Diskuzní fórum
Strana 10 z 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Re: Diskuzní fórum
pegy18- Posts : 385
karel granát likes this post
Jako kdyby se tam šlo třičtvrtě lidí jen ožrat a vylejt si svoje splíny na duši.
O, tom jak si málem nad kotlem jeden borec zapálil ganju , a jedno napité individuum rozmatlalo hořčici na hajzlu, tak to jsem nikde nezažil. Koukám, že mnohým v tom Pejru začíná šibat.
Tchán mi říkal , že když vyjížděl z parkoviště, tak mu nějaký borec se šálou Dukly skoro skočil pod kola.
Lidi je sice těžká doba, ale nebuďte v azylu tak vyplesklý. Asi vám to místní prostředí leze na mozek.
Radekvondracek- Posts : 44
pegy18 likes this post
vn- Posts : 1819
Ale i to jsou ambice, tak nerikej, ze zadny nejsou. Vedeni to chce hrat do sestyhoh mista a v play-off dojit co nejdal. Ona konkurence kolem v tabulce je velka a pokud i tyto ambice chceme dodrzet, tak moc slabej kadr k dosazeni tohoto cile mit nemuzeme.Jaternička napsal:Siroko:
asi takhle, nějak odplácat následující sezony do 8 fleku a až bude finalizovat stavba haly, tak má smysl víc investovat do kádru
Siroko- Posts : 1202
imbík likes this post
asi takhle, nějak odplácat následující sezony do 8 fleku a až bude finalizovat stavba haly, tak má smysl víc investovat do kádru
Jaternička- Posts : 1410
Kelt napsal:Jenom, abysme s tím nemít ambice, nespadli. Tuhle sezónu snad nějak uplácáme, ale ty příští? Když tak smrdíme korunou?
No jak říkáš, o tom že se do té doby zlikviduje i zbytek fanoušk. základny ani nemluvě.
Kelt- Posts : 383
vn likes this post
DUKLIČKA- Posts : 1609
ralff, FREDERIK and miramare83 like this post
MarkusHCD- Posts : 1924
Lázňator and FREDERIK like this post
Co si presne predstavujes pod pojmem nemit ambice?Jaternička napsal:Nevidím zde žádný důvod vyhazovat peníze za hráče, když ambice nemáme
FREDERIK likes this post
. Na naše ambice úplně v poho,stejně jako TeclRadekvondracek napsal:Kluci hádat se je zbytečný, co ten Vala? Mně se herně hodně líbí.
Radekvondracek- Posts : 44
karel granát and DUKLIČKA like this post
karel granát napsal:Prosím vedení Dukly, aby panu Imbikovi zaslalo doporučený dopis, že jediným, zato složitým a těžkým cílem je přežít dobu bez haly.
Je vidět, žes to nepochopil. Nedivím se. Mě nikdo nic posílat nemusí já zase někdy přijdu, ale ty lidi navíc ne
imbík- Posts : 3588
FREDERIK likes this post
karel granát- Posts : 139
Lufa and Kolja like this post
vn and FREDERIK like this post
Siroko napsal:Ale porad je to hrac v kadru, se kterym se pocitalo.vn napsal:Z utoku mame na marodce dva hrace, to je nula nula nic, kdyz se to tak vezme…Semise nepocitam, ten je out na dlouho.hk napsal:No prosím, už se uvolňují papírově zajímaví hráči... v případě Illéše vlastně extraligoví https://www.hokej.cz/zlin-rizl-do-kadru-odchazi-dalsi-dva-hraci-kasik-miri-na-hostovani/5070379 Zajímalo by mě, jestli taky koukáme po nějakém okysličení, nebo se spoléháme, až se vrátí naši marodi.
Zase se treba nepocitalo s Fronkem, ktery tady odehral x zapasu…za me ten kadr proste mame hrozne uzkej at si rika vedeni co chce. Mit zranenene dva hrace utoku je proste naprosto bezna vec a nemalo by to mit vliv na to, ze hrajeme na 3 lajny nebo musime na doplneni tahat hrace z 2. ligy. Ale hrajeme o velky h., tak je to asi vsem fuk
MichalDJ and miramare83 like this post
Souhlasím a neříkám, že bych ho bral zpátky - ze stejného důvodu. Extraliga byla pouze narážkou na záminku, kvůli které odcházel. Nicméně to nic nemění na faktu, že v novém působišti může být velice platným hráčem do závěrečné fáze soutěže.Siroko napsal:Illese bych nechtel. Za me tady proste ukazal spatnej charakter, kdy si vybrecel odchod do extraligy a zradil tak tym tesne pred play-off. Nasledne udalosti ukazaly, ze zadnou extraligu slibenou nemel.
Když už se tu zmínil Vala, ten se mi včera líbil, že párkrát jel osobně pozdravit Makse. Ono to občas chce od obránců větší podporu než nahazování od modrý.
hk- Posts : 98
FREDERIK likes this post
Ale porad je to hrac v kadru, se kterym se pocitalo.vn napsal:Z utoku mame na marodce dva hrace, to je nula nula nic, kdyz se to tak vezme…Semise nepocitam, ten je out na dlouho.hk napsal:No prosím, už se uvolňují papírově zajímaví hráči... v případě Illéše vlastně extraligoví https://www.hokej.cz/zlin-rizl-do-kadru-odchazi-dalsi-dva-hraci-kasik-miri-na-hostovani/5070379 Zajímalo by mě, jestli taky koukáme po nějakém okysličení, nebo se spoléháme, až se vrátí naši marodi.
Z utoku mame na marodce dva hrace, to je nula nula nic, kdyz se to tak vezme…Semise nepocitam, ten je out na dlouho.hk napsal:No prosím, už se uvolňují papírově zajímaví hráči... v případě Illéše vlastně extraligoví https://www.hokej.cz/zlin-rizl-do-kadru-odchazi-dalsi-dva-hraci-kasik-miri-na-hostovani/5070379 Zajímalo by mě, jestli taky koukáme po nějakém okysličení, nebo se spoléháme, až se vrátí naši marodi.
FREDERIK likes this post
No nic nemá cenu se rozčilovat. Vala včera mohl být další hráč out (naštěstí to tak nedopadlo) a odezva opět žádná. Nic ani se nerozčilujeme, že sudí za loket do xichtu dají jen dvě minuty. Tým jak má být.
hadas (admin), FREDERIK, MichalDJ and miramare83 like this post
hk- Posts : 98
Jinak celkem slušná návštěva, ale lidi se občas chovají jak dementi. Stojí na místech, kde se prochází, i když je všude mraky volných míst. Nějaký idiot si šel pár minut před koncem odskočit, hodil tlamu a polil mě zbytkem piva.
Některé řidiče, co přijížděli nebo odjížděli jsem vůbec nechápal. Cestou domů se před Olešnou motali nějací ožralí cyklisti a potkal jsem snad 5 aut, co po rovině mimo obec jeli 70 nebo velmi podivně. Chyběla snad jen srnka přes cestu, i když v Sedlišti jsem málem přejel kocoura, co běžel přes silnici.
A teď koukám na ten faul ještě ze záznamu čas 33:38, a to jako byla pětka jak vyšitá. Tohle bylo mnohem horší než to co bylo v tom našem zápase repre s Kanadou. A když tam sudí dál Kanadě na domácím hřišti za to trest ve hře. Tak tohle mělo být to samé, vyšší trest už není. Vsetín prasata neskutecny. Že si necháme srat na hlavu je věc druhá.
hadas (admin), FREDERIK and miramare83 like this post
FREDERIK likes this post
Kvalita v zakončení. Jim chyběl Jonák, Lichy, Říha a další dva nebo tři stěžejní chlapi. Šancí jsme měli o malinko víc, ale produktivita zoufalá, na konci jsme to komicky dovršilivn napsal:Kluci to odmakali dobře, ale co naplat, chybí prostě kvalita…
Duklacek- Posts : 1074
vn and FREDERIK like this post
FREDERIK likes this post
hadas (admin), karel granát, FREDERIK, DUKLIČKA, Leo, Burberry and hk like this post
Podobnej zákrok byl i u Kanady a bylo to na 5+Dku,tak nevím co si o tom mysletDUKLIČKA napsal:Jasně 5 + do konce
FREDERIK- Posts : 232
FREDERIK likes this post
Já bych junky nepodceňoval,vždyť se podívej na KanaduSiroko napsal:Junci maji volno, tak je to videt.FREDERIK napsal:Ale koukám, že budeme hrát na 4 útoky, i to už je pokrok, nemyslíš?Siroko napsal:Koukam, ze z marodu dnes jeste nikdo nenastoupi…
Druha vec je sila nekterejch utoku…
Junci maji volno, tak je to videt.FREDERIK napsal:Ale koukám, že budeme hrát na 4 útoky, i to už je pokrok, nemyslíš?Siroko napsal:Koukam, ze z marodu dnes jeste nikdo nenastoupi…
Druha vec je sila nekterejch utoku…
Ale koukám, že budeme hrát na 4 útoky, i to už je pokrok, nemyslíš?Siroko napsal:Koukam, ze z marodu dnes jeste nikdo nenastoupi…
imbík napsal:Duklacek napsal:Vypadá jako v sedmém měsíci těhotenstvívn napsal:Jak? Mel uz naskocit ne?Duklacek napsal:Chacha. Havran. To si počkáme. Viděli jste ho, jak vypadá?miramare83 napsal:Jj, Fronk dneska za LIT nehral, tak snad je sance ze by se zitra objevil u nas? A taky ten Havranek uz aby se zapojil a Sik uzdravil... Jak budem kompletni, budem o dost silnejsi si myslim.
Kdoví koho jsividěl. Naposled když jsem viděl Paklíče v Pejru na hokeji tak vypadal v pohodě.
Očekávám, že pod jménem Tomáš Havránek je skutečně Tomáš Havránek, byla to jeho fotka na sociálních sítích během vánoc. Třeba se mi to zdálo, nebo během vánoc nakynul
HCDTOM- Posts : 776
FREDERIK likes this post
Duklacek napsal:Vypadá jako v sedmém měsíci těhotenstvívn napsal:Jak? Mel uz naskocit ne?Duklacek napsal:Chacha. Havran. To si počkáme. Viděli jste ho, jak vypadá?miramare83 napsal:Jj, Fronk dneska za LIT nehral, tak snad je sance ze by se zitra objevil u nas? A taky ten Havranek uz aby se zapojil a Sik uzdravil... Jak budem kompletni, budem o dost silnejsi si myslim.
Kdoví koho jsividěl. Naposled když jsem viděl Paklíče v Pejru na hokeji tak vypadal v pohodě.
Vypadá jako v sedmém měsíci těhotenstvívn napsal:Jak? Mel uz naskocit ne?Duklacek napsal:Chacha. Havran. To si počkáme. Viděli jste ho, jak vypadá?miramare83 napsal:Jj, Fronk dneska za LIT nehral, tak snad je sance ze by se zitra objevil u nas? A taky ten Havranek uz aby se zapojil a Sik uzdravil... Jak budem kompletni, budem o dost silnejsi si myslim.
DUKLIČKA napsal:Dal jsem kilo na Vsetín takže vysledek je dneska jasnej
Taky jsem to dneska podpořil
FREDERIK likes this post
ralff and miramare83 like this post
Jak? Mel uz naskocit ne?Duklacek napsal:Chacha. Havran. To si počkáme. Viděli jste ho, jak vypadá?miramare83 napsal:Jj, Fronk dneska za LIT nehral, tak snad je sance ze by se zitra objevil u nas? A taky ten Havranek uz aby se zapojil a Sik uzdravil... Jak budem kompletni, budem o dost silnejsi si myslim.
Chacha. Havran. To si počkáme. Viděli jste ho, jak vypadá?miramare83 napsal:Jj, Fronk dneska za LIT nehral, tak snad je sance ze by se zitra objevil u nas? A taky ten Havranek uz aby se zapojil a Sik uzdravil... Jak budem kompletni, budem o dost silnejsi si myslim.
A doplnit kádr tento týden aspoň početně můžeme hráči z juniorky.
vn, FREDERIK and Burberry like this post
miramare83- Posts : 1094
imbík napsal:Já nemyslel fanoušky. Já myslel klub. Proč kolem toho klub neudělal nějaké promo? Pojďte vyprodat ZS Pelhřimov. Nějaké kraviny o přestávce ale něco prostě jak ty lidi tam dostat. Nic kdo přijde přijde a pak se napíše, že se na to fanoušci vy.... A nepodporují klub... Tak co.chcete?
Jinak, Fronk za Litvínov nehrál.
No jestli je na tom jak ja ze jsem na stedry večer lehl a lezim v horeckach do teď tak je to prd platný
Jinak, Fronk za Litvínov nehrál.
Strana 10 z 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
|
|