Diskuzní fórum
+49
staříček
Lucke
HCDTOM
Ryben
DUKLIČKA
Lázňator
Laďa
ralff
colorado44
Janosik
Kelt
maggycc
vakoz
Martynez
Hedgehog
sz108
Siroko
Karlos
kačerdonaldino
Geofree
DuklakHCD
Jan Fiala
olin
krap
Falk HCD
sam68
Ujo
karel granát
Chytry Clovek
Kuba
arthur
P13etr
FREDERIK
Beny
Hhs23
kolatyr
HCD13
Jarda0619
medaji
Luc2as
PUCMAN
vn
Matisek
Mirec
Excalibur
imbík
MATYS
hadas (admin)
Cipek
53 posters
Strana 2 z 20
Strana 2 z 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Tak prvních 5 minut vypadalo nadějně. Zbytek třetiny chvílemi až hrůzostrašný... A ta hymna zpívaná kotlem o půl sloky napřed před hudbou, to bylo taky dobrý.
Jinak ty zamlžený mantinely, to je taky super v téhle aréně.
Jinak ty zamlžený mantinely, to je taky super v téhle aréně.
diskusní forum
Už to zase matláme, na to se nedá koukat. Hrůza , děs
staříček- Posts : 527
Postup
https://www.idnes.cz/hokej/hokejova-1-liga/hokej-slavia-josef-mixa-stanislav-tichy-investor-spolek-sk-slavia-jiri-vrba-jiri-huptych-tvrdik.A191017_184031_hok_1liga_cig
Kdepak letos je jedinečná šance postoupit. Pochopil to Motor a letos už to zvládne. Další sezóny to bude těžší, obzvláště, jestli sestoupi třeba Zlín nebo Litvínov. Přes ty play off by nikdo neprelezl.
Kdepak letos je jedinečná šance postoupit. Pochopil to Motor a letos už to zvládne. Další sezóny to bude těžší, obzvláště, jestli sestoupi třeba Zlín nebo Litvínov. Přes ty play off by nikdo neprelezl.
Chytry Clovek- Posts : 68
Jinak Rittich překvapuje příjemně, že by nový Hašek z Jihlavy?
imbík- Posts : 3617
Pekr mínus dva. Snad zítra bude mít síly na UDH...
Rittich opět úřaduje:
https://www.sport.cz/hokej/nhl/clanek/1154095-pohadka-ceskeho-golmana-v-nhl-pokracuje-luxus-je-skvely-tleskaji-mu-v-kanade.html#hp-sez
Čte se to pěkně
https://www.sport.cz/hokej/nhl/clanek/1154095-pohadka-ceskeho-golmana-v-nhl-pokracuje-luxus-je-skvely-tleskaji-mu-v-kanade.html#hp-sez
Čte se to pěkně
ralff- Posts : 1547
Mates na brigádě v Olmíku,snad bude platit něco za něco,s Olmíkem byly vztahy vždy v poho
MarkusHCD- Posts : 1924
Machala se do Pardubic nevrátí, leda by se tam změnilo vedení.... jestli zůstane tady je jiná otázka...
Ve středu proti Prostějovu se mi Machala hodně líbil. Nic nevypouštěl, držel se na puku, snažil se a nechybělo moc, aby mu to tam padlo. Spíš mne zaráží, že Pardubice něco takového vytrubují do světa. To je vidět, že to tam je pořád v rozkladu.
ralff- Posts : 1547
Pokud to tak je, tak je nám takový hráč k ničemu. Rozehraje se a jak mu to trochu půjde, tak si ho pardubky stáhnou zpět.
colorado44- Posts : 84
Ondra Machala
Ředitel Pardubic Sýkora
více zde
- kód:
To, co provedl Machala (umístil na sociální síť Instagram fotku s narážkou na Rolinkovo vyřazení ze sestavy), se naprosto neslučuje s ničím. Od klubu dostal 20 tisíc korun pokutu a poslali jsme jej do Jihlavy, aby se vzpamatoval,“ sdělil Sýkora.
Zdroj: https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/martin-sykora-pardubice-setkani-s-fanousky.A191018_508748_hokej_tof
více zde
ondrej.n- Posts : 590
To je mazec. A já nadával na zápasech Dukly, kde bylo hodně lidí (play off, Kometa doma v ELH atd.), že lidi stojí na schodech a pořadatelé na to dlabou...
Slavia zaplatí za stání fanoušků na schodech v LM téměř 700 tisíc korun
Zdroj: https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/fotbal/liga-mistru/slavia-zaplati-za-stani-fanousku-na-schodech-v-lm-temer-700-tisic-korun/5da8a59afccd259ea4273854?fbclid=IwAR2UJLAGBLEtmj1wAlMBZwiXs0wNDMImtTYm7YZV-q1e3XfguGKgLy6Ys_0
Slavia zaplatí za stání fanoušků na schodech v LM téměř 700 tisíc korun
Zdroj: https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/fotbal/liga-mistru/slavia-zaplati-za-stani-fanousku-na-schodech-v-lm-temer-700-tisic-korun/5da8a59afccd259ea4273854?fbclid=IwAR2UJLAGBLEtmj1wAlMBZwiXs0wNDMImtTYm7YZV-q1e3XfguGKgLy6Ys_0
jelikož byl před obráncem, který ho měl zaháklého několik metrů...sice jo, ta poslední fáze když mu přeletěl přes hokejku by k tomu sváděla, ale bylo by to krutopřísnéondrej.n napsal:Nezdá se vám, že prvnímu gólu Tomáše předcházel jeho faul?
richmonds- Posts : 577
Včera 1. gól
Nezdá se vám, že prvnímu gólu Tomáše předcházel jeho faul?
Hodnoceni trenera Zemana ... Tvl zas byl na jinym hokeji asi.. prej jediny rozdil byl ze jsme davali goly.. dyt ta hra byla uplna jina oproti minulym zapasum..
Luc2as- Posts : 297
To imbik:
Tomu rozumím a nic takového jsem ani nenaznačil (že bychom je měli přejet o třídu). Ale říct, že do UDH jedeme jednoznačně pro body. Jasně a stručně. Ale je to jen slovíčkaření.
Do Třebíče bych zajel na zápas Dukly moc rád, ale hraju na kytaru u bratrance a končíme sezónu...
Tomu rozumím a nic takového jsem ani nenaznačil (že bychom je měli přejet o třídu). Ale říct, že do UDH jedeme jednoznačně pro body. Jasně a stručně. Ale je to jen slovíčkaření.
Do Třebíče bych zajel na zápas Dukly moc rád, ale hraju na kytaru u bratrance a končíme sezónu...
Janosik napsal:TO Admin: Podivej se jak Prostejov hral, nijak. Nic nevymysleli a poradne nas neproverili. Pokud se uchlacholim tim, ze se dnes vyhralo, tak je to cesta do pekel.
Není na místě se chlácholit, ale je na místě říct, že jsme to odehráli dobře a musíme na to navázat. Jestli to Prostějov odflákl nebo ne, nám může být jedno.
TO Admin: Podivej se jak Prostejov hral, nijak. Nic nevymysleli a poradne nas neproverili. Pokud se uchlacholim tim, ze se dnes vyhralo, tak je to cesta do pekel.
Janosik- Posts : 66
Janosik: Tvůj komentář je vedle už jen to, že za stavu 3-1 to Prostějov zabalil a pak šlo si nahrávat a kombinovat je mimo, dva naše nejhezčí góly v zápase padly za stavu 0-0 a1-0, takže to váżně pravdu nemáš....
Admin: Když Čagy řekne, že do Třebíče se jede pro 3 body a dát jim tam bůr a ono to nevyjde tak tady bude za blbce co hezky mluví, ale na ledě skutek utek. Jen ať je při zemi a maká se tam od začátku.... derby nemá favorita, takže jo s tímhle komentářem se ztožňuji... lepší vrabec v hrsti, než holub na střeše...
PS: Jestli někdy někoho před sezónou ještě pustíme do repre, tak jsme fakt padlí na palici.... Anděl je od té doby neviditelnej.... čekám, že v Třebíči dá hattrick
Admin: Když Čagy řekne, že do Třebíče se jede pro 3 body a dát jim tam bůr a ono to nevyjde tak tady bude za blbce co hezky mluví, ale na ledě skutek utek. Jen ať je při zemi a maká se tam od začátku.... derby nemá favorita, takže jo s tímhle komentářem se ztožňuji... lepší vrabec v hrsti, než holub na střeše...
PS: Jestli někdy někoho před sezónou ještě pustíme do repre, tak jsme fakt padlí na palici.... Anděl je od té doby neviditelnej.... čekám, že v Třebíči dá hattrick
To Janosik:
Hele, tolik negativ po vyhraném zápase? To už je trochu moc. Všichni víme, že to není v poslední době ideální a ani naše hra dneska nebyla ideální. Ale srovnávat jak hrál Prostějov vs. Kadaň a že hrála líp? No, neřekl bych.
Trochu mě mrzí, že Čagy na konci rozhovoru řekl, že pojedou do Třebíče připravení a snad udělají nějaké body. Kdybych měl nasadit rétoriku trenéra Hrouzka, tak bych řekl, že do Třebíče musíme jet pro všechny body, i kdyby celý tým měl sračku, žloutenku a kapavku zároveň a trénoval nás Kačer Donald s Medvídkem Pů
Hele, tolik negativ po vyhraném zápase? To už je trochu moc. Všichni víme, že to není v poslední době ideální a ani naše hra dneska nebyla ideální. Ale srovnávat jak hrál Prostějov vs. Kadaň a že hrála líp? No, neřekl bych.
Trochu mě mrzí, že Čagy na konci rozhovoru řekl, že pojedou do Třebíče připravení a snad udělají nějaké body. Kdybych měl nasadit rétoriku trenéra Hrouzka, tak bych řekl, že do Třebíče musíme jet pro všechny body, i kdyby celý tým měl sračku, žloutenku a kapavku zároveň a trénoval nás Kačer Donald s Medvídkem Pů
To Janosik: a to se s Vlkem opravdu nezmeni...jinak co jsem videl tedy ja, tak v te prvni tretine byl nasim nejslabsim utocnikem Andel, s tim opravdu nevim co se deje...
vn- Posts : 1856
Ja bych se tolik neradoval. Prostejov jsem takhle hodne slabej necekal. Proste druhej nejslabsi tym po Kadani a i ta mozna hrala lepe. Prvni tretinu jakztakz hrali, pak ozili pri golu na 2:1, mohli klidne vyrovnat a definitivne to zabalili za stavu 3:1. Proto se tolik kombinovalo a nahravalo, kdyz nam Prostejov nechal plno mista, nenapadal a asi uz nic ani nevymyslel. Myslim si, ze kdyby Prostejov hral, tak vysledek je jiny.
Jinak, kdyby si Cagy nevyrval prvni lajnu, tak nas historicky nejlepsi trener k tomuto kroku nesahne. Pokud se od zakladu nezmeni nas stary styl hry, tak to nikam nedotahneme.
Jinak, kdyby si Cagy nevyrval prvni lajnu, tak nas historicky nejlepsi trener k tomuto kroku nesahne. Pokud se od zakladu nezmeni nas stary styl hry, tak to nikam nedotahneme.
Janosik- Posts : 66
Jo na můj vkus jsme pořád moc měkký, je potřeba vyhrát a ještě soupeře seřezat, tak se na Dukle vždycky hrálo
Viděl jsem do půlky zápasu, snad se mladoši zvednou, snad nás nebudou muset táhnout 38 letí hokejisté.....Fronk a Jiras zbytečně utopený vzadu, do UDH kluky pojedu podpořit jak jsem slíbil....
PS: Co Žalčik? Do té první půlky jsem si ho moc nevšiml, kdybych nevěděl jaké má číslo tak o něm nevim, pak hrál líp?
Celkově na to jaký má Prostějov jména tak nic moc..... jak to tam dělají?
Pekr Skořápka, Čagy to tady mělo být už dávno, ale je to tedy ostuda, obzvlášť pro některé.....
PS: Co Žalčik? Do té první půlky jsem si ho moc nevšiml, kdybych nevěděl jaké má číslo tak o něm nevim, pak hrál líp?
Celkově na to jaký má Prostějov jména tak nic moc..... jak to tam dělají?
Pekr Skořápka, Čagy to tady mělo být už dávno, ale je to tedy ostuda, obzvlášť pro některé.....
Vsichni chvalite, ja dneska videl jen prvni tretinu, kde toho zas tolik dobreho nebylo a hlavne spoustu chyb. To se to pak tolik zvedlo?
vn- Posts : 1856
Dneska výbornej hokej, šancí na 5 zápasů. Čagi ožil, Matěj Pekr ožil, Davídek taky výborně. Snad se chytnul i Jiras.
Kéž bysme takhle hráli po celou sezónu.
Kéž bysme takhle hráli po celou sezónu.
Kelt- Posts : 384
Dneska tam bylo vidět jak nasazení, tak chuť něco vytvořit, pěkně si to dát, i když těch nahrávek mimo hokejku, na paty atd. je tam docela hodně.
Jak už tady padlo, takhle by to mělo vypadat
Jak už tady padlo, takhle by to mělo vypadat
Za mě dosud nejlepší utkání sezóny, na to už se dá dívat! Nesouhlasím s trenérem Zemanem, že hlavní rozdíl oproti předchozím domácím zápasům byl jen v gólech. Nasazení, bojovnost, bruslení a hlavně taková ta chuť do hry, to byly dle mě hlavní rozdíly.
maggycc- Posts : 15
Dneska konecne hokej !! pekny goly, sanci mraky.. Hromada vyhranych souboju bojovnosti. Bylo na co koukat .Takle si predstavuju hru dukly.
Luc2as- Posts : 297
DUKLIČKA napsal:Ty vole co to je za kotel? Dneska to chvílemi bylo jak na hřbitově.
a co by jsi chtel kdyz bubenika dela nejaky adolescent?
jinak zapas asi takovy jak by mel vypadat skoro kazdy..
Machala jak bylo uz psano vypada dobre a jeste koho bych vyzvedl tak z obrancu je Mares..nechybuje je na nej spoleh
Jaternička- Posts : 1419
Tak takhle sem si to představoval před začátkem sezony že to bude vypadat. Dneska paráda (až na neproměnovaní některejech tutovek, protože šancí bylo na několik zápasů) a doufám, že i dál bude Čagy v prní lajně, víceméně všechny ty lajny si docela sedly.
vakoz- Posts : 6
Ty vole co to je za kotel? Dneska to chvílemi bylo jak na hřbitově.
DUKLIČKA- Posts : 1624
Taky konečně snad pochopily že Čagyho místo není na centru ale na křídlech
Hhs23- Posts : 177
Konečně zápas,kde jsme měli "sťávu" a "hlad",hokej celkem koukatelný i díky Prostějovu,který asi betonovat neumí a hlavně v první polovině zápasu ukazoval,že o sobě ví. Lajna Fronk-Davídek-Lichanec se vyloženě povedla,zdatně jí sekundovalo i dravé mládí v podání Čagyho,Matese a Pepy.Hlavní ale bylo,že jsme chtěli hrát,nebyli líní na krok a výsledek se dostavil,jen tak dál a v nastoleném trendu pokračovat i u odchovanců, HCD Olé!!!
MarkusHCD- Posts : 1924
ale jo, druhý nej výkon sezony. Goly padaly po kombinacích v pohybu, kdy jeli i hráči bez puku někam jinam než k manťáku, tj k bráně...a padly tak všechny! Takže po tom jsem volal, sice to v širším měřítku praktikovali až od 2/3, ale díky za to...jen je divné, že nejvíc pohybu bez puku má nejstarší hráč na ledě, takže chvála Skořápkovi...
Machala vypadá zajímavě, jen jako by často docela chrtil, asi aby měl dobrá čísla a mohl odsud zmizet, kdo ví. Ale až jednou(kdekoliv)bude hrát s radostí pro tým, potenciál tam je.
Machala vypadá zajímavě, jen jako by často docela chrtil, asi aby měl dobrá čísla a mohl odsud zmizet, kdo ví. Ale až jednou(kdekoliv)bude hrát s radostí pro tým, potenciál tam je.
richmonds- Posts : 577
Martynez napsal:to uz bylo ted vstup za polovic?
Ano, to bylo na dnešní zápas. Krásně se alespoň ukáže, že o vstupném to není. Kamarádi a známý, kteří letos přestali chodit pravidelně, to opravdu nedělají kvůli ceně vstupenky.
K té návštěvě si myslím že je tu snad ještě méně lidí než minule.
A pár lidí z prostějova udělá větší kotel než náš
A pár lidí z prostějova udělá větší kotel než náš
ondrej.n napsal:Na staré fórum jsem přispíval do chvíle, než ho poprvé v neúspěšné baráži vypnuli. Díky adminovi za tohle alternativní
Ahoj,
rádo se stalo
Zatím hrajeme celkem slušně a ten gól byl parádní!
Dnes doufám a věřím ve výhru :-)
Přestože mám dost obav, že Prostějov přijede řádně nabuzen, jak týmově(díky našim špatným výkonům), tak osobně v podobě Žálčíka, který se bude chtít ukázat....
Je jen na našich borcích, jak k tomu přistoupí...
Buď se začneme zvedat, dobře se naladíme na derby a naše výkony budou kvalitnější,
nebo zabředneme do krize a ta deka, co na hráčích leží bude těžší a těžší...
No uvidíme....doufám i ve slušnou návštěvu, kolem 2-2,5 tisíc by bylo fajn...
Já dnes nepřispěju, odpolední šichta mi brání v návštěvě, jinak bych vyrazil...
Pilně budu sledovat onlajny...
Dukla do toho!!!
Přestože mám dost obav, že Prostějov přijede řádně nabuzen, jak týmově(díky našim špatným výkonům), tak osobně v podobě Žálčíka, který se bude chtít ukázat....
Je jen na našich borcích, jak k tomu přistoupí...
Buď se začneme zvedat, dobře se naladíme na derby a naše výkony budou kvalitnější,
nebo zabředneme do krize a ta deka, co na hráčích leží bude těžší a těžší...
No uvidíme....doufám i ve slušnou návštěvu, kolem 2-2,5 tisíc by bylo fajn...
Já dnes nepřispěju, odpolední šichta mi brání v návštěvě, jinak bych vyrazil...
Pilně budu sledovat onlajny...
Dukla do toho!!!
sz108- Posts : 378
Změny v útoku dobrý, ale co ty brankáři a obranci?
Dneska vyhra za tri body
Goly Puza Davidek Piegl a hattrick Matej
Goly Puza Davidek Piegl a hattrick Matej
Ahoj, jsem tu nový..
Na staré fórum jsem přispíval do chvíle, než ho poprvé v neúspěšné baráži vypnuli. Díky adminovi za tohle alternativní
Strana 2 z 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Strana 2 z 20
Povolení tohoto fóra: