Diskuzní fórum
+47
lojzavojza
mirason
voight
Slezy77
mbenda
AJET0
Poldinnn
Martynez
Leo
mjrkk
mrskman
ondrej.n
jajirk
Mišák
Laďa
olin
krap
Luc2as
Excalibur
wortyr
FREDERIK
richmonds
Vasoj84
Raddy007
miramare83
Kolja
dobry_lovec
sarkafarka
hadas (admin)
HCDTOM
Hedgehog
pegy18
staříček
Kelt
MarkusHCD
MichalDJ
vn
Lázňator
DUKLIČKA
Jaternička
Lufa
ralff
imbík
karel granát
Hhs23
Duklacek
Siroko
51 posters
Strana 20 z 20
Strana 20 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
První část přání nesplněna. Uvidíme co zbytek.
imbík- Posts : 3588
Kéž by Dundy a hlavně Eliáš zejtra nastoupili, bude to tam moc těžký.
Doufám, že tam jeden zápas urvem. Dá-li Pán Bůh.
Doufám, že tam jeden zápas urvem. Dá-li Pán Bůh.
Kelt- Posts : 383
vn napsal:No zajímavé je to, že se těch dvacet let držíme na špici, ostatní z té špice už jsou buď v ELH, ve druhé lize…
Nebo v kraji, nebo skončili úplně
vn likes this post
No zajímavé je to, že se těch dvacet let držíme na špici, ostatní z té špice už jsou buď v ELH, ve druhé lize…
vn- Posts : 1819
DUKLIČKA napsal:Teď jsem se díval kdo hrál prales před deseti roky. Docela zajímavé myslím teda týmy. Tenkrát třeba Hradec-Olomouc-Chomutov-dneska Prostějov-Přerov-Sokolov.
Je to docela zajímavý ohlédnout se zpět, jak se složení téhle ligy proměnilo.
Před těmi deseti roky ve sezona 2011/2012 - podle konečného umístění v sezoně: 1. Chomutov, 2. Ústí nad Labem, 3. Olomouc, 4. Dukla, 5. Hradec Králové, 6. Benátky, 7. Havl. Brod, 8. Třebíč, 9. Písek, 10. Litoměřice, 11. Šumperk, 12. Kadaň, 13. Beroun, 14. Most
před dvaceti lety, sezona 2001/2002 - podle konečného umístění v sezoně: 1. Liberec, 2. Dukla, 3. Třebíč, 4. Chomutov, 5. Prostějov, 6. Ústí nad Labem, 7. Opava, 8. Kadaň, 9. Beroun, 10. Rosice, 11. Ytong Brno, 12. Písek, 13. Šumperk, 14. Kometa
ralff- Posts : 1536
Jindřichův Hradec, Písek. Tábor.
Každopádně, někdo tu zpochybňoval cenu na Grande finále HZS za 590. Tak jsem schválně koukal na ceny vstupenek na čtvrtfinále extraligy. Sparta nejdražší 590 a nejlevnější 440. Motor nejlevnější 380 a nejdražší 440.
Každopádně, někdo tu zpochybňoval cenu na Grande finále HZS za 590. Tak jsem schválně koukal na ceny vstupenek na čtvrtfinále extraligy. Sparta nejdražší 590 a nejlevnější 440. Motor nejlevnější 380 a nejdražší 440.
[quote="Siroko"]
Rosice
Beroun :-)[/quoteDUKLIČKA napsal:Teď jsem se díval kdo hrál prales před deseti roky. Docela zajímavé myslím teda týmy. Tenkrát třeba Hradec-Olomouc-Chomutov-dneska Prostějov-Přerov-Sokolov.
Rosice
MarkusHCD- Posts : 1924
Beroun :-)DUKLIČKA napsal:Teď jsem se díval kdo hrál prales před deseti roky. Docela zajímavé myslím teda týmy. Tenkrát třeba Hradec-Olomouc-Chomutov-dneska Prostějov-Přerov-Sokolov.
Siroko- Posts : 1202
Teď jsem se díval kdo hrál prales před deseti roky. Docela zajímavé myslím teda týmy. Tenkrát třeba Hradec-Olomouc-Chomutov-dneska Prostějov-Přerov-Sokolov.
DUKLIČKA- Posts : 1609
No já bych řekl, že je to od každého kousek. Sokolov ano, nejmíň atraktivní soupeř z celé čtyřky to je pravda, pak samozřejmě cíle a rozpuštění kádru taky hrají roli. Kdyby byl cíl postoupit a tým se spíše posílil než oslabil před play off, tak lidi budou chodit, protože by chtěli vidět to tažení za postupem a být toho součástí, takhle nikdo neví co bude a oslabením kádru se ukázalo, že opravdu o nic letos nejde.
Každopádně ten tým se rve a zatím jsem rád za každý zápas který jsem navštívil, nemá se za co stydět a nechali tam všichni všechno. Dlouhodobě se to ovšem nedá vydržet, protože se to hraje na pár lidí. Takže pokud by se povedlo finále, tak budu spokojen a k výše uvedeným okolnostem to budu brát jako úspěšnou sezónu. Baráž je dopředu jasná, takže v rámci kolektivu bude lepší když si to zkusí někdo jiný, třeba ten Vsetín. My posetrime nervy, energii a zdraví do příštích sezón.
Každopádně ten tým se rve a zatím jsem rád za každý zápas který jsem navštívil, nemá se za co stydět a nechali tam všichni všechno. Dlouhodobě se to ovšem nedá vydržet, protože se to hraje na pár lidí. Takže pokud by se povedlo finále, tak budu spokojen a k výše uvedeným okolnostem to budu brát jako úspěšnou sezónu. Baráž je dopředu jasná, takže v rámci kolektivu bude lepší když si to zkusí někdo jiný, třeba ten Vsetín. My posetrime nervy, energii a zdraví do příštích sezón.
vn and jajirk like this post
Ono je potřeba i říct, že Sokolov není zrovna hokejový bohém a nikoho moc nezajímá. Lidi ho berou jako druhou Kadaň kde postup přes něj se bere jako hotová věc. Pokud postoupíme dál, věřím že na Vsetín bude plno , i proto že ten už nějaký jméno má.
Lufa- Posts : 1287
HCDTOM likes this post
vn napsal:Nemyslím si, že by někomu připadalo 130 korun hodně peněz, to je jen výmluva…
Tak podle něho si k tomu pripočítej pivo za 35 doma lahváč za 8,9 klobása 65 doma jídlo zadarmo to je prej lepší zůstat doma a čumět na přenos
Lázňator- Posts : 696
Me ty odchody taky stvou, ale kdyz se clovek dozvi detajly, tak vi, ze to proste muselo byt. Neni to nic, co se mohlo predpokladat a vedeni to muselo udelat.
Ted bychom si spis meli uzivat, ze hrajeme vubec kvalitne semi vzdor situaci, ktera je.
Ted bychom si spis meli uzivat, ze hrajeme vubec kvalitne semi vzdor situaci, ktera je.
jajirk likes this post
Stejně tak důvod proč lidi nechodí je, že odešli tři hráči před PO je naprostý nesmysl.
Tihle lidi ani neví co nějaký Illes a Fronk jsou za hráče.
PR a marketing je tady v zalostnem stavu
Tihle lidi ani neví co nějaký Illes a Fronk jsou za hráče.
PR a marketing je tady v zalostnem stavu
Jaternička- Posts : 1410
Lufa likes this post
Nemyslím si, že by někomu připadalo 130 korun hodně peněz, to je jen výmluva…
Jo to znám kámoš přestal jezdit protože je to drahý, ale že každej den kupuje cigára to je v pohodě a kolik takovejch bude. A s tímhle marketing nic neudělá
Lázňator napsal:Prej odpískali play-off tady se vede v semifinále 2:0 ale všem je to málo
jenze ted se nebavime o tom jaky je stav, ale proc nejsou lidi
MichalDJ- Posts : 1031
vn likes this post
Prej odpískali play-off tady se vede v semifinále 2:0 ale všem je to málo
karel granát, jajirk and Lufa like this post
vn napsal:Siroko napsal:At se na me nikdo nezlobi, ale navsteva 1600 na semifinale je tristni. Ti kluci si to jednak nezaslouzi a klub to bohuzel poskozuje hned na nekolika frontach.
Jo ale to je prostě daň za ty kroky co vedení udělali s kádrem před play off, psal jsem, že to z dlouhodobého hlediska ekonomický nesmysl a teď se to jen potvrzuje. Vedení vzkázalo je nám to fuk, tak je to fuk i lidem. Že si to ti kluci nezaslouží je věc druhá.
Naprosty souhlas, vedeni sklizi to co zaselo, odpiskali play-off a to ty lidi proste vnimaji a plno jich to proste odpiskalo taky. Vidim to i na sobe, vzdy kdyz bylo play-off, byl jsem na zimaku hodinu predem, celej nervozni, natesenej, a ted se musim premlouvat abych tam vubec jel a je to takovy jalovy, bez nervu a vzruseni a tak to bude mit hodne lidi, jak pise vn, usetrilo se na dvou vyplatach ale v konecnym souctu se cic strati nez usetri
MichalDJ- Posts : 1031
Siroko napsal:At se na me nikdo nezlobi, ale navsteva 1600 na semifinale je tristni. Ti kluci si to jednak nezaslouzi a klub to bohuzel poskozuje hned na nekolika frontach.
Jo ale to je prostě daň za ty kroky co vedení udělali s kádrem před play off, psal jsem, že to z dlouhodobého hlediska ekonomický nesmysl a teď se to jen potvrzuje. Vedení vzkázalo je nám to fuk, tak je to fuk i lidem. Že si to ti kluci nezaslouží je věc druhá.
Co vím tak se říkalo že Houška skončil protože měl špatné tréninkové návyky
Možná Ujcik nepobral Houskuv tiktok
Hhs23- Posts : 173
Duklacek likes this post
Je teda potřeba ještě říct, nehledě na dobrý zákroky a famózní formu, že třetí a čtvrtý inkasovaný gól mi připomněl Brožíka z loňských sezon.. to byly takový haluze, branka na 5:4 byla určitě chytatelná, a to jsem z těch, kteří Maksima vždy obhajují
Duklacek- Posts : 1074
karel granát likes this post
Co je s Houškou, toho jsme úplně už zarizli? Kdyby se někdo z útočníků zranil, nedej bože z beků.
Jedna lajna juniorů -2 jiná plus 1 v hodnocení +/- .
Dneska mladoši byli stažení protože zavinili dva góly na 5-3 a na 5-4. Kdyby nebyli hráli až do konce, protože takhle to hraješ na pět beku a devět útočníků. Jak asi dlouho se to dá vydržet? Kdo tohle nevidí, tak asi nikdy nesportoval.
Pepa Skořepa 400 zápasů
Pepa Skořepa 400 zápasů
vn and DUKLIČKA like this post
On si pak clovek tak nejak vic uzije ten konec. Na druhou stranu bych byl asi ted pekne nasranej, kdyby to nedopadlo.DUKLIČKA napsal:Ty vole to nemuze bejt jednou v klidu.
Na úzký tým a mladé se to omlouvá furt, ale sakra, vždyť to tam kurví i lidi jako Harkabus (ten neudělá krok navíc), Seman, Zadražil a nejmenuju obránce.. a každý zápas čtvrtou lajnu stáhnout po 40. minutách mi přijde trochu nešťastný, timeout byl dneska xkrát na místě, nic, každou komerční pauzu celej Sokolov u tabulky na střídačce, my tam stojíme a zíváme.. za stavu 5:2 jsme naprosto přestali hrát důsledně v obranným pásmu, úplně jsme přistoupili na jejich styl, s Přerovem to prostě bylo o něčem jiným, i obecně, prostě víc play-offové.. nicméně výhra se počítáralff napsal:Duklacek napsal:Včera jsem se zde setkal s nepochopením, dnes se vám to opět líbilo? Dopředu ok, ale směrem dozadu a ta laxnost, ten způsob, jakým jsme se na to za stavu 3:0 a 5:2 vyloženě VYS*ALI, to mi hlava nebere
Byly tam chyby, ale že by s někdo na něco vys... to si nemyslím. Zase hromada nevyužitých tutovek, např. Harky tam netrefil prázdnou branku... takové šance se musí dávat.
A další chyba, že se necháváme zavařit v obraně. Párkrát nevyhodíme puk, soupeř nás začně motat, a pak z toho jsou góly v naší síti a spotřebujeme spoustu sil, které pak chybí.
Na druhou stranu i nám se podařilo Sokolov pořádně zmáčknout a ty góly dát. Ty ztráty vedení, to je trochu daň za příliš úzký tým. Ale zase jen dobře, že si zahraje takové zápasy tolik mladíků. Menšík, Dvořák, Cachnín, Čermák, Chvátal, ale i Juda a Brož.
Vedeme a to je podstatné. Jen mi přijde, že Sokolov podceňujeme. Není tam takový důraz a nasazení jako proti Přerovu.
Hhs23 likes this post
Sokolov lehce přehráváme, dostáváme góly z nedůraznýho vyhození. Věřím že borci můžou vyhrát 4:1. Moc by to potřebovali na odpočinek, ten Přerov je stál evidentně hodně sil.
Lufa- Posts : 1287
Duklacek napsal:Včera jsem se zde setkal s nepochopením, dnes se vám to opět líbilo? Dopředu ok, ale směrem dozadu a ta laxnost, ten způsob, jakým jsme se na to za stavu 3:0 a 5:2 vyloženě VYS*ALI, to mi hlava nebere
Byly tam chyby, ale že by s někdo na něco vys... to si nemyslím. Zase hromada nevyužitých tutovek, např. Harky tam netrefil prázdnou branku... takové šance se musí dávat.
A další chyba, že se necháváme zavařit v obraně. Párkrát nevyhodíme puk, soupeř nás začně motat, a pak z toho jsou góly v naší síti a spotřebujeme spoustu sil, které pak chybí.
Na druhou stranu i nám se podařilo Sokolov pořádně zmáčknout a ty góly dát. Ty ztráty vedení, to je trochu daň za příliš úzký tým. Ale zase jen dobře, že si zahraje takové zápasy tolik mladíků. Menšík, Dvořák, Cachnín, Čermák, Chvátal, ale i Juda a Brož.
ralff- Posts : 1536
karel granát likes this post
Vždyť, ale ty dva góly co se dotáhli na 5-3 a 5-4 zavařili mladasove. Na 5-5 nás úplně uvařili v předešlé přesilovce 6-4, ale co hlavně že vedeme dva nula. Na Vsetín v tomhe torzu stejně nemáme, tak si to kurva pojďme užít. Ty kluci tam nechali zase vše.
Přátelé, vždyť jsme vyhráli, tak se radujme!
karel granát- Posts : 139
Zklamání je pro mě dorost mysleli na medajle byl to nejlepší ročník za kolik let
Hhs23- Posts : 173
Včera jsem se zde setkal s nepochopením, dnes se vám to opět líbilo? Dopředu ok, ale směrem dozadu a ta laxnost, ten způsob, jakým jsme se na to za stavu 3:0 a 5:2 vyloženě VYS*ALI, to mi hlava nebere
Diskuzní fórum
At se na me nikdo nezlobi, ale navsteva 1600 na semifinale je tristni. Ti kluci si to jednak nezaslouzi a klub to bohuzel poskozuje hned na nekolika frontach.
jajirk and Duklacek like this post
Strana 20 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Strana 20 z 20
Povolení tohoto fóra: