Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+47
lojzavojza
mirason
voight
Slezy77
mbenda
AJET0
Poldinnn
Martynez
Leo
mjrkk
mrskman
ondrej.n
jajirk
Mišák
Laďa
olin
krap
Luc2as
Excalibur
wortyr
FREDERIK
richmonds
Vasoj84
Raddy007
miramare83
Kolja
dobry_lovec
sarkafarka
hadas (admin)
HCDTOM
Hedgehog
pegy18
staříček
Kelt
MarkusHCD
MichalDJ
vn
Lázňator
DUKLIČKA
Jaternička
Lufa
ralff
imbík
karel granát
Hhs23
Duklacek
Siroko
51 posters

Strana 3 z 20 Previous  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 3 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro karel granát 23/4/2022, 19:37

Děkuji Frederikovi, Max nebodl, ale sek= 2minuty!
To HCDTom" stále snižuješ Chance ligu, ale proč ti výborní z EL nejsou ochotní absolvovat tu baráž férově, ta letošní připomíná závod v běhu na 20 km, do kterého se Kladno připojilo až na 16km!

karel granát

FREDERIK, Raddy007 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 23/4/2022, 19:35

richmonds napsal:
DUKLIČKA napsal:Ty vole běžte už někam. A co Beran? Když jel z ledu tak to vypadalo že ho povedou rovnou do pohřebáku. Sedne si na střídačku počká až skončí ty dvě minuty co dostal a hurá na led jak by se nechumelilo. Ty vole s dírou v břiše?

Beran? Svou provokací vyřadil ze hry klíčového hráče, získal přesilovku (ve které Kladno 2x skorovalo a rozhodlo zápas). Takže tenhle Beran svému týmu prospěl a pomohl k vítězství.
Pořád marně čekám, čemu tedy pomohl Max?
Co to je za dotaz? Nehledě na to, že já bych takový odpad v týmu fakt nechtěl. Aby za Duklu hrály tyhle mr*ky jako je ten smradlavej Hlava, Beran, Plivanec nebo ty kanadský vocasové, to bych snad chodil na hokej s páskou přes oči

Duklacek

hadas (admin), FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 23/4/2022, 18:08

richmonds napsal:
DUKLIČKA napsal:Ty vole běžte už někam. A co Beran? Když jel z ledu tak to vypadalo že ho povedou rovnou do pohřebáku. Sedne si na střídačku počká až skončí ty dvě minuty co dostal a hurá na led jak by se nechumelilo. Ty vole s dírou v břiše?

Beran? Svou provokací vyřadil ze hry klíčového hráče, získal přesilovku (ve které Kladno 2x skorovalo a rozhodlo zápas). Takže tenhle Beran svému týmu prospěl a pomohl k vítězství.

Nerozumím

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 23/4/2022, 17:31

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 23/4/2022, 16:43

Ty vole běžte už někam. A co Beran? Když jel z ledu tak to vypadalo že ho povedou rovnou do pohřebáku. Sedne si na střídačku počká až skončí ty dvě minuty co dostal a hurá na led jak by se nechumelilo. Ty vole s dírou v břiše?

DUKLIČKA

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 23/4/2022, 16:38

jen říkám, že to byla chyba...nic víc. Nikdo ještě nebyl schopen říci, v čem to bylo tak pozitivní a co dobrého to týmu přineslo. Děláte z toho osobní záležitost, prostě stačí říct tu jednu jedinou pozitivní věc.

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro wortyr 23/4/2022, 16:08

Ať byl včera výsledek jakej byl, tak jsem rozhodně nebyl naštvanej. Došla šťáva, není se co divit. Max chytil 3 góly a mleli nás. Moc se mi líbilo, jak se k tomu postavilo publikum, ta děkovačka na konci byla parádní a zasloužená. Aneb jak vidno i když dostaneš 7 fíků, lidi to ocení, když tam necháš všechno.

Max udělal zkrat. Každej hokejista ví, že za bodnutí holí ke 5 + DKU. Tak ho proboha seknu přes nohy na dvojku. Je to ale pochopitelný, je mladej, nervy tečou. Pokud chce bejt ale top golman, musí na tomhle zamakat. Beranovo divadelní představení je druhá věc, ale to je prostě Kladno... Nedivil bych se, kdyby to byl pokyn z lavičky.

Osobně vůbec nechápu tyhle řeči "poďte je prasit". To chceme bejt Kladno? Za prvý je to sport a u toho by to mělo zůstat. Za druhý jsem hrdej, že chodím na Duklu! Ne na tým, kterej je skvadra sice "dobrejch", ale mentálně všelijakejch týpků. Plekanec, kterej Čagymu není schopnej podat ruku, místo vlastních fandů se jede radovat pod kotel domácích. Hlava, kterej se po gólu posmívá golmanovi. Sekaj a prasej po odpískání, když se sudí nekouká atd. Vyhrajou, sotva zvednou hokejky a odplížej se do kabiny, fanoušci jsou jim u zadnice.

Tohle já tady za sebe nechci! Jakej to rozdíl proti našim klukům...

wortyr

hadas (admin), vn, ralff, FREDERIK, Siroko, jajirk, Duklacek and Burberry like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro xantypa 23/4/2022, 12:40

Maksim počká, až přijede rozhodčí, aby na to líp viděl, a pak udělá takový zkrat? To je ale náhoda...

xantypa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro FREDERIK 23/4/2022, 12:17

FREDERIK

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Slezy77 23/4/2022, 10:47

Souhlasím s Pegym, já bych z toho teď v Chomutově udělal jen totální prasárnu a paskvil, aby měli ty kurvy na co vzpomínat.
Normálně z toho zápasu udělat frašku.

Slezy77

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 23/4/2022, 09:30

richmonds napsal:to IMBIK

hele, fakt neudělal dobře. Já ti řeknu svůj pohled proč neudělal, a ty mi řekni jediný důvod proč je to dobře a čím to prospělo týmu/sérii

1) nechat se vyloučit ze zápasu je prostě chyba
2) nabídnout zbytečně dlouhou přesilovku je chyba
3) v té přesilovce týmu ubývají síly MNOHEM víc a klíčovým hráčům, ty pak chybí pro pokus dovést zápas k vítězství = chyba
4) ohrozil svůj start v dalším utkání kvůli disciplinárce = chyba
5) (nemorální důvod, ale praktický) ten hráč hrál normálně dál, bude hrát dál
6) myslíš, že tahle chyba soupeře odradí od chození do něj? Vůbec ne, řeknou si, je to magor, šlápneme do něj, rozhodíme ho nebo udělá další takovou blbost. Takže je to spíš motivuje v tom pokračovat = kardinální chyba, dal najevo, že to na něj funguje

Si představ, že tohle hráč udělá v sérii, ve které OPRAVDU o něco jde, reálný postup/sestup. Zahodit takovou chybou celou sezonu...Podle mě i on sám by dnes řekl, že to byla chyba, takže je nesmysl to počínání obhajovat.

Takže, jak tím týmu nebo sobě prospěl?
A k tomuhle, kritizoval si tady stejně Kowalczyka před několika týdny? Nebo se tu hrozně řešilo, jak to nebylo tak zlé?

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 23/4/2022, 09:25

Sory, ale naprosto stojím za tím, co říká imbík a především, hlavně za Maksem. Kritizovat tu někoho, koho my necháváme provokovat celou, celou, celou sérii, aniž bychom si ho ochránili mi přijde směšný a nečekal jsem, že to tady napíše tolik lidí. Protože je samozřejmě nejjednodušší to svést na Makse. Ale to my jsme to neměli dopustit.
Nehledě na to, že bychom prohráli s Maksem i bez něj, to Kladno bylo lepší, první třetinu to mohlo být 1:5 a nazdar. Jediný moment zlomu mohl nastat při střele Čachyho, po tomto nedáš dostaneš už to byla agonie.
Odchod ze stadionu je každého věc, ale pro mě osobně je to naprosto nepochopitelný, viděli jsme letos, aspoň já, takový hnusy, doma i venku, vzpomeňme na domácí chuťovku 2:5 se Sokolovem, to jsme tam byli tak v pěti stovkách na tribuně, to mají přijít ti, co chcou klobásu, fronty nebyly. Jestlipak budou všichni tak nadšeně jako dnes jezdit i do Pejru. Takže po celé sezóně jsem si tohle play off užil a nikdy bych neodešel před koncem. Ale znovu říkám, je to na každém..

Duklacek

FREDERIK, Siroko, Vasoj84, Raddy007 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 23/4/2022, 09:17

Ten Pepa to je hrozna skoda... Za prvy jak to dopadlo, ale za druhy i ten konec (aspon podle me). Nejlepsi strelec tymu, obetavec, bojovnik... A pri svych zkusenostech by byl tymu jeste platnej i dal, to jsem si jistej Sad

miramare83

Vasoj84 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 23/4/2022, 09:10

imbík napsal:Já se hádat nechci, ale odejít je totální nedůstojnost vůči těm našim klukům.jak říkám za pár šupu tady podstupují dopředu jasnou frašku. Je to hnus. Ten Beran by ani vyloučen nebyl kdyby mu Maks jednu nenatáhl. No nic tak příští rok se uvidíme v Pejru, tam budete mít někoho jako byl Brož, dostane pět gólů za třetinu, ale žádnýmu kladenskymu zmrdovi jí nenatáhne. Takže vlastně budete spokojení. Jediný co mě na tom sere je, že jsme jak parta buziku. Nikdo se nerozjede aby sestřelili Plekance Hlavu nebo Berana toho obzvlášť simulanta jednoho.

Na Kladne, totiz pardon v Chomoutove este bude moznost. A docela bych si to pral... Kdyz uz asi stejne vyhrajou, tak aspon trochu zrakveny (ta jejich svoloc vypatlana si nic jinyho nezaslouzi nez rezat).

Naposledy upravil miramare83 dne 23/4/2022, 09:52, celkově upraveno 1 krát

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 23/4/2022, 08:46

•Gólman to podělal ( každý chybujeme)
•Kladno je lepší ( sportovně to uznejme)
•Kluci makaji ( Ale nemají elh kvalitu, kritika není na místě).
•Jágr ( legenda, ale výkonností spíš první liga)
•Plekanec ( soupeř, ale nejlepší hráč na ledě)
•Atmosféra ( lidi mají hokej rádi, ale chance liga je nebaví)
•Skořepa a Čagy i ostatní ( díky, hrajete na své maximum. Stačí to na co stačí. Vážíme si toho, můžete mít čisté svědomí)
• Fanoušci ( nehadejme se, tým uhrál maximum a já jsem trochu na***, že ani nevíme, kde se bude hrát a že to asi nebude nějaký čas v Jihlavě)

Moje názory v bodech 😊

HCDTOM

hadas (admin), Excalibur, FREDERIK and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 23/4/2022, 08:07

to IMBIK

hele, fakt neudělal dobře. Já ti řeknu svůj pohled proč neudělal, a ty mi řekni jediný důvod proč je to dobře a čím to prospělo týmu/sérii

1) nechat se vyloučit ze zápasu je prostě chyba
2) nabídnout zbytečně dlouhou přesilovku je chyba
3) v té přesilovce týmu ubývají síly MNOHEM víc a klíčovým hráčům, ty pak chybí pro pokus dovést zápas k vítězství = chyba
4) ohrozil svůj start v dalším utkání kvůli disciplinárce = chyba
5) (nemorální důvod, ale praktický) ten hráč hrál normálně dál, bude hrát dál
6) myslíš, že tahle chyba soupeře odradí od chození do něj? Vůbec ne, řeknou si, je to magor, šlápneme do něj, rozhodíme ho nebo udělá další takovou blbost. Takže je to spíš motivuje v tom pokračovat = kardinální chyba, dal najevo, že to na něj funguje

Si představ, že tohle hráč udělá v sérii, ve které OPRAVDU o něco jde, reálný postup/sestup. Zahodit takovou chybou celou sezonu...Podle mě i on sám by dnes řekl, že to byla chyba, takže je nesmysl to počínání obhajovat.

Takže, jak tím týmu nebo sobě prospěl?

richmonds

hadas (admin), HCDTOM, jajirk and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 23/4/2022, 07:56

Siroko napsal:
pegy18 napsal:A největší smutek, Pepa Skořepa konci kariéru a my jsme se s ním nestihli rozloučit, ale kdo to mohl čekat že to takhle dopadne.
Pokud je to pravda, tak si myslim, ze na grand finale pristi sobotu k tomu prostor urcite bude.

Je to pravda. A Pepa pozván není. Nebo možná jestli bude autogramiáda tak tam bude, ale jinak ten kluk tady hrál za pár korun poslední sezóny a teď ty zápasy hrál se čtyřmi injekcemi..... 🎩 Včera už to prostě nešlo.... Nicméně v pondělí chce naposled zkusit nastoupit. Tohle jsou příběhy 👍🎩 pak si tady přečteš, že už tomu nemá co dát. To bys brečel.

imbík

Vasoj84 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 23/4/2022, 07:52

hadas (admin) napsal:No vida, tak jsem jen nedůstojný ubožák...
Po sezóně fórum ukončím, smažu a někdo začne znovu, ne?

Ne, takový ubožák nejsem... Nicméně myšlenkové pochody některých lidí fakt nechápu. Max to podělal a tím to končí. Nebo?

Jj udělej to jak Lysac a pak oba skončete po letošní sezóně. Dokud bude mít Dukla ambice tak se kolem ní motat, skončí ambice, skončí Lysac.... 🙈 To jste fakt charakteri.👍
Maks to udělal dobře. Jestli tady někdo žijete v tom, že by jsme měli mít nějaké šance tak to ani omylem. I kdyby se to včera povedlo srovnat na dva dva, tak nás tam v pondělí zaříznou a pak ve středu už nemáme síly s tím něco dělat. Takže Maks to udělal dobře a naopak jsme z toho měli udělat ještě větší frašku. Teď budeme všude číst jak Zhukov zkurvil zápas a Plekanec měl pět bodů. No výborně dal dva góly a tři asistence gólmanovi který měsíc a půl nechytal, byl zraněn a klukům co většinu roku hráli v juniorce a pak ještě vyfakoval jihlavské fanoušky. Gratulace, už chybí jen se sním po zápase dojít vyfotit.....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mišák 23/4/2022, 07:45

Uprne, rozhodci vcera totalne zkurvili celou baraz. Ted by mel byt ukol cislo jedna. Jarouska a pochcance navalit tak, ze z nich vytece jen trochu zeleny vody a uz bude klid.

Mišák

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 23/4/2022, 07:44

pegy18 napsal:A největší smutek, Pepa Skořepa konci kariéru a my jsme se s ním nestihli rozloučit, ale kdo to mohl čekat že to takhle dopadne.
Pokud je to pravda, tak si myslim, ze na grand finale pristi sobotu k tomu prostor urcite bude.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 23/4/2022, 00:07

A největší smutek, Pepa Skořepa konci kariéru a my jsme se s ním nestihli rozloučit, ale kdo to mohl čekat že to takhle dopadne.

pegy18

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 23/4/2022, 00:03

Marešák za bránou dvakrát pošle k ledu Prcance a nikdo ho nevyvolá, ale zkurvený Kladno to jelo furt...

pegy18

Raddy007 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 22/4/2022, 23:59

Ale houno, přistoupit nepřistoupit, normálně jim dát ochutnat jejich medicínu. Já bych se teď nekoukal vůbec na výsledek a od začátku je řezal jak žito. To by bylo breku.. ať vidíme ty sráče dobitý.

pegy18

imbík and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro jajirk 22/4/2022, 23:53

Max chybu udělal a nervy udržet měl. Stalo se. Na druhou stranu kolikrát už nás zachránil? Mockrát! Navíc je mladej a v situaci, kterou mu nezávidím. Myslíte, že mu kladenští "beránci" Putina nepřipomenou? Stačilo, co rozpoutal pisálek s helmou. Může se teď vůbec bezpečně vrátit domů, když si přelepil vlajku?
Doufám, že příště nastoupí a vychytá nulu, to by byla pecka!

jajirk

karel granát and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 22/4/2022, 23:24

imbík napsal:Já se hádat nechci, ale odejít je totální nedůstojnost vůči těm našim klukům.jak říkám za pár šupu tady podstupují dopředu jasnou frašku. Je to hnus. Ten Beran by ani vyloučen nebyl kdyby mu Maks jednu nenatáhl. No nic tak příští rok se uvidíme v Pejru, tam budete mít někoho jako byl Brož, dostane pět gólů za třetinu, ale žádnýmu kladenskymu zmrdovi jí nenatáhne. Takže vlastně budete spokojení. Jediný co mě na tom sere je, že jsme jak parta buziku. Nikdo se nerozjede aby sestřelili Plekance Hlavu nebo Berana toho obzvlášť simulanta jednoho.

Chápu tvoji nasranost, ale přece se nesnížíme k tomu, co jsou schopni praktikovat oni a rakvit jim hráče. Tvrdě dohrávat, tak aby je to bolelo, čistit to před brankou a rozdávat tam rány, to ani. Ale sestřelit hráče k tomu klesnout nesmíme. Boží mlýny melou pomalu, ale spravedlivě. A neujde jim ani Kladno Wink
ralff
ralff

karel granát, jajirk and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 22/4/2022, 23:18

No vida, tak jsem jen nedůstojný ubožák...
Po sezóně fórum ukončím, smažu a někdo začne znovu, ne?

Ne, takový ubožák nejsem... Nicméně myšlenkové pochody některých lidí fakt nechápu. Max to podělal a tím to končí. Nebo?
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 22/4/2022, 22:36

Já se hádat nechci, ale odejít je totální nedůstojnost vůči těm našim klukům.jak říkám za pár šupu tady podstupují dopředu jasnou frašku. Je to hnus. Ten Beran by ani vyloučen nebyl kdyby mu Maks jednu nenatáhl. No nic tak příští rok se uvidíme v Pejru, tam budete mít někoho jako byl Brož, dostane pět gólů za třetinu, ale žádnýmu kladenskymu zmrdovi jí nenatáhne. Takže vlastně budete spokojení. Jediný co mě na tom sere je, že jsme jak parta buziku. Nikdo se nerozjede aby sestřelili Plekance Hlavu nebo Berana toho obzvlášť simulanta jednoho.

imbík

DUKLIČKA and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 22/4/2022, 22:34

Kubiku ty svine já si te najdu a tu tvoji držku ti rozmlatim ze te vlastní máma nepozná hajzle !!!!!!!!!!

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 22/4/2022, 22:26

Lidi klid... netřeba se hádat. Tahle sezona nemůže být neúspěšná, ani kdyby to v pondělí Kladno ukončilo.

Od Maxe to byla sice blbost, že se nechal vyprovokovat, ale trvám si na tom, že nic moc hroznýho. Bohužel teď asi po Maxovi pujde i disciplnárka, tlaky na to už jsou. Burgr se vyjádřil, že by nebyli proti. Počítejme, že v pondělí s Wolfem.

O to víc bychom pak měli odhodit zábrany rvát se hlava nehlava, jak jen to půjde.

https://www.sport.cz/clanek/hokej-extraliga-zukov-zkratem-potopil-duklu-vedeli-jsme-ze-do-nej-budou-kladensti-chodit-udelali-to-chytre-styska-si-ujcik-3301609
ralff
ralff

karel granát and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro lojzavojza 22/4/2022, 22:13

lojzavojza napsal:
mirason napsal:
imbík napsal:
lojzavojza napsal:
hadas (admin) napsal:
imbík napsal:Stojím za Maksem. Udělal to dobře. Jedinej kdo se jim postavil a nenechal si srat na hlavu. Tady furt chcete soudnost a objektivitu a Plekanec s Jagrem si z toho dělají jen srandu a dělají tma co chtějí. Lidi jsou akorát za blbce. Fraška tahle baráž říkám pořád.

Tak v tomhle za Maxem nestojím, protože to byla totální kravina a naprosto zbytečný. Kór, když do té helmy dostal hokejkou našeho hráče po pohybu toho debila. Píchnout ale hráče špičkou hole může v takovém zápase a v takové chvíli jenom idiot. Podobně jako Gulaš v Motoru...

Jinak dneska na nás vletěli úplně jinak. Začátek první třetiny bylo peklo. No a přiznám se, po druhé třetině jsem odešel.

Hadasi, jsi idiot... Poděkovat za sezonu a za to jak jsme se bavili celé play off může přece každej. Uteče jen ubožák... Přitom bylo furt o co hrát.... Chod na motor.... Udelaš líp. Jediný co jsi udělal je fórum. Jinak si prostě vuuuul.... Viz další příspěvek že nějaký tvůj kamarád nedostal klobásu. Jdi na motor a na Duklu se vyser. Takové fanoušky my nepotřebujeme.... Styd se.

Díky 🎩👍

Hadas objektivne vyjadril stav, netreba ho urazet, dnesni prohra jednoznacne za brankarem, i proto ze od te chvile to bylo uplne jasny a to vcetne vysledku.

Kdyby to Časy trefil na 3:3 tak to byl jinej zápas. Prostě odejít ze zápasu, který dost možná byl poslední mistrovsky je za mě ostuda. S tom kádrem s tím srdcem.... Žukov je pořád jen člověk.... Ale odejít vědomě že zápasu a možná posledního. Ubožák.... Nic víc.

Čagy, sorry.

lojzavojza

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro lojzavojza 22/4/2022, 22:12

mirason napsal:
imbík napsal:
lojzavojza napsal:
hadas (admin) napsal:
imbík napsal:Stojím za Maksem. Udělal to dobře. Jedinej kdo se jim postavil a nenechal si srat na hlavu. Tady furt chcete soudnost a objektivitu a Plekanec s Jagrem si z toho dělají jen srandu a dělají tma co chtějí. Lidi jsou akorát za blbce. Fraška tahle baráž říkám pořád.

Tak v tomhle za Maxem nestojím, protože to byla totální kravina a naprosto zbytečný. Kór, když do té helmy dostal hokejkou našeho hráče po pohybu toho debila. Píchnout ale hráče špičkou hole může v takovém zápase a v takové chvíli jenom idiot. Podobně jako Gulaš v Motoru...

Jinak dneska na nás vletěli úplně jinak. Začátek první třetiny bylo peklo. No a přiznám se, po druhé třetině jsem odešel.

Hadasi, jsi idiot... Poděkovat za sezonu a za to jak jsme se bavili celé play off může přece každej. Uteče jen ubožák... Přitom bylo furt o co hrát.... Chod na motor.... Udelaš líp. Jediný co jsi udělal je fórum. Jinak si prostě vuuuul.... Viz další příspěvek že nějaký tvůj kamarád nedostal klobásu. Jdi na motor a na Duklu se vyser. Takové fanoušky my nepotřebujeme.... Styd se.

Díky 🎩👍

Hadas objektivne vyjadril stav, netreba ho urazet, dnesni prohra jednoznacne za brankarem, i proto ze od te chvile to bylo uplne jasny a to vcetne vysledku.

Kdyby to Časy trefil na 3:3 tak to byl jinej zápas. Prostě odejít ze zápasu, který dost možná byl poslední mistrovsky je za mě ostuda. S tom kádrem s tím srdcem.... Žukov je pořád jen člověk.... Ale odejít vědomě že zápasu a možná posledního. Ubožák.... Nic víc.

lojzavojza

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro mirason 22/4/2022, 22:08

imbík napsal:
lojzavojza napsal:
hadas (admin) napsal:

Díky 🎩👍

mirason

Lufa likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 22/4/2022, 22:02

lojzavojza napsal:
hadas (admin) napsal:

Díky 🎩👍

imbík

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 22/4/2022, 22:01

hadas (admin) napsal:

Přesně tyhle fanoušci jsou nejlepší. Přijdou akorát na Jágra s Plekancem a na Sokolov napíšou, že ani nejdou. Odešel jsi tak to jsi potrestal ty kluky kteří za pár šupu podstupují tuhle frašku. Tak ještě napiš, že bylo zbytečně moc lidí, že sis v klidu nedošel na párek a na pivo. 🙈🙈 jak říkám doufám, že většina kluků odejde včetně Makse. Někam kde za nima budou lidi a klub stát. Ne jako tady hlavně českej hokej objektivita a soudnost. 🤮

imbík

MichalDJ and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro lojzavojza 22/4/2022, 21:59

hadas (admin) napsal:

lojzavojza

imbík likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 22/4/2022, 21:49

hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 22/4/2022, 21:45

Čurák Kubík to řekl jasně.Musíme jít do golmana a Čachotskýho. A to se jim povedlo. 5 minut pro golmana a mimo hru a místo něho nerozchytanej chudák Wolf.2 minuty pro nevím už kterej kreten to byl.A výsledek? 2 góly v oslabeni otočení výsledku na 1:2 a během toho oslabení 3 jasné nepisklé fauly na Nás. Rozhodčí to zvládli exelentně to se musí nechat. A piskali to prej ti samy zmetci co loni 7 zápas.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 22/4/2022, 21:31

Stojím za Maksem. Udělal to dobře. Jedinej kdo se jim postavil a nenechal si srat na hlavu. Tady furt chcete soudnost a objektivitu a Plekanec s Jagrem si z toho dělají jen srandu a dělají tma co chtějí. Lidi jsou akorát za blbce. Fraška tahle baráž říkám pořád.

imbík

FREDERIK, DUKLIČKA, Vasoj84, Duklacek, Raddy007 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 22/4/2022, 21:23

Duklacek napsal:
vn napsal:
Duklacek napsal:
vn napsal:Za mě to taky nebylo na pět minut, ale bylo úplně zbytečný a rozhodlo to zápas, takže to jde za Zhukovem..
To fakt nejde. Osekávají ho čtyři zápasy, a my stojime a čumíme. Gólmana chránili lépe než my. Tečka
Cosi magického přišlo až po konci

To fakt jde, tohle měli řešit beci…
Tohle měli řešit kteří beci?? Ti naši, kteří čtyři zápasy nechávají kladenské najíždět do brankoviště a provokovat našeho gólmana? Osekávat. Oťukávat. Naši beci to neřešili. Maks dostal od Berana hokejkou někam nahoru, jestli rameno nebo maska, náš bek stojí vedle a dívá se na to. Bylo vidět celou sérii, že to Maksovi vadí, ale tak jak Kladno zahustilo prostor před Bowem, tak my jsme byli v tomhle laxnější. Vyvrcholilo to prvně jeho vyloučením jednou a dnes podruhé, ale naši beci neměli vůbec dopustit, aby ho mohl Beran osekávat. Zapněte si to znovu a podívejte se, jak se chová kladenský bek. To je celý, házet to na něj je totálně mimo, je to slušný kluk, skromný, který musí vnímat události posledních měsíců. Amen

Ano, ti beci to neřeší a neřešili, přesto si nemůže golman dovolit takový úlet…x zápasů nás podržel a je jedním z hlavních důvodů proč jsme kde jsme, ale je potřeba být pořád soudný a vidět i negativa a tady prostě ulítl…

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 22/4/2022, 21:11

To fakt jde, tohle měli řešit beci…[/quote]
Tohle měli řešit kteří beci?? Ti naši, kteří čtyři zápasy nechávají kladenské najíždět do brankoviště a provokovat našeho gólmana? Osekávat. Oťukávat. Naši beci to neřešili. Maks dostal od Berana hokejkou někam nahoru, jestli rameno nebo maska, náš bek stojí vedle a dívá se na to. Bylo vidět celou sérii, že to Maksovi vadí, ale tak jak Kladno zahustilo prostor před Bowem, tak my jsme byli v tomhle laxnější. Vyvrcholilo to prvně jeho vyloučením jednou a dnes podruhé, ale naši beci neměli vůbec dopustit, aby ho mohl Beran osekávat. Zapněte si to znovu a podívejte se, jak se chová kladenský bek. To je celý, házet to na něj je totálně mimo, je to slušný kluk, skromný, který musí vnímat události posledních měsíců. Amen[/quote]

spíš nesouhlas...ti beci si také musejí dávat pozor aby nebyli zbytečně vyloučení kvůli provokacím Kladna. Tohle prostě golman pokazil. Každý prostě udělá někdy chybu a neudrží nervy na uzdě. A on neudržel.

Když urveme ještě jeden zápas, tím líp, i kdyby ne, sezona prostě úspěšná, tým bojuje, atmosféra, že by ji měli leckde závidět. Není důvod klesat na mysli.
Kladno má skoro jistotu baráže příští rok, takže máme šanci na další reparát.

richmonds

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 22/4/2022, 21:10

Souhlasím, tohle jde za spoluhráčema Zhukova. Nechají ho osekávat provokovat a pak řeknou, že Zhukov to rozhodl. Doufám, že ten kluk odejde jako většina tohohle týmu. BS si ani nezaslouží takové hráče jako letos měl tenhle tým.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 22/4/2022, 20:49

vn napsal:
Duklacek napsal:
vn napsal:Za mě to taky nebylo na pět minut, ale bylo úplně zbytečný a rozhodlo to zápas, takže to jde za Zhukovem..
To fakt nejde. Osekávají ho čtyři zápasy, a my stojime a čumíme. Gólmana chránili lépe než my. Tečka
Cosi magického přišlo až po konci

To fakt jde, tohle měli řešit beci…
Tohle měli řešit kteří beci?? Ti naši, kteří čtyři zápasy nechávají kladenské najíždět do brankoviště a provokovat našeho gólmana? Osekávat. Oťukávat. Naši beci to neřešili. Maks dostal od Berana hokejkou někam nahoru, jestli rameno nebo maska, náš bek stojí vedle a dívá se na to. Bylo vidět celou sérii, že to Maksovi vadí, ale tak jak Kladno zahustilo prostor před Bowem, tak my jsme byli v tomhle laxnější. Vyvrcholilo to prvně jeho vyloučením jednou a dnes podruhé, ale naši beci neměli vůbec dopustit, aby ho mohl Beran osekávat. Zapněte si to znovu a podívejte se, jak se chová kladenský bek. To je celý, házet to na něj je totálně mimo, je to slušný kluk, skromný, který musí vnímat události posledních měsíců. Amen

Duklacek

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 22/4/2022, 20:46

ralff napsal:Co už, jede se dál. Třeba se kluci v pondělí ještě hryznou a ta série se ještě vrátí. Bojovat.
Dobry by to bylo taky uz kvuli financim. Z kazdyho barazovyho utkani se utrzi na rocni platy dvou nadprumernejch hracu pro chance ligu.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 22/4/2022, 20:41

pegy18 napsal:Může se prohrát, může se schytat i debakl, beru vše... Ale neberu že si necháme srát na domácí půdě na hlavu a jsme jak beránci... Proč, Duklo proč.....

Přesně tak. Jak to říkal Hopan Stloukalů v notoricky známém videu. Prohrát můžeme,ale musí dostat přes držku.
Jaternička
Jaternička

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 22/4/2022, 20:32

Co už, jede se dál. Třeba se kluci v pondělí ještě hryznou a ta série se ještě vrátí. Bojovat.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 22/4/2022, 20:31

mirason napsal:

Musis lepe koukat. Hrac Kladna pouzil zvedlou hokejku jihlavskeho hrace, svoji mel na lede a Zhukov ho uplne nesmyslne pichnul. Kdyby to neudelal a udrzel se, hrala se presilovka.

Já vím, měl udržet nervy. Ale přes tu helmu od hráče Kladna prostě dostal. Je úplně jedno jestli to byla jeho hokejka nebo někoho jiného.
ralff
ralff

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 22/4/2022, 20:27

mbenda napsal:Teď jsem si pustil záznam incidentu, který předcházel Maximově vyloučení a Beran ho bez důvodně vzal hokejkou přes helmu.

To bylo jasny ze tam naka provokace byla, proc by ho Max jinak pichal... 😃 Proste Kladno, jako vzdy...

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 22/4/2022, 20:25

Může se prohrát, může se schytat i debakl, beru vše... Ale neberu že si necháme srát na domácí půdě na hlavu a jsme jak beránci... Proč, Duklo proč.....

pegy18

imbík and Jaternička like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro mirason 22/4/2022, 20:25

ralff napsal:Tady je záznam. Hráč Kladna se tam přes Žukova natahoval hokejkou na někoho z našich hráčů a přitom dal hokejou přes helmu Žukovovi. Ten do něj na oplátku strčil hokejkou, nebo odstrčil. Podle mě velmi přísné vyloučení.

https://www.hokej.cz/dukla-prisla-o-zukova-rusky-golman-neudrzel-nervy-a-bodl-berana/5064977

Diskuzní fórum - Stránka 3 Potyck10

Musis lepe koukat. Hrac Kladna pouzil zvedlou hokejku jihlavskeho hrace, svoji mel na lede a Zhukov ho uplne nesmyslne pichnul. Kdyby to neudelal a udrzel se, hrala se presilovka.

mirason

hadas (admin), vn and xantypa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 22/4/2022, 20:22

No... Ted uz se to bude otacet pretezko. KL dosahlo svyho. Vyradili dva klicovy hrace - zranili Skorapku a vyprovokovali Zukova aby nedohral, a to v podstate aktualne rozhoduje serii. Takze jestli to dotahnou, tak to opet (stejne jak loni) nebude uplne fer zpusobem. Oni to holt jinak neumi, bez nefer prvku by nikdy nic nevyhrali. Pristi sezonu budou v ELH zas u dna, jako vzdy...
Pred nasima klukama stejne klobouk dolu, i pres dnesni debakl, my mame vyhrano uz od Vsetina;) A jestli to v pondeli skonci, stejne nezbyde nez podekovat za krasnou dlouhou sezonu a zcela necekanou euforii pri zisku poharu!

miramare83

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 20 Previous  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: