Diskuzní fórum
+49
staříček
Lucke
HCDTOM
Ryben
DUKLIČKA
Lázňator
Laďa
ralff
colorado44
Janosik
Kelt
maggycc
vakoz
Martynez
Hedgehog
sz108
Siroko
Karlos
kačerdonaldino
Geofree
DuklakHCD
Jan Fiala
olin
krap
Falk HCD
sam68
Ujo
karel granát
Chytry Clovek
Kuba
arthur
P13etr
FREDERIK
Beny
Hhs23
kolatyr
HCD13
Jarda0619
medaji
Luc2as
PUCMAN
vn
Matisek
Mirec
Excalibur
imbík
MATYS
hadas (admin)
Cipek
53 posters
Strana 19 z 20
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
To Admin:
Jak vidno tak fandové si cestu najdou sami.
Každý někoho zná a tak si to navzájem řeknou.
Já předal již čtyřem kolegům.
Když to půjde řetězovou reakcí tak za chvíli tu máme komplet obsazení.
Moulové přichází a také odchází, ale DUKLA zůstává.
JEDNOU DUKLA NAVŽDY DUKLA!
Jak vidno tak fandové si cestu najdou sami.
Každý někoho zná a tak si to navzájem řeknou.
Já předal již čtyřem kolegům.
Když to půjde řetězovou reakcí tak za chvíli tu máme komplet obsazení.
Moulové přichází a také odchází, ale DUKLA zůstává.
JEDNOU DUKLA NAVŽDY DUKLA!
HCD13- Posts : 50
diskusní forum
Mě to také hrozně vadí, že je to zavřené. Velice rád jsem si tam četl, nevím čeho se vedení bojí, co mají říkat třeba v Motoru, tam sou kolikrát velice ostré příspěvky, kam mi se na ně hrabem.
staříček- Posts : 527
Vyjádření jsem nečetl, protože nemám přístup... Ale ono to uzavření je asi vyústěním docela podrážděného přístupu směrem k fóru z poslední doby.
ralff- Posts : 1554
Zdravím a dík za adresu a registraci..
Zavření fora bez komentáře jen to jak někdo psal ukazuje na divné chování vůči fanouškům..
Kup si lístek pivo a drž ústa..
Jinak hokej jak na začátku ligy uvidíme jak to půjde dál.
Zavření fora bez komentáře jen to jak někdo psal ukazuje na divné chování vůči fanouškům..
Kup si lístek pivo a drž ústa..
Jinak hokej jak na začátku ligy uvidíme jak to půjde dál.
Jaternička- Posts : 1426
Prosím taky si to rád přečtu
helbig.hans@centrum.cz
helbig.hans@centrum.cz
Hhs23- Posts : 178
To Admin: Díky moc za email. To se opravdu Tomášovi povedlo. Tleskám a myslím si o tom své. Je mi z toho špatně. Prostě je to schování se před jinými názory, neochota komunikovat a hlavně strach z toho, že by dostal naloženo proto to neveřejné forum na FB Spolku.
Janosik- Posts : 66
Admin napsal:Souhlas. Nicméně dávat to sem nebudu. Je to na uzavřené FB skupině a já to respektuju, i když jsem nasranej
Můžu případně emailem.
Prosím na hnujblik@seznam.cz. Díky
Souhlas. Nicméně dávat to sem nebudu. Je to na uzavřené FB skupině a já to respektuju, i když jsem nasranej
Můžu případně emailem.
Můžu případně emailem.
Janosik: Nemají povinnost nic vysvětlovat, jen si myslím, že to hodně lidi na*** i taková věc se odrazí ve vztahu ke klubu, to, že se klub uzavírá veřejnosti je taky jejich politika, člověk nemůže řict nic, ale je jasný, že pokud to takhle někdo nastaví, tak potom ty fanoušky mít nebude, ani nový a nás letitý akorát otráví, jako by nestačilo, že chodíme, ikdyž nás to kolikrát nebaví, že jsou lístky zase dražší na hrozný zimák, na první ligu. Kašli na nějaký vysvětlení, to je úplně jedno. Jen je škoda, že tohle odlákává už tak málo lidi, kteří tam ještě chodí. Já měl vždycky pocit, že jsme jeden tým, ale ono asi ne. škoda
HCDTOM- Posts : 776
Admin napsal:Janosik napsal:Tak vás tady zdravím. Píšete tu, že je vyjádření na Spolku fanoušků. Nemůžu ho tam najít. Může sem někdo dát link přímo na něj. Díky
Pod tímhle příspěvkem
https://www.facebook.com/groups/153384528666038/permalink/377836759554146/
Díky, ale nejde mi to zobrazit. Kašlal bych na to a nakopíroval bych to sem. Opravdu mě zajímá, čím to pan Lysý zdůvodňuje.
Janosik napsal:Tak vás tady zdravím. Píšete tu, že je vyjádření na Spolku fanoušků. Nemůžu ho tam najít. Může sem někdo dát link přímo na něj. Díky
Pod tímhle příspěvkem
https://www.facebook.com/groups/153384528666038/permalink/377836759554146/
Tak vás tady zdravím. Píšete tu, že je vyjádření na Spolku fanoušků. Nemůžu ho tam najít. Může sem někdo dát link přímo na něj. Díky
To HCD13:
Je pravda, že je úplně jedno, jak nám to navenek podají. Prostě to zavřeli a tím to hasne.
Tady to snad bude fungovat. Akorát dát vědět lidem, co na starém fóru diskutovali a nemají se jak dozvědět o tomhle.
Snad si najdu těch pár minut každý den, abych to tady uhlídal. Místo her budu na hajzlu pročítat fórum, když bude co...
Docela by mě zajímalo, kolik si může ESPORTS.CZ účtovat za obyčejný stránky. tenkrát bylo zmíněno, že je to nemalá částka...
Je pravda, že je úplně jedno, jak nám to navenek podají. Prostě to zavřeli a tím to hasne.
Tady to snad bude fungovat. Akorát dát vědět lidem, co na starém fóru diskutovali a nemají se jak dozvědět o tomhle.
Snad si najdu těch pár minut každý den, abych to tady uhlídal. Místo her budu na hajzlu pročítat fórum, když bude co...
Docela by mě zajímalo, kolik si může ESPORTS.CZ účtovat za obyčejný stránky. tenkrát bylo zmíněno, že je to nemalá částka...
Vyjádření kohokoliv z vedení k DF mne už nezajímá.
Vyjadřovat se nebo mazat nevhodné příspěvky měli možnost dost dlouho.
Teď ať pokračují dál ve své nečinnosti a nevyjadřují se k ničemu co se týká DF.
Rád bych věřil že čas který získali uzavřením fora věnují zvýšení informovanosti o našem milovaném klubu.
Tím to jim předem děkuji.
Pojďme se raději bavit o hokeji zítra se jede do ÚSTÍ tak očekávám nějaký bodový přínos.
Jsem optimista tak 2:4.
Jsem zvědavý jak to bude hrát mladým puškám.
V přípravě i v prvním zápase mile překvapili.
Myslím si že to spojení s Harkabusem funguje celkem dobře.
Takže goly:
Čermák
Chlubna
Čagy
Anděl
Vyjadřovat se nebo mazat nevhodné příspěvky měli možnost dost dlouho.
Teď ať pokračují dál ve své nečinnosti a nevyjadřují se k ničemu co se týká DF.
Rád bych věřil že čas který získali uzavřením fora věnují zvýšení informovanosti o našem milovaném klubu.
Tím to jim předem děkuji.
Pojďme se raději bavit o hokeji zítra se jede do ÚSTÍ tak očekávám nějaký bodový přínos.
Jsem optimista tak 2:4.
Jsem zvědavý jak to bude hrát mladým puškám.
V přípravě i v prvním zápase mile překvapili.
Myslím si že to spojení s Harkabusem funguje celkem dobře.
Takže goly:
Čermák
Chlubna
Čagy
Anděl
To vn:
Napsal delší vyjádření na FB Spolku fanoušků a napsal tam, že by nerad, aby se to šířilo po sociálních sítích. Tak to respektuji. Asi bude oficiální vyjádření...
To imbík:
Jj
Jinak kdo budete mít problém nebo nějaké připomínky, dejte mi vědět. Možnosti jsou tady omezené, ale nastavit se dá ledacos...
Napsal delší vyjádření na FB Spolku fanoušků a napsal tam, že by nerad, aby se to šířilo po sociálních sítích. Tak to respektuji. Asi bude oficiální vyjádření...
To imbík:
Jj
Jinak kdo budete mít problém nebo nějaké připomínky, dejte mi vědět. Možnosti jsou tady omezené, ale nastavit se dá ledacos...
To admin: jaké vyjádření?já piřád čekám na nějaké ofiko k takové prasárně...
vn- Posts : 1867
Delší vyjádření od Tomáše Lysého na FB Spolku fanoušků. Nebudu ho sem dávat a Vás o to taky prosím.
Snad nebude vadit logo a název fóra...
EDIT: Tak logo by vadit mohlo..
Tak si můžeme kdyžtak udělat svoje vlastní ;-)
Snad nebude vadit logo a název fóra...
EDIT: Tak logo by vadit mohlo..
Tak si můžeme kdyžtak udělat svoje vlastní ;-)
ralf: No vědu, bys nedělal, ale jako jaký je to signal k nám fanouškům? Neslučujte se, kupte si permanentku, občerstvení, věci ve fanshopu, ale zkuste mít názor? Ostatní týmy to nemají no, ale taky jak to vypadá, nikdo někdy nediskutuje. Jsme přece jeden malý tým ne? pořád to říkají, my jsme Dukla, vy fanoušci, my tým = Dukla. A teď je to fakt jen v rovině produktu...
Psal jsem Bédovi jestli by nam to nevysvětlil, že naposled bylo zavřený v období baráže což i chápu, ale proč teď. Odpověď asi brzo...
Hhs23- Posts : 178
Taky zdravím. Uzavření fóra byla jen otázka času. Už ho má jen Motor, Vsetín a Chomutov... Ale nějakou vědu bych z toho nedělal. Snad se to časem podaří přenést sem.
Kdo můžete mrkněte občas na facebook Dukly a případně tam dejte do diskuzí odkaz sem. Včera jsem tam pod jedním příspěvkem viděl poptávku po alternativním fóru. Já nemám profil a můžu to jen sledovat.
Důvody zavření nevím, ale domnívám se, že to byla kritika z poslední doby a asi hlavně k městu a stadionu.
Kdo můžete mrkněte občas na facebook Dukly a případně tam dejte do diskuzí odkaz sem. Včera jsem tam pod jedním příspěvkem viděl poptávku po alternativním fóru. Já nemám profil a můžu to jen sledovat.
Důvody zavření nevím, ale domnívám se, že to byla kritika z poslední doby a asi hlavně k městu a stadionu.
ralff- Posts : 1554
zdravím Jsem docela rád, že tohle forum vzniklo. Rád s vámi diskutuji o hokeji, ale nemyslím si, že bych jeste nekdy psal na to oficialni... Tím, že je zavřený je vlastně jen ukázka, jak to vypadá. Možná jste někteří zaznamenali, že jsem tam psal, že už se vyjadřovat nebudu k ničemu a to otrávení trvá. Nemám zapotřebí btw jaký byl důvod zavření? je nějaký vubec? jsem tam nechodil
Tak koukám že to tady žije.
Jinak z důvodu uzavření našeho fora jsem nakouknul na cizí.
V Budějovicích zavření dávají do souvislosti s Emilem.
Doufám že to tak není, jinak by to posila do teamu moc nebyla.
100 dnů hájení je pryč a mimo pár plakátů jsem neviděl žádnou změnu.
Mám pocit že byl angažován pro získání nových sponzorů.
Včera jsem neviděl na ledě či mantinelech nikoho nového snad jen Prádelny ale ty už sponzorovali jestli se nepletu.
Jinak z důvodu uzavření našeho fora jsem nakouknul na cizí.
V Budějovicích zavření dávají do souvislosti s Emilem.
Doufám že to tak není, jinak by to posila do teamu moc nebyla.
100 dnů hájení je pryč a mimo pár plakátů jsem neviděl žádnou změnu.
Mám pocit že byl angažován pro získání nových sponzorů.
Včera jsem neviděl na ledě či mantinelech nikoho nového snad jen Prádelny ale ty už sponzorovali jestli se nepletu.
Já celkem chápu, že je nejjednodušší fórum zavřít a dát argument, že téměř všichni to tak mají. Stejné argumenty jsem slyšel i od FCV.
Každopádně moderovat a případně vymazat nevhodné příspěvky se na takovém. poměrně malém fóru, dá celkem snadno. Případně to delegovat na pár vybraných lidí, jako to na fórech bývá.
Nicméně tady to snad fungovat bude a jak jsem psal už dřív. Nebudu nijak přehnaně mazat příspěvky, pokud to bude v únosných mezích :-)
Každopádně moderovat a případně vymazat nevhodné příspěvky se na takovém. poměrně malém fóru, dá celkem snadno. Případně to delegovat na pár vybraných lidí, jako to na fórech bývá.
Nicméně tady to snad fungovat bude a jak jsem psal už dřív. Nebudu nijak přehnaně mazat příspěvky, pokud to bude v únosných mezích :-)
Jinak včera zápas na to že se jednalo o první v sezoně tak celkem dobrá podívaná.
A to i přesto že hrála Kadaň.
Myslím si že letos bude i Kadaň hodně nepříjemný soupeř.
Uvidíme co nám tato sezona přinese.
Věřím ve FINÁLE a postup bude příjemný bonus.
A to i přesto že hrála Kadaň.
Myslím si že letos bude i Kadaň hodně nepříjemný soupeř.
Uvidíme co nám tato sezona přinese.
Věřím ve FINÁLE a postup bude příjemný bonus.
Tak nám v Jihlavě zavřely forum .
Je pravda že bylo celkem dost příspěvků (pomluv a urážek), které by bylo lepší odstranit.
Jenže nestalo se.
Co se ovšem stalo je to, že provozovatel tedy vedení HCD, jedním šmahem uzavřel celé forum a tím podle sebe vyřešil jednoduše celý problém.
Přesto všechno největší vinu nese právě provozovatel tedy vedení HCD a to díky své nečinnosti usměrňovat či moderovat své forum.
Dokážu si živě představit jejich argumenty o tom jak jich je málo, nemají peníze atd. atd.
Nejlehčím řešením bylo tedy forum uzavřít.
No budiž.
Jen mám velký strach aby touto nastavenou metodikou nepokračovalo vedení i nadále.
Tak třeba fanoušci, dělají nepořádek a problémy.
Zavřeme stadion a je to vyřízeno.
Nebo hráči, chtějí výplaty a taky nějaké zázemí.
Propustíme je.
V případě, že se vedení HCD podaří přesvědčit Město a sponzory o tom že nastolený trend je pro ně lepší a výhodnější (provozovat klub bez fandů a hráčů) tak pak bude vedení klubu celkem dobrý šolich.
Žádné problémy jen se sejít jednou za měsíc a rozdělit si bakšiš.
Pevně věřím a doufám že se tak nestane.
Je pravda že bylo celkem dost příspěvků (pomluv a urážek), které by bylo lepší odstranit.
Jenže nestalo se.
Co se ovšem stalo je to, že provozovatel tedy vedení HCD, jedním šmahem uzavřel celé forum a tím podle sebe vyřešil jednoduše celý problém.
Přesto všechno největší vinu nese právě provozovatel tedy vedení HCD a to díky své nečinnosti usměrňovat či moderovat své forum.
Dokážu si živě představit jejich argumenty o tom jak jich je málo, nemají peníze atd. atd.
Nejlehčím řešením bylo tedy forum uzavřít.
No budiž.
Jen mám velký strach aby touto nastavenou metodikou nepokračovalo vedení i nadále.
Tak třeba fanoušci, dělají nepořádek a problémy.
Zavřeme stadion a je to vyřízeno.
Nebo hráči, chtějí výplaty a taky nějaké zázemí.
Propustíme je.
V případě, že se vedení HCD podaří přesvědčit Město a sponzory o tom že nastolený trend je pro ně lepší a výhodnější (provozovat klub bez fandů a hráčů) tak pak bude vedení klubu celkem dobrý šolich.
Žádné problémy jen se sejít jednou za měsíc a rozdělit si bakšiš.
Pevně věřím a doufám že se tak nestane.
Oficiální fórum uzavřeno, zase, tak co už... Sice nevím proč, ale nebudu se rozčilovat :-)
Kdo by měl problém s registrací nebo cokoliv jiného, kontaktujte mě na
info@profipc.cz
Kdo by měl problém s registrací nebo cokoliv jiného, kontaktujte mě na
info@profipc.cz
Oficiální fórum znovu otevřené. Tady to nechám otevřené taky, kdyby se někdo chtěl trošku víc rozohnit nebo dostal BAN :-)
Snad to trochu pomohlo... Zdar v příští WSM sezóně...
Snad to trochu pomohlo... Zdar v příští WSM sezóně...
Je mi z toho smutno!!! Pokud by na to Dukla neměla, neřeknu ani popel, ale sejří mi to, že v extralize zůstane litfinof, který předvedl jen to nejhorší co mohl, bohužel získají v baráži o bod více jak Dukla. Na rozdíl od Dukly se celý rok připravovali na baráž a příští rok, to bude to samé. Jednou Dukla, pořád Dukla Jihlava.
Jarda0619- Posts : 3
Tak na Litvínov kurz 1,18. To se v hokeji jen tak nevidí... Větší handicap než -1,5 raději ani nevypisují.
Admin napsal:HCD13 napsal:Nevite nekdo jak to dopadlo s tou nutnosti 15 zapasu. Proc musel nas Puza nebo Jagr je mit a Frolo nemusel?
Maji nejakou vyjimku nebo co?
To netuším. Pravidla jsou celkem jasný, ale jestli měl výjimku nebo se ho nějaký z těch bodů týká...
V této části soutěže mohou za zúčastněné kluby nastoupit pouze ti hráči, kteří v sezóně 2017/2018 za příslušný klub odehráli minimálně 15 utkání, přičemž platí následující výjimky:
i. Podmínku 15 odehraných utkání za příslušný klub nemusí splnit ten hráč, který do příslušného klubu přišel na hostování, nebo přestoupil před 01.05.2017, a v pozdějším období nebyla jeho registrační práva převedena tak, aby hráč ztratil souvislou oprávněnost startu za klub, např. v souvislosti s realizací hostování dle čl. 26 Přestupního řádu pro kluby extraligy a I. ligy (dále také jen „PŘ“).
ii. Podmínku 15 odehraných utkání za příslušný klub nemusí splnit ten hráč, který získal oprávnění hrát za klub do 15.12.2017 a v následujícím období nesehrál žádné soutěžní utkání za jiný klub.
iii. Podmínku 15 odehraných utkání za příslušný klub nemusí splnit takový brankář, pokud se v přecházejícím průběhu sezóny součet jeho odchytaných utkání a utkání, kdy byl uveden v zápise o utkání, aniž do něj fakticky zasáhl, rovnal minimálně 15.
No zakopany pes by mohl byt v prvnim clanku. Kdyby mnel stridave starty a ne hostovani. Teda jestli je v tom smyslu v tom nejaky rozdil.
Jinak diky.
HCD13 napsal:Nevite nekdo jak to dopadlo s tou nutnosti 15 zapasu. Proc musel nas Puza nebo Jagr je mit a Frolo nemusel?
To netuším. Pravidla jsou celkem jasný, ale jestli měl výjimku nebo se ho nějaký z těch bodů týká...
V této části soutěže mohou za zúčastněné kluby nastoupit pouze ti hráči, kteří v sezóně 2017/2018 za příslušný klub odehráli minimálně 15 utkání, přičemž platí následující výjimky:
i. Podmínku 15 odehraných utkání za příslušný klub nemusí splnit ten hráč, který do příslušného klubu přišel na hostování, nebo přestoupil před 01.05.2017, a v pozdějším období nebyla jeho registrační práva převedena tak, aby hráč ztratil souvislou oprávněnost startu za klub, např. v souvislosti s realizací hostování dle čl. 26 Přestupního řádu pro kluby extraligy a I. ligy (dále také jen „PŘ“).
ii. Podmínku 15 odehraných utkání za příslušný klub nemusí splnit ten hráč, který získal oprávnění hrát za klub do 15.12.2017 a v následujícím období nesehrál žádné soutěžní utkání za jiný klub.
iii. Podmínku 15 odehraných utkání za příslušný klub nemusí splnit takový brankář, pokud se v přecházejícím průběhu sezóny součet jeho odchytaných utkání a utkání, kdy byl uveden v zápise o utkání, aniž do něj fakticky zasáhl, rovnal minimálně 15.
Nevite nekdo jak to dopadlo s tou nutnosti 15 zapasu. Proc musel nas Puza nebo Jagr je mit a Frolo nemusel?
kolatyr napsal:Co dodat ? Asi jsme blázen, ale i já věřil, že Vary Vervu porazí. Tahle parodie na hokej a ostuda je na blití. No a v neděli to bude mít, jak jsem psal jinde, pravděpodobně druhý díl. Je mi to lít. Asi všichni ve Varech vědí, jak Verva, hned po Chomutově " rusáky ", jak s oblibou říkají, nenávidí a ještě jim takhle vlezou do (_:_). Ach jo.
Na naší výhru i na výhru Litvínova je shodně na Tipsportu 1,33
Na Litvínov už 1,25
Soupeřům o nic nepůjde, takže je na 90 procent rozhodnuto.
Asi největší průšvih by byla naše prohra nebo remíza a jakýkoliv bod Kladna.
Co dodat ? Asi jsme blázen, ale i já věřil, že Vary Vervu porazí. Tahle parodie na hokej a ostuda je na blití. No a v neděli to bude mít, jak jsem psal jinde, pravděpodobně druhý díl. Je mi to lít. Asi všichni ve Varech vědí, jak Verva, hned po Chomutově " rusáky ", jak s oblibou říkají, nenávidí a ještě jim takhle vlezou do (_:_). Ach jo.
kolatyr- Posts : 2
HCD13 napsal:Staci napsat ze pro lzive a urazlive projevy bylo smazamo.Upozornit uzivatele na moznost jeho zablokovani.
No a ze to stoji nejaky cas? Je to prace a v pripade ze to nechce nekdo delat tak at to rekne prijde nekdo jiny!
Přesně tak, ale jak jsem psal, je to pro kluby pohodlnější a bez starostí. Proto většina oficiální fórum nemá. Bohužel. Argument pak je, buďte rádi, že fórum máte, jiní ho dávno uzavřeli.. Takže jdeme se stádem a držíme hubu a krok. Stejně jako odhlasovat postihy za fandění a podobně...
Naštěstí máme tu možnost během pár minut založit vlastní fórum a počkat, jestli to oficiální zase ožije. Já věřím, že tady žádné velké problémy nebudou. :-)
Zitra na hokej pujdu! Vcera kluci hrali super zapas je jen skoda ze to tak neslo v domacich zapasech.
Verim ze Jagr nic nevzda jak ti ve Varech. Kdyz to nevyjde stejne budu na Duklu chodit. Proto nechapu nektere fandy kteri vykrikuji ze uz nepujdou. Teda vlastne je chapu oni nechodili v probehu sezony a ted je konecne i nejaky duvod.
Verim ze Jagr nic nevzda jak ti ve Varech. Kdyz to nevyjde stejne budu na Duklu chodit. Proto nechapu nektere fandy kteri vykrikuji ze uz nepujdou. Teda vlastne je chapu oni nechodili v probehu sezony a ted je konecne i nejaky duvod.
No ja jsem rád, že to Vary včera takhle udělaly. Třeba si ty objektivni naivkove přestanou myslet jak je v hokeji vše čisté, že sudí nemá důvod nikomu ublizovat atd.....
imbík- Posts : 3637
Staci napsat ze pro lzive a urazlive projevy bylo smazamo.Upozornit uzivatele na moznost jeho zablokovani.
No a ze to stoji nejaky cas? Je to prace a v pripade ze to nechce nekdo delat tak at to rekne prijde nekdo jiny!
Forum se určitě otevírat nebude, předpokládá se spuštění až v příštím týdnu. Jinak hlavně šlo o to, že tam v případě proher byla velmi hrubá slova vůči hráčům a realizačnímu týmu. A ač drtivá většina hráčů tvrdí, že to nečte, je to přesný opak... Stojí to čas usměrňovat, mazat a stejně se nevyhnete nařčení z cenzury. Tak než tohle celé dělat, tak je lepší to zavřít
Cipek- Posts : 2
Dnes výhra přijatá bez emocí, ta pachuť po poslední prohře, zůstává dál!!! Zázraky se dějí, ale tady se žádný konat nebude. Extraliga byla fajn, je to škoda. Jednou Dukla, pořád Dukla (...ale jen ta jihlavská Dukla) né někde jinde.
Dotaz, zda se už dnes otevře ofiko forum, když už to vypadá, že je konec baráže?
Dotaz, zda se už dnes otevře ofiko forum, když už to vypadá, že je konec baráže?
Jarda0619- Posts : 3
Muzeme si za to sami at uz je to jaky chcete hnus... konec hokeje v Jihlave je zas o neco blize
Já jsem dneska Varům docela věřil, protože se jednalo o derby a neumím si moc představit, jak bychom se třeba my snažili o záchranu Třebíče. Nicméně je konec, protože nepředpokládám, že by Jarda chtěl dělat problémy Gumovi nebo Kyselovi. Smutný je, že k záchraně nakonec chyběl kousek - ztracený zápas ve Varech, předchozí kolaps v Litvínově, 2 domácí pokažený zápasy s Kladnem a Vary...Můžeme si za to jen a jen sami.
Excalibur- Posts : 644
Taky si říkám, že bych se na to v neděli vy...Ale kluci dneska bojovali a bohužel jsme si to prohráli v KV a Litvínově... :-(
A ta 0:0 sračka dneska je totální hnus.
A ta 0:0 sračka dneska je totální hnus.
A je vymalovano, vse dle predpokladu...Benatky teste se! V nedeli na tu blamaz nejdu, ke to vysmech a ztrata casu, jen si vsadim pokud to nestahnou.
Před zápasem to kleslo až na 1,9 na remízu... Cokoliv jiného bude spíš náhoda.
Byl by to spíš zázrak, kdybychom to za téhle situace udržel, bohužel... :-(
Jinak dával jsem na zápas KV - Litvínov méně než 4,5 gólu za kurz 2. Na 0 gólů bylo 28...
Slušná blamáž. Kladno to pustí a tím je to vyřízený. Běžte se vysrat...
Byl by to spíš zázrak, kdybychom to za téhle situace udržel, bohužel... :-(
Jinak dával jsem na zápas KV - Litvínov méně než 4,5 gólu za kurz 2. Na 0 gólů bylo 28...
Slušná blamáž. Kladno to pustí a tím je to vyřízený. Běžte se vysrat...
HCD13 napsal:Doufam ze po skonceni baraze budou mit koule nam ukazat ten super zavadny prispevky.
Dneska Kla-Jih. 1:3
Netradicne typnu i jiny zapas
Kva-Lit. 3:2
Snad nam ty Vary pomuzou a ne jako my jim vloni. Kazdopadne je celkem zajimavej kurz na jejich remizu, tak snad tomu bookmakeri nerozumi
PUCMAN- Posts : 11
Doufam ze po skonceni baraze budou mit koule nam ukazat ten super zavadny prispevky.
Kladno
Držím Jihlavě všechny palce, aby v Kladně vyhrála. Proboha, vždyť tam máte Čachotského, Šidlíka a jiné borce. Já chci, aby jste zůstali v extralize. Herně na to máte. Teď jen, poslední 2 zápasy to srovnat v hlavě a musí, musí se to podařit. kolatyr Chomutov
Držím Jihlavě všechny palce, aby v Kladně vyhrála. Proboha, vždyť tam máte Čachotského, Šidlíka a jiné borce. Já chci, aby jste zůstali v extralize. Herně na to máte. Teď jen, poslední 2 zápasy to srovnat v hlavě a musí, musí se to podařit. kolatyr Chomutov
kolatyr- Posts : 2
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Strana 19 z 20
Povolení tohoto fóra: