meho nazoru, neco namlouva:)
miramare83- Posts : 1094
imbík and MichalDJ like this post
Tedy: Stále probíhá zadávací řízení na dodavatele stavby Horácké multifunkční arény. Dle předpokládaného harmonogramu měla lhůta pro podání nabídek končit posledním březnem. Vzhledem k velkému množství dotazů, které mají soutěžící firmy k dokumentaci, podrobnostem projektu a zákonným povinnostem, které z míry detailu a podrobnosti odpovědí na tyto dotazy plynou, se lhůta průběžně posouvá a je tomu tak běžně u složitějších zadávacích řízení. Aktuální termín pro ukončení podání nabídek je 30.5.2022. Nelze vyloučit, že se termín ještě dále posune. Počítáme, že nabídky firem se budou otevírat během měsíce června. Časová rezerva, kterou jsme v harmonogramu pro tento případ měli, je sice lehce překročena, ale stále se nejedná o problematické zdržení.
Dementuji tedy informace, které mezi lidmi kolují. Například, že již byly otevřeny obálky, že tam byla taková nebo maková cena, že kraj nic nedá, že se bude jen opravovat střecha,….apod.
Jsou to nesmysly, které jsou možná přáním otců myšlenek, ale nejsou pravdivé.
Zpoždění v termínech nám samozřejmě radost nedělá, ale vzhledem ke geopolitické situaci ve světě může tento posun zapůsobit celkově pozitivně.
Dále si vás dovoluji informovat, že statik aktuálně potvrdil své předchozí stanovisko o ukončení provozu stadionu k 30.4.2022 a nepřipustil možnost dalšího provozu.“
David Beke, radní města pověřený přípravou investice HMA
ondrej.n- Posts : 580
hadas (admin), vn and Lufa like this post
O Beranovi prece jednat nemohli. To prej prislusi az cesky filmovy akademii. Udajne ma pomerne velky sance na ceskyho lva za vedlejsi roli.imbík napsal:DUKLIČKA napsal:A proč ta slavná komise neřeší taky toho čuráka Berana? Za tu komedii co tam sehrál. Neprotiřečí se to rozhodnutí náhodou?
Však jo protiřečí,ale co chceš od alibistickeho svazu? Notabene když pro ně je výhodné aby JJ zůstal v lize?
karel granát, FREDERIK, Vasoj84, Raddy007 and miramare83 like this post
DUKLIČKA napsal:A proč ta slavná komise neřeší taky toho čuráka Berana? Za tu komedii co tam sehrál. Neprotiřečí se to rozhodnutí náhodou?
Však jo protiřečí,ale co chceš od alibistickeho svazu? Notabene když pro ně je výhodné aby JJ zůstal v lize?
FREDERIK, Vasoj84 and miramare83 like this post
DUKLIČKA- Posts : 1609
Vasoj84 and miramare83 like this post
ralff napsal:Max bude zítra připraven v bráně Odůvodnění viz https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=13228
Pojďme se zítra hecnout a zkusit vybojovat ten šestý a poslední domácí zápas
jajirk- Posts : 159
vn napsal:Te nepodane ruky od Plekance jsem si taky všiml, to je vrchol arogance…
A čemu se divíš?
On nás tady má všechny za nuly i ty jeho spoluhráče. Po zápase s Jágrem sednou do svých osobáku a jedou do prdele. Myslíš, že se někde kodrcaji s týmem na zápasy autobusem?
Šéf DK viděl asi i zbytek zápasu a viděl jak hráči Kladna především Beran Zikmund a Jágr chodili často až zákeřné do gólmana a pochopil, že Zhukovovi ujeli nervy. Takže jediné správné rozhodnutí. Smutné je, že druhým dechem dodává, že rozhdoci Berana za útok na gólmana předtím trestat nechtěl vyměřil mu alibisticky dvě minuty až po té co Zhukov ho praštil hokejkou a dal mu pětku. Komediální hra Berana na mrtvolu a další střídání normálně nástup do hry už je jen smutná třešnička na dortu. Lidi to naštěstí na HZS viděli a aspoň po zápase si Beran vyslechl své. Zítra věřím, že mu někdo přerazí hnáty.
vn, FREDERIK, DUKLIČKA, Duklacek, Raddy007 and miramare83 like this post
Pojďme se zítra hecnout a zkusit vybojovat ten šestý a poslední domácí zápas
FREDERIK, jajirk and miramare83 like this post
lojzavojza napsal:hadas (admin) napsal:Slezy77 napsal:Tady se musim Pegyho zastat, to je opravdu výjimka, ten pro ráno nejde daleko a mezi ty typické internetové hrdiny se fakt neřadí. Víte hovno co a jak je, a chcete z toho dělat balet.
Zranili nám Skořepu, legendu, a taky to je asi všem u prdele. Jasně, tak hlavně ať kucí Kladenští přece dohrajou ve zdraví, udělejme jim slavnostní gard k udržení kokotligy....
No, tak to je fakt neinternetovej "hrdina". Čím míň bude takových agresivních lidí na hokeji, fotbale a obecně na jakémkoliv sportu, tím líp.
Jinak myšlenkové pochody některých lidí asi nejsem schopen pochopit ;-)
Napsat, že to Zhukov udělal dobře, to chce fištróna. A dodat k tomu, že je to jedno, protože by se stejně prohrálo, to je vyšší level..
Vyzývat k tomu, aby z toho hráči udělali na Kladně frašku a třeba někoho záměrně zranili? To snad ani nejde slušně komentovat. Nezlobte se na mě, ale to je absolutní debilita. Tím bychom nejen prohráli, ale ještě bychom si uřízli ostudu. Já nechci, aby Dukla byla jako Kladno..
Já zas nedokážu pochopit jak někdo dokáže brečet kvůli frontě na pivo a klobásu a kvůli pohodlí...Já jsem až do nedávna bral na hokej dědu 80 a fakt nefňukal, šel na hokej, šel si užít atmosféru a podpořit tým. A co už vůbec nechápu je odejít z hokeje... Každého věc, ale fandění před koncem zápasu v pátek a i po zápase úžasný, emotivní.... Možná poslední? Nebude lepší zvolit ten motor? Bandu žoldáků ale zase pivo s klobásou hned? Možná lepší než ze sebe dělat blbce...
Já kvůli tomu nebrečel, jen jsem konstatoval a uvedl to jako důvod, proč spousta lidí (diváků) na hokej prostě nepřijde. Mně je jedno, jestli si dám 1 nebo 10 piv na hokeji, to mě fakt netrápí.
Nechápeš, že jsem odešel z hokeje? No, mělo to víc důvodů, než samotný hokej. Asi jsem to neměl ani psát, protože ten den jsem řešil mnohem vážnější věci, než podělanej hokej... Nicméně v zápase s Havířovem jsem odešel po první třetině čistě kvůli předváděnému hokeji. Nevěřil jsem, že se mi to někdy stane...
Jestli ze sebe dělám blbce, tak v pohodě, Tvůj názor. Na Motor klidně zajdu, můžu jim fandit proti nějakému soupeři, ale fanoušek Motoru fakt už být nemůžu. Já to zmiňoval hlavně vzhledem ke stadionu, ale chápu, je pohodlnost, když si chceš dojít důstojně třeba na toaletu. Mnohem lepší je, když chlapi chčijou na zeď u stadionu nebo do křoví v parku, kde si 10m od nich hrajou děcka.
Honza KH likes this post
hadas (admin) napsal:Slezy77 napsal:Tady se musim Pegyho zastat, to je opravdu výjimka, ten pro ráno nejde daleko a mezi ty typické internetové hrdiny se fakt neřadí. Víte hovno co a jak je, a chcete z toho dělat balet.
Zranili nám Skořepu, legendu, a taky to je asi všem u prdele. Jasně, tak hlavně ať kucí Kladenští přece dohrajou ve zdraví, udělejme jim slavnostní gard k udržení kokotligy....
No, tak to je fakt neinternetovej "hrdina". Čím míň bude takových agresivních lidí na hokeji, fotbale a obecně na jakémkoliv sportu, tím líp.
Napsat, že to Zhukov udělal dobře, to chce fištróna. A dodat k tomu, že je to jedno, protože by se stejně prohrálo, to je vyšší level..
Vyzývat k tomu, aby z toho hráči udělali na Kladně frašku a třeba někoho záměrně zranili? To snad ani nejde slušně komentovat. Nezlobte se na mě, ale to je absolutní debilita. Tím bychom nejen prohráli, ale ještě bychom si uřízli ostudu. Já nechci, aby Dukla byla jako Kladno..
Já zas nedokážu pochopit jak někdo dokáže brečet kvůli frontě na pivo a klobásu a kvůli pohodlí...Já jsem až do nedávna bral na hokej dědu 80 a fakt nefňukal, šel na hokej, šel si užít atmosféru a podpořit tým. A co už vůbec nechápu je odejít z hokeje... Každého věc, ale fandění před koncem zápasu v pátek a i po zápase úžasný, emotivní.... Možná poslední? Nebude lepší zvolit ten motor? Bandu žoldáků ale zase pivo s klobásou hned? Možná lepší než ze sebe dělat blbce...
lojzavojza- Posts : 7
imbík and miramare83 like this post
Na stránce disciplinární komise zatím nic.Mišák napsal:Už se ví, jake rezumé je ohledně Žukova?
FREDERIK napsal:V pondělí hokej v tv od 18.50 hod. na čt sport
Hraje se od 18h a oni to dají od 19h? Ach jo.
Slezy77 napsal:Tady se musim Pegyho zastat, to je opravdu výjimka, ten pro ráno nejde daleko a mezi ty typické internetové hrdiny se fakt neřadí. Víte hovno co a jak je, a chcete z toho dělat balet.
FREDERIK- Posts : 232
ralff and HCDTOM like this post
Nevím jestli to byl tenhle zápas nebo až ten další, ale jeden z hráčů Chomutova tam při přerušení natvrdo bodnul hokejkou jednoho z našich...A rozhodčí? Úplně to ignorovali.
Jak já říkám, Boží mlýny melou pomalu, ale spravedlivě a nikdo jim neujde. Ani Kladno. Mimochodem, kde jsme my, a kde teď Chomutov. My se řežeme v baráži s Kladnem, Chomutov slaví postup do 2.ligy.
Už se k tomu nechci vracet, ale ...jsme jen lidi a Max taky, a nervy občas rupnou. Já už taky vypěnil zbytečně, když to nebylo nutné...holt stane se. Mimochodem, dneska už i někteří sportovní redaktoři zpětně dodávají, že Max dostal hokejkou přes helmu.
Věřím, že se v ponděli borci hryznou a nedají Kladnu ani centimetr ledu zadarmo. BOJOVAT, JEŠTĚ NENÍ KONEC !!
wortyr and miramare83 like this post
vn- Posts : 1819
hadas (admin), imbík, ralff, wortyr and miramare83 like this post
Já byl třeba jeden z těch co šel osobně po Hřebejkovi pred x lety. To ale místní 40 kg rádoby rowdies z kotle neznají, a hráči už vůbec ne. My se radši budeme na ledě strachovat, aby jsme náhodou nebyli vylučovaný nebo aby jsme neměli bebíčka.
Možná se Kladnu vyrovname nasazením, to bezesporu, jinak jsme ale měkký jak medvídek haribo. Já bych chtěl, aby dres Dukly jednoho dne oblékal někdo jako Štich, Jurčina, Nedomlel a další. Snesu porážky, ale nesnesu, že jsme někomu pro prdel na vlastním ledě. Pak vidíš, že Prcanec ani nepoda ruku Čagymu po hvizdu. A vy tady ještě obhajujete někteří, tyhle kladenský charaktery. Fuj, pořádně je zmastit.
DUKLIČKA, miramare83 and Slezy77 like this post
Pro ty úchyláky co volají po tom aby někdo z našich sejmul jejich hráče -kdo z vás se v životě odhodlal k tomu někoho při sportu schválně zkurvit aby už nedohrál , že tu tak silácky radíte a děláte že víte jak na to ? Můžete přece zvednout prdel a na toho hráče si někde počkat venku a taky to pořešit, ne ? Ale do toho by jste nešli, to by moc bolelo.
hadas (admin) and Honza KH like this post
arthur- Posts : 20
hadas (admin) and xantypa like this post
Strana 2 z 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
|
|