Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+37
Laďa
Thoor93
Martynez
richmonds
wortyr
jajirk
Burberry
Falk HCD
Luc2as
Siroko
Excalibur
Duklacek
pegy18
Raddy007
MichalDJ
Lufa
Lázňator
FREDERIK
hadas (admin)
ondrej.n
Kelt
Jaternička
MarkusHCD
krap
colorado44
Kolja
DUKLIČKA
imbík
sarkafarka
karel granát
staříček
vn
sz108
ralff
HCDTOM
Vasoj84
miramare83
41 posters

Strana 5 z 20 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 5 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro AJET0 30/1/2022, 23:36

Já nechápu zase Eliáše. Statistiky Top ale nehraje, ale věřím trenérům že ví co dělají. Ale je mi ho líto.

AJET0

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 30/1/2022, 21:48

Jj, tak Houšku asi nechápe víc fanoušků. Je pro mě fakt záhadou, že se nevejde mezi 12 útočníků.

Excalibur

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 30/1/2022, 21:27

imbík napsal:Ok to beru, ale pak tu tedy máme Láďu Houšku, proč tomuhle klukovi právě Fronk zabírá místo? Tak ať v tom Litvínově hraje od začátku sezóny a tady nám vůbec plac nezabírá. Stejně je jedno jestli Fronk dá o tři góly víc než Houška a Houška tu bude proti Fronkovi za pár peněz. Nechápu to prostě a jak říkám nehodlám tohle podporovat víc jak vstupným a občas nějakou to proprietou klubu, plus teda prohlídka HZS. Necítím to jako dřív, že jsem si koupil permici, přispíval spolku, Vánoce jsem nakupoval hodně v jihlavském fanshopu z Humpolce jsme dvakrát ročně vypravili autobus na zápasy Dukly a i díky tomu třeba pár fanoušků začalo jezdit pravidelněji. A bral jsem to, že tím pomáhám Dukle. Od dob co se tu rušilo fórum na ofiko stránkách nemám úplně pocit, že fanoušek je žádán a vítán ať má jakýkoliv názor a další věci kolem klubu, které jsem již zmínil. Tak to vidím a cítím. Po včerejsku mě na hokej taky nic extra neláká, i když zajímá mě to dál, ale po tom co ještě prohlásil Ujča na tiskovce tak jsem tak nějak bez náboje. Rezignovanej na to co se tady děje. Kdyby se aspoň před sezónou řeklo na plnou hubu, nultá sezóna potřebujeme se připravit na dva roky mimo Jihlavu a postavit to na našich klukach plus vhodně doplnit kádr hráči kteří tu chtějí hrát a nechtějí raketu, prosíme fanoušky o podporu a trpělivost. Hned by se člověk cítil že s sním hraje fér a důstojně. Měl by chuť podporovat. Místo toho sem natahame borce co to tu mají jako přestupní stanici, vyhlašujeme vzdušné zámky o nejvyšších cílech. Beku tři p dele, stejně obrana nefunguje. Rusa na kterého čekáme do Vánoc, aby jsme po pár trénincích zjistili, že na to nemá. A ještě děláme rozehrávače pro ELH kluby. V tom teda žádnou ekonomickou a ani sportovní budoucnost nevidím. Snad jednou budem zase sebevědomí a zdraví klub. Mě se tohle nelíbí! Zaplať pánbůh aspoň za tu mládež, tam to na rozdíl od jiných movitějších klubů docela funguje a i výsledky jsou na nějaké úrovni.

Souhlas ve vsem

MichalDJ

Vasoj84 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 30/1/2022, 20:22

Ok to beru, ale pak tu tedy máme Láďu Houšku, proč tomuhle klukovi právě Fronk zabírá místo? Tak ať v tom Litvínově hraje od začátku sezóny a tady nám vůbec plac nezabírá. Stejně je jedno jestli Fronk dá o tři góly víc než Houška a Houška tu bude proti Fronkovi za pár peněz. Nechápu to prostě a jak říkám nehodlám tohle podporovat víc jak vstupným a občas nějakou to proprietou klubu, plus teda prohlídka HZS. Necítím to jako dřív, že jsem si koupil permici, přispíval spolku, Vánoce jsem nakupoval hodně v jihlavském fanshopu z Humpolce jsme dvakrát ročně vypravili autobus na zápasy Dukly a i díky tomu třeba pár fanoušků začalo jezdit pravidelněji. A bral jsem to, že tím pomáhám Dukle. Od dob co se tu rušilo fórum na ofiko stránkách nemám úplně pocit, že fanoušek je žádán a vítán ať má jakýkoliv názor a další věci kolem klubu, které jsem již zmínil. Tak to vidím a cítím. Po včerejsku mě na hokej taky nic extra neláká, i když zajímá mě to dál, ale po tom co ještě prohlásil Ujča na tiskovce tak jsem tak nějak bez náboje. Rezignovanej na to co se tady děje. Kdyby se aspoň před sezónou řeklo na plnou hubu, nultá sezóna potřebujeme se připravit na dva roky mimo Jihlavu a postavit to na našich klukach plus vhodně doplnit kádr hráči kteří tu chtějí hrát a nechtějí raketu, prosíme fanoušky o podporu a trpělivost. Hned by se člověk cítil že s sním hraje fér a důstojně. Měl by chuť podporovat. Místo toho sem natahame borce co to tu mají jako přestupní stanici, vyhlašujeme vzdušné zámky o nejvyšších cílech. Beku tři p dele, stejně obrana nefunguje. Rusa na kterého čekáme do Vánoc, aby jsme po pár trénincích zjistili, že na to nemá. A ještě děláme rozehrávače pro ELH kluby. V tom teda žádnou ekonomickou a ani sportovní budoucnost nevidím. Snad jednou budem zase sebevědomí a zdraví klub. Mě se tohle nelíbí! Zaplať pánbůh aspoň za tu mládež, tam to na rozdíl od jiných movitějších klubů docela funguje a i výsledky jsou na nějaké úrovni.

imbík

hadas (admin), vn, MichalDJ, Raddy007 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 30/1/2022, 20:15

imbík napsal:Z mé strany určitě není žádana hlava Rosti Krutise. To vůbec, díky němu se dalo Dukle takový balík a zrovna Rosťa jako jeden z mála s Béďou v některých věcech nesouhlasí.
Ale já to myslel, tak jako, že tady fanoušci se složí a dají Dukle 750 a támhle Fronk do Litvínova, nedávno Suchánek do Litvínova a nic. Pak práva na Březinu vyměneny za Štindla se Vsetínem a Štindl tu byl jednu sezónu a konec. Co se nakoupilo za práva na hráče za peníze za Kořenáře, Škarka, Šidlíka atd ..  jako fanoušek tady dá prachy ze svého tak taky nějaká odpovědnost a transparentnost z klubu když už nic jiného aspon to málo bych teda za to jako chtěl. Takhle z mé strany myšleno.
Ať mi teda někdo vysvětlí tu investici do Fronka? Ať nám tady aspoň pomůže o ligu výš a pak ať jde třeba do Brna, ale takhle? Dali jsme mu šanci a prostor se ukázat a pak šup Litvínov, tam co nemají čisté svědomí z pár let zpátky. A jako odpověď že už je tam jiné vedení a to s tím nemá nic společného, je pro mě slabá náplast. To ať tedy tady hraje Čermák s Menšíkem z juniorky. Ty aspoň táhnou tu juniorku a nějaký potenciál tam je.
Třeba jsem sám, ale mě teda tohle sere a nechápu to. Přece to vedení musí vědět, že teda v tomhle roce tu nebude o co hrát a potřebujeme hlavně přežít. Tak jsme měli slevit i z příchodů posil a hrát hlavně místní kluky..... Nevím už nějaký ten čas vedení a věci kolem Dukly nějak nechápu......

Pro hráče jsme prostě přestupní stanice. Pokud se bude dařit např. Illéšovi a dostane laso z extraligy, tak taky bude chtít pryč. Obdobně, pokud se někomu bude dařit třeba v Motoru, Zlínu nebo Varech, tak ho taky těžko udrží, pokud projeví zájem Třinec a nabídne mu 2-3x tolik. Taky bych dal rád víc šancí odchovancům, ale letos prostě nebyl prostor, je potřeba za každou cenu zachranit juniorku.

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 30/1/2022, 20:01

Ktery mistni kluky jste chteli hrat? Kdo z mistnich na to ma, tak hraje. Ti mladi co muzou hrat, tak hrajou prednostne  za juniory, protoze tento rok je supersestupovej. V tomto ohledu se to povedlo.
Nechapu ty vase narazky ohledne cilu. Kazdej sportovec prece musi mit ty nejvyssi cile, protoze jinak to pak stoji za prd. Nechtejte  po Bedovi jako byvalem uspesnem sportovci, aby si nekladl vysoke cile. Kdyby tomu tak nebylo, tak tady vidim ty kecy, jako ze vedeni vyhlasilo nejakou udrzbovou sezonu a ze se na to muzete vyprdnout.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 30/1/2022, 19:55

Třeba tam bude nějaká kompenzace od Litvínova. Ať už peníze nebo třeba práva na někoho. Těch možností je tam víc. A stejně co by tady Fronk další tři roky dělal?
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 30/1/2022, 19:39

imbík napsal:Z mé strany určitě není žádana hlava Rosti Krutise. To vůbec, díky němu se dalo Dukle takový balík a zrovna Rosťa jako jeden z mála s Béďou v některých věcech nesouhlasí.
Ale já to myslel, tak jako, že tady fanoušci se složí a dají Dukle 750 a támhle Fronk do Litvínova, nedávno Suchánek do Litvínova a nic. Pak práva na Březinu vyměneny za Štindla se Vsetínem a Štindl tu byl jednu sezónu a konec. Co se nakoupilo za práva na hráče za peníze za Kořenáře, Škarka, Šidlíka atd ..  jako fanoušek tady dá prachy ze svého tak taky nějaká odpovědnost a transparentnost z klubu když už nic jiného aspon to málo bych teda za to jako chtěl. Takhle z mé strany myšleno.
Ať mi teda někdo vysvětlí tu investici do Fronka? Ať nám tady aspoň pomůže o ligu výš a pak ať jde třeba do Brna, ale takhle? Dali jsme mu šanci a prostor se ukázat a pak šup Litvínov, tam co nemají čisté svědomí z pár let zpátky. A jako odpověď že už je tam jiné vedení a to s tím nemá nic společného, je pro mě slabá náplast. To ať tedy tady hraje Čermák s Menšíkem z juniorky. Ty aspoň táhnou tu juniorku a nějaký potenciál tam je.
Třeba jsem sám, ale mě teda tohle sere a nechápu to. Přece to vedení musí vědět, že teda v tomhle roce tu nebude o co hrát a potřebujeme hlavně přežít. Tak jsme měli slevit i z příchodů posil a hrát hlavně místní kluky..... Nevím už nějaký ten čas vedení a věci kolem Dukly nějak nechápu......

Nejsi sam, psal jsem o tom obsahle nize, mam na vse uplne stejny pohled

MichalDJ

imbík likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 30/1/2022, 19:38

Jo, tak s tímhle souhlasím. U Fronka bych nákup i pochopil, tam vyprodával Chomutov, tak asi i slušná cena, máme práva, takže když jde jinam, tak nějaké peníze nebo kompenzace sem. Ale s těma ostatníma souhlasím...ono i třeba v extralize příchod Hamilla byl hodně mimo. Odchod Březiny taky velká chyba.

Tady přesuny, to bylo všechno kvůli narychlo lepený soupisce. Postup, sestup, pokus o návrat, a pak zase úprava na Chance-liga soupisku.
ralff
ralff

imbík likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 30/1/2022, 19:32

Kluci z juniorky by určitě větší prostor dostali,kdyby nemuseli prakticky do posledního kola bojovat o udržení extraligy. Pevně věřím,že si přestaneme lhát do kapsy a i s ohledem na finance se s některými plejery áčka na konci ledna rozloučíme(pokud o ně ovšem bude zájem) a dáme šanci právě těmto klukům.

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 30/1/2022, 19:19

Z mé strany určitě není žádana hlava Rosti Krutise. To vůbec, díky němu se dalo Dukle takový balík a zrovna Rosťa jako jeden z mála s Béďou v některých věcech nesouhlasí.
Ale já to myslel, tak jako, že tady fanoušci se složí a dají Dukle 750 a támhle Fronk do Litvínova, nedávno Suchánek do Litvínova a nic. Pak práva na Březinu vyměneny za Štindla se Vsetínem a Štindl tu byl jednu sezónu a konec. Co se nakoupilo za práva na hráče za peníze za Kořenáře, Škarka, Šidlíka atd .. jako fanoušek tady dá prachy ze svého tak taky nějaká odpovědnost a transparentnost z klubu když už nic jiného aspon to málo bych teda za to jako chtěl. Takhle z mé strany myšleno.

imbík

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sarkafarka 30/1/2022, 17:42

MichalDJ napsal:
sarkafarka napsal:Já vám chlapáci nějak nevím, ale vypadá to, že priorita č.1 je prostě zimák a pokud bych si měl teď vybrat, mezi postupem a teď postavenou novou halou, tak jsem jednoznačně pro halu, tak to tedy cejtím já :-)

Souhlasim, ale kde berete jistotu, ze ta hala bude?

Ona ta jistota není, ale doufejme :-)

sarkafarka

ralff and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 30/1/2022, 17:35

Mareš dneska za Olomouc.
ralff
ralff

imbík likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AJET0 30/1/2022, 17:15

Junioři ještě nejsou v suchu. Ještě musí porazit Chomutov a pak až.

AJET0

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 30/1/2022, 17:01

DUKLIČKA napsal:Ten priblblej litvinov ma taky kliku ze ma jakz takz nahrano.

Dneska hrajou pěknou tužku. Asi jako Dukla včera... Ale aspoň gól už dali.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 30/1/2022, 16:24

Já vím nechce se nám to přiznat ,ale Kladno si poradí i Litkama nebo i se Vsetínem a nebo s třebíčí , letos mají slušnej oddíl no

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 30/1/2022, 16:12

Ten priblblej litvinov ma taky kliku ze ma jakz takz nahrano.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 30/1/2022, 15:24

MichalDJ napsal:
.

Pred trem rokama jsem vstoupil do spolku, ale kdyby mi neodchazely penize, tak ani nevim ze spolek funguje. pred Vanocema byly slibovany nejake zmeny a zatim nic, a s tim tlakem na vedeni souhlasim, 750 000 je dostatecna paka pro zmeny, on by si to Scerban lip promyslel, prrtoze takovy prachy mit a nemit, je sakra rozdil. Pokud nebude cinnost spolu aktivnejsi tak z nej zase vystoupim

A co bys chtěl ve spolku měnit ? Až tam Rosťa skončí, tak to půjde celý do řiti, na to se vsadím. A po pravdě, s chladnou hlavou, asi by nebylo normální aby sponzor diktoval jak a co se má dělat. Spolek byl založenej hlavně na finanční podporu Dukly.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro jajirk 30/1/2022, 15:23

Jaternička napsal:MichalDJ. Máš tam PM.
Taky bych rád nějaké info. Němý Spolek mě taky vadí.
Dík

jajirk

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 30/1/2022, 15:15

sarkafarka napsal:Já vám chlapáci nějak nevím, ale vypadá to, že priorita č.1 je prostě zimák a pokud bych si měl teď vybrat, mezi postupem a teď postavenou novou halou, tak jsem jednoznačně pro halu, tak to tedy cejtím já :-)

Přesně tak.  Od další sezony začlenit víc mladých aby se oťukali a pomalu stavět tým, který by měl v nový hale cíl útočit na postup. V současný době by to byla úplná finanční sebevražda. Ať nedopadneme jak v Brodu.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 30/1/2022, 15:14

Jaternička napsal:MichalDJ. Máš tam PM.
Me podel prosim taky.
Jinak umite si predstavit to Fronkovo nasazeni, pokud bychom trvali, aby zustal tady? On kdyz uz se vratil z toho Litvinova minule, tak to za moc nestalo.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 30/1/2022, 15:10

MichalDJ. Máš tam PM.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 30/1/2022, 15:10

Jaternička napsal:Tím pádem můžeme pustit další hráče co tu nechtějí zůstat dále, nemají smlouvu atd.
Juniorka zachráněná v PO to u nich nevypadá na větší úspěch, takže je můžeme používat v zápasech A týmu.

A hala bude i kdyby nepřišlo těch 300 mega od NSA...

jinak s tema hracema a juniorkou naprosty souhlas, poslete Illese a spol a odehrate to s Mansikem a spol, vysledek bude stejny a na ty mlady kluky se pujdu podivat rad

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 30/1/2022, 15:06

Jaternička napsal:Tím pádem můžeme pustit další hráče co tu nechtějí zůstat dále, nemají smlouvu atd.
Juniorka zachráněná v PO to u nich nevypadá na větší úspěch, takže je můžeme používat v zápasech A týmu.

A kde beres tu jistotu, podel se se mnou a uklidni me v teto zalezitosti Very Happy

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 30/1/2022, 15:05

imbík napsal:
Kelt napsal:Na jednu stranu pošlem Fronkyho do Litvínova abysme ušetřili, na druhou stranu si svejma trapnejma výkonama odháníme i ty nejvěrnější fanoušky..
Vím, že těžko můžem někam postupovat. I tak bysme ale měli každej zápas odjezdit po zadku. Mělo by nám záležet na každým sponzorovi a na každým fanouškovi. Chceme od sponzorů a fanoušků peníze, tak bysme jim za to taky něco měli dát- emoce, bojovnost, nasazení.
Nejhorší je, že si vedení Dukly myslí, že to děláme dobře. Neděláme a dokud si to nepřiznáme, nic se nezmění.

Pane Ščerbane, popřemejšlejte o tom. Dukla má oddaný fanoušky, který si zasloužíjou lepší Duklu.
.

No vidíš Jirko a co třeba spolek fanoušků? Postaví se panu Sčerbanovi, když dá za rok takovou skvělou sumu a dupne si třeba, že takhle teda ne? Viz třeba Fronk, výkony, některé věci okolo loňského finále a tak? Jako 750 000 k počítám, že je jeden z nejvýznamnějších příspěvků a jak spolek fanoušků pan Sčerban vnímá? Nebo se to bere tak, že plaťte, ale nemluvte mi do toho. ? Jako se radši zrušilo fórum, aby náhodou někdo nečetl jak jsou vlastní fanoušci nespokojení??

Pred trem rokama jsem vstoupil do spolku, ale kdyby mi neodchazely penize, tak ani nevim ze spolek funguje. pred Vanocema byly slibovany nejake zmeny a zatim nic, a s tim tlakem na vedeni souhlasim, 750 000 je dostatecna paka pro zmeny, on by si to Scerban lip promyslel, prrtoze takovy prachy mit a nemit, je sakra rozdil. Pokud nebude cinnost spolu aktivnejsi tak z nej zase vystoupim

MichalDJ

jajirk likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 30/1/2022, 15:02

Tím pádem můžeme pustit další hráče co tu nechtějí zůstat dále, nemají smlouvu atd.

Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 30/1/2022, 15:01

Souhlasim, ale kde berete jistotu, ze ta hala bude?

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 30/1/2022, 14:58

Taky bych chtěl něco říct k tomu Fronkovi , jestliže má někdo zaječí úmysli ,nikdy nebude hrát na sto procent , když nás čeká ted ty dvě sezony azyl ,tak bych se snažil přestavět mančavt a dát možnost hrát mladejm i když by se prohrávalo ,jde o govno a vyházel bych ty neumětele z Dukly kteří se akorát vymlouvají jak to či ono nešlo

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sarkafarka 30/1/2022, 13:50

Já vám chlapáci nějak nevím, ale vypadá to, že priorita č.1 je prostě zimák a pokud bych si měl teď vybrat, mezi postupem a teď postavenou novou halou, tak jsem jednoznačně pro halu, tak to tedy cejtím já :-)

sarkafarka

Luc2as, ralff, Jaternička, DUKLIČKA, Lufa and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 30/1/2022, 13:24

Fronka bych vůbec neřešil. Je to sice dobrej útočník, platnej, boduje, ale na druhou stranu, není to hráč, co by se tady pro něco nějak zvlášť přetrhnul. Nebo aspoň můj pocit z něj. Nebejt pod smlouvou, už loni by zdrhnul do Litvínova.

A souhlasím s "vn", že ta komunikace je prachmizerná. Ale tohle jde za klubovým marketingem...
ralff
ralff

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 30/1/2022, 13:19

A hlavně jak to teda dělají v UDH? Ty už vůbec žádný ambice nemají a přesto Barvíř včera tvrdil, že hledají a žhaví telefony. Chtějí prostě aspoň důstojně se poprat v play off a udělat nějaký výsledek když už to rozehráli tak dobře. No nic my to nevyřešíme a je to tak jak to Béďa rozhodne. Jsem zvědav kdo mu tady zůstane na příští sezónu s tímhle přístupem a ještě s vědomím, že se bude pendlovat mezi halou na zápasy a tréninkama.

imbík

vn and MichalDJ like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 30/1/2022, 13:13

Díky oběma, už jsem to v mezičase našel…na tomhle mě daleko víc než fakt, že odejde s.ere to, jak to je komunikováno, nebo spíš není…nic ofiko a kdyby Ujča občas něco neplácl na tiskovce tak nevíme nic..hlavně, že máme na vše 150 lidí…ted zase jen vyleze Bedřich dodatečně s info jak chceme dát prosto juniorům a rozpočet byl stavěn na nějaký počet diváků a bla bla bla…

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 30/1/2022, 13:05

vn napsal:To nekde zaznelo s tim Fronkem, ze tam zustava? Pokud ano, tak me letos prestava zajimat, protoze to jen svedci o tom jak to ma i vedeni u zadele, tak nevim proc bychom nemeli mit my.

Zaznělo to přesně tady, ne jako hotová věc, ale jako domněka Ujčíka: https://youtu.be/NSnGgdPHZ2s?t=284

Podle mě to tam má Fronk slíbený už od loňska. Jen se jim asi nechtělo ho vyplácet ze smlouvy.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 30/1/2022, 13:02

vn napsal:To nekde zaznelo s tim Fronkem, ze tam zustava? Pokud ano, tak me letos prestava zajimat, protoze to jen svedci o tom jak to ma i vedeni u zadele, tak nevim proc bychom nemeli mit my.

Ano řekl to Ujča na tiskovce po včerejším zápase a souhlasím už je to jedno. Nějak to dopadne, sestup snad nehrozí a klidně ať vypadneme třeba s tím Sokolovem. S Vrchlabím jsme taky jednou vypadli, tak co. Zase tak divné by to nebylo.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 30/1/2022, 12:53

To nekde zaznelo s tim Fronkem, ze tam zustava? Pokud ano, tak me letos prestava zajimat, protoze to jen svedci o tom jak to ma i vedeni u zadele, tak nevim proc bychom nemeli mit my.

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AJET0 30/1/2022, 12:41

Když šel před měsícem Fronk do toho Litvínova, tak jsem to věděl, že už se nevrátí. A teď je to realita. Na druhou stranu hráč potřebuje mít motivaci a tu tady teď mít nemůže. Mrzí mě ale výpady proti trenérům a hráčům, který jsou často těžce mimo.

AJET0

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 30/1/2022, 12:35

A ochranka u které jsou vesměs lidí z Třebíče jim v tom chtěla zabránit. Nic velkého. Nicméně sudí to jistě dali do zápisu, takže nějaká pokutka bude.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 30/1/2022, 12:15

Jak stojí rozhodčí u vrat rolby tak kluci z kotle jim šli poděkovat jak krásně zvládli zápas

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 30/1/2022, 11:47

Co to včera bylo za incident za trestnejma?

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 30/1/2022, 11:34

V takovém případě investici do Fronka vůbec nechápu. Když ho nikdo nechtěl byli jsme dobrý a teď před části sezóny která rozhoduje o úspěšnosti ho necháme Litvínovu, aspoň kdyby Olomouci, ale Litvínovu, který nás tenkrát potopil 🙈

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sarkafarka 30/1/2022, 11:30

Když necháme před PO ropákům Fronka, tak to o něčem svědčí, prostě není momentálně cíl, na jednu stranu to chápu , i když to každýho z nás sere. A nemyslím si, že by to před sezónou byl nějaký manažer schopen vypustit mezi fanoušky, to by na ten zimák nešel vůbec nikdo. Cíl vidím momentálně jeden - pouze přežít :-)

sarkafarka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 30/1/2022, 11:13

Kelt napsal:Na jednu stranu pošlem Fronkyho do Litvínova abysme ušetřili, na druhou stranu si svejma trapnejma výkonama odháníme i ty nejvěrnější fanoušky..
Vím, že těžko můžem někam postupovat. I tak bysme ale měli každej zápas odjezdit po zadku. Mělo by nám záležet na každým sponzorovi a na každým fanouškovi. Chceme od sponzorů a fanoušků peníze, tak bysme jim za to taky něco měli dát- emoce, bojovnost, nasazení.
Nejhorší je, že si vedení Dukly myslí, že to děláme dobře. Neděláme a dokud si to nepřiznáme, nic se nezmění.

Pane Ščerbane, popřemejšlejte o tom. Dukla má oddaný fanoušky, který si zasloužíjou lepší Duklu.
.

No vidíš Jirko a co třeba spolek fanoušků? Postaví se panu Sčerbanovi, když dá za rok takovou skvělou sumu a dupne si třeba, že takhle teda ne? Viz třeba Fronk, výkony, některé věci okolo loňského finále a tak? Jako 750 000 k počítám, že je jeden z nejvýznamnějších příspěvků a jak spolek fanoušků pan Sčerban vnímá? Nebo se to bere tak, že plaťte, ale nemluvte mi do toho. ? Jako se radši zrušilo fórum, aby náhodou někdo nečetl jak jsou vlastní fanoušci nespokojení??

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 30/1/2022, 11:04

Na jednu stranu pošlem Fronkyho do Litvínova abysme ušetřili, na druhou stranu si svejma trapnejma výkonama odháníme i ty nejvěrnější fanoušky..

Kelt

hadas (admin), vn, MichalDJ and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 5 Empty Nejsem stavař,ale výhodnost rozdělení zakázky nechápu viz. obchvat Jihlavy

Příspěvek pro MarkusHCD 30/1/2022, 10:27

imbík napsal:
Lufa napsal:Přesně tak. Na jaře se začne bourat stadion a Dukla se bude stěhovat minimálně na dva roky pryč. Kam by jsme se měli tlačit a vyhazovat peníze za hráče ? Vůbec by to nedávalo smysl.V potu tváře se sehnal alespoň stadion kde se dá hrát CHL, natož ELH. A s tím jak hrajeme nás vidím za hodně dobrý konstelace hvězd tak na SF. A když vypadneme v PO dřív tak se taky prd stane. Alespoň se začne dřív bourat.

To se určitě dřív bourat nezačne. Vyklidit zimak máme do třicátého dubna (třicátého tu má být rozlučka se zimakem, samozřejmě se čeká na nařízení vlády kolem covidu) a pak jestli se nepletu vyberko má být od února do června. Pochybuju, že to udělají na dvě části, i když by to bylo lepší. Podle mého se bude čekat na toho co to zbourá a i postaví. Takže rychlejší ukončení sezóny kvůli zimaku je kravina, protože ty termíny se dle mě spíš ještě oddálí než posunou do předu. Ale jinak souhlas. Zbytečný vyhazování peněz a snad teda dáme šanci i těm juniorům. Čermák, Menšík a z beku klidně někoho ať si to osaha.

Škoda, že to takhle otevřeně neřekne i Bedřich a radši tady maluje vzdušné zámky o nejvyšších cílech a bla bla bla. Možná by pak lidi ani tolik nepískali na hráče nebo jim nenadavali, když se nedaří. Snad ten zimak fakt klapne. Junci a dorost super, tak se můžeme soustředit na ně. A třeba se dočkáme tma nějakého úspěchu. Klidně bych šel zase zatančit obzvlášť kdyby pak bojovali v play off.

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 30/1/2022, 10:12

Lufa napsal:

A kolik by bylo lidí co by jezdilo každej týden celou sezonu na Duklu někam 100 kiláků ?? Buď realista, možná tak tři stovky. To ti rozpočet moc nezaplácne pokud chceš mít hráče na ELH. V případě Fronka bych viděl jako nejpravděpodobnější, že se nechal hrát v Litvajzu skrz peníze který tu zkrátka, i díky omezený návštěvnosti, nejsou a proto, že  i pro jeho hokejovej posun bude teď lepší aby hrál lepší soutěž.

Dyť to Ujčík včera řekl jasně, že se nám díky tomu, že Fronk zůstane v Litvínově, finančně uleví.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 30/1/2022, 10:07

MichalDJ napsal:Neco je ted v Dukle shnileho, od hracu, treneru pres zrzavyho chlupa az po Scerbana, absolutne zadna sebereflexe...neustaly nalhavani o cilech a skvelym tymu...neustale se zije z minulosti, ktera s timhle tymem nema absolutne nic spolecnyho. Jsme jen prumerny tym ligy a takovyhle holomajzny jako byla vcera se budou cim dal vic opakovat. Jen vedeni nam tady bude mazat med kolem huby s nejvyssima cilama. A pak budeme posilat jednoho z nejlepsich hracu do klubu EHL, s tim ze uz se nevrati, co to kurva je? Jen vysmech fanouskum. A nejvtipnejsi na tom je, ze kdyz se nekdo Scerbana zepta proc pomahame Litvinovu, kterej udelal s Varama tu prasarnu, tak odpovi, ze je tam uz jiny vedeni. Ja teda v jejich jednani zadnou zmenu nevidim a v nasem taky ne. Spolupraci s EHL klubem si predstavuju tokovou jakou mame s Olmikem, mi jim pujcime hrace a oni zase nam. Jenze vedeni se pry kritizovat nemuze, mame pry kupovat vstupenky, nakupovat ve fanshopu, v bufetu a drzet hubu. Jak tu nekdo psal, jedinej uspech by byl postup. A reci ze by jsme nemeli kde hrat atd. je podle me blbost, radsi budu dojizdet par let nekam na extraligu nez ze divat na podobny traparny jako vcera, nebo v Benatkach...Jenze tady je trend naprosto opacnej, dela se vsechno pro to aby jsme nepostoupili a jeste nasrali co nejvic fanousku. A ze se spolejha na novej zimak, to mi prijde smesny a scestny, nic se tim nezmeni. vidim to tak na 10 procent ze ten zimak bude, spis mi prijde pravdepodobnejsi ze se zaplacne ten starej a bude zas na deset let klid a cas na dalsi slibi o novym zimaku

A kolik by bylo lidí co by jezdilo každej týden celou sezonu na Duklu někam 100 kiláků ?? Buď realista, možná tak tři stovky. To ti rozpočet moc nezaplácne pokud chceš mít hráče na ELH. V případě Fronka bych viděl jako nejpravděpodobnější, že se nechal hrát v Litvajzu skrz peníze který tu zkrátka, i díky omezený návštěvnosti, nejsou a proto, že i pro jeho hokejovej posun bude teď lepší aby hrál lepší soutěž.

Lufa

Vasoj84 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 30/1/2022, 10:04

imbík napsal:https://www.hokej.cz/velka-smula-na-posledni-chvili-bukarts-prisel-o-olympiadu/5062653

Tohle je taky pecka, ještě Dotchin na videu ukazuje, že Bukarts simuluje 😁👍

Jen dalsi dukaz toho, jaka je Kladno pakaz... Ale bohuzel diky letosni extra ubohosti ZL se zrejme udrzej, jinak by zas jeli...

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 30/1/2022, 09:53

imbík napsal:Ten Fronk mě teda, ale sere. Ne že by to tady na něm vyloženě stalo, ale před rokem a půl přišel na try out, to znamená nikdo jiný ho nechtěl. Dostal tady prostor a všechno a teď když mu teda končí smlouva tak si ho necháme do Vánoc kdy se hraje o hovno a teď když se dělá kvůli aspoň trošku výsledku tak řekneme, že už ho necháme v Litvínově. 🙈 Nemyslím si, že za něj něco dostaneme, pochybuju že vlastníma práva když přišel na try out, takže další hráč co půjde zadarmo, ale zase máme s Litvínovem nadstandardní vztahy. 😁😁

Fronk je náš kmenový hráč. Takže bez vyrovnání ho Litvínov nezíská.
https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=11935
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 30/1/2022, 09:50

Tak to "dřívější bourání" bylo psaný v nadsázce. Beru to tak a smířil jsem se s tím, že tahle a minimálně další dvě sezony jsou fakt údržbový.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 30/1/2022, 09:43

Neco je ted v Dukle shnileho, od hracu, treneru pres zrzavyho chlupa az po Scerbana, absolutne zadna sebereflexe...neustaly nalhavani o cilech a skvelym tymu...neustale se zije z minulosti, ktera s timhle tymem nema absolutne nic spolecnyho. Jsme jen prumerny tym ligy a takovyhle holomajzny jako byla vcera se budou cim dal vic opakovat. Jen vedeni nam tady bude mazat med kolem huby s nejvyssima cilama. A pak budeme posilat jednoho z nejlepsich hracu do klubu EHL, s tim ze uz se nevrati, co to kurva je? Jen vysmech fanouskum. A nejvtipnejsi na tom je, ze kdyz se nekdo Scerbana zepta proc pomahame Litvinovu, kterej udelal s Varama tu prasarnu, tak odpovi, ze je tam uz jiny vedeni. Ja teda v jejich jednani zadnou zmenu nevidim a v nasem taky ne. Spolupraci s EHL klubem si predstavuju tokovou jakou mame s Olmikem, mi jim pujcime hrace a oni zase nam. Jenze vedeni se pry kritizovat nemuze, mame pry kupovat vstupenky, nakupovat ve fanshopu, v bufetu a drzet hubu. Jak tu nekdo psal, jedinej uspech by byl postup. A reci ze by jsme nemeli kde hrat atd. je podle me blbost, radsi budu dojizdet par let nekam na extraligu nez ze divat na podobny traparny jako vcera, nebo v Benatkach...Jenze tady je trend naprosto opacnej, dela se vsechno pro to aby jsme nepostoupili a jeste nasrali co nejvic fanousku. A ze se spolejha na novej zimak, to mi prijde smesny a scestny, nic se tim nezmeni. vidim to tak na 10 procent ze ten zimak bude, spis mi prijde pravdepodobnejsi ze se zaplacne ten starej a bude zas na deset let klid a cas na dalsi slibi o novym zimaku

MichalDJ

Vasoj84 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 20 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: