Diskuzní fórum
+53
Hedgehog
krap
arthur
dobry_lovec
Hokejovy fanda
olin
Luc2as
mrskman
ondrej.n
Janosik
mjrkk
Musa
kancler
Hhs23
Miroslav Tuna
hcd
Kuba
mbenda
AJET0
staříček
Thoor93
Vasoj84
Lázňator
Lufa
hadas (admin)
Falk HCD
HCDTOM
MarkusHCD
J4u8
pegy18
FREDERIK
Raddy007
Sigyteam
xantypa
Kolja
Jaternička
mirason
MichalDJ
karel granát
miramare83
vn
Kelt
Mišák
jajirk
Siroko
wortyr
Duklacek
imbík
ralff
richmonds
Slezy77
Excalibur
DUKLIČKA
57 posters
Strana 10 z 20
Strana 10 z 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Nevíte někdo náhodou, zda je Roman Kaděra Jihlavák či není? Docela mě to překvapilo, myslel jsem že je někde ze severu Moravy.
AJET0- Posts : 278
Obranné řady prvoligového Frýdku-Místku vyztuží slovenský obránce Vojtech Zeleňák
Lázňator- Posts : 696
Patrik Čermák asi do Šumperku:
https://www.eliteprospects.com/player/404086/patrik-cermak
https://www.eliteprospects.com/player/404086/patrik-cermak
Excalibur- Posts : 614
Siroko napsal:Tak termin podani nabidek na vystavbu HA se opet posunul a to na 13. 7. Nikdo mi nevymluvi, ze ty neustaly doplnujici dotazy jsou jen neci taktika.
Naprosto běžná situace u takto komplikovaných staveb, navíc když dotazy bude nezadaního charakteru tak už město nemusí posouvat lhůtu. V tomhle opravdu problém nehledejme...
Kolja- Posts : 154
Tak termin podani nabidek na vystavbu HA se opet posunul a to na 13. 7. Nikdo mi nevymluvi, ze ty neustaly doplnujici dotazy jsou jen neci taktika.
Siroko- Posts : 1202
imbík and Raddy007 like this post
No fuj. Nám může být u zadku, kolik je v Kamenici motoráků, i kdybychom hráli domácí zápasy v Olomouci, tak budu jezditimbík napsal:Hlavně kdo chce vidět trošku koukatelnej hokej, tak sedne do auta a dojede do CB na Motor. Už v Kamenici nad Lipou je víc motoraku než Duklaku.
Duklacek- Posts : 1074
karel granát, Lázňator, Kelt and DUKLIČKA like this post
Je psanej i mezi vetsima sponzorama. Pokud by odpadl, tak to nebude sice nejaka fatalni castka, ale kazda kacka dobra.Jaternička napsal:Duklička:
a jak jako? Maximálně tak,že Metrostav se o stavbu ucházet nebude.
Jinak vítěz losovačky se má vybrat na začátku července což vlastní demolice stadionu tím pádem v říjnu.
V reálně do toho přijdou volby a vše se posune na příští rok a je vlastně konec.
Nemovitý majetek se přesune do Pelhřimova tak jak praví klasik:
Poslední zhasne, ale to už asi zhasl.
V reálně do toho přijdou volby a vše se posune na příští rok a je vlastně konec.
Nemovitý majetek se přesune do Pelhřimova tak jak praví klasik:
Poslední zhasne, ale to už asi zhasl.
Jaternička- Posts : 1410
Duklička:
Zajímavý rozhovor - zřejmě i proto je český hokej tam kde je.
Už se asi nebudu divit, že vždycky před vánocema to nějak nejde
https://www.hokej.cz/havlik-v-drsne-zpovedi-v-ceskem-prostredi-se-deji-veci-ktere-vas-otravi/5066421
Už se asi nebudu divit, že vždycky před vánocema to nějak nejde
https://www.hokej.cz/havlik-v-drsne-zpovedi-v-ceskem-prostredi-se-deji-veci-ktere-vas-otravi/5066421
jajirk- Posts : 159
Tak snad dodrží slovo o tvrdé ruce vyhází všechny kdo dopustili tuhle ostudu v jaké český hokej je. Včetně Bedřicha.
imbík- Posts : 3589
Vasoj84 likes this post
Lojza! Jsem rad za něho !
DUKLIČKA- Posts : 1609
ralff, Kuba, Siroko, Vasoj84 and miramare83 like this post
Hlavně kdo chce vidět trošku koukatelnej hokej, tak sedne do auta a dojede do CB na Motor. Už v Kamenici nad Lipou je víc motoraku než Duklaku.
MichalDJ napsal:DUKLIČKA napsal:Jindřichův Hradec? To je podle me vrazda hokeje v Jihlavě. Kdo tam bude jezdit? Ja to budu mít 90 km a hodinu dvacet spíše hodinu třičtvrtě při dnešním provozu. To aby jsme vyjeli už ve tři to teda nevím.
No ja to mam y Caslavi asi 110, a si 1:45, 2-3 zapasy asi dam, ale myslim ze nas domaci fanousci podrzi, pokud ten hokej budeme hrat aspon trosku koukatelnej
No při vstupence za 150 nevím jak moc velkej bude zájem
Raddy007- Posts : 108
To bude muset klub vyjednat nějaký svoz, například s dopravním podnikem. Za lepší ceny - plný bus. Jinak tam jihlavaku moc nebude, ale oni přijdou místní, ti jsou zvyklí na ještě nižší kvalitu hokeje, tak chodit budou. Nejsme první, ani poslední. Spíš, aby se začalo fakt stavět no
HCDTOM- Posts : 776
Při těch cenách benzínu je to naprosto zabitý.
DUKLIČKA napsal:Jindřichův Hradec? To je podle me vrazda hokeje v Jihlavě. Kdo tam bude jezdit? Ja to budu mít 90 km a hodinu dvacet spíše hodinu třičtvrtě při dnešním provozu. To aby jsme vyjeli už ve tři to teda nevím.
No ja to mam y Caslavi asi 110, a si 1:45, 2-3 zapasy asi dam, ale myslim ze nas domaci fanousci podrzi, pokud ten hokej budeme hrat aspon trosku koukatelnej
MichalDJ- Posts : 1031
Jindřichův Hradec? To je podle me vrazda hokeje v Jihlavě. Kdo tam bude jezdit? Ja to budu mít 90 km a hodinu dvacet spíše hodinu třičtvrtě při dnešním provozu. To aby jsme vyjeli už ve tři to teda nevím.
https://www.sport.cz/clanek/hokej-extraliga-kraluv-stret-zajmu-na-ucet-mu-prichazely-podezrele-platby-od-hokejovych-subjektu-3439876#utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Nakonec se ukáže že jsem s tou korupci měl pravdu a to furt bylo, že jsou to konspirace a bla bla hovna to bude blamáž až to teď převezme nový ředitel a bude vytahovat kostlivce.
Nakonec se ukáže že jsem s tou korupci měl pravdu a to furt bylo, že jsou to konspirace a bla bla hovna to bude blamáž až to teď převezme nový ředitel a bude vytahovat kostlivce.
Každej tam jde s tím že chce pomoc českýmu hokeji ale vždy je jen otázka času kdy začne brát. Prachy by tam zkazili i Mirka Dušína. Ve fotbale se tyhle zkorumpovaný sračky drží x let, nikdo s tím nehne a v hokeji to nebude časem jiný. Fakt se divím sponzorům že do těhle bezedných studen jsou pořád ochotni dávat peníze a spojovat s tím svoje jméno když ví jaká bije.
Lufa- Posts : 1287
FREDERIK and MichalDJ like this post
Mozna se povede ten Lojza, ale mam takovy tuseni, ze tam moc dlouho nevydrzi.
Jaternička napsal:Třeba Bažňáka... je to jedno
já jsem pro Losnu, Mažňák tam už byl
ondrej.n- Posts : 580
FREDERIK likes this post
Odeslat odpověď Empty pro Jaternička za 16/6/2022, 21:12
Třeba Bažňáka... je to jedno
Lufa- Posts : 1287
ondrej.n likes this post
Tak koho tipujete na přednostu hokejového svazu.
Nejvíc se mi asi líbil Lojza , mluvil k věci a upřímně i logicky , to samý tak trochu i Bedřich , ale co se týče Haška , to snad ani on ani nikdo jiný nemůže myslet vážně , že on by mohl takovouto funkci dělat? Byl místy absolutně mimo a více méně jenom papouškoval , kolikrát mi přišlo že ani nevěděl o čem ti ostatní mluví, hlavně ta jeho mluva a vystupování je tragické Šlégr klasická guma kterou si tam protlačil Jarmil , aby si díky němu mohl umetat cestičku pro své Kladynko ( taková spojka pro Jarmila mi to přijde) 🤮 , no a ten Černý , nevím no , taky takový nemasny neslaný nijak mě ničím nezaujal , možná tím , že říkal že je ze všech kandidátů nejmladší Já bych teda řekl pravý opak , tak možná druhý nejstarší po Lojzovy Suma sumárum , zatím mi je nejbližší názory asi Lojza , no uvidíme , ale mám takový pocit , že si tam stejně dosadí toho Gumaka
Vasoj84- Posts : 334
Mě to zase přišlo že někdo vynalezl stroj času a vrátil se o pár let zpět. Pořád ty samé kecy a mlácení prázdné slámy.
MichalDJ and Vasoj84 like this post
Za mě Hašek ne, Šlégr se tam pěkně odkopal tou baráží, Černý Jakš takš, Bedřich celkem slušný, asi nejlíp hodnotím taky Lojzu. Názorově je mi nejblíž. Škoda že Hašan neumí mluvit.
AJET0- Posts : 278
Dival se nekdo na ct4 na debatu kandidatu na predsedu hokejovyho svazu? Za me jednoznacnej vitez Lojza a jasne nejslabsi Hasan. Beda mi prisel, ze ani moc nema ambice na zvoleni. Spis si tam opravdu prisel jen podebatovat o hokeji.
Naposledy upravil Siroko dne 14/6/2022, 11:02, celkově upraveno 1 krát
Pokud bychom nežili v ČR, tak je pan Bedřich nevolitelný. Člověk co se aktivně podílel na rozvratu našeho hokeje má ještě tu drzost kandidovat.
MichalDJ napsal:Jaternička napsal:Třeba pan Bedřich uspěje a teoreticky muze být post jednatele klubu volný. Protože nemůže zvládat tolik funkcí.
Potom řada chytrých lidí, zejména zde na fóru má možnost ukázat jak to pan Bedřich dělal v klubu tolik let špatně.
Scerban to nedela spatne, zachranil a stabilizoval klub, ale nesplnil primarni cil, ktery si sam zadal a to je postup a udrzeni EHL a myslim ze se mu to uz ani nepodari
Trefil jsi hřebíček na hlavičku, není k tomu co dodat.
Na první ligu dost dobrý, dokonce snad výborný, na ELH ale ani náhodou. Filozofie, že k úspěchu v profi sportu se lze "prošetřit", prostě nefunguje. Bohužel.
krap- Posts : 106
Jaternička napsal:Třeba pan Bedřich uspěje a teoreticky muze být post jednatele klubu volný. Protože nemůže zvládat tolik funkcí.
Potom řada chytrých lidí, zejména zde na fóru má možnost ukázat jak to pan Bedřich dělal v klubu tolik let špatně.
Scerban to nedela spatne, zachranil a stabilizoval klub, ale nesplnil primarni cil, ktery si sam zadal a to je postup a udrzeni EHL a myslim ze se mu to uz ani nepodari
MichalDJ- Posts : 1031
ralff likes this post
Třeba pan Bedřich uspěje a teoreticky muze být post jednatele klubu volný. Protože nemůže zvládat tolik funkcí.
karel granát and Lufa like this post
Já prostě BŠ už delší čas nevěřím a opakuji. Nesouhlasím, aby vykonával funkci na svazu a ještě vedl klub. Dukle to škodí a mě zajímá hlavně Dukla. Neosuhlasim s tím, že kandiduje na šéfa svazu. Doufám, že nevyhraje a na svazu skončí.
DUKLIČKA and MichalDJ like this post
DUKLIČKA napsal:A pravda je teda kde?
Přes to vysvětlení mi teda přijde ta komunikace v klubu poněkud prapodivná
Raddy007- Posts : 108
hadas (admin), FREDERIK, Kuba and DUKLIČKA like this post
To se nedozvíme. Z minulostí vím, že BS taky neříká vše podle pravdy.
Každopádně Cagy zaslouženě https://www.hokej.cz/fenomen-cagy-takhle-jihlavsky-veteran-valel-v-play-off/5066277
Ve čtyřiceti
Každopádně Cagy zaslouženě https://www.hokej.cz/fenomen-cagy-takhle-jihlavsky-veteran-valel-v-play-off/5066277
Ve čtyřiceti
Lázňator napsal:poslal sem Béďovy odkaz a jestli by se mohl výjádřit tak uvidíme
Celkem rychlá odpověd
Dobrý den. Tohle téma jsme zveřejnili ns tránkách Dukly 8.5.2022. https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=13246. Jednání s Petrem Jarošem o nové smlouvě probíhaly delší dobu. Byli jsme si vědomi jeho snahy najít si uplatnění v rámci vyšší soutěže a potvrzovali nám to zástupci z několika klubů, kteří chtěli znát naše reference. Agentura ho nabízela od 23. března. Sám se během sezony netajil tím, že neví, jestli chce v Dukle pokračovat. Od nás dostal zcela konkrétní nabídku a čekali jsme na jeho reakci. Marně. V rámci vyjednávání s ním měl zásadní slovo hlavní trenér Viktor Ujčík, který byl pověřený složením svého realizačního týmu. Byl jsem průběžně o jednání informován, a to i o skutečnosti, že jednání bohužel probíhala velkou měrou přes sms, protože Petr v poslední době nebral telefon. Chtěli jsme jeho rozhodnutí před jeho odjezdem na delší dovolenou do USA, proto zřejmě mluví o té poslední sms. Vzhledem k situaci v klubu, kdy je nezbytné aktivně pracovat s našimi mladými brankáři, jsme nemohli riskovat, že se rozhodne až při návratu z dovolené, a to v poměrně pokročilé fázi letní přípravy. Vzhledem k tomu, že nekomunikoval, avizoval chuť odejít a aktivně si hledal uplatnění v jiných klubech, našli jsme jiné řešení na jeho postu. O tom jsme informovali na webu klubu už 8. 5. 2022. Práce Petra Jaroše si vážíme a děkujeme za vše co pro Duklu Jihlava a naše hráče udělal. Poměrně zkreslené informování nás ale upřímně mrzí. Nechceme rozebírat jednotlivá vyjádření, ale poukázat na zcela faktické nepřesnosti. S pozdravem Bedřich Ščerban
miramare83 likes this post
No prave. Je potreba znat nazor i z druhe strany. Nejak poskladanej novinovej clanek ma vetsinou nejaky bombasticky vyzneni, ale pravej sled udalosti muze bejt jinej.
FREDERIK likes this post
poslal sem Béďovy odkaz a jestli by se mohl výjádřit tak uvidíme
imbík napsal:https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-domaci-souteze-prvni-liga/415415/ozvi-se-jinak-koncis-ujcik-se-s-koucem-v-jihlave-rozloucil-smskou.html
Tady je, ale jako sory. Tohle je snad práce manažera. Co to je za blbost, že na něj zapomněl??? Tady spon vidíte, že moje slova o tom, že Bedřich i Viktor sedí jednou prdeli na dvou zidlich a nedělá to dobrotu jsou správná. Však také je hrozná blamáž v profi klubu
Pokud to je tak, jak popisuje článek, je to masakr. Chtělo by to ale vyjádření druhé strany, ne?
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-domaci-souteze-prvni-liga/415415/ozvi-se-jinak-koncis-ujcik-se-s-koucem-v-jihlave-rozloucil-smskou.html
Tady je, ale jako sory. Tohle je snad práce manažera. Co to je za blbost, že na něj zapomněl??? Tady spon vidíte, že moje slova o tom, že Bedřich i Viktor sedí jednou prdeli na dvou zidlich a nedělá to dobrotu jsou správná. Však také je hrozná blamáž v profi klubu
FREDERIK and Raddy007 like this post
Strana 10 z 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Strana 10 z 20
Povolení tohoto fóra: