Diskuzní fórum
+49
staříček
Lucke
HCDTOM
Ryben
DUKLIČKA
Lázňator
Laďa
ralff
colorado44
Janosik
Kelt
maggycc
vakoz
Martynez
Hedgehog
sz108
Siroko
Karlos
kačerdonaldino
Geofree
DuklakHCD
Jan Fiala
olin
krap
Falk HCD
sam68
Ujo
karel granát
Chytry Clovek
Kuba
arthur
P13etr
FREDERIK
Beny
Hhs23
kolatyr
HCD13
Jarda0619
medaji
Luc2as
PUCMAN
vn
Matisek
Mirec
Excalibur
imbík
MATYS
hadas (admin)
Cipek
53 posters
Strana 9 z 20
Strana 9 z 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Ty vole to je možný jen u nás.Zaplatim 500 za prenosy a oni pred najezdama "prenos skoncil".
DUKLIČKA- Posts : 1624
Vypnutí přenosu před nájezdy je tak parádní,ale třeba na to neměl režisér nervy
MarkusHCD- Posts : 1924
Prodej Honzíka se dal čekat,bohužel nezůstalo a asi ani nezůstane jen u něj,prachy chybí,vracíme se do dob 10-15 let zpět
Můj typ
Tyjo, zatím mi po zápase s Motorem a Vsetínem vychází další můj tip v zápase Dukly... nutno podotknout, že první dva tipy se daly očekávat. Ten dnešní byl trošku těžší.
Jinak hra příšerná. Nahrávka z obrany absolutně neexistuje. Beci umí jen nahodit nebo vyhodit a tam je dle mne zakopaný pes. Proto to ani toho Anděla nebo Pekra nebaví. Nedostanou přihrávku, jen nahození a musí o to bojovat a upřímně bojovnost není zrovna to, čím by vynikal Anděl.
Tam je jasně zakopaný pes.... Stačilo, kdyby inteligentní naše vedení nepustilo všechny beky, kteří umějí nahrát... to že pustilo Honzíka bylo taky dost mimo. Honzík by měl pro nás větší cenu než ti dva dohromady.
Jinak hra příšerná. Nahrávka z obrany absolutně neexistuje. Beci umí jen nahodit nebo vyhodit a tam je dle mne zakopaný pes. Proto to ani toho Anděla nebo Pekra nebaví. Nedostanou přihrávku, jen nahození a musí o to bojovat a upřímně bojovnost není zrovna to, čím by vynikal Anděl.
Tam je jasně zakopaný pes.... Stačilo, kdyby inteligentní naše vedení nepustilo všechny beky, kteří umějí nahrát... to že pustilo Honzíka bylo taky dost mimo. Honzík by měl pro nás větší cenu než ti dva dohromady.
Chytry Clovek- Posts : 68
A Hrouzek jde pohřbít další klub,do třetice už to Perníkům vyjde,pak si třeba vymění místo s Vlkem
To už není ani špatný vtip,už něco udělejte(prodlužte třeba trenérům smlouvy o další dva roky, postavte na střídačku někoho dalšího),ale KONEJTE,pane JEDNATELI!
Výborně,2x za zápas v šesti,to se jen tak nevidí,ta pohoda a profesionalita sálá úplně ze všech!
Tak jsem asi marně doufal,že začneme tlačit
ale prd, to jen hrajeme na krásu, to nevidíš? Teda aby soupeř mohl hrát na krásu když nám to nejde, prostě hrajeme hokej pro divákyMarkusHCD napsal:To není obrana,to je průchoďák otevřený NON STOP!
richmonds- Posts : 577
To není obrana,to je průchoďák otevřený NON STOP!
Však ty naši gólmani to je ostuda co rána trošku trefena tak gól, to taky není normální, góly nedavame a lacino inkasujeme. Ale co Honzika jsme prodali tím se dalo jasně najevo co letos od sezóny očekáváme.....
imbík- Posts : 3617
Teď se situace může odvíjet dvěma směry:
Buď to otočíme, pozvedneme naši hru a budem dělat body, nebo
neotočíme, zabřednem do bahna a horkotěžko se z toho budeme dostávat.
Věřím v to, že to otočíme...
DUKLA DO TOHO!!!!
Nicméně to nic nemění na tom, že Anděl od působení v repre lítá dost v oblacích a je jeden z našich nejhorších hráčů...Doufám, že se probere...ten třetí gól, to bylo strašně laxní...
Buď to otočíme, pozvedneme naši hru a budem dělat body, nebo
neotočíme, zabřednem do bahna a horkotěžko se z toho budeme dostávat.
Věřím v to, že to otočíme...
DUKLA DO TOHO!!!!
Nicméně to nic nemění na tom, že Anděl od působení v repre lítá dost v oblacích a je jeden z našich nejhorších hráčů...Doufám, že se probere...ten třetí gól, to bylo strašně laxní...
sz108- Posts : 378
MarkusHCD napsal:Já taky sázím na otočku,ale dukláckého žaludku,ku.va,co my musíme vytrpět!
Dívá se na to hodně blbě. Škoda, že to Čagy nedal...
Já taky sázím na otočku,ale dukláckého žaludku,ku.va,co my musíme vytrpět!
MarkusHCD napsal:Silná třináctiprocentní zbraň udeří!
ja bych se spis obaval obrancu na modry aby nebyl nejaky namaz..ale tipnu si jedna strela za presilovku a minimalne dva trefeny hraci pri jakoby strele od modry
Jaternička- Posts : 1419
taky mám obavy, že by to ničemu neprospělo...možná by přišel nějaký klon Straky(fotbal)a jak dopadl s tatrákem chomutov všichni víme...MarkusHCD napsal:Ale jo,odvolat Vlka se přímo nabízí,ale máme na to finance,platit dva trenéry najednou(Zemana nepočítám)
Ale jo,odvolat Vlka se přímo nabízí,ale máme na to finance,platit dva trenéry najednou(Zemana nepočítám)
za současné situace musím pochválit vedení, asi tušili, co se bude dít a uzavření fora dává konečně smysl...
(navzdory vstřelenému golu)
(navzdory vstřelenému golu)
Ani Cagy neda je videt ta deka chce to nejakou zmenu
Co se asi musí stát, aby byl pan trenér odvolán??
vn- Posts : 1856
Dementi......to už se nedá jinak říct.. po dnešku 11? 12? 13 místo?
Ujo- Posts : 73
zajímavá obranná finta Anděla, schovat se za vlastní bránu a nechat před ní volného hráče...to asi okoukal v repre
ach jo,deka je úplně na všech,toto by měl gólman chytat
Trefil to parádně,ale jsme u toho,jakou máme úspěšnost vhazování?
Kéž by se Andy a vůbec celá lajny probrala
No a zatím to nevypadá,že bychom se probírali,jen díky Brožovi a nemohoucnosti útočníků zatím držíme nulu
Připomíná mi to sezonu 12-13,p-o jsme nějak uplácali,ale co dál?S takovou rychlý konec ve čtvrtfinále.Ale třeba se hecneme a čtvrtfinále dáme.Nicméně hokej na náhodu,který zatím produkujeme (bez pohybu,kontaktu,střelby),mě vůbec nebaví a zimák chodím (zatím) ze setrvačnosti
diskusní forum
Dokud tu bude Ščerban jednatelem , tak se Vlka nezbavíme, Důvod, ten už sem tu několikrát psal, kdo čte moje příspěvky tak ví
staříček- Posts : 527
za sebe bych se o osmičku nebál. tohle je zoufalá soutěž, že do 8. místa prostě skončíme i kdybychom snad nechtěli
Geofree- Posts : 230
To Janosik: ano, tohle presne vypovida o schopnosti shanet penize pro Duklu!! Takovych pripadu je x...rad bych videl i tech 50 oslovenych firem a formu toho osloveni co se spozoringu tyka. V Dukle se proste ceka az se nekdo sam ozve!
vn- Posts : 1856
Dnesek asi realne ukaze jak na tom tenhle tym vlastne je. Kdo by cekal ze to bude v souboji s FM o 8 misto....
Pokud ani dnes nic neuhrajeme VLK VEN
Pokud ani dnes nic neuhrajeme VLK VEN
Vstupny je zdrazeny kvuli vypadku 8milionu, ktere jsme dostali za Skarka s spol. Hlavne zdrazeni bylo posveceno SPOLKEM, za ktery tak kelt lobuje.
Vlastne lobuje i za nakup permanentek a z jeho slov to vypada tak, ze za situaci ve ktere jsme, muzeme my, protoze nejsme ve Spolku a nekupujeme permanentky po desitkach. Mily kelte, neco ti napisu. V cervnu tohoto roku jsem byl na nekolika jednanich na HZS ohledne praci, ktere jsme meli realizovat behem prazdnin. Ja jsem hned pri prvnim jednani navrhl, ze z lasky k Dukle vetsinu sveho zisku tam necham jako dar. A to se nebavim o cene zhotoveni. Bohuzel, mesto to stoplo a k realizaci nedoslo. Ale co je zarazejici, ze uz se mi nikdo do dnesniho dne neozval, jestli bych i pres to vsechno nedal Dukle penize. Vizitku na me maji. Takze ne kvuli fanouskum, ale kvuli vedeni jsme financne tam, kde jsme.
Vlastne lobuje i za nakup permanentek a z jeho slov to vypada tak, ze za situaci ve ktere jsme, muzeme my, protoze nejsme ve Spolku a nekupujeme permanentky po desitkach. Mily kelte, neco ti napisu. V cervnu tohoto roku jsem byl na nekolika jednanich na HZS ohledne praci, ktere jsme meli realizovat behem prazdnin. Ja jsem hned pri prvnim jednani navrhl, ze z lasky k Dukle vetsinu sveho zisku tam necham jako dar. A to se nebavim o cene zhotoveni. Bohuzel, mesto to stoplo a k realizaci nedoslo. Ale co je zarazejici, ze uz se mi nikdo do dnesniho dne neozval, jestli bych i pres to vsechno nedal Dukle penize. Vizitku na me maji. Takze ne kvuli fanouskum, ale kvuli vedeni jsme financne tam, kde jsme.
Janosik- Posts : 66
Je to strelecke trapeni a hra neni kdovi jaka, tomu odpovida postaveni v tabulce..
Luc2as- Posts : 297
Střelecká smůla
Je otázka, jestli se dá mluvit o smůle nebo spíš nemohoucnosti... Vždyť jen čtyři týmy daly méně gólů než my, to je neskutečný sešup oproti loňsku.... Já tomu říkám ostuda, nic jiného.
Chytry Clovek napsal:Jinak další těžký zápas... ostatně jako všechny zápasy pro nás. Ve Frýdku očekávám malé zlepšení, bude remíza a nepustíme ho před sebe....
Docela štěstí, že jsem včera nesázel Extraligu Jinak bych to dneska taky viděl na remízu. Respektive asi neprohru Frýdku. Ale třeba se ta střelecká smůla konečně protrhne.
Frýdek
Jinak další těžký zápas... ostatně jako všechny zápasy pro nás. Ve Frýdku očekávám malé zlepšení, bude remíza a nepustíme ho před sebe....
Chytry Clovek napsal:HCDTOM napsal:Trošku zapomínate na úroveň hráčů, jaké tady máme. Hrají první ligu v čr, celý život, někteří mají mléko na bradě. Systém ne systém, musíš mít taky kvalitu, v tom trošku vlka bráním. Když si nenahrajou na hokejku a neumí to v rychlosti, tak bohužel. Oni nejsou nějak dobří hokejisté.
Tak prohlášení vedení před sezonou, stejně jako ceny vstupného jsou nastaveny tak, že by se skutečně mělo bojovat o Extraligu a žádné nižší cíle nejsou. To, že tomu neodpovídají hráči je věc druhá.
Tak jasný, ale já moc na ty řeči nejsem, mám oči a vidím, co jak bylo a aktuálně je. že hráči, kteří tady jsou kvalitu nemají, každý jsme nějak limitovaný, ne každý může být nejlepší, to není jen sport, to je život Bohužel vedení upletlo na hráče bič a to tím, že chtělo tvrdit, jak jdeme na postup, jak to můžou tedy zdražit. Jenže tím pádem to fanoušci očekávají, ale hráči, kteří tady jsou to zatím jen těžko dokáží. To není jejich vina, ty nároky na ně vytvořilo vedení a to z cela uměle, jen, aby zavřeli fanouškům pusy. ve smyslu, co chcete, my hrajeme o ELH, tak ty prachy přece dáte ne?!
HCDTOM- Posts : 776
Chytry Clovek napsal:HCDTOM napsal:Trošku zapomínate na úroveň hráčů, jaké tady máme. Hrají první ligu v čr, celý život, někteří mají mléko na bradě. Systém ne systém, musíš mít taky kvalitu, v tom trošku vlka bráním. Když si nenahrajou na hokejku a neumí to v rychlosti, tak bohužel. Oni nejsou nějak dobří hokejisté.
Tak prohlášení vedení před sezonou, stejně jako ceny vstupného jsou nastaveny tak, že by se skutečně mělo bojovat o Extraligu a žádné nižší cíle nejsou. To, že tomu neodpovídají hráči je věc druhá.
Tak jasný, ale já moc na ty řeči nejsem, mám oči a vidím, co jak bylo a aktuálně je. že hráči, kteří tady jsou kvalitu nemají, každý jsme nějak limitovaný, ne každý může být nejlepší, to není jen sport, to je život Bohužel vedení upletlo na hráče bič a to tím, že chtělo tvrdit, jak jdeme na postup, jak to můžou tedy zdražit. Jenže tím pádem to fanoušci očekávají, ale hráči, kteří tady jsou to zatím jen těžko dokáží. To není jejich vina, ty nároky na ně vytvořilo vedení a to z cela uměle, jen, aby zavřeli fanouškům pusy. ve smyslu, co chcete, my hrajeme o ELH, tak ty prachy přece dáte ne?!
HCDTOM- Posts : 776
HCDTOM
HCDTOM napsal:Trošku zapomínate na úroveň hráčů, jaké tady máme. Hrají první ligu v čr, celý život, někteří mají mléko na bradě. Systém ne systém, musíš mít taky kvalitu, v tom trošku vlka bráním. Když si nenahrajou na hokejku a neumí to v rychlosti, tak bohužel. Oni nejsou nějak dobří hokejisté.
Strana 9 z 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Strana 9 z 20
Povolení tohoto fóra: