Diskuzní fórum
Strana 18 z 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
Já vím že je to nesrovnatelný ale na F1 v Madarsku trvalo asi 3 hodiny než se s parkoviěte autobusu aspon hnuli na silnici a nasledně na dálnici .Mě osobně že nebude parkovište nevadí já sednu u Sokola na trolejbus a sem v klidu hned doma.Možná by bylo mnohdy lepší aby se zimák stavěl jinde už jenom kvuli sousedum který vydíráním obrali město o prachy .ale po tom Bekeho rozhovoru kde fakt mluvil o tom parkovaní a doprave rozumě sem i nakonec rád že se staví na stejným místěLázňator napsal:Siroko napsal:Taky radeji na velkejch akcich parkuju radeji dal a lepsi trochu popobehnout, nez stat zasekanej nekde u vyjezdu.
Nadhernej priklad byl odjezd po barazi z velkyho parkoviste u areny ve Varech a to byla tehdy hala zaplnena jen z poloviny.
Kazdopadne ja jsem rad, ze se tady vubec stavi a parkovani neresim.
Přesně, teď sem byl v Mostě na GP Truck a 48 minut trvalo se dostat jen z parkoviště na hlavní silnici
Thoor93- Posts : 101
ralff and Burberry like this post
Lázňator napsal:Siroko napsal:Taky radeji na velkejch akcich parkuju radeji dal a lepsi trochu popobehnout, nez stat zasekanej nekde u vyjezdu.
Nadhernej priklad byl odjezd po barazi z velkyho parkoviste u areny ve Varech a to byla tehdy hala zaplnena jen z poloviny.
Přesně, teď sem byl v Mostě na GP Truck a 48 minut trvalo se dostat jen z parkoviště na hlavní silnici
Ještě bych dodal, kolik lidí by za to parkovani asi zaplatilo. Cena by určitě nešla pod 100 korun. A když vidím tu hysterii zaplatit 20 korun za parkování na modrý zóně, tak by potenciální parkoviště vedle zimaku bylo stejně furt prázdný...
Kolja- Posts : 154
Siroko napsal:Taky radeji na velkejch akcich parkuju radeji dal a lepsi trochu popobehnout, nez stat zasekanej nekde u vyjezdu.
Lázňator- Posts : 696
Siroko- Posts : 1202
MichalDJ, Kolja and hk like this post
hk napsal:Nesouhlasím. Když si představím, že po zápase u jednoho výjezdu čekám s dalšími X desítkami, někdy možná stovkami, automobilistů... tak za tu dobu jsem pěšky na druhým konci města. A ti, co skutečně potřebují dojet autem (zdravotní indispozice, převáží náklad apod.), pro ty bude místa dost.Lufa napsal:
Podle projekce to vypadá dobře. 1300 míst na parkování je taky parádní počin. Takhle nějak se buduje v opravdu krajském městě a ne tam kde si na něj jen hrajou.
Naprosto souhlasim, byly tu hokeje kde bylo i 8000 lidi a nikdy jsem nemel s parkovanim problem, do 20 minut i s cestou k autu jsem byl uz z mesta venku
MichalDJ- Posts : 1031
hk likes this post
Nesouhlasím. Když si představím, že po zápase u jednoho výjezdu čekám s dalšími X desítkami, někdy možná stovkami, automobilistů... tak za tu dobu jsem pěšky na druhým konci města. A ti, co skutečně potřebují dojet autem (zdravotní indispozice, převáží náklad apod.), pro ty bude místa dost.Lufa napsal:
Podle projekce to vypadá dobře. 1300 míst na parkování je taky parádní počin. Takhle nějak se buduje v opravdu krajském městě a ne tam kde si na něj jen hrajou.
hk- Posts : 98
MarkusHCD, ondrej.n and Burberry like this post
Lufa- Posts : 1287
pro Jaternička
staříček- Posts : 522
staříček napsal:Sleduju na kamerách tu stavbu Zimáku a chtěl bych se zeptat, neví někdo kam ty auta to odváží ?
Železobeton a suť do Setry a zemina půjde na Pístov ke kasárnám. Už je tam no to připravené místo.
Jaternička- Posts : 1410
imbík napsal:Jak říkáš, vážnou nemoc nejde nikomu přát ať už bylo co bylo. Ale jedno vím jistě, jsou sportovci co pro úspěšnou a dlouhou kariéru podřídí velkou část života včetně životosprávy. Kdo znal Jirku trochu blíže ví, že on takový úplně nebýval. Nicméně ať tak nebo tak, ať se brzo uzdraví mu přeji též.
Taky mu to nepreju, i kdyz uz kolikrat na lede ukazal (a hlavne proti nam), ze je to zakernej hrac...
miramare83- Posts : 1094
hadas (admin) and Jaternička like this post
Excalibur- Posts : 614
karel granát and miramare83 like this post
imbík- Posts : 3588
hadas (admin) and Jaternička like this post
Lázňator napsal:https://www.hokej.cz/smolar-riha-vazna-nemoc-znovu-uderila-vsetin-s-nim-rozvazal-smlouvu/5075843
Vstetín nic moc to v Litvínově mu smlouvu drželi furt.
Přeji mu uzdravení a nic zlého mu nepřeju, ale na druhou stranu je karma zdarma. Je to sice hnusný, ale někdy se to takhle blbě sejde...
Vstetín nic moc to v Litvínově mu smlouvu drželi furt.
Lázňator- Posts : 696
J4u8 napsal:Chystá se nový e-shop snad se konečně dočkáme zajímavých novinek.
No jsem na to zvedavy a uz se tesim
J4u8- Posts : 21
Do busu Spolku se můžete hlásit na čísle 605 945 722. Více info pak na FB Spolku - https://www.facebook.com/spolekfanouskuhcd.
Burberry- Posts : 29
karel granát and jajirk like this post
. Na střídavé starty určitě,ale co po 15.2.?Excalibur napsal:Olomouc dnes hraje generálku na extraligu a v sestavě není Menšík, Anděl ani Mareš. Že by?
MarkusHCD- Posts : 1924
Excalibur- Posts : 614
ralff, staříček, jajirk and miramare83 like this post
Excalibur and MichalDJ like this post
DUKLIČKA- Posts : 1609
hadas (admin), ralff and miramare83 like this post
Jaternička- Posts : 1410
karel granát likes this post
Tak to je děsná hovadina. Víc gólů to přinese už z logiky věci, ale dobrý mi to teda nepřijde.
Taky jsem zaznamenal, ze koncem zari ma zacit tyct prvni beton. Bude jen dobre, ze se stihne tam naprat spoustu betonu jeste pred tuhejma mrazama. Mit na stavbe predstih neni nikdy na skodu.ralff napsal:DUKLIČKA napsal:Jestli koukam na tu kameru dobre tak tam uz stoji masina na pilotaz to cumim
Vypadá to tak. Oni už to říkali před dvěma týdny ve videu Promoteamu, že jak odstraní tribunu u zimáčku, že tam začne pilotáž.
ralff and miramare83 like this post
DUKLIČKA napsal:Jestli koukam na tu kameru dobre tak tam uz stoji masina na pilotaz to cumim
Vypadá to tak. Oni už to říkali před dvěma týdny ve videu Promoteamu, že jak odstraní tribunu u zimáčku, že tam začne pilotáž.
ralff- Posts : 1536
. Miha-odchovanciDUKLIČKA napsal:Zeman za Tabor definitivne to je docela sesup.
MarkusHCD- Posts : 1924
miramare83- Posts : 1094
Já to moc dobře vím, že su tady největší pesimista. Když se s tím narodíš, těžko to změníš.
Možná právě proto se snažím dělat pro Duklu, co můžu: Permanentka, jméno na dres, peníze na transparentní účet spolku. Každej den si říkám, co ještě můžu pro Duklu udělat.
Kelt- Posts : 383
Kelt- Posts : 383
hk- Posts : 98
To koukam. Asi ho nechal Ujca vydusit a dnes dostal posledni sanci.DUKLIČKA napsal:Jelínek tam je
Kelt napsal:Můj příspěvek tady vyvolal posměch. Farmy si to ohlídají, tak koho reálně vidíte pod náma? Moc kandidátů není.
Se vším respektem, na kolikátou sezónu se chystáš? Kolik z nich jsme dokončili se stejným kádrem jako byl v srpnu? Kolik z nich dopadlo podle papírových předpokladů? Kolikrát si zažil že nějakému týmu v průběhu sezóny došly prachy? Spoustě týmů, který mají nové kádry, hrozí loňský scénář Zlína, prostě si to nesedne a nejde to. Stačí jeden třeba jeden Jelínek v kabině a je to....
Sorry za mě je ale miliarda proměnných, abych teď udělal závěry jak to dopadne za půl roku.
Užij si sezónu a přej si ať jsme co nejvejš.
Kolja- Posts : 154
hadas (admin), karel granát, ralff, FREDERIK and jajirk like this post
Co si tady člověk např přečetl v létě 2016, to by stálo zato si někam zarámovat.
Něco jako "Pane Sčerbane konejte, přeci nechcete mít na svědomí pád dukly do druhý ligy."
Ja sezona pak dopadla všichni víme.
colorado44- Posts : 84
hadas (admin), ralff, Jaternička, Lázňator, Siroko, Leo, jajirk and like this post
Strana 18 z 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
|
|