Diskuzní fórum
Strana 10 z 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Lázňator- Posts : 702
Nevím, ale na to, jaký letos postavili kádr, tak měli hroznou sezonu. Třeba si řekli, že 10.-12. místo lze hrát levněji.Jaternička napsal:Že by v Havířově došly peníze? Těch odchodů tam mají hromadu
Excalibur- Posts : 638
Jaternička- Posts : 1419
ralff- Posts : 1547
FREDERIK likes this post
Martynez- Posts : 134
FREDERIK and miramare83 like this post
DUKLIČKA napsal:A jeste pro doplneni pohled ze stridacky,o kterem jsem uz vedel,ale Lysec ho nechtel zverejnit driv nez bude po vsem:
Ja bych tedy ještě dodal...
Naprosto nepochopitelné výpady ze strany soupeře.. Nesetkal jsem se s tím a věřím, že už nikdy nesetkám, aby hráč slavící výhru vulgárně urážel protihráče (zmrdi zasraný, zpíčený). Aby realizační tým soupeře častoval Matěje Pekra, na kterém ležel soupeř a mlátil ho, slovy: Zabij ho, výborně. Aby realizační tým soupeře volal na naše partnery, jdoucí kolem kabiny: Co čumíte, zmrdi zasraný. Aby realizační tým soupeře nadával naší fotografce. Aby soupeř v Jihlavě překrýval naší tabuli partnerů svou tabulí... Když my jsme sdíleli článek, že nás poškodili rozhodčí, tak se mi ozval kladenský tiskový mluvčí s tím, že tohle je za hranou a přilíváme olej do ohně. To už jsem vážně nevěřil vlastním očím, když jsem si to četl.. Třešničkou na dortu už je jen to, že 2 minuty před koncem 7. zápasu, kdy byl postup Kladna víceméně jistý, skandovali domácí fanoušci *Jebat Jihlavu* místo podpory svého týmu. Věřím, že nic podobného už nikdy nezažiju..
Jojo tohle přesně jsem myslel, je to na polití respekt a úcta. Škoda, když už bylo jasné, že nepostoupime, že tam Plekancovi někdo nerozbil tlamu....
imbík- Posts : 3617
Werbik ve Vítkách nejspíš končí. Vzhledem k tomu, že tam moc bodů neudělal, tak je otázka, jestli mu hodí laso někdo z e-ligy. Tady bych viděl šanci. Nicméně centrů bychom měli dost - Zadr, Pepa, Juda, Cemba a snad i Lichy.freyp napsal:Jak to je s tim Werbikem?
miramare83- Posts : 1125
ralff likes this post
FREDERIK likes this post
To by me zajimalo, kym se tohle zalepi..
mjrkk- Posts : 43
miramare83 likes this post
Hhs23- Posts : 177
FREDERIK likes this post
DUKLIČKA napsal:A jeste pro doplneni pohled ze stridacky,o kterem jsem uz vedel,ale Lysec ho nechtel zverejnit driv nez bude po vsem:
Naprosto nepochopitelné výpady ze strany soupeře.. Nesetkal jsem se s tím a věřím, že už nikdy nesetkám, aby hráč slavící výhru vulgárně urážel protihráče (zmrdi zasraný, zpíčený). Aby realizační tým soupeře častoval Matěje Pekra, na kterém ležel soupeř a mlátil ho, slovy: Zabij ho, výborně. Aby realizační tým soupeře volal na naše partnery, jdoucí kolem kabiny: Co čumíte, zmrdi zasraný. Aby realizační tým soupeře nadával naší fotografce. Aby soupeř v Jihlavě překrýval naší tabuli partnerů svou tabulí... Když my jsme sdíleli článek, že nás poškodili rozhodčí, tak se mi ozval kladenský tiskový mluvčí s tím, že tohle je za hranou a přilíváme olej do ohně. To už jsem vážně nevěřil vlastním očím, když jsem si to četl.. Třešničkou na dortu už je jen to, že 2 minuty před koncem 7. zápasu, kdy byl postup Kladna víceméně jistý, skandovali domácí fanoušci *Jebat Jihlavu* místo podpory svého týmu. Věřím, že nic podobného už nikdy nezažiju..
To je teda síla. Boží mlýny melou pomalu, ale spravedlivě. A neujde jim nikdo, ani Kladno... Snad z toho všeho je alespoň něco zaznamenané, aby nás někdo nevinil ze lží. O tom pokřiku, se tady psalo hned po zápase.
FREDERIK and miramare83 like this post
DUKLIČKA- Posts : 1624
A pak v novinách si presctes od soupeře jestli se lidi zbláznili a respekt a úcta.... snad spadnou za rok, fandím Zlínu ať tyhle šašky pod sebe dostane....
Falk HCD napsal:Už se tu spřádají plány na další sezónu, ale ještě poznámka k té letošní. Být zaslouženě 2 minuty od vypadnutí ve čtvrtfinále a nakonec být 30 minut herního času od postupu do extraligy, tomu se říká útěk hrobníkovi z lopaty, kterému ještě v 58. minutě 5. zápasu s Litkami nikdo nevěřil. Ale to co pak dokázali hráči v dalším pokračování play-off, to bylo neskutečné. Další soupeře jsme nepřehráli, ale ubojovali Vsetín a totálně nalomili Kladno, které si bylo postupem jisté od začátku sezóny. Ujča a spol. tomu všem dali rozměr, takže jsme si všichni opravdu v napětí užívali semifinále a finále. I když Kladno bylo hokejově o level výš, tak nakonec o všem rozhodla jedna nepovedená třetina v posledním utkání sezóny. Když někoho vyzdvihnout, tak za mě maršál Žukov a Čagy, který je pořád neskutečný tahoun, brilantní technik. Doufám, že ještě aspoň 5 let vydrží. A když se k tomu parádně od semifinále přidali všichni ostatní, tak jsme v tom našem stylu hokeje zase tak moc slabin neměli. Neměli jsme držení puku, ale dozadu fungovali všichni parádně. Prostě jsme prožili zase po čase fajn hokejové jaro, v napětí a stresíku v každý den zápasu, nebo teda aspoň já určitě . Snad něco podobného nebude trvat zase několik let, i když v kontextu s potencionálním sponzorstvím, bourání haly, stěhováním se atd., tomu bohužel mnohé nasvědčuje. Ala tak či tak, vyvrcholení sezóny, od které se nic moc nečekalo, bylo famózní a tito borci nám všem udělali obrovskou radost, i když ta třešnička na dortu nakonec nebyla...
Souhlas a respekt jak jsi to napsal. Jsem přesvědčen, že být soupeřem někdo jiný než Kladno, tak slavíme my.
freyp- Posts : 67
Kolare jsem cekal, ale Krenzeloka a Strejcka ne. Zvlast ten druhej me hodne mrzi... A proc vubec odchazej? To bysme je uz nezaplatili, tak jdou za lepsim? Jinej duvod me nenapada.freyp napsal:A je to tu už se nám to sype jak domeček z karet hoši , Strejček Krenželok Kolář ende schluse
Mišák- Posts : 72
DUKLIČKA likes this post
Siroko- Posts : 1206
Falk HCD
Falk HCD- Posts : 40
imbík, FREDERIK, jajirk and miramare83 like this post
Siroko napsal:Trošku mám strach o Skořápku. Na konci rozhovoru mluví o jeho dalším působení v Dukle. Uvedl, že je tady šest let a že nechá překvapení pro fanoušky na později. Nemám z toho dobrej pocit. Tu větu jsem slyšel posledně od Jirky Říhy po baráži... Taky dřív někde padlo, že o něj byl zájem ze strany Kolína. Musíme jen doufat.
Lysý na konci řekl Uvidíme se v září
mravenecnik- Posts : 14
Verys2005 likes this post
FREDERIK, miramare83, mravenecnik and Verys2005 like this post
Podává fantastické výkony – a možná je v Jihlavě bude podávat i v příští sezoně! Setrvání Maxima Žukova v Dukle prý není tak nereálné, jak by se na první pohled mohlo zdát.
Lázňator- Posts : 702
FREDERIK, miramare83, mravenecnik and Verys2005 like this post
Brankář Tomáš Fučík letos v Jihlavě plnil roli trojky. Teď se hovoří o jeho odchodu do Havířova
MichalDJ- Posts : 1031
richmonds- Posts : 577
vn likes this post
MichalDJ- Posts : 1031
jajirk and miramare83 like this post
hadas (admin) and FREDERIK like this post
hadas (admin), FREDERIK and MichalDJ like this post
Zmlacenej tým z Chance ligy vyjede na odpočateho Extraligistu, kterej se bude dva měsíce připravovat na baráž. Bude začínat dvouma zapasama na stadionu ELH týmu nedej bože Kladna, kde bůh a Pleky jsou nevylučitelni.....
miramare83 napsal:Na druhou stranu KL vodtahlo, tak by tam priste nemusel byt zadnej az tak horkej a podporovanej favorit. Spis to asi bude par vyrovnanych klubu v popredi, kam bysme meli (mohli) patrit taky, pokud vsechno pujde dobre. Pak to klidne muze dopadnout podobne jak letos. Ovsem baraz z predposlednim z ELH to je maso, to je jasny... Jsem zvedav jakej cil bude vyhlasen pro dalsi sezonu, jestli jako tradicne..HCDTOM napsal:Lucke napsal:https://www.idnes.cz/hokej/hokejova-1-liga/jihlava-tomas-cachotsky-finale-s-kladnem.A210430_091119_hok_1liga_rmp
Zaujal mě ten poslední odstavec:
Další šanci na postup dostane Dukla příští sezonu. Do extraligy opět postupuje přímo vítěz play off a poražený tým z finále dostane šanci v baráži.
Není to trochu jinak? z extraligy sestupuje jeden přímo a předposlední hraje baráž pouze s vítězem Chance ligy ne?
Myslím, že šance je menší, než kdy dřív. Poslední jde dolů přímo a předposlední hraje s vítězem chance ligy baráž, na 4 vítězné. To je hodně mizivý... opakuji baráž 2+2 Je ideál podle mě. Tohle je ale výjimečně, kvůli covid. Jak to bude dál nevím.
Předposlední tým z elh v přímé konfrontaci s týmem z chance ligy. To asi budu opet nazván kritikem chance ligy, ale vidím jako ne fair play. Kor když se padá přímo, tak elh ( ti dopředu ohrožení) budou mít lepší týmy, než kdy dřív. Šance na postup je z mého pohledu malá. 30 % a to ještě pridávám.
HCDTOM- Posts : 776
Na druhou stranu KL vodtahlo, tak by tam priste nemusel byt zadnej az tak horkej a podporovanej favorit. Spis to asi bude par vyrovnanych klubu v popredi, kam bysme meli (mohli) patrit taky, pokud vsechno pujde dobre. Pak to klidne muze dopadnout podobne jak letos. Ovsem baraz z predposlednim z ELH to je maso, to je jasny... Jsem zvedav jakej cil bude vyhlasen pro dalsi sezonu, jestli jako tradicne..HCDTOM napsal:Lucke napsal:https://www.idnes.cz/hokej/hokejova-1-liga/jihlava-tomas-cachotsky-finale-s-kladnem.A210430_091119_hok_1liga_rmp
Další šanci na postup dostane Dukla příští sezonu. Do extraligy opět postupuje přímo vítěz play off a poražený tým z finále dostane šanci v baráži.
Není to trochu jinak? z extraligy sestupuje jeden přímo a předposlední hraje baráž pouze s vítězem Chance ligy ne?
Myslím, že šance je menší, než kdy dřív. Poslední jde dolů přímo a předposlední hraje s vítězem chance ligy baráž, na 4 vítězné. To je hodně mizivý... opakuji baráž 2+2 Je ideál podle mě. Tohle je ale výjimečně, kvůli covid. Jak to bude dál nevím.
Lucke napsal:https://www.idnes.cz/hokej/hokejova-1-liga/jihlava-tomas-cachotsky-finale-s-kladnem.A210430_091119_hok_1liga_rmp
HCDTOM- Posts : 776
Tak se tu mejte Duklaci a na podzim cus.
Jerryk01- Posts : 320
vn, FREDERIK, MichalDJ, wortyr, miramare83 and Verys2005 like this post
Lucke- Posts : 27
No jasne. Ja to z nich citil v podstate celou serii, ze to tak je. Neprisli mi moc psychicky odolny. Stacilo mozna malo no, skoda... V klicovy chvile jsme trefovali tyce... Ale zase - treba ve ctvrtfinale nam tam padly goly vzdycky, kdyz uz teklo do bot, diky tomu mohlo pozdeji byt i finale, musi se to videt tak celkove, je to sport no..Siroko napsal:Docela me zaujalo v rozhovoru s Jagrem jak si v hlave za stavy 4:0 uz sestavoval soupisku pro extraligu a za stavu 4:2 uz zase pro chance ligu. Dokazuje tim, ze byli fakt nalomeny. Pokud by tam z tech sanci padla jedna strela na 4:3, tak se asi oprvdu slozili. To uz je ale jen kdyby.
HCDTOM likes this post
Tyjo, rozhovor s Čagym, pohled na finále z pohledu Dukly, ale na všech fotkách jen Kladno, případně Jágr a hráči Dukly jen jako křoví. Já vím, že Jágr je pro všechny persona číslo jedna, ale ti naši kluci odvedli zatraceně dobrou práci a i v těch médiích by si zasloužili ocenění.
imbík, MichalDJ, miramare83 and Verys2005 like this post
Strana 10 z 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20