Diskuzní fórum
+37
Hhs23
Janosik
Thoor93
Lázňator
MarkusHCD
Lufa
Duklacek
Vasoj84
pegy18
Ujo
Martynez
olin
DUKLIČKA
staříček
freyp
Kelt
arthur
Luc2as
MichalDJ
ralff
ondrej.n
krap
Falk HCD
Excalibur
richmonds
Geofree
sz108
Siroko
Jaternička
Tobi
Laďa
hadas (admin)
Ryben
imbík
kancler
HCDTOM
vn
41 posters
Strana 14 z 20
Strana 14 z 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Re: Diskuzní fórum
No, a máme to za sebou,už se těším na středu,HCD Olé!!!
MarkusHCD- Posts : 1924
Ta me proste zase dalsi ostuda a nehonastace jmena Dukla....
vn- Posts : 1856
DUKLIČKA napsal:Jeste nez vystrelil tak broz uz lezel na zemi! Kdo je proboha tohle uci?
před ním stojí chumel hráčů takže by ten puk viděl tak 3m před sebou, to prostě nechytíš. Repsektive, v takové situaci puk nechytáš, ale snažíš se vykrýt co největší prostor branky...takže hádám, učí ho to trenéři?
richmonds- Posts : 577
Jeste nez vystrelil tak broz uz lezel na zemi! Kdo je proboha tohle uci?
DUKLIČKA- Posts : 1624
To: richmonds Presne, uz jsem to tady taky psal x krat, kazdy furt pise o tom kolik toho nedame, kolik mame strel atd....ale my si proste vytvarime hrozne malo vaznych situaci, ze kterych je sance na ten gol.
DUKLIČKA napsal:Snehulaka mame v brance my.
jasně, jinak jsme mohli hrát na 0:0...to je logika. Se sakra podívej, z jakých pozic ten hvězdný útok nahazuje(střely tomu neříkám)pak na bránu, vše od manťáku nebo vyloženě od modré, normál pozici si nevypracují. Ale problém je pořád golman, ufff
hadas (admin) napsal:2:0, vypínám a nazdar. Do konce základní části nezájem. Nemám na to nervy.
Tady leda sázet na outsidery. Škoda, že jsem to dneska neudělal...
O náboj ve skupině smrti bude postaráno až do konce,to si já ujít nenechám!
Už není motivace, není o co hrát... Opravdu bych se už chystal na předkolo a tyhle výsledky pustil druhým uchem ven.
Tobi- Posts : 61
MarkusHCD napsal:A pěšky domů!
a v celé výstroji včetně bruslí...
nejlepší na tom celém je asi to, že tahle sezona brzy skončí.
Tohle je proste silenost...timhle stylem jeste ani to devaty misto neudrzime, protoze narizdil od nas je Trebic v radnem laufu...
2:0, vypínám a nazdar. Do konce základní části nezájem. Nemám na to nervy.
Pekr zakopl o modrou čáru,to hovoří za vše
Siroko napsal:To ja jsem ted jen par kilometru od Benatek, Ikea na Cernaku. Doprovod manzelce. Kdo zazil pochopi. Je otazka, co bych si uzil resp. vytrpel vic :-)
Já si myslím, že z toho můžeš mít aspoň dobrej pocit, že jsi udělal něco pro manželku. Z toho hokeje bys byl akorát nasranej.
Naposledy upravil hadas (admin) dne 24/2/2020, 19:34, celkově upraveno 2 krát
245 diváků,to se nedivím,že nás Benátky vaří...jen,abychom tuto hranici ve středu neatakovali
To ja jsem ted jen par kilometru od Benatek, Ikea na Cernaku. Doprovod manzelce. Kdo zazil pochopi. Je otazka, co bych si uzil resp. vytrpel vic :-)
Naposledy upravil Siroko dne 24/2/2020, 19:23, celkově upraveno 1 krát
Siroko- Posts : 1206
Já už nevím, co si o tomhle mám myslet. Viděl jsem druhou třetinu a to je teda zase podívaná.
Dneska jsem byl v Praze a říkal jsem si, že bych zajel do Benátek na hokej. No tvl. kdybych tam čekal na tohle a ještě pak měl před sebou tu štreku, tak by mě asi jeblo.
Dneska jsem byl v Praze a říkal jsem si, že bych zajel do Benátek na hokej. No tvl. kdybych tam čekal na tohle a ještě pak měl před sebou tu štreku, tak by mě asi jeblo.
Už se na nás projevily těžké zápasy se Sokolovem a Kadaní
To: Duklička hloupost, my uděláme Haška i z ledasktereho snehulaka...
Na Nás stačí půjčit si brankáře z Liberce a jsme v p......
A teď si zkuste představit, jak by to na tom ledě vypadalo, kdyby Benátky, Kadaně a spol hráli o předkolo a nám už o nic nešlo
Že jim není hamba, šmatlákům
Že jim není hamba, šmatlákům
Ryben- Posts : 60
Tak několik borců z Kladna už má podepsáno jinde, hmmm
Tobi- Posts : 61
To: Tobi jakej camp?
Jinak když už byla řeč o hráčích na příští sezonu, myslím, že by se dalo jednat třeba i u sousedů:
https://www.eliteprospects.com/player/215225/martin-stovicek
Jinak když už byla řeč o hráčích na příští sezonu, myslím, že by se dalo jednat třeba i u sousedů:
https://www.eliteprospects.com/player/215225/martin-stovicek
Každopádně na kladenském fóru se zmiňuje Cagy.... jeden borec jim tam píše, hola hola Čachotský volá
imbík- Posts : 3617
MarkusHCD
věděl jsem to tenkrát, vím to i teď...z těch volných to byl prostě takový sen no...ona stejně nebyla chyba v trenérovi u nás a snad nebudeme další sezonu trpět než to někomu dojde..
věděl jsem to tenkrát, vím to i teď...z těch volných to byl prostě takový sen no...ona stejně nebyla chyba v trenérovi u nás a snad nebudeme další sezonu trpět než to někomu dojde..
richmonds napsal:mě to přišlo jako by si v Plzni řekli"dneska nebudeme bránit, ať je sranda", což Kladnu ulehčilo nasypat goly, ale i tak je Plzeň sfoukla...to Liberec si na srandu nepotrpí a prostě do toho buší, v tom to Pardubky budou mít těžší...ale herně to není špatné, holt toho trenéra jsem si tu přál..
Razýma nezaplatíme,doba Režnarů,Fialů je fuč
mě to přišlo jako by si v Plzni řekli"dneska nebudeme bránit, ať je sranda", což Kladnu ulehčilo nasypat goly, ale i tak je Plzeň sfoukla...to Liberec si na srandu nepotrpí a prostě do toho buší, v tom to Pardubky budou mít těžší...ale herně to není špatné, holt toho trenéra jsem si tu přál..
No myslím, že tohle už Kladno nedá...uvidíme co ještě PCE dneska uhrají, ale podle mě tak na 90% to už má Kladno spočítaný, teď už je to o psychice a v tom jsou na tom nejhůř.
Jestli Kladno sem zahučí, tak se nebojte. Celou sezónu zranění až pak na play off.
Já bych to viděl na jednoho našeho obránce z první obrany, Vencu Půžu!
imbík napsal:Viděli jste někdo? Jak sestřelil Gulaš Jágra? slušný, takhle jsme na něj měli hrát loni, bez respektu.
Loňská sezona už je fuč,tak ho hold v příští sezoně čistě dohraje Fronky,Tolja nebo Peťo!
Viděli jste někdo? Jak sestřelil Gulaš Jágra? slušný, takhle jsme na něj měli hrát loni, bez respektu.
Dnes jsem to neviděl. Jak vypadal ten Bukač? A Vykoukal stíhal jo?
Koukal jsem teď přes onlajny na góly a jako Pekr, když trefí tak to jsou slušný pecky do šibenice....
Koukal jsem teď přes onlajny na góly a jako Pekr, když trefí tak to jsou slušný pecky do šibenice....
Falk HCD
Za dnešek dobrý, jen ta první třetina. Když si někdo odjinud přečte, že čtvrtá lajna Dukly je Protasenja, Lichanec, Harkabus ( což mimochodem za sebe vůbec nezpochybňuji ), tak si musí klepat na čelo, že hrajeme jen play-out . Ale je to prostě realita...
Falk HCD- Posts : 40
Dneska dobrej zápas. Matěj za 1.Doufám že mu to tam bude padat dál. A Pepík zkušeně.
slušný výsledek. Já myslím, že přes to předkolu musíme jít. Ten tým, když aspon chce, tak na to má, máme jeden z nej týmů v lize. Do teď nechápu, že nebyli v top 4...
HCDTOM- Posts : 776
Dneska dobrý. Na začátku na nás hodně vlítli a vzadu nám to hodně hořelo. Ale podařilo se to ubránit a Brožík to zavřel. U Brožíka dneska škoda jen toho nájezdu, jinak pochvala.
ralff- Posts : 1547
vn napsal:To: MarkusHCD taky jsem si rikal, jak s prehledem vyvezl z pasma a pak tohle...
No vysledek nakonec pekny po te strasne prvni tretine...ja dneska dokonce sazel po dlouhe dobe, dam na Motor a oni prohrajou zrovna
Njn, já dneska nevěřil Dukle a jediná na tiketu nevyšla. Střelce jsem dal Skořepa, Fronk a zase prd. Příště dám Pekra a on zase nedá, pro jistotu :-) :-)
3 body dobrý, ale na začátku to nevypadlo úplně dobře.
To: MarkusHCD taky jsem si rikal, jak s prehledem vyvezl z pasma a pak tohle...
No vysledek nakonec pekny po te strasne prvni tretine...ja dneska dokonce sazel po dlouhe dobe, dam na Motor a oni prohrajou zrovna
freyp napsal:Ale pry se zajímáme o někoho z Kladna... Nevi někdo něco?
O Jardu, ne? :-) Zelingr?
Strana 14 z 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Strana 14 z 20
Povolení tohoto fóra: