Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+44
Luc2as
dobry_lovec
mjrkk
hcd
Lucke
maggycc
trixy
ralff
ondrej.n
Martynez
Siroko
richmonds
DUKLIČKA
imbík
Falk HCD
Zeronico
Kelt
olin
karel granát
pegy18
kancler
staříček
Ujo
krap
Burberry
Vasoj84
Geofree
arthur
Thoor93
Hhs23
Lázňator
HCDTOM
Excalibur
Raddy007
Duklacek
MichalDJ
sz108
Jaternička
hadas (admin)
jajirk
Lufa
Drmax
vn
MarkusHCD
48 posters

Strana 2 z 20 Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 2 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro Siroko 18/9/2020, 10:06

Na strankach Dukly uz je informace, ze klub bude upravovat nektera mista na stani na sezeni. To si myslim, ze je dobrej pristup k fanouskum. Mam jen obavu, ze nam ty hokeje pri soucasnym vyvoji velice brzy zavrou uplne.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 18/9/2020, 09:47

Lufa napsal:Od té doby jsem jakýkoliv respekt k Jarošovi zahodil. Obětoval tým Dukly na úkor toho aby si mohl udělat čárku, že vytrénoval golmana na draft NHL. Pořád mám před očima ty Škarkovi výlety k mantinelu , jeho neskutečně mizerný rozehrávky po mantinelu a následně inkasovaný góly do prázdný brány.
Já už skoro 3 roky čekám to vysvětlení, mělo to být v rozhovoru, ale já držím a pořád čekám Very Happy Very Happy
Jinak koukám, že věci, které jsem tehdy řešil přisly ted na řadu.
Imbik: Měl bys (z mého pohledu) přestat hledat viníky vedle. Přijmi, že si to Dukla pos*ala sama. Po půlce baráže první místo a hra skvělá. Lítvínov ani vary ani nevim, koho všeho z toho viníš hráčům nespálili hokejky Very Happy Baráž jsme měli ve vlastních rukou. Ostatně my taky v postupové sezoně poslední zápas hráli/ nehráli na plno, je to věc názoru, Vary by ti asi řekli,, že měl chytat svoboda atd... ale to se točíme v kruhu. Já tim chci říct, že Dukla musí začít u sebe, sebekriticky. Protože co se s ní děje je smutný, ale navenek je to největší sebevědomí v historii...

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 18/9/2020, 06:37

Od té doby jsem jakýkoliv respekt k Jarošovi zahodil. Obětoval tým Dukly na úkor toho aby si mohl udělat čárku, že vytrénoval golmana na draft NHL. Pořád mám před očima ty Škarkovi výlety k mantinelu , jeho neskutečně mizerný rozehrávky po mantinelu a následně inkasovaný góly do prázdný brány.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 18/9/2020, 00:57

Smutný je to, že jsme 1x prohráli o 5 gólů a o 4 ani jednou. Pokud se tedy nepletu.
Já vím, o 3 branky to taky není žádná sláva, ale na outsidera celkem vyrovnaná sezóna.

Já osobně si stále myslím, že za tu poslední sestupovou sezónu může točení gólmanů (Volden x Škarek). Respekt k trenéru Jarošovi, ale je to jen můj názor.

hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 17/9/2020, 21:13

To jo v nesestupu maj obrovskou výhodu a to ještě vstupujou do Extraligy kdy maj 90 mega rozpočet, což přišít rok může být ještě víc. My to hráli se 40-50 mega. Slušný to rozdíl.
My jsme rozhodně žádnou ostudu neudělali, kdyby byla baráž ferova od začátku do konce tak jsme to udrželi o tom žádná. Že je českej sport prolezlej mafií a podrazama je věc jiná. Musíš být dostatečná ku.va. aspoň na začátek...

imbík

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 17/9/2020, 21:00

MarkusHCD napsal:
HCDTOM napsal:Motor žádný překvapko, ostatně tým vyhrával v chance lize, to je úplně jinde. Sehnali jen golmana, jonáka a voženilka. Kteří kdyby na ELH měli, tak už je někdo vytahne nahoru dřív. Je jasný, že budou hrát dole, tak to vypadá, když není přímá konfrontace. Ostatně loni to potvrdilo už Kladno. Baráž musí být. Letos mají štěstí, že se nepadá, jinak by to neuhráli ani za mák si myslím.

Zvolili strategii jako my po postupu 2004(úspěšný tým se nemění),ale ten rozdíl mezi oběma soutěžemi je propastný,tehdy navíc umecněný výlukou v NHL. Motor rozhopdně nedopadne tak,jako my tehdy,ale bude se muset sakra otáčet

Jenže Dukla aspoň tu baráž uhrála, takže se dala naivita i omluvit. Myslelo se, že elh je aspoň okem v dohlednu. S klesající kvalitou chance ligy už nestačí ani dalekohled. Problém je počet kvalitních hráčů, ten prostě na dvě profi souteze uz davno není, proto se chance liga profiluje tak jak se profiluje a je otázka času 2-3 roky, než bude poloprofesionální i oficialne, ne jen pro mě Very Happy

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 17/9/2020, 20:56

HCDTOM napsal:Motor žádný překvapko, ostatně tým vyhrával v chance lize, to je úplně jinde. Sehnali jen golmana, jonáka a voženilka. Kteří kdyby na ELH měli, tak už je někdo vytahne nahoru dřív. Je jasný, že budou hrát dole, tak to vypadá, když není přímá konfrontace. Ostatně loni to potvrdilo už Kladno. Baráž musí být. Letos mají štěstí, že se nepadá, jinak by to neuhráli ani za mák si myslím.

Zvolili strategii jako my po postupu 2004(úspěšný tým se nemění),ale ten rozdíl mezi oběma soutěžemi je propastný,tehdy navíc umecněný výlukou v NHL. Motor rozhopdně nedopadne tak,jako my tehdy,ale bude se muset sakra otáčet

MarkusHCD

HCDTOM likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 17/9/2020, 20:45

Motor žádný překvapko, ostatně tým vyhrával v chance lize, to je úplně jinde. Sehnali jen golmana, jonáka a voženilka. Kteří kdyby na ELH měli, tak už je někdo vytahne nahoru dřív. Je jasný, že budou hrát dole, tak to vypadá, když není přímá konfrontace.

Naposledy upravil HCDTOM dne 17/9/2020, 20:56, celkově upraveno 1 krát

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 17/9/2020, 20:41

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 17/9/2020, 20:16

vn napsal:
imbík napsal:Tak Motor zatim v prvním kole naráží.
Ale narozdíl od nás během ELH sezony jim to může být úplně egal. Vyzkouší si v klidu kdo z hráčů na ELH má a na další roky tomu ten kádr pak přizpůsobí...

Jo,koupili taky bura,ale na rozdíl od nás v extralize a od Mountfieldu

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 17/9/2020, 19:52

imbík napsal:Tak Motor zatim v prvním kole naráží.
Ale narozdíl od nás během ELH sezony jim to může být úplně egal. Vyzkouší si v klidu kdo z hráčů na ELH má a na další roky tomu ten kádr pak přizpůsobí...

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 17/9/2020, 19:09

Tak Motor zatim v prvním kole naráží.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 17/9/2020, 17:37

Tak vzhledem k tomu, že Lvi jsou v tabulce vysoko nad námi, bodový zisk neočekávám Sad
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 17/9/2020, 17:29

Teď sem se díval na rozpis a v sobotu přijede těžký Ustí, bod bude dobrej

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 17/9/2020, 17:04

Siroko napsal:V sobotu bude predstavena maketa nove areny. Tak daleko zadnej z predchozich navrhu nedosel. 3x slava! Ted uz tomu opravdu zacinam verit :-)

Jednou už tu bylo i vyřízené stavební povolení,maketami už by taky mohli na Magistrátu topit, zatím jsem pořád v klidu, i když musím uznat,že Beke má správný "tah" na bránu.

To představení je bohužel "vhodně" načasováno,ale já se na ni přijdu podívat!

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 17/9/2020, 15:27

V sobotu bude predstavena maketa nove areny. Tak daleko zadnej z predchozich navrhu nedosel. 3x slava! Ted uz tomu opravdu zacinam verit :-)

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 17/9/2020, 13:52

MichalDJ napsal:Osobne jsemnavstivil zapas v Benatkach, Broz dostal z kazde vaznejsi akce gol a nasi utocnici statecne trefovali souperova brankare neomylne do betonu nebo do hrudi, jedna velka hruza

To protěžování Brože mi připomíná nezbytnost Škarka v naší poslední účasti ELH. Ale mizerná úspěšnost 78 % snad už vyvolá výměnu.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 17/9/2020, 12:17

Luc2as napsal:
ralff napsal:Ty nový pravidla pro vnitřní akce, by se neměly týkat sportu, alespoň podle vyjádření Prymuly.

Jinak dneska typickej zápas proti Benátkám na záčátku sezony.  Vědu bych z toho nedělal. Prohra mrzí , ale jede se dál. ...
no moc to nevypada teda : Sektor k stání je hokejovým fanouškům zapovězen

Njn, na vlastní uši jsem včera navečer na ČT24 slyšel Prymulu, jak říká, že sportovních utkání by se to omezení týkat nemělo...je vidět, že pravá ruka neví, co dělá levá. Holt se s tím budeme muset srovnat, no.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Luc2as 17/9/2020, 11:23

Siroko napsal:Pokud by to tak bylo, tak zdravej rozum zaplace. Ted budou vsichni naslapany vedle sebe na sedackach a driv se ten pocet pekne rozptylil do velkyho prostoru.
spis udelaj obradu a obsedadlo.. razem mame kapacitu ztezi 500 a bude chodit 300 Beda zaplace...
Luc2as
Luc2as

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 17/9/2020, 10:17

Pokud by to tak bylo, tak zdravej rozum zaplace. Ted budou vsichni naslapany vedle sebe na sedackach a driv se ten pocet pekne rozptylil do velkyho prostoru.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Luc2as 17/9/2020, 08:50

ralff napsal:Ty nový pravidla pro vnitřní akce, by se neměly týkat sportu, alespoň podle vyjádření Prymuly.

Jinak dneska typickej zápas proti Benátkám na záčátku sezony.  Vědu bych z toho nedělal. Prohra mrzí , ale jede se dál. ...
no moc to nevypada teda : Sektor k stání je hokejovým fanouškům zapovězen
Luc2as
Luc2as

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro richmonds 17/9/2020, 08:41

Geofree napsal:[
richmond to je divočák, prvně Tě pouráží a pak Ti napíše, že to hrotíš Very Happy
PS ale jestli se nebude stavět hala, tak za to můžeš Ty a tobě podobný tady na tom foru... :-)

víš co? nakopíruj mi sem, jak jsem ho urážel. To mě moc zajímá...jsem opravdu zajímavý, jakými urážkami jsem Imbíka počastoval. Tak se ukaž!

richmonds

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 17/9/2020, 08:03

Osobne jsemnavstivil zapas v Benatkach, Broz dostal z kazde vaznejsi akce gol a nasi utocnici statecne trefovali souperova brankare neomylne do betonu nebo do hrudi, jedna velka hruza

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 16/9/2020, 22:19

Ty nový pravidla pro vnitřní akce, by se neměly týkat sportu, alespoň podle vyjádření Prymuly.

Jinak dneska typickej zápas proti Benátkám na záčátku sezony. Vědu bych z toho nedělal. Prohra mrzí , ale jede se dál. ...
ralff
ralff

Luc2as likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 16/9/2020, 22:04

Pokud jsem dobre cetl novy pravidla na provozovani vnitrnich akci, tak na HZS se muzou oddelit 2 sektory na sezeni s tou max. kapacitou po 500, tak muzeme porad pustit 1000 lidi, coz bohuzel bude asi bohate stacit. Pravidla taky rikaji, ze pokud ma clovek vlastni misto (sedacku), pak se muze po provozovneY v rousce volne pohybovat. To by potom nemel byt problem i to stani.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Geofree 16/9/2020, 21:44

Falk HCD napsal:Pařík – Kolmann, Kovář, Krejčí, Aubrecht, Kunst, Böhm – Průžek, Dlouhý, Špaček – Pabiška, Čederle, Jiruš – Wiencek, Hrabík, Cikhart – Šafařovský, toť dnešní sestava soupeře, takže nechápu čemu se kdo diví, že jsme prohráli...

přesně, jděte si to hrát sami... kluci uhráli maximum... benátky by dali i tampu bay

Geofree

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Falk HCD 16/9/2020, 21:22

Pařík – Kolmann, Kovář, Krejčí, Aubrecht, Kunst, Böhm – Průžek, Dlouhý, Špaček – Pabiška, Čederle, Jiruš – Wiencek, Hrabík, Cikhart – Šafařovský, toť dnešní sestava soupeře, takže nechápu čemu se kdo diví, že jsme prohráli...

Falk HCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 16/9/2020, 20:46

K našemu galapředstavení v nabitém benáteckém svatostánku se ani nemá cenu vyjadřovat...
vrátil jsem se z kola a tak nějak podvědomě tušil, že to tam prosereme...ale co...letošní sezóna bude nuda a zoufalství...protože ty stupidní opatření budou nadále nabírat na obrátkách....za chvíli bude, že na hokeji se bude moct jen ležet a mít protichemickej oblek Very Happy
nedivím se, že to ty hráče nebaví...hrát před prázdnýma stadionama...ano, pak na to vydělávají ty týmy, kam ti lidi nechodí běžně...těm to přijde normální...
a to samý bude extraliga...
jestli to hrát takhle a nebo vůbec....to se na to radši vyserte...
a jedna věc, co mě zaujala...svazovej projektík v Litoměřicích se letos vyloženě povedl!!! zkušenej Honza Výtisk, defenzivní pilíř, tvrďák....a voni dostanou v Sokolově 12 kusů Very Happy to mě zvedlo náladu...a navíc v bráně předsedy synátor....to musel tatík přijet se svazovým superbem, aby to odtud vůbec odvezli Very Happy

sz108

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kancler 16/9/2020, 20:36

Souhlasím, že značka Dukla degraduje stále víc. Z historie se žít nedá. Jsme jen lokální klub. Nic víc nic míň. No a teď tedy všichni pro ty permice. A rovnou dvě 😜😜😜😜

kancler

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 16/9/2020, 20:24

to Markus:

Ja teda nevim po lonske sezone na co kdo tady vlastne ceka ze se bude dit?

Panove komu to jeste za ten ROK nedoslo. Jsme prumernym klubem poloprofesionalni souteze.Takova je realita tak nevim proc vas tak rozhodi prohra v Benatkach..

Tahle sezona se mela pojmout uplne jinak
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 16/9/2020, 20:23

Jaternička napsal:Vim jen vysledek. Dival jsem se radeji na Tour.
Ale co prohralo se v Benatkach no to je toho. Nevim na co kdo tady ceka.Jednak je zacatek sezony v ktere o nam o nic nejde. Proher bude jeste hromada.

Pochop, že nejde o tyhle, kteří tady jsou teď. Jde o značku Dukla ! Jsme jen pro smích, vždyť je to ubohost. Ti hráči musí pochopit, že hazarduji s pojmem Dukla. To už jsem taky psal loni, prostě smůla pro ně no, je tady tlak. Teda býval, teď je k tomu přistup asi jako máš ty no, což je smutný Rolling Eyes

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 16/9/2020, 20:21

Jo do 20.kola zas budeme delat ze je jen zacatek sezony a ono to prijde 😃😃

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 16/9/2020, 20:18

Jaternička napsal:Vim jen vysledek. Dival jsem se radeji na Tour.
Ale co prohralo se v Benatkach no to je toho. Nevim na co kdo tady ceka.Jednak je zacatek sezony v ktere o nam o nic nejde. Proher bude jeste hromada.

Vlastně mášpravdu,ještě v KOlíně jsme třeba neprohráli

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 16/9/2020, 20:17

Já tomu nerozumím máme gólmana, ale stejně tam dáme Brože kterej se umí tak akorát za každou druhou střelou otočit

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 16/9/2020, 20:17

Vážení přátelé,to je pro dnešek odemě vše,s heslem Sláva vítězům a čest poraženým přeji dobrou noc a už teď se těším na další spolešné zážitky!

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 16/9/2020, 20:17

Vim jen vysledek. Dival jsem se radeji na Tour.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 16/9/2020, 20:11

MarkusHCD napsal:
vn napsal:Za me se hlavne melo razantne sahnout i do utoku a vycistit to...Prisel defacto jen Zadrazil a Havranek co je na hrane sestavy, to je zalostne malo.

Čistit můžeš,když máš čistící prostředky. Nevím,jak jsme na tom s tou spoluprací s Chytráčky,ale Cachnína nebo Voříška bych klidně prubnul,už jen kvůli okysličení

Netuším kdo tam je ale trenér by byl taky k půjčení ?

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 16/9/2020, 20:10

třeba chytře ladí formu na plej of Very Happy
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 16/9/2020, 20:09

vn napsal:Za me se hlavne melo razantne sahnout i do utoku a vycistit to...Prisel defacto jen Zadrazil a Havranek co je na hrane sestavy, to je zalostne malo.

Čistit můžeš,když máš čistící prostředky. Nevím,jak jsme na tom s tou spoluprací s Chytráčky,ale Cachnína nebo Voříška bych klidně prubnul,už jen kvůli okysličení

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 16/9/2020, 20:06

Pokud by to vysílali v Posilce live,alespoň by člověk tolik netrpěl

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 16/9/2020, 20:04

Za me se hlavne melo razantne sahnout i do utoku a vycistit to...Prisel defacto jen Zadrazil a Havranek co je na hrane sestavy, to je zalostne malo.

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 16/9/2020, 20:00

Ano pojdme vsichni pro permice, kluci tomu davaji maximum na lede, tak bychom take meli neco malo udelat pro Duklu!

vn

Geofree likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 16/9/2020, 20:00

ondrej.n napsal:
MarkusHCD napsal:Nevím,jak to provedu v sobotu,permice na stání,které bude nejspíš zavřené,že bych naše borce za dnešní parádní výkon podpořil koupí lupenu na sezení?

Jo, udělej to pro Duklu

Jestli on to ten čtverák jednatel nemá takto namyšlené Very Happy

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Geofree 16/9/2020, 19:59

teď by bylo sympatické, kdyby alespoň dva tisíce z nás šlo a koupilo si permici, aby ukázali, že za klukama stojíme. Kluci by si zasloužili vyprodaný stadion teď v sobotu

Geofree

HCDTOM likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 16/9/2020, 19:59

Já si pořád myslím, že se měl sehnat jiný trenér. Někdo z venku a ne ten, který je v těch strukturách. Viktor nikde nic neodtrenoval. Nic proti, ale super hokejista se nerovná super trenér. Vlastně trenér A mužstva bez jakéhokoliv opodstatnění z mého pohledu. Já věřím, že mu na tom zálěží, to všechno chápu. Vím, že by chtěl vyhrávat, ale prostě, tohle jsou roky, než se trener "vyhraje". Brož je díra to říkám x let, tady se nedivím. Ale jako tým snad není tak špatný, v čem to sakra je?! Trenér to nehecne teda? Musí to hecovat? Jsou to proficí, pořád se to všude říká... Teda zatím, brzy to poloamaterská liga bude i oficialně, do teď jen u mě, ale tohle není normální. Tady mi něco nehraje. Uvidíme, jak dál v průběhu roku, ale na tohle se mi teda dívá hodně špatně. Jak se Dukla a pojem Dukla rok co rok degraduje. Hodně smuty Sad

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 16/9/2020, 19:58

Tak za poslední gol Brož nemohl, ale jinak proč tenhle cedník chytá? a náš útok to je banda zoufalců.

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 16/9/2020, 19:58

Zdá se že pokračujeme v jarním módu. Hrajeme jen jednu třetinu a ostatní dvě předvádíme totální hovno na úrovni odborářský ligy.

Lufa

Geofree likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 16/9/2020, 19:57

Letošní sezona bude ještě vypečenější nnež loňská

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 16/9/2020, 19:56

MarkusHCD napsal:Nevím,jak to provedu v sobotu,permice na stání,které bude nejspíš zavřené,že bych naše borce za dnešní parádní výkon podpořil koupí lupenu na sezení?

Jo, udělej to pro Duklu
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 16/9/2020, 19:53

Nevím,jak to provedu v sobotu,permice na stání,které bude nejspíš zavřené,že bych naše borce za dnešní parádní výkon podpořil koupí lupenu na sezení?

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 20 Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: