Diskuzní fórum
Strana 1 z 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20
Re: Diskuzní fórum
-------
https://hcdukla.forumczech.com/viewtopic.php?t=23
MarkusHCD- Posts : 1924
hadas (admin) and ralff like this post
pegy18- Posts : 385
Duklacek and Slezy77 like this post
DUKLIČKA and Slezy77 like this post
imbík- Posts : 3617
DUKLIČKA likes this post
Jsem rád, že jsme si udrželi úroveň a nedělali žádné prasečiny apod.
Jsem taky rád, že si tohle vyzkoušeli mladí hráči, sáhli si na dno a ukázali, že na to mají i v tak mladém věku.
Nechci asi už komentovat Kladno a jejich hráče, nicméně Jarda, pokud má jen trochu soudnosti, tak se na to po téhle záchraně vysere a už do mistrovského zápasu nenastoupí.
Hoši, děkujem, bylo to epesní a z mého pohledu absolutně nad plán.
Luc2as, karel granát, ralff, FREDERIK, DUKLIČKA, Lufa, wortyr and miramare83 like this post
Maksovi děkuju za skvělé dvě sezóny. Bilcikovi a Zadrazilovi ať se jim daří v novém působišti Harkymu ať chytne formu a Mensovi ať roste dál. Béďovi a Ujčovi trošku koule a bude to dobrý. Jedině Dukla
Luc2as, ralff, DUKLIČKA, Lufa and miramare83 like this post
Serie skoncila 4:1, to vypada jednoznacne, ale nebylo to tak. Kladno to dosahlo dost kostrbate, trapili jsme je, dali Bowovi i dost golu (tolik jsem ani necekal), skoda ze to nestacilo.
A rozhodlo bohuzel, stejne jako loni ve finale, i par klicovych nefer momentu v nas neprospech. Hlavne diky kladensky vychcanosti a provokacim (Beran a jini). Ale to se vsechno dalo cekat...
Zaverem chci jeste jednou vsem podekovat za uzasnou a dlouhou sezonu, pohar jsem necekal ani nahodou! To byla parada. Tam uz jsme meli davno vyhrano:) A taky za neskutecnou bojovnost a vydrz, kterou borci predvadeli.
Chtel bych tu co nejvic kluku i pristi sezonu a aby Pepa Skorepa este nekoncil
miramare83- Posts : 1125
hadas (admin), wortyr, miramare83 and lojzavojza like this post
J4u8- Posts : 21
Luc2as, DUKLIČKA, miramare83 and Honza KH like this post
A co mel rict, kdyz je to pravda? Jebat Jihlavu?imbík napsal:I procházka řekl že to je nefér
Mišák- Posts : 72
HCDTOM- Posts : 776
DUKLIČKA and Honza KH like this post
Duklacek napsal:? Stačilo být víc v kondici. Hlavně fyzicky. To jako jak jsme měli udělat? Nějak jsem nepochopil, 21 zápasů za 45 dnů.ralff napsal:DUKLIČKA napsal:Tohle se prostě nedalo vyhrát.Dokud bude hrát za Kladno jagr nebo se bude kolem kladenského hokeje motat tak proste není šance se tam dostat.Smekám před klukama !!!!!!!!!!!!
Ale dalo, stačilo být trochu víc v kondici, ekonomicky a hlavně fyzicky. Ale takhle to bylo extrémně těžký. Nicméně kluci se s tím popasovali na výbornou.
To taky nechápu. Asi měli 40 dní odpočívat jako soupeř.
Siroko- Posts : 1206
imbík, Luc2as, jajirk and Honza KH like this post
? Stačilo být víc v kondici. Hlavně fyzicky. To jako jak jsme měli udělat? Nějak jsem nepochopil, 21 zápasů za 45 dnů.ralff napsal:DUKLIČKA napsal:Tohle se prostě nedalo vyhrát.Dokud bude hrát za Kladno jagr nebo se bude kolem kladenského hokeje motat tak proste není šance se tam dostat.Smekám před klukama !!!!!!!!!!!!
Ale dalo, stačilo být trochu víc v kondici, ekonomicky a hlavně fyzicky. Ale takhle to bylo extrémně těžký. Nicméně kluci se s tím popasovali na výbornou.
Duklacek- Posts : 1104
jajirk likes this post
Vasoj84- Posts : 334
hadas (admin), Luc2as and miramare83 like this post
(jo taky mě sere, že góly dali Beran a Plekanec)
Honza KH- Posts : 3
FREDERIK, MichalDJ, Duklacek and miramare83 like this post
Klukům patří díky. Víc asi už nechci psát. Všichni to viděli.
hadas (admin), FREDERIK, Duklacek and Honza KH like this post
DUKLIČKA napsal:Tohle se prostě nedalo vyhrát.Dokud bude hrát za Kladno jagr nebo se bude kolem kladenského hokeje motat tak proste není šance se tam dostat.Smekám před klukama !!!!!!!!!!!!
ralff- Posts : 1547
hadas (admin) likes this post
Lufa- Posts : 1312
Vasoj84 and miramare83 like this post
DUKLIČKA- Posts : 1624
imbík, FREDERIK, Vasoj84 and miramare83 like this post
karel granát, FREDERIK, Vasoj84, jajirk and miramare83 like this post
Luc2as- Posts : 297
hadas (admin), karel granát, FREDERIK, Siroko, Vasoj84, jajirk, wortyr and like this post
jajirk and miramare83 like this post
FREDERIK napsal:imbík napsal:Za co byl vyloučen Bilcik? A Beran tomu dal korunu. Prej tam do toho nevím jak to říct slušně města Jihlavy už nikdy nemuseli jet. Jj to je ta česká morálka. Filmuje a ještě je ublížen. 🤮
A ještě řekl, že musí chodit do Maxe, blb jeden Kladenskej🤮🤮🤮
To rek tudle i Kubik. Ono je tam tech bozich hovad vic.
hadas (admin), FREDERIK and Vasoj84 like this post
hadas (admin), FREDERIK and Vasoj84 like this post
MichalDJ napsal:Siroko napsal:Tvl. Berane! Tak takhle vypatlanej televizni rozhovor s hokejistou jsem jeste nevidel…
V kterym ustavu pro dusevne chore ho vyhrabali
Na navsi ty kladensky prdele je totiz takovej obri magnet, a ten pritahuje debily.
Naposledy upravil miramare83 dne 25/4/2022, 20:01, celkově upraveno 1 krát
hadas (admin), Excalibur, FREDERIK, Vasoj84, Duklacek, wortyr and Raddy007 like this post
imbík napsal:hadas (admin) napsal:imbík napsal:Za co byl vyloučen Bilcik? A Beran tomu dal korunu. Prej tam do toho nevím jak to říct slušně města Jihlavy už nikdy nemuseli jet. Jj to je ta česká morálka. Filmuje a ještě je ublížen. 🤮
Tak postrčil ho oběma rukama na mantinel. Ještě se tam domáhali vyššího trestu, ale rozhodčí mu to řekl jasně, že faul, ale 2 minuty...
Dobře, ale když si vezmu ty zákeřný fauly ze strany Kladna tak to fakt nebylo nic, nevím no
Faul to byl, to je bez debat. Kladnu rozhodčí pustil minimálně 3 jasné fauly a nám jednu vysokou hůl. Jinak je tam těch prasečin od Kladna dost a dost, to je pravda..
DUKLIČKA likes this post
FREDERIK, Duklacek and miramare83 like this post
Naposledy upravil FREDERIK dne 25/4/2022, 20:38, celkově upraveno 1 krát
FREDERIK- Posts : 237
karel granát likes this post
FREDERIK, Vasoj84 and Duklacek like this post
Luc2as, FREDERIK, jajirk and Raddy007 like this post
imbík napsal:Za co byl vyloučen Bilcik? A Beran tomu dal korunu. Prej tam do toho nevím jak to říct slušně města Jihlavy už nikdy nemuseli jet. Jj to je ta česká morálka. Filmuje a ještě je ublížen. 🤮
A ještě řekl, že musí chodit do Maxe, blb jeden Kladenskej🤮🤮🤮
FREDERIK- Posts : 237
hadas (admin) napsal:imbík napsal:Za co byl vyloučen Bilcik? A Beran tomu dal korunu. Prej tam do toho nevím jak to říct slušně města Jihlavy už nikdy nemuseli jet. Jj to je ta česká morálka. Filmuje a ještě je ublížen. 🤮
Tak postrčil ho oběma rukama na mantinel. Ještě se tam domáhali vyššího trestu, ale rozhodčí mu to řekl jasně, že faul, ale 2 minuty...
Dobře, ale když si vezmu ty zákeřný fauly ze strany Kladna tak to fakt nebylo nic, nevím no
Vasoj84 and miramare83 like this post
wortyr napsal:Siroko napsal:Tvl. Berane! Tak takhle vypatlanej televizni rozhovor s hokejistou jsem jeste nevidel…
Teď jsem to chtěl napsat, to doporučuju ke zhlédnutí. Ten člověk má problém sestavit větu . Zvedne pokusná gorila hozenou rukavici?
Já mu tu cestu ve středu přeju.
hadas (admin), Vasoj84 and miramare83 like this post
Jj Harky to je takovej Ovečkin. Nebo hraje si na něj, ale netrefí bránu no na rozdíl od Ovce.
FREDERIK likes this post
Siroko napsal:Tvl. Berane! Tak takhle vypatlanej televizni rozhovor s hokejistou jsem jeste nevidel…
Teď jsem to chtěl napsat, to doporučuju ke zhlédnutí. Ten člověk má problém sestavit větu . Zvedne pokusná gorila hozenou rukavici?
wortyr- Posts : 52
FREDERIK likes this post
imbík napsal:Za co byl vyloučen Bilcik? A Beran tomu dal korunu. Prej tam do toho nevím jak to říct slušně města Jihlavy už nikdy nemuseli jet. Jj to je ta česká morálka. Filmuje a ještě je ublížen. 🤮
Siroko napsal:Tvl. Berane! Tak takhle vypatlanej televizni rozhovor s hokejistou jsem jeste nevidel…
V kterym ustavu pro dusevne chore ho vyhrabali
MichalDJ- Posts : 1031
hadas (admin), FREDERIK, jajirk and miramare83 like this post
Siroko- Posts : 1206
hadas (admin), Raddy007, miramare83 and Honza KH like this post
Navíc je vidět, že s nima můžeme hrát, i když kvalita je jednoznačně na jejich straně. Rozhodčí toho dnes už dost přehlédl. Totálně mě rozčiluje, jak ty prasata kladenský hrajou zákeřně. Pořád ruce nahoře, dohrání kapitána po odpískání... To je hnus fialovej. No, je to otevřený a kluci bojujou na hranici možností, to klobouk dolů.
Luc2as, FREDERIK, MichalDJ and jajirk like this post
hadas (admin), karel granát, FREDERIK, MichalDJ, wortyr and miramare83 like this post
No a my asi do Pejrimova, a to si teda vubec nic netroufam odhadovat, na to budu akorat moc zvedavej. Ale jsem si jistej ze Dukla bude bojovat vzdy a vsude.
Naposledy upravil miramare83 dne 25/4/2022, 19:47, celkově upraveno 1 krát
MarkusHCD napsal:J4u8 napsal:pegy18 napsal:Tak budeme mít jen Žalču
Kde to prosím je?
Žálčíka budeme mít,až podepíše smlouvu,zatím čirá spekulace
Toho bych tady videl rad, za me jeden z predcasne "odejitych" hracu. A strelec od panaboha, tech neni nikdy dost.
Vasoj84 napsal:Ta jejich hnusná hra už mě vážně sere , co si ti zmrdi dovolí a projde jim to🤮 Viz. zmrd Hlavu na Cagyho 🤮 To se pak klukům těžko hraje no Ale bojujou proti všem a proto mají alespoň u mě velký respekt , ať už to dopadne jakkoliv
Presne, tech zakernosti od Kladenskych zapas od zapasu pribyva
MichalDJ- Posts : 1031
FREDERIK likes this post
Vasoj84 likes this post
hadas (admin), imbík, karel granát, Jaternička, FREDERIK, MichalDJ and miramare83 like this post
Vasoj84 likes this post
Strana 1 z 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20