Diskuzní fórum
+47
Thoor93
ondrej.n
Berry.308
DukloGono
xantypa
pegy18
mjrkk
Martynez
jahed
Falk HCD
Raddy007
Janosik
Laďa
Kelt
karel granát
Luc2as
MichalDJ
sz108
FREDERIK
AJET0
HCDTOM
olin
Excalibur
richmonds
staříček
mirason
trixy
krap
Hedgehog
DUKLIČKA
wortyr
miramare83
hadas (admin)
colorado44
MarkusHCD
Geofree
Siroko
ralff
Lázňator
Vasoj84
Lufa
jajirk
Jerryk01
imbík
vn
freyp
Jaternička
51 posters
Strana 14 z 20
Strana 14 z 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Je fakt, ze jsem jeste v zadnym prenosu na hokejce on nikud nevidel, ze by knucel i domaci komentator.
Siroko- Posts : 1206
Janosik napsal:Ja komemtatora odsuzuju za blby kecy. To se neda poslouchat ...
Zlatej ten arab,kterej kdysi komentoval, i když pouze písemně, onlajny v HK,když se ještě plácali v naší lize,to se člověk alespoň zasmál. Tady ten vosel má hlas jak ceremoniář v krematoriu
MarkusHCD- Posts : 1924
Strejcek si ted u rozhodcich vybrecel faul prej, ja z nej fakt chcipnu To jsou plačky, komenrtator stejne jak hraci, uz abysme je vymetli! Ted zas placa jak je serie rizena pro nas, ke zbliti...
miramare83- Posts : 1126
Ja komemtatora odsuzuju za blby kecy. To se neda poslouchat ...
Janosik- Posts : 66
My už si hlavně musíme pomoci přesilovkou,tuším,že budeme hrát třetí
Co to jako bylo? Ted v tom oslabeni VS dalsi dve srazeni naseho hrace a nic? Rozhodci trapaci se je bali poslat do tri... Ten komentator uz me taky sere, a zajimalo by me kdo ma byt u nas ten Safranek:D
Musime se jeste kousnout a trochu pridat.
Jerryk01- Posts : 320
jen aby se to nezvrhlo. Vsetín cítí, že konec se blíží, tak prudí. Bohužel alibističtí sudí to vylučují 1+1 takže vsetínu nic nebrání v tom pokračovat, oslabení hrát nebudou...kdyby je poslal 2x do oslabení, tak si to rozmyslí, přeci jen končit sezonu debaklem nikoho neláká...za mě tedy vina rozhodčích, vsetín dělá jen to, co mu oni dovolí
richmonds- Posts : 577
Sudí to mají pod kontrolou. Vsetínským se domlouvá a nás vylučuje. Jestli Vsetín hraje čisteji než naší ať každej posoudí sám. Já si to nemyslím
imbík- Posts : 3617
Dejte tomu Bergerovi už někdo do držky. Nechápu, proč jsme ten jeho včerejší zákrok nedali k disciplinárce, vůbec dnes neměl hrát.
Excalibur- Posts : 638
Přijde až nějak moc v pohodě,pozor na to!
Jerryk01 and miramare83 like this post
Tomanec vypadnul z města.
DUKLIČKA- Posts : 1624
hadas (admin) and vn like this post
Vasoj84 napsal:Je pravda , že by mohli něco napsat co je se Skořápkou To vždycky napíšou , až už když to všichni vědí Dneska už by měl být i Jiras ne?A co vlastně bylo tomu Bukacovi přesně?Já myslel , že to má do konce sezony ?
Jiránek až od příštího zápasu...2 kola stop za faul + 1 kolo, že šel podruhý do kabin.
ralff- Posts : 1547
Vasoj84 likes this post
.........a mladej Cachnin?S tím je co? Prostě na to asi jenom nemá
Vasoj84- Posts : 334
Je pravda , že by mohli něco napsat co je se Skořápkou To vždycky napíšou , až už když to všichni vědí Dneska už by měl být i Jiras ne?A co vlastně bylo tomu Bukacovi přesně?Já myslel , že to má do konce sezony ?
Mácha je na soupisce, místo Černého naskočí Bukač.
To teda jo... Vlastne Skorapka nic, Jiras nic, Cerny a Macha ze vcera kdo vi, Bukac, Krenzelok nevim... Dneska verim ve vyhru, ale pocitam s prohrou..
Jsem zvedavej dnes na tu soupisku. Mam obavu, ze do zapisu zapisou vsechy, co budou schopny dojit z hotelu na zimak po svejch a bez berle...
diskusní forum
Jestli dneska prohrajem nevadí, nevěřím že nás Vsetín udělá 4 krát za sebou.
staříček- Posts : 527
Luc2as, Vasoj84 and miramare83 like this post
Pekrovi to možná teď úplně nelepí, ale koukni na jeho statistiky. A pak na jeho napadání. Určitě je na ledě vidět.imbík napsal:Já Pekrovi nenadával do žoldáku, nebo takhle nemyslím to jako nadávku, píšu to jako fakt... že Pekrovi je jedno kde bude když mu zaplatí dobře. Byla to reakce na to, jak tady furt kolují zaručené informace, že jde do Šumperka loni se psalo do Vsetína atd.... že ho prostě preplati. Tak jsem napsal, že ať jde když chce, že zoldaku je v soutěži dost. A přijdou jiní. Nemyslel jsem to jako nadávku, nebo urážku a zatím i letos se potvrzuje, že moc play off hráč to není. Možná i proto procestoval tolik týmů. Ale třeba se chytne ve finále a budu ho nosti na ramenou, kdo ví.
Njn každý má toho svého, mě zase mrzí, když se tu píše, že Cachota na ELH neměl a nebo, že bez něj nám to jde lépe. Nevím co z toho je větší blbost
Tady na fóru je vůbec často nálada někoho zatracovat a pak koukáme, jak jinde hraje-viz Zeman, v EL Šidlík atd.
Tak dneska chlapi opět bojovat a nejlépe ukončit! DUKLA!!!
jajirk- Posts : 161
Luc2as, vn and miramare83 like this post
Jakub Illes v rozhovoru o konci zapasu: “No a Havran bude zace v televizi” :-)
Já Pekrovi nenadával do žoldáku, nebo takhle nemyslím to jako nadávku, píšu to jako fakt... že Pekrovi je jedno kde bude když mu zaplatí dobře. Byla to reakce na to, jak tady furt kolují zaručené informace, že jde do Šumperka loni se psalo do Vsetína atd.... že ho prostě preplati. Tak jsem napsal, že ať jde když chce, že zoldaku je v soutěži dost. A přijdou jiní. Nemyslel jsem to jako nadávku, nebo urážku a zatím i letos se potvrzuje, že moc play off hráč to není. Možná i proto procestoval tolik týmů. Ale třeba se chytne ve finále a budu ho nosti na ramenou, kdo ví.
Njn každý má toho svého, mě zase mrzí, když se tu píše, že Cachota na ELH neměl a nebo, že bez něj nám to jde lépe. Nevím co z toho je větší blbost
Jak se říká - po bitvě každý generál
Jestli jsou nebo nejsou nejdražší není podstatný, nemá to vliv na to jak hrajou. Stejně jako to, že by se nemělo říkat že ten nebo onen hráč na to nemá protože před třemi lety hrál dobře. Pokud teď hrajou blbě tak se to napíše a je to.
Jestli se nepletu, nejsem si jistej ale myslím že ty celou dobu nadáváš Pekrovi do žoldáků, přesto že patří dlouhodobě k našim nejlepším hráčům a tahounům To je dost podobný.
Jestli jsou nebo nejsou nejdražší není podstatný, nemá to vliv na to jak hrajou. Stejně jako to, že by se nemělo říkat že ten nebo onen hráč na to nemá protože před třemi lety hrál dobře. Pokud teď hrajou blbě tak se to napíše a je to.
Jestli se nepletu, nejsem si jistej ale myslím že ty celou dobu nadáváš Pekrovi do žoldáků, přesto že patří dlouhodobě k našim nejlepším hráčům a tahounům To je dost podobný.
Lufa- Posts : 1312
karel granát likes this post
Nevěděl jsem ani jedno. Jen jsem věděl jak Bilčik hrál v postupové sezóně a Havranek v té po sestupové.... a navíc ani jeden z nich nejsou ti nejdražší, takže tak...
Co jsem, ale věděl, nebo jsem tu psal bylo, že Skořápka a Cagy na play off budou připraveni a to se potvrzuje za to jsem rád. I když pořád platí, že už by to sakra měli přebrat mladší generace a Cagy se Skořepou tomu dávat přidanou hodnotu a být plus.
Jinak ještě není konec, sami víme nejlíp, že poslední krok bývá nejtěžší, takže zase maximálně připraveni a s respektem k soupeři... Snad se nestanou další prasarny....
PS: Pokud se povede, tak Skorapkovi bych moc přál, aby hrál ve finále, možná posledni jeho sezóna....
Co jsem, ale věděl, nebo jsem tu psal bylo, že Skořápka a Cagy na play off budou připraveni a to se potvrzuje za to jsem rád. I když pořád platí, že už by to sakra měli přebrat mladší generace a Cagy se Skořepou tomu dávat přidanou hodnotu a být plus.
Jinak ještě není konec, sami víme nejlíp, že poslední krok bývá nejtěžší, takže zase maximálně připraveni a s respektem k soupeři... Snad se nestanou další prasarny....
PS: Pokud se povede, tak Skorapkovi bych moc přál, aby hrál ve finále, možná posledni jeho sezóna....
Tak ono když se tu kritizovali třeba Bilčík, Havránek a jiní, tak to nebylo z plezíru ale proto, že fakt hráli úplný hovno , takže ta kritika byla podle mě oprávněná. To přece nejde srovnávat. Nebo ty jsi na podzim tušil že v březnu Bilčík bude obětavě padat do střel a třeba ten Havránek rozhodne ČF ?imbík napsal:Nerejpu , říkám pravdu, zrovna tak Bilčik tu byl vyhazovan a psalo se tu o něm, že na to nemá.
Ale je fajn, že většina to aspoň uzná a řekne, že se pletli.
Každopádně souhlasím, že by bylo fajn to ukončit už zítra každý zápas navíc a ještě se Vsetínem je hrozba ne jen úbytku sil, ale hlavně úbytku hráčů....
Od 5 čtvrtfinále jsme najeli play off mód.
PS: Přesto, že se vyhrálo a jsem spokojen jsou dnešní sudí černý svi.. a Kucharczyk s Bergrem bezmozci. Ujčo minimálně Bergra poslat na svaz je nutnost
Vasoj84 likes this post
Tři roky jsme prováděli zvláštní tahy s brankáři, i letošní odmítnutí Kořenáře mnozí nechápali, ale vlastně to byl B, geniální tah, uvidíme ale jak to dopadne.
karel granát- Posts : 147
Tak mi probehlo hlavou, jak jsme tekli v patym zapase s LT po dvou tretinach doma 1:2, pak zapas u nich stejny skore 2 minuty pred koncem, se Vsetinem 1:3 hned v prvnim zapase... Vsechno jsme zachranili a vyhrali vcetne nekonecnyho prodlouzeni a dvou najezdu a ja rikam, ze je to neuveritelny! Muzstvo ktery v zakl. casti koncovky spis ztracelo a play off zacli jak kdyz vubec nemini branit, je krucek od finale! 6 vyher v rade v play off je parada. Nechapu kde se to v klucich vzalo, ale vzalo, to je hlavni:) Jednotlivce nehodnotim, skvela tymova prace, kazdy ma svoje misto, forma se ruzne presouva, to je normalni. Jedno jmeno ale napisu - Maxim, protoze uz naplno a pravidelne ukazuje, jaka je posila Zitra by to chtelo dorazit, usetrily by se naky sily, na druhou stranu 3 mecboly jsou 3 mecboly... VS uz musi byt docela v prdeli si myslim, 0:3 urcite necekali (ja taky ne:) Pardon za dylku, padalo to ze me.
Nerejpu , říkám pravdu, zrovna tak Bilčik tu byl vyhazovan a psalo se tu o něm, že na to nemá.
Každopádně souhlasím, že by bylo fajn to ukončit už zítra každý zápas navíc a ještě se Vsetínem je hrozba ne jen úbytku sil, ale hlavně úbytku hráčů....
PS: Přesto, že se vyhrálo a jsem spokojen jsou dnešní sudí černý svi.. a Kucharczyk s Bergrem bezmozci. Ujčo minimálně Bergra poslat na svaz je nutnost
Jak jsem psal, ta otocka s Litkama nas posilila hodne...
vn- Posts : 1857
imbík likes this post
ralff napsal:Mám takovej blej dotaz. Třetí třetinu a prodloužení jsem neviděl...dohráli to všichni ve zdraví?
V globálu ano,akorát poslední penaltu musel jet Ujča a soupeřovu lapil narychlo povoilaný Martin Altrichter
Teď vážněji. Zřejmě nedokončili Černý a Mácha
Vypadá to , že Litoměřice nás nakopli správným směrem , tak jen tak dál kluci , hlavně se nepo....srat a zítra to dokončit
Mám takovej blej dotaz. Třetí třetinu a prodloužení jsem neviděl...dohráli to všichni ve zdraví?
Nájezdy dneska samý Jihlaváci. Tak zejtra, prosím, už jenom červenožlutočervený a v základní hrací době.
Kelt- Posts : 384
Vasoj84 likes this post
Jedine Duklaaaa !!!! Havranku ty svine Maksime Спасибо!
Luc2as- Posts : 297
Imbik: nerejpej, ja ho sice nehnal do prdele ale jeste pred cca 14 dny jsem na nem nic extra nevidel
Jerryk01- Posts : 320
Havrankovi se omlouvám , zatím od něj velká paráda a to v poli Hraje s obrovskou chuti A tak to má bejt , nebát se Jediný kdo mě trošku zklamal ,, zatím" , tak je Zadražil
vn likes this post
Všimli jste si že se kluci při nájezdech všichni drželi alá Nagano ?
Luc2as, vn, Vasoj84, Jerryk01 and miramare83 like this post
Dneska bez nějakých emocí , prostě jsme byli celý zápas lepší včetně prodloužení Pokud by se to zítra klukům podařilo ukončit , byla by to pecka , alespoň by nějaký síly prošetřili Ale jak se říká , poslední krok je vždy nejtěžší Každopádně velká gratulace
Když si vezmu jak se tu Havranek posílal do prd.... tak je to slušná karma .
Nicméně zítra. Hlavně přežít vám říkám, že ty hovada tam něco vyvedou.
Nicméně zítra. Hlavně přežít vám říkám, že ty hovada tam něco vyvedou.
karel granát, Vasoj84 and miramare83 like this post
A to nám ty dacani navíc přidělili šatnu ve 4. patře,jakoby toho cestování nebylo dost!
Nejen opticky,ale i herně jsme byli dnes lepší. Takže zasloužená výhra. Je vidět ten rozdíl oproti předchozí serii.
Jaternička- Posts : 1419
Jerryk01 likes this post
Zdá se mi to nebo Mácha během zápasu odstoupil?
Excalibur- Posts : 638
Strana 14 z 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Strana 14 z 20
Povolení tohoto fóra: