Diskuzní fórum
+47
Leo
Thoor93
maggycc
mjrkk
trakturek
Mazakis
Vasoj84
Beny
Luc2as
medaji
Siroko
Excalibur
hadas (admin)
MarkusHCD
Ryben
HCDTOM
imbík
colorado44
vn
Jaternička
ralff
Ujo
Martynez
DUKLIČKA
krap
richmonds
Lucke
Juraj
HCD13
Kelt
MichalDJ
Hhs23
hcd
jajirk
Karlos
staříček
Dukla_goool
Geofree
sz108
Ditrojt
Lázňator
Duklacek
ondrej.n
kancler
Janosik
Falk HCD
Birshop1
51 posters
Strana 14 z 20
Strana 14 z 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Lázňator napsal:Já taky takže dva jistíDUKLIČKA napsal:Já tam zítra budu.
tak to tam uz budeme tri
Jaternička- Posts : 1419
Já taky takže dva jistíDUKLIČKA napsal:Já tam zítra budu.
Lázňator- Posts : 702
O tom jsem psal o výpadku generálního sponzora já psal o 3 milionech a dával tedy 2 250 000 takže jsem to.netrefil o 750 tis což je u nás dost, ale rozhodně je to míň než nemít nikoho a největšího sponzora máme spolek se 600 tis..... jak na tom byl Vsetín loni je mi celkem jedno. Loni jsme na tom byli líp než oni, jde o letošek a to jsme na tom výrazně hůř už jen příjmy ze vstupného..... hlavní sponzor Robe plus peníze od města kde si město Vsetín hokejového klubu výrazně váží.... ale jo jen Jihlavo klidně odmitni 130 mega a čekej že to zatáhne stát s krajem. Nebo si budete vybírat ze zástupů.
imbík- Posts : 3617
Sponzoří se musí schánět furt, sami nepřijdou... Brečet nemá cenu. A kdy bude odtajněn ten nový sponzor?Nebo pan Lysý udělá další kolo soutěže o uhádnutí jména?
kancler- Posts : 119
Ježek vypadl proto že spadl do skupiny lobkowicke pivovray a ty vlastní CEFC China Energy Company. Takže všechny peníze i ty z Jihlavy putují do fotbalové slavie. Bohužel.
DUKLIČKA- Posts : 1624
To, že jsme se rozešli s Ježkem byla první a největší chyba. Já vím, že šlo těžko dostat Ježka do extraligy kvůli Radegastu, ale připadá mi, že jsme se ani nepokusili najít řešní a jakoukoli snahu rovnou vzdali.
ralff- Posts : 1547
Ježek dával 2mil. asi po 2 sezóny 2mil. 250 tis.
Takovýho sponzora prostě nemáme.Korejci v ÚDH 5mil., dokoce Litobal dával v Mor. Budějovicích 4mil.
Takovýho sponzora prostě nemáme.Korejci v ÚDH 5mil., dokoce Litobal dával v Mor. Budějovicích 4mil.
Kelt- Posts : 384
Není potřeba konkretní cifra. Odhadnout se to dá, kupecké počty.
Jinak tipovačka, kolik bude zítra lidí? tak 700 bych řekl :-/
Jinak tipovačka, kolik bude zítra lidí? tak 700 bych řekl :-/
HCDTOM- Posts : 776
To: imbik Mozna to bylo mysleno v milonech za tu dobu podpor od pivovaru
vn- Posts : 1856
Není třeba, stačí se taky podívat na justice.cz. Akorát Dukla tam zatím nemá výročku za loňskou sezonu.Jaternička napsal:Pokud by nas treba zajimal rozpocet Dukly staci napsat na radnici a podle zakona 106/99 sb jsou povinni odpovedet..
jen tak pro srovnani rozpoctu treba se Vsetinem
Excalibur- Posts : 638
Pokud by nas treba zajimal rozpocet Dukly staci napsat na radnici a podle zakona 106/99 sb jsou povinni odpovedet..
Zejména pro imbíka, ale třeba to bude zajímat i ostatní, Vsetín na tom s rozpočtem není nijak extra, viz. výroční zpráva za loňskou sezonu:
https://or.justice.cz/ias/ui/vypis-sl-detail?dokument=57719590&subjektId=702714&spis=835527
https://or.justice.cz/ias/ui/vypis-sl-detail?dokument=57719590&subjektId=702714&spis=835527
Excalibur- Posts : 638
Vn: https://jihlava.cz/hc-dukla-jihlava-ma-noveho-generalniho-partnera-pivovar-jihlava/d-466606/rss
Tady se píše o milionech, tak nevím jak to tedy bylo
Tady se píše o milionech, tak nevím jak to tedy bylo
To: imbik Jezek rozhodne nedaval 3 milony, ta podpora byla nekde na urovni tretiny tehle castky
vn- Posts : 1856
MarkusHCD napsal:HCDTOM napsal:imbík napsal:Osobně si myslím, že jsme letos výrazně pod rozpočtem v postupové sezóně, minimálně o 3 mega od tehdy Generálního sponzora Ježka. Takže proto se ptám HCDTOMa jakej tedy máme rozpočet, pro mě je to letos velká neznámá a myslím, že popravdě to bude celkem smutné číslo.
To sice nevím, konkretně číslo, ale rozhodně bych tipl, ze vyšší, než většina účastníků této souteže. Vstupný máme téměř nejvyšší taky, takže tím to ostatní nedoženou. Čagy, Pekr, Skořepa, to nejsou levní hráči. Můžeš zjistit, ale dost bych se divil, kdyby šel čagy pod 80 000, golman ze švedska taky drahý... Myslím, že Poletín bere dost, Zeman, to jsou z mého pohledu jedni z nejlépe placených hráčů ligy celkově. což už napovídá, moc týmů takové hráče nebo aspon tak drahé nemá. Motor, Prostějov, Vsetín. CV netušíme, ale mají problémy. Nikdo jiný větší peníze na rok podle mě nemá, ale jen spekulace a názor )
Přesně v mém duchu,zaplatíme 6 až sedm hráčů,zbytek musíme hledat mezi borci,kteří budou ochotní za Duklu rozbít hlavou mantinel!
Jasně, to už je ovšem naše politika, taky můžeme ty drahé nechat jít a mít "střední" třídu do všech pětek. Vždycky to je o nějakém kompromisu. Vsadilo se na drahý útok s tím, že obrana mladá. špatné rozhodnutí, ok stalo se. Takový je život, ale brečet, že nemáme rozpočet je alibismus. Ostatně když tenkrát končil Baky, tak jsme všichni včetně mě viděli Duklu někde v **** a kámoš říká, hele víš, co se za Bakuse teď ušetří, já se s ním hádal a on měl pravdu, přivedlo se víc střední kvality a Duklu to posunulo. Prostě přeplácet staré hráče se ne vždy vyplatí. Ale je to dílem náhody, kdo se vybere. Takové věci nikdy vedeni nevyčítám, mě nejvíc vadí, že se přívede hráč, který prostě z ničeho nic nehraje a vidím, že je nejlepší z kabiny (žalčík, Volden, Hamill v obraně...) Takový věci mě s*** , ne že se zkusil králík a nevyšlo to, risk je zisk. Nevyšlo ok, ale něco se zkusilo.
HCDTOM napsal:imbík napsal:Osobně si myslím, že jsme letos výrazně pod rozpočtem v postupové sezóně, minimálně o 3 mega od tehdy Generálního sponzora Ježka. Takže proto se ptám HCDTOMa jakej tedy máme rozpočet, pro mě je to letos velká neznámá a myslím, že popravdě to bude celkem smutné číslo.
To sice nevím, konkretně číslo, ale rozhodně bych tipl, ze vyšší, než většina účastníků této souteže. Vstupný máme téměř nejvyšší taky, takže tím to ostatní nedoženou. Čagy, Pekr, Skořepa, to nejsou levní hráči. Můžeš zjistit, ale dost bych se divil, kdyby šel čagy pod 80 000, golman ze švedska taky drahý... Myslím, že Poletín bere dost, Zeman, to jsou z mého pohledu jedni z nejlépe placených hráčů ligy celkově. což už napovídá, moc týmů takové hráče nebo aspon tak drahé nemá. Motor, Prostějov, Vsetín. CV netušíme, ale mají problémy. Nikdo jiný větší peníze na rok podle mě nemá, ale jen spekulace a názor )
Přesně v mém duchu,zaplatíme 6 až sedm hráčů,zbytek musíme hledat mezi borci,kteří budou ochotní za Duklu rozbít hlavou mantinel!
MarkusHCD- Posts : 1924
imbík napsal:Osobně si myslím, že jsme letos výrazně pod rozpočtem v postupové sezóně, minimálně o 3 mega od tehdy Generálního sponzora Ježka. Takže proto se ptám HCDTOMa jakej tedy máme rozpočet, pro mě je to letos velká neznámá a myslím, že popravdě to bude celkem smutné číslo.
Osobně si myslím, že jsme letos výrazně pod rozpočtem v postupové sezóně, minimálně o 3 mega od tehdy Generálního sponzora Ježka. Takže proto se ptám HCDTOMa jakej tedy máme rozpočet, pro mě je to letos velká neznámá a myslím, že popravdě to bude celkem smutné číslo.
Troufnu si tvrdit,že rozpočet máme maximálně na úrovni poslední prvoligové sezony,spíš menší,tudíž jsme v situace,kdy na 6-7hráčů,které jakž takž zaplatíme,postupně nabalíme 20 bojovníků!
HCDTOM: Rozpočet máne velký? Jak jsi na tohle přišel, případně kolik máme rozpočet?
krap napsal:HCDTOM napsal:Taky nepomohlo to, že jsme v podstatě nevyměnili trenéry... Jako už jsme to řešili, ale Ujčík za prvé nic jako trenér nedokázal a za druhé není prostě nový, já se od začátku nemůžu zbavit dojmu, že to chtělo nové koště. Někdo z interních zdrojů moc nepomůže, skoro nikdy. Je v tom stereotypu taky zabředlý, kor u malého klubu jako jsme my. Ale prostě peníze no.
No ale ta liga je tak hrozná, že do čtyřky budeme vždycky, ne?
Nic ve zlým
Jako jo, to říkám pořád a i přesto si myslím, že jsme měli být v TOP 4. Nechápu, co se děje, ta liga hrozná je, rozpočet máme velký, je v tom něco jiného... Ale to by bylo jen na konspirační teorie. Každopádně ostuda totální, nebýt do 4 místa je smutný, hodně smutný.
HCDTOM napsal:Taky nepomohlo to, že jsme v podstatě nevyměnili trenéry... Jako už jsme to řešili, ale Ujčík za prvé nic jako trenér nedokázal a za druhé není prostě nový, já se od začátku nemůžu zbavit dojmu, že to chtělo nové koště. Někdo z interních zdrojů moc nepomůže, skoro nikdy. Je v tom stereotypu taky zabředlý, kor u malého klubu jako jsme my. Ale prostě peníze no.
No ale ta liga je tak hrozná, že do čtyřky budeme vždycky, ne?
Nic ve zlým
krap- Posts : 106
Taky nepomohlo to, že jsme v podstatě nevyměnili trenéry... Jako už jsme to řešili, ale Ujčík za prvé nic jako trenér nedokázal a za druhé není prostě nový, já se od začátku nemůžu zbavit dojmu, že to chtělo nové koště. Někdo z interních zdrojů moc nepomůže, skoro nikdy. Je v tom stereotypu taky zabředlý, kor u malého klubu jako jsme my. Ale prostě peníze no.
Každopádně k tomu Foltýnovi... to je dobrej psychopat to jako je na vyšší dívčí tskovejhle loket no....
Ale co exemplárně se tu trestá jen Vsetín, tenhle dostane tak 3 zápasy max... určitě se najdou polehčující okolnosti. Víc k ddnešku nemám, jsem slušně zklamanej.
Ale co exemplárně se tu trestá jen Vsetín, tenhle dostane tak 3 zápasy max... určitě se najdou polehčující okolnosti. Víc k ddnešku nemám, jsem slušně zklamanej.
Hlavne nemel jak jelito ztratit puk.Jak muze nekdo rozehravat pri vlastni power play nekam aniz by se tam podival nota bene ve vlastnim pasmu?MarkusHCD napsal:Úmyslné posuutí branky?Jak toto mohl Fronk ovlivnit,když nekoordinovaně skluzoval tělo proti puku?
Dneska vlastne cely zapas bez sance na nejaky vysledek. Jen diky Brozovi jsme nebyli za jeste vetsi kompars
Takto se o p-onebojuje,pokračujeme v nastoleném trendu,bohužel
Úmyslné posuutí branky?Jak toto mohl Fronk ovlivnit,když nekoordinovaně skluzoval tělo proti puku?
Konečně,Harky,ale my snad musíme hrát pět na jednoho,abychom dali gól z předilovky
I za toto šlo podle mě fouknout penaltu,obdobně jako u Havru
Ale třeba Juda se mi líbí,ten se s tím nesere
Problém je v tom, že tady u nás má každý pocit, že se může hokejem živit, což je nebo měl by být omyl. Nemáš kvalitu, jdi do "normální" práce. Tolik hokejistů profi na tak malou základnu nemá ani Kanada, USA, Rusko. Tá umornost hráčů musí být vyšší, nemá cenu tady držet kvantitu. Vždyť nikdo z chance ligy nic hokeji nepřináši. Buď je starej a dejme tomu hraje dobře. viz čagy, ale pro český hokej není nic prinosneho nebo mladší, ale je nekvalitní, tedy pro český hokej nic. Když by v chance lize nebyla šance se uživit, tak ti co na to mají jen jsou líní se drát do ELH by to vyhecovalo, do ELH by šli, pár jednotek tady potenciálně je, akorát jsou aktualně na hraně a tahle pseudo liga jim stačí, přece peníze mají. Kdyby ta možnost skončila, tak se ELH vhodně doplní a máme jednu pěknou soutěž, bez možnosti pádu, mladí by dostáváli šanci, hokejový věk by se snižoval nebo to přeplácení hráču by se zredukovalo. Ostatně, každý hráč má možnost hrát všude po evropě. ČR nemusí a nemůže mít dvě profi soutěže, na to není dost hráču výsledek je jak říkám roky nižší a nižší uroven chance ligy. a to se rovná ostudě, co Dukla předvádí letos, klub s jedním z největších rozpočtů...
A v pondělí první ze série "zápasu snů"
ralff napsal:Uzavření určitě pomůže v tom,že mančafty jako Pardubky budou v klidu,ale tím,že zmizí "strašák" pádu do žumpy sníží kvalitu, kluby,které budou vědět,že na p-o nedosáhnou,prakticky "rozpustí" tým. Pokudsnížení projde,ať sníží počet účastníků (to ovšem neprojde,kapři si rybník nevypustí). Nechci být špatným prorokem,ale po uzavření za současných podmínek je naše e-liga do tří letna úrovni EBEL či slovenské extraligy
Souhlasím tak to je. A snížení počtu účastníků neprojde zcela určitě, protože se naopak s uzavřením extraligy se plánuje její rozšíření.
A to bude úplný hrob,protože peníze má už teď např. Prostějov,ale co za ně předvádí?
Uzavření určitě pomůže v tom,že mančafty jako Pardubky budou v klidu,ale tím,že zmizí "strašák" pádu do žumpy sníží kvalitu, kluby,které budou vědět,že na p-o nedosáhnou,prakticky "rozpustí" tým. Pokudsnížení projde,ať sníží počet účastníků (to ovšem neprojde,kapři si rybník nevypustí). Nechci být špatným prorokem,ale po uzavření za současných podmínek je naše e-liga do tří letna úrovni EBEL či slovenské extraligy
Souhlasím tak to je. A snížení počtu účastníků neprojde zcela určitě, protože se naopak s uzavřením extraligy se plánuje její rozšíření.
ralff- Posts : 1547
HCDTOM napsal:Chance liga to je prostě radost pohledět. Ono to uzavření má něco do sebe, když budou jasně dané podmínky postupu.
Jinak Kladno se drží, jako mají lepší tým, než jsme měli my, tak nemuseli měnit komplet, ale nevěřil jsem jim, to jako rozhodně ne. Další plus co udělali, tak je golman. My Voldena chytat nenechali no... Musel Skarek, který teda fakt nepodržel, jeden z x chyb v té sezoně
Uzavření určitě pomůže v tom,že mančafty jako Pardubky budou v klidu,ale tím,že zmizí "strašák" pádu do žumpy sníží kvalitu, kluby,které budou vědět,že na p-o nedosáhnou,prakticky "rozpustí" tým. Pokudsnížení projde,ať sníží počet účastníků (to ovšem neprojde,kapři si rybník nevypustí). Nechci být špatným prorokem,ale po uzavření za současných podmínek je naše e-liga do tří letna úrovni EBEL či slovenské extraligy
https://www.hokej.cz/pet-minut-plus-do-konce-zapasu-foltyn-trefil-sklenare-a-sel-do-sprch/5044278
Jinak tenFoltyn to je opravdu vypatlanec prvni tridy.. i v tom je videt naprosty nesmysl s jakym svaz vede tuhle soutez.
16 tymu a pak ma sanci hrat i takovyto klaun.
Jinak tenFoltyn to je opravdu vypatlanec prvni tridy.. i v tom je videt naprosty nesmysl s jakym svaz vede tuhle soutez.
16 tymu a pak ma sanci hrat i takovyto klaun.
HCDTOM no už dohraval 2 třetinu v první lajně každopádně nebýt tyčky Cagyho a trefeni lapačky Anděla před prázdnou kasou, tak jsme neměli nic. Chomutov dá v Porubě 5 gólů, to je fakt na palici
Chance liga to je prostě radost pohledět. Ono to uzavření má něco do sebe, když budou jasně dané podmínky postupu.
Jinak Kladno se drží, jako mají lepší tým, než jsme měli my, tak nemuseli měnit komplet, ale nevěřil jsem jim, to jako rozhodně ne. Další plus co udělali, tak je golman. My Voldena chytat nenechali no... Musel Skarek, který teda fakt nepodržel, jeden z x chyb v té sezoně
Zapas presne zapada do sedi podprumeru teto sezony
Přijde i,že naši borci už by si nejraději přáli konec sezony,hrajeme absolutně bez zájmu. Třeba nás zápasy s Benclemi a Kadaněmi nastartují(ku.va,to budou návštěvy)
Jestli Piegl sedí a Půža s Černohorským hrajou, tak se jihlavský bizár posunul na zcela nový level....
Ryben- Posts : 60
HCDTOM napsal:ale jedna změna tady je, Ujčík nedal syna bývalého trenéra hned do první lajny, jako bylo zvykem po zranění Pozitivní
Tak ono i to vhazování se zlepšilo
Strana 14 z 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Strana 14 z 20
Povolení tohoto fóra: